Skaistā Alanja!

18 Jūnijs 2019 Ceļošanas laiks: no 24 Maija 2019 ieslēgts 09 Jūnijs 2019
Reputācija: +14.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es vienkā rš i mī lu Alaniju! Es ar nolū ku dodos uz š o pilsē tu daudzas reizes. Mana enerģ ijas spē ka un estē tiskā baudī juma pilsē ta!

Alā nijas simbols ir karaliskais banā ns, liels skaits banā nu plantā ciju visā reģ ionā . Vietē jie joko "Kā pē c, kā pē c karaliski? ! Jo karalis bija tā ds pats izmē rs")) Ļ oti skaisti skati paveras, pā rceļ oties no Konakli uz pilsē tu, neaprakstā mi skaistas klintis un sē rfo. Krā sas dod daudz kuģ u un jahtu. Paš ā pilsē tā ir liels skaits alu, piemē ram, "Dim" un "Damlatash". "Dim" atrodas paš ā pilsē tas centrā , netā lu no Kleopatras pludmales. Ir teikts, ka tas palī dz astmas slimniekiem. Damlataš as ala atrodas kalnos, tā ir gara, un, ejot lī dz tā s galam, mā tes un bē rna video var redzē t stalaktī tu.


Ī paš a uzmanī ba jā pievē rš Kleopatras pludmalei. Kā pē c tas ir nosaukts viņ as vā rdā ? Tiek uzskatī ts, ka pirms daudziem gadsimtiem š o pludmali savai mī ļ otajai uzdā vinā ja pats Marks Antonijs. Smiltis tika ievestas no Ē ģ iptes. Pati pludmale ir aptuveni 2 km attā lumā . smilš aina, netā lu no pilsē tas centra. Visas pilsē tas viesnī cas atrodas burtiski pā ri ielai.

Alanjas reģ ions sevi pozicionē kā ģ imenes brī vdienas. Bet ar to var strī dē ties, Alanjā , Konokli ir daudz klubu un izklaides, tā pē c reģ ions nekā dā ziņ ā nav zemā ks par Kemeru ne klases, ne klimata, ne izklaides ziņ ā .

Ja dodaties uz kalniem, jū s varat redzē t debeszilo ū denskrā tuvi, tiek iegū ti pā rsteidzoš i fotoattē li. Var redzē t vietē jo garš u, kā cilvē ki dzī vo kalnos, cik tur ir skaisti. . .

Ļ oti mā jī gs reģ ions, cilvē ki draudzī gi un sirsnī gi! Jū s nekad nenož ē losit, ka palikā t tur!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums