Alanja, Water Planet Deluxe viesnīca un akvaparks

05 Decembris 2016 Ceļošanas laiks: no 25 Septembris 2016 ieslēgts 02 Oktobris 2016
Reputācija: +23.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Jaungada brī vdienu priekš vakarā vē lē jos padalī ties ar saviem iespaidiem par ceļ ojumu uz Turciju, proti, uz Alaniju 2016.  gada septembrī . Mana ceļ ojuma spilgtā kais notikums ir manam dē lam ir 1 gads, bet manai vecā kajai meitai ir 8 gadus vecs.

Viņ i lidoja ar č ā rterreisu aviosabiedrī bā m no Kijevas. Izbraukš ana bija naktī.3:00. Lidmaš ī na bija mega neē rta, sē dekļ i bija tik tuvu viens otram, ka pat cilvē ki ar modeļ a parametriem neē rti jutā s. Uz kuģ a viņ i piedā vā ja tē ju un ū deni, un bē rniem tika piedā vā tas krā sojamā s grā matas ar krī tiņ iem (jauks bonuss! ).

Mē s nolaidā mies Antā lijā , kur mū s sagaidī ja brī niš ķ ī gi laikapstā kļ i un neticamas ainavas.


Tad vē l 2 stundas autobusā uz Alanju, autobuss bija ē rts. Pa ceļ am uz viesnī cu pā rvadā tā js pieturē ja pie tirgus, cik es saprotu, ne tikai tā pē c, lai nokā rtotu savas dabiskā s vajadzī bas, bet lai citiem Turcijas pilsoņ iem bū tu iespē ja nopelnī t, jo pietura ievilkā s. 30 minū tes un situā cija atkā rtojā s pā rsū tot atpakaļ . Bet man likā s, ka tie ir tā di mazi vietē jo tū roperatoru triki)

Kopē jais iespaids par viesnī cu: wow-wow, neticami skaistums. Tad, protams, pē c daž ā m dienā m man atvē rā s acis, ka, lai gan viesnī ca sevi pozicionē kā "5+", bet patiesī bā tā jau bija nedaudz nobruž ā ta dzī ve. Ī paš i tas ir pamanā ms uz vietas esoš ajā akvaparkā .

Bet + atsvē ra š ī s mazā s lietas:

1) daudz apstā dī jumu, vairā ki baseini un pati teritorija ir ļ oti liela

BET: ieeja jū rā bija uzreiz no mola, kur dziļ ums sasniedza 3-4 metrus, tā pē c bē rnu bez ū dens uzvedī bas prasmē m un glā bš anas vestē m labā k turē t pie sevis. Tas sagā dā ja lielas neē rtī bas, tā pē c mē s tomē r nonā cā m pie jū ras un ļ oti gribē jā m tajā plunč ā ties, neskatoties uz to, ka ū dens bija siltā ks nekā baseinā ! , un neticami tī rs.

Pagā ja aptuveni 30 minū tes, lī dz oļ u pludmalē karstumā un nelī dzenā reljefā augš up un lejup. Bijā m tur vienreiz, nofotografē jā m saulrietu, vairs negā jā m, jo ​ ​ ir grū ti un vē l mazs, visu laiku centā mies pusdienot ar oļ iem.

2) Nav sū dzī bu par telpas uzkopš anu, darbinieki centā s iepriecinā t.

3) Ē damistabas terase. . .

Ē diens bija daudzveidī gs, iekļ aujoš ais sevi attaisnoja, bā rā bija pat bezmaksas alkohols, bet par tā kvalitā ti nevaru spriest, vairā k piegriezu desertiem (+2 kg pē c 7 dienā m). Nefuraksacī ds un ogles nebija vajadzī gas, un pat jaunā kie ē da daž us ē dienus. Turklā t aptiekā tirgoja mā kslī gos maisī jumus zī daiņ iem un visā dus biezeņ us. Tā tad bē rni, pat viengadī gie, nepalika izsalkuš i.

4) Tika organizē tas visa veida ekskursijas, piemē ram, Kapadokija, Stambula vai brauciens ar jahtu. To izmaksas svā rstī jā s no 30 lī dz 50 USD. Bet es nolē mu nespī dzinā t bē rnus ar braucieniem autobusā . Animā cija tika organizē ta viesnī cas teritorijā , bet ļ oti vā ja, animatori bija kā miegainas muš as un bē rni, ja palika pie viņ iem, tika atstā ti paš plū smā .


5) Par citiem izdevumiem. Patiesī bā viņ u bija maz, jo par izklaidi un pā rtiku jau bija samaksā ts. Nopirka mazas dā vanas. Viss ceļ ojums (vauč ers + "magnē ti") izmaksā ja ap 600-700 USD. č etrā m personā m (2 pieauguš ie un 2 bē rni). Valū tu varē ja nemainī t, tika pieņ emti gan dolā ri, gan Turcijas liras. Bet ē rtī bas labad es nedaudz salū zu sī kiem pirkumiem.

6) Paš a reģ iona iespaids. Daudz zaļ o zonu, neierobež ots siltumnī cu skaits un tas viss patiesī bā ir uz smiltī m un mā la.

Kļ uva nedaudz apkaunojoš i, mē s arī to varam (((Aktī vā viesnī cu celtniecī ba. Netika novē roti sprā dzieni, agresī va uzvedī ba un citi š ausmu stā sti. . . viss ir tū ristam. Vietē jie mī l aiztikt bē rnus aiz vaigiem) , tas mani nedaudz traucē ja.

Pirmo reizi man bija iespē ja š ā dā veidā atpū sties, jo pirms jaunā kā parā dī š anā s es vairā k ceļ oju viens pats, "viss iekļ auts" nebija zinā ms. Protams, vari izmē ģ inā t arī pā rmaiņ ā m, ē rti, ka nav jā raizē jas par pā rskaitī jumiem un dieniš ķ o maizi, tā pē c ģ imenes atpū tai ī sti nekā nav.

Paldies visiem, kas paguva lasī t, un es ceru, ka mans stā sts bū s noderī gs tiem, kas pirmo reizi gatavojas atklā t Turciju.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums