Neliels ceļojums uz Dim Barajl ūdenskrātuvi

18 Septembris 2020 Ceļošanas laiks: no 15 Septembris 2020 ieslēgts 15 Septembris 2020
Reputācija: +192
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Stā sts ir veltī ts tiem, kam patī k daž ā dot turku "viss iekļ auts" ar visa veida aktivitā tē m. Mū su gadī jumā neliels velobrauciens uz skaistu tirkī za ū denskrā tuvi Alā nijas apkaimē pie Dim upes. Š ā di izskatī jā s mū su marš ruts ar kopē jo garumu 26 km (tā ir aptuveni stunda nesteidzī gas braukš anas pa lī dzenu ceļ u, tač u nevajag sevi mā nī t š ajā jautā jumā , galu galā kalnainais reģ ions).

Tā tad, mē rķ is ir uzstā dī ts, agri no rī ta iznomā jam velosipē dus un dodamies ceļ ā . Veliki tika ņ emti tuvā kajā nomas punktā (Alanjā ar š o problē mu nav), 25 liras dienā (no 9:00 lī dz 19:00), t. i. par diviem 50 liras, kaut kur ap 200 UAH. Komplektā slē dzene ar atslē gu.

Pirmie kilometri tika nobraukti pa uzbē rumu pa ietvi (tur, starp citu, brauc ar motorolleriem, nedod Dievs), tad tas jau ir ceļ š , jo automaš ī nu satiksme no š osejas ir pilnī gi neaktī va.


Godī gi sakot, es iztē lojos ceļ u kā stā vu kā pumu/nokā pumu sē riju, un baž ī jos, ka tas man bū s par grū tu (spē cī ga fiziska piepū le nav mana stiprā puse), bet patiesī bā apsveriet ceļ u. bū t lī dzenam, izņ emot pē dē jo pusotru kilometru, ko veiksmī gi š ķ ē rsojā m kā jā m.

Ceļ š iet netā lu no Dim Chai upes un pats par sevi ir interesants. Daudzas kafejnī cas, restorā ni un piknika paviljoni atrodas paš ā upē . Tā pat pa ceļ am atradā m divas strū klakas ar aukstu dzeramo ū deni, paš i riskē jot un riskē jot pamē ģ inā jā m ū deni no abā m un paņ ē mā m lī dzi pudelē s - palikā m dzī vi un veseli.

Tā tad, pē dē jais sarež ģ ī tais kā pums, ejam garā m milzī gam dambim un nedaudz tā lā k, un - voilā ! - Rezervuā rs ī sumā . Skats krā š ņ s, var nolaisties arī lī dz paš am ū denim, tur ir celiņ i. Protams, arī izpeldē jā mies - ū dens vē ss, caurspī dī gs tirkī zs, kaaayf. Varē ja braukt vē l tā lā k, tač u kā jas, paredzot sā pī gumu, nikni pretojā s š ai idejai.

Atceries, kā pē dē jos 1.5 km stopī jā m kā jā m, jo ​ ​ bija stā vs kā pums? Tā tad, iedomā jieties tagad š o lejup, taisno amerikā ņ u kalniņ u)) Kopumā mē s tur nokļ uvā m apmē ram stundu (ar pieturā m - vai nu iedzert ū deni, tad uzvilkt vā ciņ u, vai vienkā rš i pasū dzē ties vī ram, ka esmu nogurusi)) , un atpakaļ apmē ram 40 minū tes es neteikš u, ka š ī ū denskrā tuve ir skaistā kā lieta, ko esmu redzē jis savā dzī vē , bet mū su mē rķ is bija tikai kaut kā da aktī va ķ ermeņ a kustī ba pē c pludmalē guļ oš a roņ a. Un tirkī za dī ķ a panorā ma, ko ieskauj skujkoku mež s, ir mū su patī kamā prē mija.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums