Green Life Hotel 4*– Atsauksmes

46
Novērtējums 5.510
№201 viesnīcas reitingā Alanja
7.1 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
4.8 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Obā, 1 km attālumā no Alānijas centra. Atvērts 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota gan jauniešu, gan ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар jadernaabomba
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies 2021. gada augusta vidū , č etru cilvē ku ģ imene, 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Iekā rtojā mies ģ imenes istabā , liela istaba, divas istabas, balkons, ir kondicionieri, bet slikti strā dā , laikam vajag uzpildī t degvielu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2021. gada augusta vidū , č etru cilvē ku ģ imene, 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Iekā rtojā mies ģ imenes istabā , liela istaba, divas istabas, balkons, ir kondicionieri, bet slikti strā dā , laikam vajag uzpildī t degvielu. Gultas un matrač i labas, ir jautā jumi par tī rī bu istabā - izeja uz balkonu palika bijuš o atpū tnieku pirkstu nospiedumos un droš i vien ne vienam. Aizkari kā dreiz droš i vien bija pildī ti ar vī nu – tie nenomazgā jā s, tā pat kā dvieļ i visi bija notraipī ti. Bet kopumā jū s varat dzī vot, jo ī paš i tā pē c, ka viņ i pavadī ja maz laika istabā .
Ē diens ir pretī gs, nav gaļ as, daž reiz vista, bet bez garš as un stingri porcijā s)). Ir daudz salā tu, bet neviens tos neē d, ir dā rzeņ i - tie ir normā li. Pretī gas kvalitā tes augļ i, zaļ i ā boli un bumbieri, melone un arbū zs nekad nav bijis salds 7 dienā s, vī nogas arī nav strū klaka ((. Alkohols ir, bet es neesmu tajā eksperts, viņ i dzer viņ i ne mirst)), alus ir normā ls.
Kontingents pā rsvarā ir bijuš ie padomju un arā bi, viņ i visur smē ķ ē , tā pē c ja ar bē rniem, tad nesmē ķ ē tā ju vieta ir problē ma.
Dodieties uz pludmali, ja nav spā rnu 650-700 metri, jū ra ir tī ra, arī pludmale ir tī ra, bā rs jū rā ir maksas cenas ir augstas un viņ i mē ģ ina jū s apmā nī t pē c dolā ra kursa. Atseviš ķ i par Dim upi tā ir bumba, ļ oti tī ra un auksta upe, kontrastam, kur ietek jū rā , var pamī š us nirt gan upē , gan jū rā , ļ oti iesaku.
Tā kā ē dinā š ana viesnī cā ir problē ma, lai gan godī gi sakot, brokastis ir vairā k vai mazā k, bet tā s ir grū ti sabojā t)), tieš i aiz viesnī cas atrodas zivju restorā ns. Un, ja vē laties ienirt pozitī vā Turcijā un izmē ģ inā t Oboldenas ū denspī pi, dodieties uz zonu, kas nav tū ristu iecienī ta vieta, kur atpū š as vietē jie iedzī votā ji, tā nav tā lu. Dimay Paradis Piknik Lieliska vieta pie upes, 700-800 metrus no viesnī cas augš ā pa ielu, lē ti lē tā k nekā tū risma zonā s, ļ oti garš ī gi un serviss ir bumba.
Secinā jums ja ej uz Greenlife, tad bez ē š anas vai tikai ar brokastī m un ē d kafejnī cā , nauda iznā ks apmē ram tā . Kopumā labi atpū tā mies, priecē ja jū ra un saule.
аватар tarhanece53
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca mums ļ oti patika, numuriņ i tī ri, tī rī ti katru dienu. Numurā ir gaisa kondicionieris, ledusskapis, plakanā ekrā na televizors, elektriskā tē jkanna, uz balkona var dzert tē ju, no kura paveras skaists skats uz jū ru. Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti patika, numuriņ i tī ri, tī rī ti katru dienu. Numurā ir gaisa kondicionieris, ledusskapis, plakanā ekrā na televizors, elektriskā tē jkanna, uz balkona var dzert tē ju, no kura paveras skaists skats uz jū ru. Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Š eit ir ļ oti draudzī ga atmosfē ra, viss personā ls ir gatavs palī dzē t. Ē diens bija garš ī gs, rindu pē c ē diena nebija. Blakus pastaigu laukums ar sporta inventā ru un rotaļ u laukums bē rniem. Netā lu plū st kalnu upe Dimchay ar ļ oti gleznainā m ainavā m.
аватар PlonskayaElena
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es gribu brī dinā t cilvē kus, lai viņ i neiet uz š o viesnī cu, jo tā ir dzī va elle. Ē damzā lē nav ne dzeramā ū dens, ne š ampū nu, ne ē diena (bija tikai pretī gi dā rzeņ i, gaļ u nedeva vispā r) netī rumi, pludmale nav aprī kota, pludmalē saplī suš i lietussargi ir pamatī gi netī rumi, biļ etē bija rakstī ts, ka viss ir iekļ auts, bet patiesī bā gaļ u viņ i nedeva vispā r, no augļ iem bija tikai ž ā vē ti ā boli. … Tomēr ▾ Es gribu brī dinā t cilvē kus, lai viņ i neiet uz š o viesnī cu, jo tā ir dzī va elle. Ē damzā lē nav ne dzeramā ū dens, ne š ampū nu, ne ē diena (bija tikai pretī gi dā rzeņ i, gaļ u nedeva vispā r) netī rumi, pludmale nav aprī kota, pludmalē saplī suš i lietussargi ir pamatī gi netī rumi, biļ etē bija rakstī ts, ka viss ir iekļ auts, bet patiesī bā gaļ u viņ i nedeva vispā r, no augļ iem bija tikai ž ā vē ti ā boli. Nav servisa! Atvaļ inā jums bija pilnī bā sabojā ts! Nebija nekā du dzē rienu, nemaz nerunā jot par alkoholu, un pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i!
В ресторане на столах Раздевалка на пляже Зонтики сломанные на пляже В столовой На этажах в отеле
аватар orkide212
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauna viesnī ca ar skaistu skatu uz kalniem un jū ru. Numuri ir plaš i un tī ri, tiek uzkopti katru dienu. Pludmale ir smilš aina, ū dens dzidrs un tī rs, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Viesnī cas teritorija ir plaš a, ar diviem peldbaseiniem ar slidkalniņ u. … Tomēr ▾ Jauna viesnī ca ar skaistu skatu uz kalniem un jū ru. Numuri ir plaš i un tī ri, tiek uzkopti katru dienu.
Pludmale ir smilš aina, ū dens dzidrs un tī rs, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas.
Viesnī cas teritorija ir plaš a, ar diviem peldbaseiniem ar slidkalniņ u.
аватар tata.raguty
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies kompā nijā , nē , labā k teikt, ka palikā m š ajā odzē no 05.12. 2021 lī dz 17.05. 2021, vairs nevarē jā m izturē t tā du kaunu! ! ! Bijā m spiesti mainī t viesnī cu. Puiš i, LŪ DZU, nesabojā jiet savus svē tkus! ! ! Ar numuriņ iem viesnī cā joprojā m bija viss kā rtī bā , arī ar baseinu, bet ē diens ir atseviš ķ s jautā jums, nekā rtī ba, kas tika pasniegta, bija zemiska, gaļ as nebija vispā r, un, kad viņ i sā ka aizvainot, viņ i sā ka izdalī t gaļ a, bija jā dod, pa daļ ā m, negarš o stiprais alkohols , bet no glā zes baltvī na neatteikš os un tā , "vī ns" bija tikai sarkans un atš ķ aidī ts, tā pē c nesapratu ja tas bū tu kvass vai kā ds cits fufelis (atvainojos par manu slengu). … Tomēr ▾ Atpū tā mies kompā nijā , nē , labā k teikt, ka palikā m š ajā odzē no 05.12. 2021 lī dz 17.05. 2021, vairs nevarē jā m izturē t tā du kaunu! ! ! Bijā m spiesti mainī t viesnī cu. Puiš i, LŪ DZU, nesabojā jiet savus svē tkus! ! ! Ar numuriņ iem viesnī cā joprojā m bija viss kā rtī bā , arī ar baseinu, bet ē diens ir atseviš ķ s jautā jums, nekā rtī ba, kas tika pasniegta, bija zemiska, gaļ as nebija vispā r, un, kad viņ i sā ka aizvainot, viņ i sā ka izdalī t gaļ a, bija jā dod, pa daļ ā m, negarš o stiprais alkohols , bet no glā zes baltvī na neatteikš os un tā , "vī ns" bija tikai sarkans un atš ķ aidī ts, tā pē c nesapratu ja tas bū tu kvass vai kā ds cits fufelis (atvainojos par manu slengu). Kad izteicā m piezī mi š ī s nož ē lojamā s iestā des direktoram, viņ š uzbruka mū su meitenei, nometa uz grī das š ķ ī vjus ar "ē dienu", š ķ ī vji saplī sa un nometa tē jas glā zes. Pē c mū su komentā riem š ī s iestā des direktors aizliedza mums dot ē st. Š ausmī gi! ! ! Absolū ti neiesaku! ! !
аватар nadezhdamail16
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, 2 minū š u attā lumā no pludmales, draudzī gs personā ls, tī ras telpas. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, 2 minū š u attā lumā no pludmales, draudzī gs personā ls, tī ras telpas.
аватар danilinaluda51
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca jauna, istabiņ ā viss kā rtī bā , katru dienu uzkopts. No tualetes piederumiem tikai ziepes un š ampū nu, un tad viņ i to ielika tikai vienu reizi, un, kad viņ i prasī ja vairā k š ampū nu, viņ i teica, ka nē . Arī dvieļ u bija par maz, tad lika vienu vannu un divas sejai uz diviem, tad nelika dvieli kā jā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca jauna, istabiņ ā viss kā rtī bā , katru dienu uzkopts. No tualetes piederumiem tikai ziepes un š ampū nu, un tad viņ i to ielika tikai vienu reizi, un, kad viņ i prasī ja vairā k š ampū nu, viņ i teica, ka nē .
Arī dvieļ u bija par maz, tad lika vienu vannu un divas sejai uz diviem, tad nelika dvieli kā jā m. Izskaidrojums ir tikai viens – visiem nepietiek, saimnieks pā rā k saimniecisks.
Viņ š taupī ja ne tikai uz dvieļ iem, bet arī uz pā rtiku. Bezgaumī gs, vienmuļ š . Ja bija gaļ a vai vista, tad kaut kā dā mē rcē ar dā rzeņ iem gaļ a bija jā ķ er. Tiesa, tie nebija gaļ as gabali, bet kotletes vai kotletes bija ļ oti bezgarš ī gas. No augļ iem - arbū zs un ļ oti reti ā boli vai bumbieri.
No dzē rieniem - pulverveida saldie dzē rieni un bā rā lē ja Cola, Sprite, Fanta. Vī ns ir ļ oti ū deņ ains un bez garš as. Alus ir labs, bet ne vienmē r. Saldē jums par maksu. Pludmales bā rs ir par maksu.
Galdi ē damistabā slikti noslaucī ti, bija lipī gi. Pastā vī gi bija jā lū dz salvetes un SĀ LS!
Labā lieta ir Spa. Reģ istratū rā ir ļ oti atsaucī ga administratore Zarina - viņ a vienmē r palī dzē s tikt galā ar problē mu, pastā stī s.
Nevaru ieteikt š o viesnī cu, man tā nepatika.
.
аватар 2010kss2010
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies gandrī z ar visu ģ imeni – ar mammu, brā li un vī ru. Tas bija mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m (izņ emot vī ru). Attiecī gi pirmais iespaids ir visspē cī gā kais. Un, diemž ē l, negatī vi. Mē s izvē lē jā mies viesnī cas, neviens mums š o nepiedā vā ja, bet draugs, kurš tur atpū tā s, to ieteica. … Tomēr ▾ Atpū tā mies gandrī z ar visu ģ imeni – ar mammu, brā li un vī ru. Tas bija mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m (izņ emot vī ru).
Attiecī gi pirmais iespaids ir visspē cī gā kais. Un, diemž ē l, negatī vi.
Mē s izvē lē jā mies viesnī cas, neviens mums š o nepiedā vā ja, bet draugs, kurš tur atpū tā s, to ieteica. Mē s pieņ ē mā m vā rdu, neskatī jā mies atsauksmes tieš i par š o viesnī cu, un š ī bū s laba mā cī ba uz visiem laikiem.
1. No visā m viesnī cā m, kurā m pabraucā m garā m, kamē r mū s veda no lidostas (marš rutā bijā m pē dē jie), mū sē jo vienī go neinteresē ja jaundzimuš ie paradumi mē rī t temperatū ru pie ieejas un tā di sī kumi. Uzturē š anā s laikā kaut kā redzē jā m, ka mū su viesnī cā ienā koš ajiem ir izmē rī ta temperatū ra, bet globā li viņ i nemaz nemulsinā s.
2. Ē ka jauna, remontsienas diezgan pamatī gas, te neko neteikš u. Salī dzinot ar Ukrainu, vispā r pasaka. Interesants ē kas plā nojums, daudz kā pņ u un eju, daudz brī vas telpas un gaisa. Bet. Ē ka veido iekš pagalmu, kurā atrodas peldbaseins un kabī ne ar skaļ ruņ iem. Skaļ ruņ i gandrī z nekad neizslē dzas, skaļ ums samazinā s. Mē s bijā m apmetuš ies uzreiz ē nainajā pusē ar logiem ar skatu uz š o pagalmu. Ja paveiksies tā pat, ņ em vē rā , ka dzī vosi kā stacijā . Troksnis ir neticams (dryts-tyts ledusskapis, chivauva, Jura Š atunovs, Rokas augš ā , Ļ eņ ingradas un turku kū tras dziesmas), jū s nenā ksiet agri gulē t, jū s arī neatpū š aties dienā .
Ja atpū ta jums ir miers un klusums, jū s noteikti nenā ciet š eit. Lū gumu pā rcelt uz istabu ar logiem otrā pusē , lē mā m caur gidu uz dienu, lai gan pat mū su stā vā bija brī vas telpas ar aizejoš ajiem. Rezultā ts - pā rveda uz citu ē ku, uz otru pusi, saulaino pusi, virs virtuves (atbilstoš i aromā ti), viena istaba zem jumta, silta lī dz vā jprā tam))). Mū zika ir klusā ka, bet atpū tas beigā s tā atkal kļ uva ļ oti dzirdama mū su istabā s, skaļ ums tika uzgriezts lī dz robež ai, tā di sū dzē tā ji kā mē s tika pā rcelti uz citā m istabā m vai viesnī cā m, kam paveicā s. Bet negulē š ana nedē ļ u lika par sevi manī t - bija jau gandrī z violeta.
3. Virtuve un ē damistaba man bija atklā jums. Pirmkā rt, ē damistabā nav iespē jas mazgā t rokas pirms vai pē c ē š anas. Nu var pā rdzī vot, lai gan man tas ir vairā k kā dī vaini, labi, varbū t Turcijas viesnī cā s nav pieņ emts mazgā t rokas. Lai Dievs viņ u svē tī ar Covid, patogē nā bakterioloģ ija un virusoloģ ija nav piepildī ta tikai ar vienu. Bet tas, ka bē rni (un arī pieauguš ie) pie sadales var viegli iegremdē ties ē dienā , paņ emt ar rokā m un nolikt atpakaļ , tas jau ir labi, neviens to nekontrolē . Ē damzā lē (ne iekš telpā s, ne atklā tā terasē ) nav neviena tī kla vai lī mlentes - viss ē diens uz sadales un jū su š ķ ī vjos ir apstā dī ts ar muš ā m, to ir neticami daudz.
Ē dieni netiek cepti, tie tiek pasniegti tikai slapji. Reizi vai divas tikā m pie siltiem š ķ ī vjiem un vienreiz krū zē m. Vai nu tie ir mazgā ti karstā ū denī , vai arī viņ iem joprojā m ir sausā siltuma skapis, bet viņ i to gandrī z nekad neizmanto. Visi tī rie galda piederumi un š ķ ī vji ir vienkā rš i slapji. Ne vienmē r pietiekami mazgā ti pē c pē dē jā s ē dienreizes. Ī paš i dakš iņ as ar lū pu krā sas pē dā m vai ē diena pā rpalikumiem no vulgā ra laika - tas vienā reizē panā k apetī ti. Mē s izvē lē jā mies vienkā rš i paņ emt galda piederumus un istabā apliet ar verdoš u ū deni, jo tur ir tē jkanna. Un atnesiet savu. Jo "visa Amerika uzauga š ajos dž insos".
Nekad neesmu sapratis sliktas atsauksmes par pā rtiku. Nu es ē du, neē du, mū su ģ imenē ē diena kulta nav, alkoholu nelietojam vispā r, tā pē c par tā kvalitā ti un daudzumu neteikš u. Bet ē dienkarte katrā ziņ ā mū su uzturē š anā s laikā bija elle. Mē s esam mē reni cilvē ki. Ja jums nepatī k (vai neē dat veselī bas apsvē rumu dē ļ ) trekni, ļ oti trekni, novecojuš i un atkā rtoti pagatavoti - atkal jū s š eit neesat. Man ir vienalga, ka ir milzī gs dā rgo ē dienu sortiments, es personī gi neē du daudz un negarš o (un es nevaru ī sti ē st, kuņ ģ a-zarnu trakts dumpi) treknu ē dienu, jū s vienkā rš i nē . Neizvē lies kaut ko sev, nav neitrā lā ka, liesā ka un treknā ka ē diena izvē le hardcore cienī tā jiem.
Sortiments ir vienā ds no dienas uz dienu - daudz ceptu dā rzeņ u, un tas, kas netika ē sts pagā juš ajā reizē - drū p mazā ks un pā rtop sautē jumā . Pilnī ga spē le mums bija gaļ as sautē jumā satikt gaļ u no grila uz iesmiem (tā bija reiz mū su uzturē š anā s laikā , nevar sajaukt) katru otro dienu - nodevī gi gaļ as gabali, kas sadurti ar iesmu, ir daiļ runī gā ki par 1000 vā rdiem , piemē ram, Rafaelki...Nu, nā kamajā dienā - bet dienu vē lā k, tas ir pā rspī lē ti. Salds beigā s kļ uva kā Eiropas kū kas un cepumi. Visbiež ā k tā ir kū ka, kas mē rcē ta pā rsā tinā tā cukura sī rupā un kaut kas cieti saturoš s - kā ž eleja, tikai ciete kā biezinā tā js, daž reiz ar ziepju garš u. Kopumā kopumā esmu pat pateicī ga, tas bija gandrī z gavē nis, kuru es neievē roju mā jā s, bet š eit nebija tieš as alternatī vas. Un jā , uz terases ir daudz smē ķ ē tā ju, ja tev nepatī k sē dē t ceriņ u miglā , tas nav fakts, ka tev veiksies ē st ā rā .
4. Kondicionieri, bez kuriem karstumā neiztikt. Pieejams katrā istabā . Sē ne - ir katrā gaisa kondicionē tā jā . Neaizsegts un ļ oti labi redzams, neviens pat neapgrū tinā ja kondicionierus pirms sezonas sā kuma apstrā dā t ar kaut ko pretsē nī š u lī dzekli, tas burtiski izkrī t no turienes (vismaz tajā s č etrā s telpā s, kur bijā m pirms un pē c pā rvā kš anā s). Ja gribi gulē t vē sumā – elpo sē nī ti, veseļ ojies.
5. Jū ra. Vaidē t, ka tā lu ir muļ ķ ī bas, ja ar kā jā m viss kā rtī bā , tad tiksi 5-7 minū tē s. Š ī nav pirmā rinda, bet jū ra ir blakus, to var redzē t no istabas logiem. Uz to var doties gar vietē jā s Dimč ajas upes krastiem cauri ļ oti zaļ ai un skaistai parka zonai. Bet. Ja jū s gribē jā t siltu jū ru, jū s to neredzē sit š ī s kalnu upes dē ļ . Tas ļ oti atš ķ aida jū ru un peldē sies svī trainā ū denī , svaigs upes ū dens nesajaucas ar jū ras ū deni, un no siltajā m svī trā m var nojaust cik silta ir jū ra. Un par to, cik aukstas ir kalnu upes - sapratī siet arī no ledainajā m svī trā m. Viņ u augusta karstumā tas ne vienmē r bija patī kami.
Es neticē ju, ka pasaulē ir silta jū ra, kur var peldē ties, kā vannā - es to neredzē ju. Nomazgā jies parastajā aukstumā . Tikai jū ra atš ķ irī bā no Melnā s ir tī ra, un ū dens ir pavisam citā ds, mī ksts, nerū sē . Ja jū ra mierī ga - var redzē t svī tras - tā s nesajaucas un ir vizuā li atš ķ iramas refrakcijas leņ ķ a atš ķ irī bas dē ļ - izskatā s pē c tē jas ar cukuru, abi š ķ ī dumi ir caurspī dī gi, un var redzē t gan tē ju, gan cukuru tajā . Nekā das sajaukš anas nebū s
Ja grib siltu jū ru, tad vai nu jā dodas uz centru uz Kleopatras pludmali (negā jā m, tikai ar ekskursiju), vai jā mē ģ ina š ķ ē rsot upi, tā nav plata, bet straume pie jū ras ir stiprs. Mums tas maksā ja noslī kuš u telefonu un saaukstē š anos, no +40 lī dz +15 vietē jie var nirt, starp citu, viņ i tur peld par spī ti aizlieguma zī mei. Ū dens ir auksts un ļ oti tī rs.
6. Rokasgrā mata - atseviš ķ s jautā jums. Par priekš laicī gu atcelš anu nauda netiks atmaksā ta. Ej, meitiņ , ar temperatū ru - tevi izvē dinā s, kā pē c jā sē ž istabā , tur gaiss svaigā ks (c). Ja negribi, neej, bet es naudu neatgriezī š u, lai arī kas biļ etē bū tu rakstī ts par atgrieš anos. Runa nav par naudu, mē s izdzī vosim. Un ļ oti oriģ inā lā attieksmē pret viesiem. Ī paš i globā lā s koronakrī zes panikas laikā tika uzjautrinā ts piedā vā jums ar temperatū ru kaut kur trakulē ties ar citiem cilvē kiem autobusā .
Ž ē l, ka negribē jā m ietaupī t uz atvaļ inā jumu un doties, bet lē tā k, vai atpū sties, kā sliktā kajā gadī jumā Ukrainā - tikai dā rgā k Turcijā . Un tieš i tā arī notika. Iespaidi ir ļ oti neviennozī mī gi un negatī vi. Un atguva no Turcijas. Rezumē jot - ja netraucē troksnis, troksnis un antisanitā ri apstā kļ i virtuvē - varat doties. Viesnī ca ir nedaudz lē tā ka un, mū suprā t, vairā k ir pā rkrauš anas bā ze, kur var atstā t savas mantas, pat nakš ņ ot tur ir neē rti, ja neesi pū ce, protams. Š ī noteikti nav vieta kvalitatī vai atpū tai.
Un personā ls labs - viesnī ca drū ma, saimnieks nepā rprotami neciena savus viesus un darbiniekus, un cilvē ki, kurus ikdienā redzi stā vos, reģ istratū rā vai virtuvē ir patī kami, smaidī gi un izpalī dzī gi. Viņ i tikai cenš as. Un ļ oti noguris - virtuvē nav pavā ru maiņ as, viesmī ļ i tie paš i, apkopē jas arī . Organizā cija jau no paš a sā kuma ir bezcerī ga. No uzmā cī gas - tikai masā ž a (pati masā ž a ir laba, meistari cenš as), hammam sekos lī dz brī dim, kad kaut reizi aizbrauksi.
аватар Igor_1989
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, tuvu jū rai, labi sakopta, laba teritorija, plaš i numuriņ i. Vienī gais mī nuss - virtuve vienmuļ a, bez augļ iem, nebū si izsalcis, bet gan bezgarš ī gs. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, tuvu jū rai, labi sakopta, laba teritorija, plaš i numuriņ i. Vienī gais mī nuss - virtuve vienmuļ a, bez augļ iem, nebū si izsalcis, bet gan bezgarš ī gs.
аватар olgabaglay80
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja kā ds dodas uz š o viesnī cu, padomā jiet divreiz. Š obrī d esmu š eit ar ģ imeni un varu izdarī t secinā jumus no pirmajā m 4 dienā m. Pirmkā rt, brauciens no Antā lijas aizņ em apmē ram 3 stundas, un tie tiek piegā dā ti vispirms uz 5 * viesnī cā m, pē c tam uz visā m pā rē jā m. … Tomēr ▾ Ja kā ds dodas uz š o viesnī cu, padomā jiet divreiz. Š obrī d esmu š eit ar ģ imeni un varu izdarī t secinā jumus no pirmajā m 4 dienā m. Pirmkā rt, brauciens no Antā lijas aizņ em apmē ram 3 stundas, un tie tiek piegā dā ti vispirms uz 5 * viesnī cā m, pē c tam uz visā m pā rē jā m. Ierodoties brī vu istabu nav, atstā jiet mantas reģ istratū rā , pagaidiet paš i. Pats numurs normā ls, viesnī ca diezgan jauna, bet galvenā problē ma ir ē diens! ! ! Puiš i, tas ir briesmī gi. Saprotu, ka Covid dē ļ daudz kas ir mainī jies, bet restorā ns ir pilns ar apmeklē tā jiem, mē s nerunā jam par kaut kā du attā lumu, ē diens ir vienkā rš i neē dams. Gan mans dē ls, gan es ar 2 dienu starpī bu bijā m ļ oti saindē ti, un mē s pat nesapratā m, kurš no ē dieniem to izraisī jis. Salā ti ir tā di, ka nevar skatī ties, viss pā rē jais nav labā ks. Gaļ a ir tikai vista, zivs ir ļ oti maza, un tik cepta, ka to nav iespē jams ē st. Ē dienu izvē le nav pā rā k laba, un tagad vispā r ir bail doties uz restorā nu. Ticiet man, š ī viesnī ca nav naudas vē rta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums uristnatali
Laba diena! Vai viesnīcā ir trenažieru zāle? Kas bija, lūdzu, rakstiet sīkāk. Paldies))
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums natalida79
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в районе Оба, в 1 км от центра г.Алания. Открыт в 2018 году. Отель подходит как для молодежного отдыха, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Археологический музей Алании находится в 7 км от отеля, а аквапарк Алании — в 7 км от отеля. Ближайший аэропорт — аэропорт Газипаса, в 33 км от отеля Green Life. Отель находится примерно в 6 км от Красной башни Алании, в 6 км от замка Аланья и в 7 км от пещеры Дамлатас.
Pludmales apraksts Пляж находится в 150 м от отеля, через дорогу по подземному переходу. Протяженность пляжа составляет 100 м. Курсирует шаттл на пляж, бесплатно. Бар на пляже. Душ, кабина для переодевания. Вход в море — камни.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Каждое утро в отеле сервируется завтрак «шведский стол».

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки для взрослых.
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 121 номер. Отель состоит из одного главного 5-этажного здания, и двух 5 –этажных корпусов Анекс.

Istabās

Во всех номерах есть гардероб, телевизор с плоским экраном и отдельная ванная комната. В отеле Green Life есть некоторые номера с видом на горы, а в номерах есть чайник. Также в номерах есть кондиционер, сейф, мини-бар, спутниковое телевидение, прямой телефон, фен и душ.

Adrese Hanonu Dimcayi Kestel, 07400 Алания, Турция
Tālruņi: 02426420176
Tīmekļa vietne: Green Life Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.