Floria Beach Hotel 4*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.310
№120 viesnīcas reitingā Alanja
5.7 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.3 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Floria Beach Hotel tika uzcelta 1990. gadā, 2017. gadā viesnīca tika atvērta pēc pilnīgas renovācijas. Atrodas netālu no Alānijas pilsētas, pirmajā krasta līnijā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm, gan pāriem.Vairāk →
аватар nitrodude
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jos pē c atsauksmē m, 2017. gadā viesnī ca tika rekonstruē ta, droš i izmetiet visas vecā s atsauksmes par sliktajiem numuriņ iem. Viesnī cai ir divas ē kas. Abi ir labi, kapitā li remontē ti. 1. Istabas ir tī ras, jaunas, varbū t š auras. … Tomēr ▾ Izvē lē jos pē c atsauksmē m, 2017. gadā viesnī ca tika rekonstruē ta, droš i izmetiet visas vecā s atsauksmes par sliktajiem numuriņ iem. Viesnī cai ir divas ē kas. Abi ir labi, kapitā li remontē ti.
1. Istabas ir tī ras, jaunas, varbū t š auras. Atpū tnieki, protams, kaut ko lē nā m lauž , bet viss ir salabots. Mums istabā bija divas gultas, divvietī ga + vienvietī ga.
2. Ikdienas uzkopš ana, arī dvieļ u maiņ a. Pludmales dvielis par nelielu depozī tu, ja nav sava.
3. Seifs ir bezmaksas, tikai vadī ba ir strupa, katru reizi, kad seifs tiek aizvē rts, tiek iestatī ta jauna parole.
4. Lieliski tī ra duš a, plaš a, lejkanna uz š ļ ū tenes un griestiem, tualete ar bidē .
5. Ir problē mas ar sadalī to sistē mu, pieļ aujamas, bet jā labo. Ā ra bloks ar radiatoru-kondensatoru ir netī rs, kas noved pie ilgstoš as ​ ​ dzesē š anas rež ī ma "uzsildī š anas". Un ņ emot vē rā , ka elektrī ba ir pieslē gta piekļ uves kartei (izbraucot telpā tiek atslē gta strā va, izņ emot ledusskapi), tad katru reizi, kad nā k no ielas, ir jā pagaida kā ds brī dis, lai labi atdziestu. Kondicionieris piesiets pie balkona durvī m, durvis vaļ ā - kondicionieris nestrā dā .
6. Slikta skaņ as izolā cija ir visu viesnī cu posts. Durvis ar aizvē rē jiem istabā m pieklā jī gi aizcirtā s.
7. Kā ds rakstī ja par moš eju netā lu, 5 no rī ta sauc uz lū gš anu, sā nu istabā s vairā k var dzirdē t nekā tajā s ar skatu uz jū ru, labi skan durvis uz balkonu.
8. Manuprā t, viena no galvenajā m viesnī cas priekš rocī bā m ir personā ls. Super draudzī gs, ļ oti pretimnā koš s, super strā dī gs.
9. Maz krievu, daudz turku un visā di ā rzemnieki, pā rsvarā vā cieš i, kā man likā s. Apmeklē tā ju vecums ir jauns. Daudz pā ru, maz bē rnu. (Bē rnus tur nevediet, viņ iem tur nav ko darī t: pludmale nav piemē rota bē rniem, viņ iem nav izklaides, viņ i traucē s citiem).
10. Krievu valodā tikai viena meitene reģ istratū rā runā labi, bet viņ a ne vienmē r ir klā t, pā rē jā s ir angļ u valodā .
11. Viesnī cas teritorija ir ļ oti sakopta, visur omulī gi, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas, cilvē ku maz. Ir baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, bet ir laicī gi jā aizņ emas, un pats baseins ir mazs.
12. Pludmale 2018. gada augustā nebija ī paš i laba. Fotogrā fijā visur izcili, bet jū ra izskaloja smiltis, atsegtas akmens plā tnes. Ja jū ra uztraucas, tad bez ī paš a. č ī bas, kurā s neiekā psi, pie š ķ ī vjiem piestiprinā ti mī kstmieš u ķ ekari, lī dzī gi kā vaļ ē jas pistā cijas pielī p. Var uzkā pt virsū , bet ja paslī d ar kā ju, tad griezums garantē ts (un viļ ņ i vienmē r ir). Pat daļ a pilsē tas pludmales tika izskalota, un tur gandrī z neviens nepeldā s. Ir labas vietas, kur iebraukt, nedaudz vairā k kā kilometrs lī dz tā m, Kleopatras austrumu puse. Bū s maksas sauļ oš anā s krē sli un lietussargi, tū ristu pū ļ i. Tajā pusē ir liela viesnī cu koncentrā cija.
13. Ē diens ir labs. Viesnī ca maza, varbū t kā dam nepietiks daudzveidī bas, ī paš i brokastī m. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir kaut kas gatavots uz oglē m, gaļ a vai zivis, ir jū ras maisī jums ar garnelē m un kalmā riem, bet reti. Man ir vā jš vē ders, bet nekad nav bijuš as problē mas ar gremoš anu. Š ajā ziņ ā viss ir kā rtī bā . Sanitā rija arī lieliska, viss labi nomazgā ts, vienmē r kā ds no personā la pieskata bufeti. Nokrita barī ba, uzreiz izņ emta, nomesti galda piederumi klā š anai, uzreiz nomainī ti pret tī riem.
14. Animā cija pā ris reizes nedē ļ ā . 11 dienas trā pī jā m 4 reizes, bet atklā ti sakot vā ji.
15. Tā lu no Antā lijas lidostas.
аватар Medala
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, jo tai bija akcijas atlaide un tū risma aģ entū ra par š o viesnī cu sniedza labas atsauksmes. Reģ istrē š anā s uzreiz pē c ieraš anā s. Patika teritorija, skaisti labiekā rtota. Ļ oti skaisti fikusi, kas nodroš ina ē rtu ē nu un ē rtus krē slus zem tiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, jo tai bija akcijas atlaide un tū risma aģ entū ra par š o viesnī cu sniedza labas atsauksmes.
Reģ istrē š anā s uzreiz pē c ieraš anā s.
Patika teritorija, skaisti labiekā rtota. Ļ oti skaisti fikusi, kas nodroš ina ē rtu ē nu un ē rtus krē slus zem tiem. Ē rti viesnī ca atrodas tieš i pludmalē .
Istaba man galī gi nepatika, tai acī mredzot nepiecieš ams remonts, ī paš i vannasistabai un mē belē m, nepatī kamā dū ņ ainā mitruma smaka. Ļ oti smacī gs, un kondicionieris par stipru, pū š cauri visam.
Uzturā man patika arbū zs un ķ irš i (uz izgā ztuvi), baklava un sā ļ i smilš u kū kas gredzeni pusdienā s. Man nepatika vietē jie dzē rieni (kola, fanta, sprite) - pavisam cita nedabiska garš a, piparotā s zupas, karstie tī rradņ i.
аватар semolaine
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Reģ istrē š anā s ir ok! , viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , neviens no bada nepū kas, omulī gs, kompakts. Ja es atkal gribē š u klusu atpū tu, es nā kš u. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s ir ok! , viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , neviens no bada nepū kas, omulī gs, kompakts. Ja es atkal gribē š u klusu atpū tu, es nā kš u.
аватар Lariska_konfeta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es apmetos pie drauga š ajā viesnī cā.2013. gada oktobrī . Mums iedeva lielisku istabu ar skatu uz jū ru un baseinu. Darbinieki ir ļ oti izpalī dzī gi - paš i nevilka lietas, bet piegā dā ja tā s tieš i uz mū su istabu. Viesnī cā ir ļ oti stā vas kā pnes un mē s, divas trauslas meitenes, diez vai tā s bū tu apguvuš as ar mantā m. … Tomēr ▾ Es apmetos pie drauga š ajā viesnī cā.2013. gada oktobrī . Mums iedeva lielisku istabu ar skatu uz jū ru un baseinu. Darbinieki ir ļ oti izpalī dzī gi - paš i nevilka lietas, bet piegā dā ja tā s tieš i uz mū su istabu. Viesnī cā ir ļ oti stā vas kā pnes un mē s, divas trauslas meitenes, diez vai tā s bū tu apguvuš as ar mantā m.
Viesnī ca ir mā jī ga, klusa un tī ra. Atgriež oties Maskavā , vadī tā js to tik ļ oti uzslavē ja, ka mē s ieinteresē jā mies un izvē lē jā mies tieš i š o viesnī cu. Nemaz nav ž ē l! Teritorija interesanta, ļ oti skaisti fikusi un forš i ziedi. Ir mazs baseins, bet mums tas š ķ ita nekopts, tā pē c nepeldē jā mies tajā , devā mies uz jū ru. Viesnī cas pludmale ir maza un ieeja jū rā nav ī paš i ē rta, ir akmeņ i, tā pē c jū s nevarē sit bezrū pī gi staigā t pa smiltī m. Pā ris reizes mē s apgū lā mies š ajā pludmalē un sā kā m iet uz citu, tā lā k, pa kreisi no mū su pludmales. Jū ra ir ļ oti vē sa - tī ra, silta un maiga. Istabas ir labas. Nedaudz beigta santehnika un no tualetes sū ca. Logu rā mji veci, koka. Mums pielipa balkona durvis, tā pē c logus nemaz neaizvē rā m un gulē jā m ar vaļ ā . Mums nebija neviena kukaiņ a, un, paldies Dievam, mē s no tiem ļ oti baidā mies. Tī rī ja ne ī paš i regulā ri, bet dvieļ us vienmē r atnesa tī rus. Personā ls ir jauks, tač u viņ iem patī k jukties un nodot savu darbu kā dam citam.
Kopumā man patika atpū ta un viesnī ca arī . Par viņ u ir lasī ts daudz sliktu lietu, bet viss ir relatī vs. Galvenais pozitī va attieksme un relaksā cija izdosies!
аватар chernikov1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atpū tai gribē tā jiem. Istabas nav jaunas, bet atbilst visā m prasī bā m. Ē diens labs, daudz zaļ umu un augļ u. Personā ls ļ oti draudzī gs, bet viesnī cas atraš anā s vieta un jū ra ir tā lā k uzslavas [ne visas pieczvaigž ņ u viesnī cas ar to var lepoties] Iesaku visiem, kam klusa un relaksē još a atpū ta ir dā rgā ka par š iku un izrā dī š anu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atpū tai gribē tā jiem. Istabas nav jaunas, bet atbilst visā m prasī bā m. Ē diens labs, daudz zaļ umu un augļ u. Personā ls ļ oti draudzī gs, bet viesnī cas atraš anā s vieta un jū ra ir tā lā k uzslavas [ne visas pieczvaigž ņ u viesnī cas ar to var lepoties] Iesaku visiem, kam klusa un relaksē još a atpū ta ir dā rgā ka par š iku un izrā dī š anu.
аватар venn
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem, kas aktī vi meklē viesnī cu, es mē ģ inā š u savu pā rskatu, lai kaut kā palī dzē tu jums š ajā sarež ģ ī tajā jautā jumā . Es parasti rakstu garas recenzijas, nu kuram gan ir slinkums izlasī t visu punktu sā kumā un visu sī kā k. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas aktī vi meklē viesnī cu, es mē ģ inā š u savu pā rskatu, lai kaut kā palī dzē tu jums š ajā sarež ģ ī tajā jautā jumā . Es parasti rakstu garas recenzijas, nu kuram gan ir slinkums izlasī t visu punktu sā kumā un visu sī kā k.
Viesnī ca ar dī vaino nosaukumu Gorgulyu (tā ds, starp citu, ir viesnī cas ī paš nieka uzvā rds) atrodas Alā nijas pilsē tas sā kumā . Ja atstā jat viesnī cu pa kreisi, ir vairā kas viesnī cas un š oseja uz Sidi, labajā pusē ir ceļ š uz Alanju un visa infrastruktū ra. Viesnī cas teritoriju var raksturot š ā di: ceļ š , kā pnes lejā , divas ē kas, reģ istratū ra, kā pnes lejā , baseins, restorā ns, terase, bā rs, rotaļ u laukums, kā pnes lejā , 10 metri un jū ra. Viss! Jums noteikti nebū s kur staigā t, ja ar to rē ķ inā ties, tikai ā rpus teritorijas. Starp citu, nav arī animā cijas. Reizi nedē ļ ā nacionā lā izrā de. Netā lu no viesnī cas atrodas bē rnu atrakciju parks (3 liras vienai atrakcijai), krastmala, migros (lielveikals) apmē ram 500 metru attā lumā no viesnī cas, veikals ar pā rtikas precē m, alkoholu, rotaļ lietā m, suvenī riem, augļ iem (30 metri no viesnī cas pa labi un lejā pa kā pnē m). Autobusu pietura 20 metrus pa labi no viesnī cas. Taksometrs ir klā t. Istabu skaits ir vecs. Ir gaisa kondicionieris un fē ns, ledusskapis un TV (ir krievu kanā li 1 un RTR planē ta). Ē diens bez volā niem. Viss iekļ auts sistē ma: 5 ē dienreizes dienā + alkohols un UPI ar fantu un kolu. Nu, tē ja un kafija jebkurā laikā . Jū ra tī ra, blakus viesnī cai, ieeja ne pā rā k laba. Ir vē lami apavi. Par sauļ oš anā s krē sliem jā maksā.1 eiro.
Tagad vairā k. Pati viesnī ca nav slikta, mā jī ga, zaļ umu ieskauta un ē na no diviem lieliem fikusiem. Divi korpusi. Pirmajos stā vos atrodas restorā ns, hammam (25 USD) un reģ istratū ra. Numuri ar skatu uz jū ru un sā nu skatu uz jū ru. Kā ds piemaksā par skatu uz jū ru 10-20 eiro, mums paš i iedeva bez papildus maksā jumiem un pieprasī jumiem. Jū ras troksnis telpā dzirdams diezgan spē cī gi. Visu dienu pa logu spī d saule, istabā ir karsts. Bet lietas izž ū st momentā ni (uz balkona ir ž ā vē tā js). Sā nu istabā s nav tik karsts, visu dienu ē nā , bet zem loga ir kā pnes. Otrā ceļ a pusē . Lū k, izvē lies pats. Istabā viss ir vecs un vienkā rš s. Salons nevelk vairā k par 3*, brī numu negaidi. Ir problemā tiski sadalī t lietas - skapis bez plauktiem, tikai pakaramie. Vannas istaba ar duš as kabī ni un duš u, kas iebū vē ta sienā . Nav š ampū nu vai ž eleju. Roku ziepes un tad cauri laikam. Par to viņ i tī ra katru dienu un pietiekami tī ra. Dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ti biež i. Uz balkona ir galds un krē sli. Dzē rieni istabā nav atļ auti. Tač u neviens nekā dus komentā rus nesniedz, tā pē c viļ ņ u trokš ņ os var izdzert pā ris glā zes alus ne tikai bā rā , bet arī istabā . Alkoholu nelietojā m, pē c atpū tnieku domā m, nav slikti. Bet, neskatoties uz to, mē s izvē lē jā mies pā ris reizes nopirkt degvī nu lielā lielveikalā .
Uzturs. Dievs, cik atsauksmes ir veltī tas š ai viesnī cas dzī ves daļ ai. Tā tad š eit ē diens nekur nav vieglā ks. Daž ā di dā rzeņ i (parasti vā rī ti un cepti), vakarā gaļ a, vista vai zivs, ļ oti garš ī gi augļ i (vienmē r svaigi un saldi. Ā boli, vī nogas, arbū zs, melones. ) Desertu izvē les nav. Tikai visu krā su un toņ u pudiņ i. Daž reiz sagriezti augļ i ar krē jumu no kā rbas. Eiropas stila brokastis (vienreizē jas siera porcijas, sviests, ievā rī jumi, brokastu pā rslas, piens un sagriezts siers, gaļ as un dā rzeņ u desiņ as, olī vas, suluguni, č eč ils. Nu, olu kultenis. ) Pusdienā s sojas kotletes. Mana draudzene teica tā : Es turē ju amatus un man ir labi ar sojas produktiem, viņ as vī rs piebilda galvenais, ka tie ir labi pagatavoti. Tā tad š eit tie ir labi pagatavoti, ar dā rzeņ iem, mē rci, sieru utt. Bet tomē r soju. Vakarā starp pusdienā m un vakariņ ā m tē ja ar konditorejas izstrā dā jumiem (cepumi, tortiljas ar sieru un smilš u kū ka ar kokosriekstu), runā jot par tortiljā m. . . Ir vecmā miņ a, kas cep ī stas turku tortiljas ar sieru un zaļ umiem un ar ķ irbi, sī poliem un papriku . Blakus var ieliet vē su airā nu. Garš ī gi jebkurā gadī jumā . Vecmā miņ a ir skarba, jo darbs nav viegls un karstumā . Viņ a gū st nelielu prieku no dzeramnaudā m, kas ievietotas savā personī gajā "tipa kastī tē ". Neesiet mantkā rī gs un ieprieciniet veco sievieti biež ā k ar zaļ ajiem rē ķ iniem. Un vispā r, nevajag kā rot pē c dzeramnaudas, darbinieki š eit strā dā apzinī gi.
Jū ra. Jū ra š eit ir tī ra, pludmale ir maza, tī ra, smilš aina, tač u lai tas jū s nemulsina, ir grū ti iekļ ū t ū denī viļ ņ u un akmeņ u dē ļ . Daž ā da izmē ra akmeņ i apgrū tina iekļ ū š anu jū rā (piemē ram, ar bē rnu rokā s). Koraļ ļ u č ī bas un vienkā rš i gumijas č ī bas atrisinā s visas problē mas. Neesiet pā rā k slinki, lai paņ emtu lī dzi masku, starp akmeņ iem ir krabji, nav spož u zivju, protams, kā tropu jū rā s, bet diezgan daudz. Mū su vecmā miņ ai paveicā s netā lu no krasta ieraudzī t pusmetru jū ras bruņ urupuci. Kā pē c š eit peldē ja bruņ urupucis, nav saprotams, bet iespaidi un vecmā miņ a bija caur jumtu. Sā kumā , protams, bailes, tad pilnī gs prieks. Stā sts par gultā m. Pie baseina ir sauļ oš anā s krē sli (bez maksas) bez matrač iem un pie jū ras ir sauļ oš anā s krē sli (maksā.1 eiro no cilvē ka) ar matraci. Tā tad, jū ru no baseina atdala vienas kā pnes uz leju un 10 metri. Sā kumā es nesapratu shē mu, bet treš ajā dienā sapratu. Cilvē ki paņ em sauļ oš anā s krē slus pie baseina un mierī gi sauļ ojas un peldas jū rā . Parasti lī dz pulksten 7:00 visas vietas ir aizņ emtas. Nezinu, cikos celties, bet 6.45 izvē le nav liela. Mums bija divi bē rni, un es mē ģ inā ju ieņ emt vietas pie bē rnu baseina, lai pieskatī tu sī kumus. Starp citu ne vienmē r izdodas. . . Pie jū ras situā cija vienkā rš ā ka, bet lī dz 11 un tur ir problemā tiski ar vietā m, vietas pie ieejas pludmalē galī gi nav. Lai gan š ķ iet, ka vietas pietiek visiem, tikai celies agri.
Viesnī cā ir internets. Protams, par maksu 10 eiro par divu nedē ļ u Wi-Fi vai 3 USD stundā par datoru netā lu no reģ istratū ras. Godī gi sakot, internets ir lē ns un bezvadu tī kls darbojas laika gaitā . Tā kā esam ar bē rniem, tad ar portatī vo datoru (multenes ir). Es uzreiz samaksā ju par Wi-Fi, tas aizņ em visur, bet daž as dienas vē lā k mū su tī kls (tas, kuru es paņ ē mu istabā ) nokrita drosminieku nā vē , un man bija jā iet uz terasi un uz reģ istratū ru pē c darba internets. Tie ir tie pī rā gi. . . Un bija tik jauki sē dē t uz balkona un papļ ā pā t ar draugu Skype, kamē r bē rni guļ pa dienu (bez video, protams, ā trumi nav vienā di. . . ) bet tomē r jauki. Starp citu, internets mums š eit ne reizi vien palī dzē ja, kad bē rni saslima. Es atradu mū su zā ļ u analogus, jo turku nosaukumi ļ oti atš ķ iras no mū su un starptautiskajiem nosaukumiem. Turcijas ā rsts jebkurā izsaukuma laikā visiem bez izš ķ irī bas izraksta antibiotikas un lū dz viņ u apmeklē t pē c 3 dienā m. Protams, neatkarī gi no tā , kas sā p, jū su auss, kakls vai acs pazudī s vienā rā vienā . Bet, kad bē rniem ir 2 gadi, viņ i š ā du attieksmi ī sti nevē las. Lī dzi paņ ē mā m milzī gu aptieciņ u, bet kaut kas tomē r bija jā iegā dā jas. Paturiet to prā tā . Ceļ ojumu aģ enta birojā rū pī gi izlasi apdroš inā š anas polisi, pievē rs uzmanī bu paš riskam un tam, vai apdroš inā š ana sedz telefona zvanus un citas nianses. Daž kā rt tas ir svarī gi, ī paš i, ja esi kopā ar bē rniem. Saules dū riena un dzē ruma izraisī tas traumas parasti nesedz apdroš inā š ana.
Tā tad, par ko es jums vē l neesmu stā stī jis, nav vē rts mainī t naudu. Visa Turcija jau sen pā rgā ja no dolā ra uz eiro, bet viņ i ņ em dolā rus ar ne mazā ku gribu. Maini 10 dolā rus pret lirā m, lai samaksā tu par autobusu uz pilsē tu. Pā rē jo atstā jiet kā ir. Autobuss maksā.1, 25 liras, kas ir aptuveni 25 rubļ i, pat mazā k. Taksometrs maksā apmē ram 15 lī dz 30 dolā rus atkarī bā no tā , kur dodaties. Blakus viesnī cai ir autobusu pietura (saukta par Dinek), autobuss numur 1 kursē tieš i uz centru. Jū s varat bez problē mā m nokļ ū t bankā , valū tas maiņ as punktos, aptiekā s un veikalos. Autobusi kursē biež i. Atcerieties, ka centrā visā m precē m cenas ir vismaz 5 vai pat vairā k reizes pā rspī lē tas. Darieties, kungi, tā te ir. Gribu atgā dinā t, ka sestdien un svē tdien Turcijā atpū š as arī bankas, aptiekas, ā rsti. Izskatā s, ka tas arī viss. Rezumē jot teikš u, ka viesnī ca nav slikta. Atpū tnieku kontingents (krievu ir maz, Ukrainas un Baltkrievijas praktiski nav) lietuvieš i, vā cieš i, poļ i, č ehi, turki (ī paš nieka ģ imene dzī vo viesnī cas teritorijā fotoattē lā (kur kopē jais skats uz pludmali). pa kreisi redzama treš ā ē ka saimnieka mā ja. )Piedzē ries nemaz neredzē ju. Tī rs, bet pieticī gs. Lai gan marmora kā pnes runā par plaš u vē rienu bū vniecī bas laikā . Lai veicas ar izvē li! Ja tu š o viesnī cu jau esat iegā dā juš ies, droš i sakravē jieties pa ceļ am un nedomā jiet par neko citu kā tikai atpū tu. Labu ceļ ojumu!
P. S. Kad mū s aizveda no viesnī cas, mums iedeva ļ oti blā vu pusdienu kastī ti (veselu tomā tu, to paš u gurķ i, divas maizes š ķ ē les, trī s olī vas, sviestu un ievā rī jumu. Nu yupi sula paciņ ā un dakš iņ ā ). Dievs, bū tu labā k, ja viņ i iedotu pudeli tī ra ū dens! Un dā rzeņ us varē ja sagriezt vismaz pā ris lielos gabalos, autobusā nebija ē rti brokastot. Vē l jo vairā k ar bē rniem. Bet, kad mē s braucā m, savā cot pā rē jos tū ristus viesnī cā s, es sapratu vienu lietu, ka mū su viesnī cai ir 5+ atraš anā s vieta! Ja es doš os uz Alaniju, es to izskatī š u kā iespē ju. Blakus ir pludmales viesnī cas MUZ un HAVANA, nu, tas ir tik...zinā tkā rajiem.
аватар Morena78
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2010. gada augustā . Ļ oti klusa, bet ē rta viesnī ca nesteidzī gai laika pavadī š anai. Lielā kā daļ a viesnī cas viesu ir no Rietumeiropas un Baltijas valstī m. Mē s bijā m divi no Ukrainas un vē l 2 cilvē ki no Baltkrievijas. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2010. gada augustā . Ļ oti klusa, bet ē rta viesnī ca nesteidzī gai laika pavadī š anai. Lielā kā daļ a viesnī cas viesu ir no Rietumeiropas un Baltijas valstī m. Mē s bijā m divi no Ukrainas un vē l 2 cilvē ki no Baltkrievijas. Varbū t mū su tautieš u prombū tnes dē ļ nekur nebija rindu un drū zmē š anā s ne restorā nā , ne pie bā riem, ne pludmalē pē c sauļ oš anā s krē sliem. Ļ oti liels pluss ir paš as viesnī cas pludmale, tā sauktā slavenā Kleopatras pludmale ar ideā lu smilš ainu ieeju jū rā (retums Turcijas pludmalē m). Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas - 1.5 USD no personas dienā , pie baseina bez maksas. Izdarī š u rezervā ciju, ka citu viesnī cu iemī tnieki atpū tā s pilsē tas pludmalē pā ri ceļ am par 5 eiro dienā . Labs hammam, kvalitatī va masā ž a, pateicoties masierim Bariš am, viņ š tieš ā m profesionā li ā rstē ja muguru. Š ausmī gajā karstumā uz terases tika izglā bti divi milzī gi 38 gadus veci fikusi, kuru ē nā viņ i pavadī ja pē cpusdienu. Nav animā cijas kā tā das. Tikai sestdienas vakarā š ovs (austrumu un tautas dejas, ) tad diskotē ka uz terases. Tā kā teritorija ir maza, pludmalē skanē ja mū zika, un tur kustē jā s darbī ba))). Ceturtdien ā das izstrā dā jumu un austrumu deju š ovs. Pā rē jā laikā izklaidē jieties, kā vē laties. Viesnī ca atrodas 10 minū š u brauciena attā lumā no Alā nijas centra (daž kā rt gā jā m kā jā m), tā pē c vakarā par 1$ var ē rti nokļ ū t ostā un krastmalā uz dolmush, kur atrodas visas diskotē kas un dzī ve pilnā sparā lī dz rī tam. Ar visu savu vē lmi es nevaru atrast mī nusus))). Viesnī ca numuriņ u stā vokļ a ziņ ā noteikti nav 4 zvaigznes, bet gan atraš anā s vietas un atmosfē ras ziņ ā absolū ti skaista. 20 dienas pē c ceļ ojuma izrā dī jā s, ka atkal varē jā m atļ auties atvaļ inā jumu, un uzmini, kur esam ieraduš ies?.... )))) Septembrī Gorgulā ir vē l labā k, cilvē ku mazā k un samta sezona dara savu)). Kurš vē las aizmirst par metropoles troksni un pilnī bā atpū sties - laipni lū gti Gorgulu! ))) Veiksmi visiem!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti forš a. Veļ a tika mainī ta katru otro dienu un dvieļ i katru dienu. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga un jauka, jū s jū taties pilnī bā atpū tuš ies. Padoms: dodieties, un jū s to nenož ē losit. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti forš a. Veļ a tika mainī ta katru otro dienu un dvieļ i katru dienu. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga un jauka, jū s jū taties pilnī bā atpū tuš ies. Padoms: dodieties, un jū s to nenož ē losit.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem, mē s vē lamies dalī ties savos iespaidos, tikko iepriecinā ti ar atpū tu Alanijā . Viesnī ca ir lieliska, iesakā m visiem. pā rtikas tī rī š ana istabā s pludmalē un vienkā rš i darī t pats personā ls ir ļ oti draudzī gs. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, mē s vē lamies dalī ties savos iespaidos, tikko iepriecinā ti ar atpū tu Alanijā . Viesnī ca ir lieliska, iesakā m visiem. pā rtikas tī rī š ana istabā s pludmalē un vienkā rš i darī t pats personā ls ir ļ oti draudzī gs. Tiesa, viņ i ļ oti maz runā krieviski, tač u vienmē r sirsnī gi sveicina. atrodas netā lu no centra ja ej kā jā m, tad pa promenā di maksimums 30-40 min. aizdedzinoš ie klubi. labā k samainī t valū tu pret vietē jo naudu, jo klubos bā ros kurss ir nenovē rtē ts, viņ i zina, ka naktī nav kur mainī t. pa ceļ am uz centru 300m ir liels supertirdziņ š , kur var nopirkt visu. pirmais vajadzī gais, tie paš i saldumi, turpat priekš ā , ekskursiju birojā it kā Viktors iepazī stina, bet kā viņ u sauc, patiesī bā , mē s nezinā m, vienojā mies ar viņ u par ekskursijā m, bet viņ š izrā dī jā s viltī gi sakot, sā kumā viņ š mums visu stā stī ja dolā ros, bet kā izdot biļ eti, tad eiro vispā r stā sta un tā tā lā k nepatika, viņ i piecē lā s un aizgā ja un vē lā k nenož ē loja. uzzinā jis, ka viņ am ir servisa draņ ķ is izgā ja no viesnī cas no viņ a jahta pā rplū da Pamukalē gids tikko runā ja krieviski. gā jā m 100 metrus tā lā k pa priekš u un vispā r arī tū risma firma, š ī s tū rfirmas ir uz katra stū ra, bet piestā jā mies pie Jamal, neatceros kā sauc viņ a tū risma aģ entū ru, bet seko pē c migrā cijas 100m . puisis ir vienkā rš i smukulī tis, viņ š mums visu izstā stī ja ko un kā atcerē jā s valū tu pē c bankas kursa un pasū tī ja visas ekskursijas. dariet ar viņ u galā , un viņ a apkalpoš ana ir patieš ā m lieliska. viņ š ļ oti labi runā krieviski, uzdā vinā ja mums pilsē tas karti, uzzī mē ja visu, kur jā iet, kā uzkā pt cietoksnī . un ir vienkā rš i patī kami ar viņ u runā t. un tā pē c pirmais, ko vē los izteikt Dž amalam, ir milzī gs paldies par tik lielisko pieredzi))) mē s bijā m pie lielas sievietes, tas ir neticami lieliski, es iesaku visiem vienu, super duper)))) turku pirts, nu, domā ju, ka lielā kā daļ a arī ir pazī stami, tā ir lieliska atpū ta zem dupš a (((un tik super))) bet man akvaparks likā s nedaudz bolons, labā k bū tu aiziet uz lielo sievieti, un tur katrs izlemj pats, tad protams nebija iespē jams palaist garā m safari excursion apbrī nojami, skaistums, traka š arma daba, tas ir skaidrs, iesaku arī bū t lī dz galam sajū smā , it ī paš i ū dens uzlieš ana, kas sā kas jau paš ā ceļ ojuma sā kumā un ļ oti negaidī ti, gatavojies !! ! __))) hehehe...un it ī paš i beigā s kalnu upes restorā ns bija ļ oti uzkrī toš s, skaists))) izvē le ir jū su, lai veicas visiem. . . visas ekskursijas ir pā rsteidzoš as, vē lreiz paldies)). ej atpū ties un izklaidē jies. sveiks viņ am es domā ju, ka viņ š mū s atcerē sies vē l ilgi dima Aleksejs Sņ ež ana Oksana no Maskavas
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2. lī dz 13. jū nijam. Plusi - Ļ oti mā jī gi, lielisks ē diens, š efpavā rs, personā ls ļ oti labs!! ! ! Baseins ir mazs, bet jū nijā bija maz cilvē ku un nebija neviena, izņ emot mū s) Jū ra, brī niš ķ ī ga, silta, ieeja lieliska!! ! Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi, priekš. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2. lī dz 13. jū nijam.
Plusi - Ļ oti mā jī gi, lielisks ē diens, š efpavā rs, personā ls ļ oti labs!! ! ! Baseins ir mazs, bet jū nijā bija maz cilvē ku un nebija neviena, izņ emot mū s) Jū ra, brī niš ķ ī ga, silta, ieeja lieliska!! ! Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi, priekš.1 eiro par visu dienu! Lielā kais pluss! Un tas nav visur - kad izrakstī jā mies istabā , pē c 12, tikā m paē dinā ti, un varē ja paņ emt dzē rienus, pirms mums atbrauca transfē rs !! !
Mī nusi-kas grib izklaidi, tas ir maz, nedē ļ ā ir 2 animā cijas, bet braucā m uz pilsē tu uz diskotē ku! Mums tas netraucē ja!
Kopumā viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Mums jū s pietrū kst!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Floria Beach Hotel построен в 1990 году, в 2017 году отель был открыт после полной реконструкции. Расположен рядом с городом Аланья, на первой береговой линии. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Отель расположен в 130 км от аэропорта г. Анталия, в 40 км от аэропорта Газипаша.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает по сезонам), терраса для загара, сад, основной ресторан, 2 бара: Garden Bar, Sunset Bar, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номера.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, водные виды спорта на пляже, массажный кабинет.
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • sērfošanu
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 101 номер таких категорий: Standard Room Side Sea View, Standard Room Sea View.

Istabās

Телевизор, телефон, кондиционер, мини-бар, душ, фен, телефон, балкон, Wi-Fi платный.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Dinek Mah. Emirgan Cad. No:19, 07400 Аланья, Турция.
Tālruņi: +90 242 514 28 75
Tīmekļa vietne: Floria Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).