Laba viesnīca

Rakstīts: 16 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 9 — 16 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Ceļ ojā m kā ģ imene ar 2 bē rniem (3 un 5 gadi). Visiem patika. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Restorā ns pie jū ras. Bē rni ē da ar prieku, kas man personī gi ir viens no svarī gā kajiem virtuves lī meņ a rā dī tā jiem).
Kas attiecas uz personā lu, viņ i visi ir draudzī gi un izpalī dzī gi. Restorā nā visi tukš ie trauki tika izņ emti milzī gā ā trumā un ar smaidu darbinieku sejā s. Reģ istratū rā tikai viens vadī tā js runā ja krieviski, bet visi mū s saprata)))
Es atbalstī š u klientu atsauksmes par viesnī cas teritorijas skaistumu. Zaļ a, kopta teritorija ar 2 lieliem un vienu mazu bē rnu baseinu. Attiecī bā uz baseiniem - balinā tā ja smaka ir ļ oti spē cī ga. Bet bē rni un pieauguš ie ar viņ iem peldē jā s ar prieku un neviens ar ū deni nesaindē jā s, kā kā ds rakstī ja zemā k.

Bē rniem - ir rotaļ u laukums un bē rnu istaba ar auklī ti, kas strā dā noteiktā s stundā s, bē rnu mini diskotē ka kaut kur no 21:00 lī dz 22:00. Uz animā cijas bē rniem hit 2 reizes. Bē rni bija priecī gi par viņ u. Pieauguš ie var dejot pē c mini diskotē kas apmē ram pusstundu. Tiem, kas vē las turpinā t jautrī bu, tiek piedā vā ts bezmaksas transfē rs uz diskotē ku ā rpus viesnī cas. Tač u lielā kā daļ a palika un atpū tā s bā rā , kas tiek pasniegts bez maksas lī dz pulksten 24:00.
SPA - Ļ oti iesaku apmeklē t kompleksu uz vietas - piedā vā gan atseviš ķ u vannu, hammam, maskas, masā ž u, gan visu kopā kompleksā . Mē s tur devā mies 3. uzturē š anā s dienā un ļ oti ž ē l, ka neieradā mies pirmajā )) SPA masieri ir savas jomas profesionā ļ i un jau pē c pirmā s vizī tes sniedz praktiskus padomus savā virzienā . Tā pē c palutiniet sevi - un dodieties uz turieni), un jū s noteikti vē lē sities viņ us apmeklē t vē lreiz)
Kopumā viesnī ca attaisno savu cenu) Mē s ar ģ imeni apsveram iespē ju lidot š eit vē lreiz.
Lai visiem jaukas brī vdienas)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu