Vīrietim Turcijā ir grūti

09 augusts 2019 Ceļošanas laiks: no 16 Jūlija 2019 ieslēgts 28 Jūlija 2019
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Parasti vasaras ceļ ojumam pie jū ras sā ku gatavoties ziemā . Bet ne š ajā laikā . Sagadī jā s, ka lē mums par startu tika pieņ emts piecas dienas pirms starta. Un mans vecā kais draugs lū dza doties kopā ar manu ģ imeni.

Viņ am nebija Š engenas vī zas, kas atviegloja izvē li. Turcija. . . Nu, jo labā k.

Gada sā kumā notika konkurss, kurā mū su cienī jamā Matveika lika man iemī lē ties Ič melerā ar viņ as stā stu. Mē s nolē mā m uz turieni lidot.

Tač u š ī vieta izrā dī jā s tik populā ra, ka pā rdoš anā palika tikai ļ oti dā rgas viesnī cas. Cenas manai ģ imenei sā kā s no 30.000 rubļ u. (UAH 115 000). Es nevaru tikt galā .

Tā kā tas nav Icmeler, nav svarī gi, kur. Mē s nolē mā m atgriezties pagā tnē un ienirt tī rajā "viss iekļ auts" pasaulē . Lai viss bū tu. Statujas, kič ī ga greznī ba un, protams, visu mī ļ ā kā TERITORIJA. Un simts gadus mans ceļ ojumu aģ enta draugs sā ka meklē t. Variantu bija daudz. Bet š eit mē s saskaramies ar dī vainu, neizskaidrojamu problē mu:


Un š eit ir vē l viens:

Es esmu pā rā k slinks, lai skatī tos, bet bija daž as ļ oti aizskaroš as pē rles. Veids: dzī vnieku un vientuļ u vī rieš u izmitinā š ana aizliegta. Tā pē c? Tā pat kā vientuļ i vī rieš i ir než ē lī gi un sagrauj numurus gabalos? *

Viss izrā dī jā s vē l idiotiskā k. Turki uzskata, ka vientuļ i vī rieš i var bū t geji, un tas ir ah-ah-ah. Kā dā drudž ainā delī rijā š ī doma ienā ca viņ u galvā s? Kā ds ir zū doš i mazs geju procents vientuļ o vī rieš u vidū no bijuš ā s PSRS valstī m? 0.00001? Ne vairā k! Gluž i otrā di, š ie vientuļ ie vī rieš i dodas uz jū ru, lai dā mas uzpū stu un mocī tu. . .

Vissliktā kais ir tas, ka tiek diskriminē ti cilvē ki ar netradicionā lu seksuā lo orientā ciju. Tas ir, Fredijs Merkū rijs nebū tu devies pie viņ iem. Š oreiz. Un nepā rprotami pastā v heteroseksuā lu vī rieš u diskriminā cija. Š ie ir divi. Es nesaprotu, kā nevienam vē l nav ienā cis prā tā taisī t skandā lu un iesū dzē t tiesā .

Es nespē lē ju tā das iespē jas kā “mans draugs ceļ o ar manu sievu (mums ir daž ā di uzvā rdi), un es ceļ oju ar diviem bē rniem”, jo š ajā gadī jumā es kļ uvu gejs (ar bē rniem). Tas nozī mē , ka mū su ilgstoš ais dedzī gais vī rieš u ceļ ojums vienkā rš i nenotiktu. paš reizē jā realitā tē .

Un kas ir interesanti. Ļ oti dā rgā s viesnī cā s š ā du ierobež ojumu nav. Aha! Tā tad, pē c turku domā m, geji cenš as iekļ ū t visā dos trī svietī gos, č etrinieku un parastos pieciniekus, tač u viņ i neiet uz izsmalcinā tā m dā rgā m viesnī cā m. Viņ iem nav nekā da veida naudas. Fredijs par to bū tu pasmē jies. Jā , pie velna viņ iem! Un es izmisī gi sā ku veidot ceļ ojumu pats.

Man nav nekā pret gejiem. Viens no maniem cienī gajiem (kopš armijas) draugiem ir gejs. Viņ š bija aviā cijas ieroč u apkopes speciā lists. Un es viņ u mī lu ne tikai tā pē c. Pati situā cija mani sadusmoja.


Laiks beidzā s, bet izdevā s. Lidmaš ī nas biļ etes maksā.13 000 rubļ u. (5000 UAH) uz purnas. Tur nav viegli. Izbraukš ana no Domodedovas uz Antā liju caur Jamalu un ieraš anā s no Alanjas Gaziz Pasha uz Vnukovo Pobeda.

Bet galvenais ir viesnī ca!! !

Mazs. omulī gi. Lē ti. Manai ģ imenei uz 2 nedē ļ ā m 4.000 rubļ u. (18 000 UAH). Draugam, kuru katram gadī jumam ir ierakstī jis kā ds mans ģ imenes loceklis, nedaudz lē tā k.

Es varu atrast lieliskas iespē jas. Bet š ai viesnī cai ir ļ oti paveicies. Es viņ u apglabā ju un par viņ u pat nerakstī š u atseviš ķ u ziņ ojumu. Lai nereklamē tu.

2 istabas. Virtuve.

Ē damistabas zona. Izv. par nekā rtī bu.

Guļ a vieta viesistabā .

Vē l viena lieta.

Guļ amistaba.

Skapis un seifs.

Vannas istaba.

Un pats galvenais - 2 konderi istabā . Es nekad to neesmu redzē jis. Tas ir, katrā no istabā m var izveidot savu klimatu.

*Un tagad par vientuļ iem vī rieš iem. . . Viņ i baidā s no gejiem. Jā...Draugam apnika atpū sties Domodedovā . Pā rsē š anā s ē rtā Mercedes mikroautobusā viņ u pilnī bā piebeidza. Un, iekā rtojies istabā , viņ š acumirklī izsita stiklu. Mē s par to samaksā jā m uzreiz, bet tā bija prelū dija. No rī ta viņ š ieradā s manā istabā ar mugursomu. Bija saplī sis š ķ ī vis, kuru viņ š plā noja izmest ā rpus viesnī cas, lai neradī tu izdevumus. Bet tas ir prelū dijas turpinā jums. Otrajā dienā viņ š atnā ca no rī ta, klusī bā paņ ē ma mani aiz pogas un veda uz savu istabu. Un tur bija miskaste. Spogulis, kura gabaliņ š redzams augstā k esoš ajā fotoattē lā , gulē ja uz izlietnes 45 grā du leņ ķ ī , pieķ ē ries pie jaucē jkrā na. Apakš daļ a bija salauzta. Un viss bija asinī s. Uz sienā m, kā jau š ausmu filmā s, ir asiņ aini piecinieki. Asins peļ ķ e uz grī das. Spogulis ir klā ts ar asins traipiem.

Kā ds draugs apgalvoja, ka naktī gā jis uz tualeti un pē kš ņ i nodzisusi gaisma. Un tumsā sajaucot spoguli ar durvī m, viņ š tā s noplē sa un tā s, krī tot, iesprū da durvis, kas atvē rā s iekš ā . Mē ģ inot atbrī voties, viņ š sagriezā s, bet atbrī vojā s.


Un tagad es ar š ausmā m domā ju par to, cik maksā š is sasodī ts spogulis. Bet es neesmu noguris un kopumā pietiekami gudrs. Es braucu uz aptieku un nopirku pā rsē ju. Izaicinoš i un nevajadzī gi pā rsē ju viņ am ļ oti mazu griezumu uz rokas, izkratī ju no atkritumu maisa visas tukš ā s pudeles. Aizgā ja draugu lī dz prā tī gam stā voklim un devā s pie viesnī cas ī paš nieka. Viņ š ieveda viņ u uz drauga istabu un teica, ka viņ š tikai tī ra zobus un viņ am uzkrita spogulis. Tē vocis saslima. Viņ š jautā ja, cik lielas ir jū su prasī bas, un, uzzinot, ka pretenziju nav, kļ uva nedaudz rozā . Pē c tam viņ š izlī dzē jā s ar visā diem libinā jumiem uz iestā des rē ķ ina)

Es turpinā š u par viesnī cu. Neskatoties uz to, ka viesnī ca kopumā bija bez zvaigznē m, tajā bija 2 baseini un slidkalniņ i.

Vienmē r kaut kas notika.

Galdi ir klā ti BBQ ballī tei.

Mē s negā jā m, bet skatī jā mies darbī bu no balkona. Tur dejoja vī rieš i gaiš os svā rkos. Izv. par kvalitā ti.

Un š eit ir visa viesnī cas teritorija.

Jā . Nav lieliski. Bet kā pē c tas vispā r vajadzī gs? Viesnī ca atrodas Alā nijas centra nomalē . Tur ir tā teritorija.

Š ajā pilsē tā neesmu bijis 12 gadus. Gadu gaitā tajā notikuš ā s pā rmaiņ as ir atstā juš as uz mani apdullinoš u iespaidu. Es aprakstī ju nosacī jumus personā m ar ierobež otā m pā rvietoš anā s spē jā m š eit.

Alanja ir kļ uvusi par elegantu, iespaidī gu un cienī gu pilsē tu. Tagad nav "Nā c, nopē rc, ielej š ņ abi. " Tagad nav "Nataš a pabļ ausim". Alanja kļ uva burž uā ziska, cienī jama un atturī ga. Es staigā ju pa to un apbrī noju.

Skaisti un profesionā li grafiti.

Š ū poš anā s krē sli sportistiem ik pē c 700 m

Rotaļ u laukumi.

Visa daba, tā s mā te)

Strū klakas.

Un cik saprotami ir izgatavotas plastmasas tvertnes.

Nesmejies. Jā , es to novilku. Tā ir tikai atkritumu maš ī na.

Š ī ir tikai miskaste.

Š ī ir atkritumu tvertne priekš pilsē tā . Visiem viss ir skaidrs.

Vairā k par infrastruktū ru.

Skatedrome.

Marmora (! ) š aha dē ļ i.

Pirms 12 gadiem tas tā nebija.

Publiskie galdi galda tenisam.

Un tas ir tikai prieks! Antī ki č uguna jaucē jkrā ni. Viņ iem ir 4 gadi. Apakš ā nav notekas. Ū dens pā rplū st. Un š ajā vannā vienmē r ir ū dens klaiņ ojoš iem kaķ iem un suņ iem.

Luksofora vadī bas bloks.

Kopienas kaķ u barotavas un novietnes.

Tas ir pā rsteidzoš i, kā rā tsnams izturas pret tirgotā jiem. Vietas mazajiem veikalniekiem.

Alā nija ir kļ uvusi tik eleganta, ka pat atkritumi š eit izskatā s ekskluzī vi.

Š eit ir Alā nijas mē ru fotoattē ls. Paš reizē jā diemž ē l nav. Bet š is ir cienī gs onkulis.


Draugi, esmu noguris. Ja kā dam interesē š ā ds skats uz Turciju, tad turpinā š u. Š obrī d tas vienkā rš i pā rtrauca sist taustiņ us.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (22) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums