Asrin Beach Hotel 4*– Atsauksmes

110
Novērtējums 5.610
№179 viesnīcas reitingā Alanja
5.8 Numurs
6.1 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.3 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pāri ceļam no pludmales, netālu no Avsallar ciemata, prom no pilsētas burzmas. Uzcelta 1997. gadā, renovācija veikta 2018. gadā (daļēja renovācija). Pārstāv vienu 6 stāvu ēku (ēd 2 liftus). Vienkārši ērti numuriņi, kompakta zona. Viesnīca ir piemērota ekonomiskai relaksējošai atpūtai.Vairāk →
аватар me222serxa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u ar galveno un tad dilstoš ā secī bā . Galvenais viesnī cas trū kums ir ragula un debī lu klā tbū tne. Tā vietā , lai atpū stos, viņ i meklē konfliktus pē c etniskā pamata un sū da. Tā du ir daudz ne tikai starp krieviem, bet arī starp * Svidomo *. … Tomēr ▾ Sā kš u ar galveno un tad dilstoš ā secī bā .
Galvenais viesnī cas trū kums ir ragula un debī lu klā tbū tne. Tā vietā , lai atpū stos, viņ i meklē konfliktus pē c etniskā pamata un sū da. Tā du ir daudz ne tikai starp krieviem, bet arī starp * Svidomo *.
Citā di viss ir sagremojams. Ē dienu komplekts nav tik plaš s kā.5 zvaigž ņ u un vairā k, tač u ir no kā izvē lē ties. Ievē roju, ka lielā kā daļ a gatavotā ē diena ir cepta un sautē ta. Ar garš vielā m un garš vielā m. Jums individuā li jā izvē las tas, kas jums ir piemē rots. Ir aptuveni duci veidu sieru. Ir saldumi, bet tie pā rsvarā ir vienmuļ i. Turklā t tie ir mē rcē ti, piemē ram, ar sī rupu un daž iem * slapjiem *. No automā tiem lej visā dus forfetus, kolu utt. Krū zē s.
Alkohols ir tik un tā . Dzē ra alu. Viegli un labi karstumā remdē slā pes.
Viesnī cas atraš anā s vieta. Tā celta nelielā leņ ķ ī un atrodas sā nis pret jū ru, uz š oseju. Izrā dā s, ka viena puse ir uz austrumiem, un jums ir daļ a no skata uz jū ru un kalniem, uz trokš ņ ainas š osejas. Otra puse uz rietumiem. Atkal paveras skats uz kalniem un jū ru, skats uz viesnī cas iekš pusi ar baseinu, ar amfiteā tra troksni vakarā , ar restorā na smarž ā m.
Pludmale iet puslokā . Piestā tnes abā s pusē s. Smiltis un mazi oļ i. Ja ir lieli akmeņ i, tad gar malā m pie moliem. Smiltis, visticamā k, ir importē tas. Sezonas laikā jū ra to izskalo. Smilš u otrā puse - kad jū ra ir nelī dzena, ū denī parā dā s duļ ķ ainī ba. Ja raguli pludmalē neš petē tu, tad bū tu tī rs.
Par ekskursijā m - jā , piekrī tu. Vajag meklē t lē tā k un visu atrunā t.
Istabas ir tī ras, bet, ja vē laties, vienmē r varat kaut ko atrast un atrast vainu.
Principā , ja ir vē lme, tad atrodiet internetā , kas atbilst 4 zvaigž ņ u viesnī cai Turcijā . Viņ š sakrī t.
Ja vē laties atpū sties ekonomiski, tad tas ir piemē rots. Viss pā rē jais ir atkarī gs no jums.
Dotu 8 punktus no 10.
аватар 041969
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tā nebija pirmā reize Turcijā , bet pirmā viesnī ca, kur neiedeva (vienreizē jā s lietoš anas š ampū ns, ziepes un kondicionieris). Man tas bija š oks. Un otrs variants: ka interneta vispā r nav, tikai maksas, un tas ir ļ oti slikti. Viņ i sevi pozicionē kā ultra viss iekļ auts, tač u tā nav. … Tomēr ▾ Tā nebija pirmā reize Turcijā , bet pirmā viesnī ca, kur neiedeva (vienreizē jā s lietoš anas š ampū ns, ziepes un kondicionieris). Man tas bija š oks. Un otrs variants: ka interneta vispā r nav, tikai maksas, un tas ir ļ oti slikti. Viņ i sevi pozicionē kā ultra viss iekļ auts, tač u tā nav. Alkohols no 18-20:00 stiprie dzē rieni netika doti (rums, vē ž i, viskijs, kokteiļ i), saka, ka ir galvenajā restorā nā (alus un vī ns un tas arī viss). Arī pludmalē pie bā ra tikai alus un vī ns. Man patika animā cija, kredī ts. Kosmē tika tika taisī ta tikai uz sienā m un tad istabā , bet vannasistabā remonta nav, un mē beles ir vecas (ī paš i durvis). Ja viņ i iedod biļ eti lē ti, varat doties, bet tas nav tā vē rts. Izsalcis nebū si, bet saldumu un augļ u ir maz (turku saldumu Rahat nav), augļ u: arbū zi, plū mes, ā bolus, kā dreiz ķ ē ra vī nogas un melones. Ī sā k sakot, viņ š velk pie 3 *, bet sakarā ar to, ka pirmajā rindā viņ š paņ ē ma 4 * sev.
аватар __180495
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Daž as negatī vā s atsauksmes ir ļ oti pā rspī lē tas, atpū tā mies lieliski. Ieeja jū rā ir lieliska, gā jā m basā m kā jā m, un ī paš i. kurpes tur bija pā ris cilvē ki no visas pludmales. Nezinu, kā di akmeņ i tur kā dam traucē ja (jū s nedomā jā t Krimā , piemē ram, Alupkā vai Zatokā , Odesas apgabalā , kur gliemež vā ku smiltis, un š ie ļ oti mazie gliemež vā ki iegraujas kā jā s tiktā l, ka viņ i tos nogrieza, tur es nož ē loju, ka Nenesa peldē š anas apavus. … Tomēr ▾ Daž as negatī vā s atsauksmes ir ļ oti pā rspī lē tas, atpū tā mies lieliski.
Ieeja jū rā ir lieliska, gā jā m basā m kā jā m, un ī paš i. kurpes tur bija pā ris cilvē ki no visas pludmales. Nezinu, kā di akmeņ i tur kā dam traucē ja (jū s nedomā jā t Krimā , piemē ram, Alupkā vai Zatokā , Odesas apgabalā , kur gliemež vā ku smiltis, un š ie ļ oti mazie gliemež vā ki iegraujas kā jā s tiktā l, ka viņ i tos nogrieza, tur es nož ē loju, ka Nenesa peldē š anas apavus.
Es nezinu, varbū t mums paveicā s, bet mums visu laiku bija miers un ū dens bija 30-32 grā di, tas ir vienkā rš i super, man patī k ieiet ū denī , neapturot sirdi)))
Jā , ir nianses, proti, brokastis ir diezgan nabagas, pankū kas cepā s reizi 7 dienā s, bija super garš ī gas un nav taukainas, nezinu vai ž ē l pankū kas vai kā , nevis bars vā rī tas olas, no kurā m ir daudz neskartu, un piena putra ir tikai rī si, es nezinu, varbū t viņ iem nav citu graudaugu...
Jebkurā gadī jumā jū s vienmē r varat izvē lē ties kaut ko sev.
Pusdienas un vakariņ as ir lieliskas, gaļ as ir daudz, bija pat cū kgaļ a, man likā s, viņ iem ir ļ oti garš ī gas vistas nabas (nu, kam tas garš o, mū su ģ imene mī l)
Arbū zs un melone ir vienkā rš i lieliski, mē s tos neesam ē duš i vairā kus gadus.
Istabu tī rī ja katru dienu, bet izmazgā ja tikai grī du un iznesa atkritumus, dvieļ us, jā , nemainī ja, bet mums vienalga, mazgā jam katru dienu, tī ras, ko man tur mainī t ? ? ? Jū s varē tu domā t, ka jū s katru dienu pā rģ ē rbaties mā jā s. . .
Tī rī š ana pludmalē ir diezgan vā ja, bet "tī ra ir nevis tur, kur tī ra, bet tur, kur nepiegruž ", visi velk ē dienu un dzē rienus no bā ra pludmalē un pat necienā s izmest pē c sevis krū zes. , Es jau klusē ju par š ķ ī vju atdoš anu, pludmalē ir daudz miskastes . Bet acī mredzot tā da ir mū su, ukraiņ u un krievu, mentalitā te, lai gan novē roju, ka turki tā lu no mums negā ja.
Un, jā , istaba ir ļ oti maza, ja kā dam tas interesē .
Un kas man ļ oti nepatika bija tas, ka izlietne tualetē pie ē damistabas nez kā pē c nemazgā jā s, manuprā t visas 7 dienas, lai gan skaidrs, ka papī rs un papī ra dvieļ i ir saglabā juš ies, un tualete it kā esi normā ls.
Kopumā mums aprakstī tie trū kumi ir sī kumi, ja tam bū tu nozī me, tad es nopirktu biļ eti diviem pieauguš ajiem un bē rnam nevis par 3.500 UAH, bet par 6.000 UAH, un tad varē tu atrast vainu)))
Viņ u saldē jums ir ļ oti garš ī gs, ē du reti un ē du tikai ļ oti labu saldē jumu, bet te ē du visus č etrus veidus.
Lī dz pludmalei pa viesnī cas personī go eju ne vairā k kā minū ti.
Pludmalē ir duš as un tualetes.
Redzams, ka viesnī ca renovē ta ne tik sen, visas sienas un griesti tī ri nokrā soti, arī uzņ emš ana ļ oti interesanti nokā rtota.
Numurā ir plazmas televizors ar daudziem Krievijas un vairā kiem Ukrainas kanā liem.
Starp citu, mē s pieci atpū tā mies, ar vē deriem viss bija super, uz katra galda bija kā ds antiseptisks lī dzeklis, un redzē jā m, ka ē damistabā ē dienreizes beigā s darbinieki noslaucī ja galdus ar antiseptisku lī dzekli.
Пляж
аватар 4891254
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Turcijā pirmo reizi un neveiksmī gi salī dzinu Ē ģ ipti ar Rē tu. Istaba nabadzī ga, salī dzinot ar Ē ģ ipti, mazs izmē rs, uzkopju tikai pē c apkopē jas izsaukš anas, 9 dienā s istaba tika iztī rī ta 2 reizes, dvieļ i aizgā ja meklē t maiņ as. … Tomēr ▾ Turcijā pirmo reizi un neveiksmī gi salī dzinu Ē ģ ipti ar Rē tu. Istaba nabadzī ga, salī dzinot ar Ē ģ ipti, mazs izmē rs, uzkopju tikai pē c apkopē jas izsaukš anas, 9 dienā s istaba tika iztī rī ta 2 reizes, dvieļ i aizgā ja meklē t maiņ as. Dzī vojā m 2 stā vā , logu nevar atvē rt, jo no ceļ a ir trokš ņ ains. Viesnī cas teritorija maza, krievi piestā ja, viesnī ca pilna, atpū tnieki bija 600-700 un strā dā ja 1 bā rs, izlē ja dzē rienu glā zī tes uz grī das, rokā ne vairā k kā.2 glā zes, rindas bija tikai mež onī gs, bā rmenis vienkā rš i bija rupjš un dolā rs neglā ba. Ē damzā lē ē diens vienmuļ š un negarš ī gs, 9 dienas 3 reizes dienā deva makaronus, rī sus, kartupeļ us, tikai arbū zu, plū mes un ā bolus no augļ iem. Salī dzinot ar ukraiņ u augļ iem, tie vispā r nav. Viesnī cas teritorija netiek uzkopta. Animā cijas bē rniem nebija. Vē ž i reizi nedē ļ ā treš dienā s un gatavoti bez dvē seles, bija jā var tā pagatavot. Man patika jū ra, pludmale normā la un blakus. Patika arī restorā ns, kas bija iekļ auts ekskursijas cenā . Es tur jutos pati un tikai cilvē ki, ē diena un apkalpoš anas kvalitā te bija +. Viss pā rē jais man nepatika, turki izturē jā s pret atpū tniekiem kā pret otrā s š ķ iras cilvē kiem. Viesnī ca nav ieteicama.
Ванная Раздольная дверь в ваннш Пляж
аватар votco
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lasot negatī vā s atsauksmes par viesnī cu, tā dā m nepiekrī tu. Viesnī ca pilnī bā atbilst 4* statusam. Vienī gais viesnī cas trū kums ir steiga, kas pē c savas dabiskā s uzvedī bas var sabojā t noskaņ ojumu jebkurā viesnī cas vietā . … Tomēr ▾ Lasot negatī vā s atsauksmes par viesnī cu, tā dā m nepiekrī tu. Viesnī ca pilnī bā atbilst 4* statusam.
Vienī gais viesnī cas trū kums ir steiga, kas pē c savas dabiskā s uzvedī bas var sabojā t noskaņ ojumu jebkurā viesnī cas vietā . Padoms: nekoncentrē jieties uz tā diem.
Saldē jums tur ir garš ī gs. Netici pilnī bā visiem komentā riem. Ā das garš as ir daž ā das. Personā ls ir draudzī gs. Ē dieni restorā nā ir daudzveidī gi. Galvenais ir iemā cī ties izvē lē ties majonē zes mē rces ē dieniem, to ir daudz veidu: sā lī tas, rū gtas ar zaļ umiem, maigas, skā bs krē jums. Sieri daudzu veidu: kausē ti, spiesti, kausē ti, siera sieri ar daž ā dā m garš ā m, lielā kā daļ a ir sā ļ i ar zaļ umiem, bet tas nebojā to garš as. Restorā nā pievē rsiet uzmanī bu frī kartupeļ iem, tas ir garš ots ar asā m garš vielā m. Kopumā , kad runa ir par pā rtiku, nepalieciet izsalkuš i. Kū ku, pī rā gu, augļ u gardumu, augļ u un ogu cienī tā ji nepaliks trū kumā.
Alkohols, vī ns, rums utt. restorā nā lej no pudelē m. No pudelē m lej arī bezalkoholiskos dzē rienus, fantu, pepsi, spraitus. Man patika visi vī ni.
Smilš u pludmale nav netī ra. Pludmale ir tī ra. Katru rī tu tiek iztī rī ts, solā riji izkā rtoti rindā s un kā atpū tnieki atbrauc dzē rienus plastmasas traukos, pā rtiku no restorā na bumbiņ ā s, ū deni vienreizē jā s lietoš anas iepakojumā , to piegruž paš i atpū tnieki un tad raksta komentā ros. "netī rs".
Jū ra. Tī rs, silts, maigs, mē rens ar vilni. Uz moliem nelielas vē tras laikā var fotografē t uz divu metru smidzinā š anas fona.
Iesaku nepirkt ekskursijas no gida. Neticiet visam, par ko runā gids. Viņ am viss ir divreiz dā rgā ks. Rezervē jiet ekskursijas tieš saistē . Piemē rs: brauciens ar pirā tu jahtu viņ am 30 USD. par vienu, un internetā.15. Bath Hammon viesnī cā.30 dolā ri, un pē c pieprasī juma 20 (tikai pā rrunā jiet visus sniegtos pakalpojumus, veidus, masā ž as veidus, stundu utt. ).
Uz jahtas bezalkoholiskie dzē rieni ir bez maksas, arī pusdienas. Dejot zem putā m ir lieliski! Peldē š anā s atklā tā jū rā . Jū s varat lē kt ū denī no jebkura palaubi. Ainavas video un fotogrā fijā m. Piegā dā ju no viesnī cas lī dz jahtai un atpakaļ . Apskates ekskursija pa Alaniju 15 USD atklā tos dž ipos, troš u vagoniņ š , sā ls ala, pastaigu ekskursija pa vē sturisko cietoksni ar plaš iem skatiem uz Alā nijas pilsē tu, Vidusjū ru un citiem.
Viesnī ca Asrin atrodas Trurkleras pilsē tā , no autobusa pieturas mikroautobusam par 1 USD varat apstā ties Konaklē , iesaku tur doties treš dien, š ajā dienā ir ā ra tirgus, kur var iegā dā ties daudz lē tā kas drē bes. , futbola zā baki no 1$, forš i ā das apavi, augļ i, saldumi dā vanā m (atliek vien kaulē ties lī dz minimā lajai cenai).
Istaba ir tī ra. Kondicionieris var darboties visu diennakti, ja no skapja durvī m atnesī si vienu taisnstū ra magnē tu (atjautī gi un gudri sapratī s).
Viesnī cā jū s varat iznomā t automaš ī nu ar neierobež otu degvielas uzpildi par 35-40 dolā riem dienā . Suņ i un ceļ i dziļ i Turcijā ir labi. Tikai nepiecieš ams iepriekš izplā not ceļ ojuma marš rutu, ceļ ojuma mē rķ i, apvienot lietderī go ar patī kamo.
Blakus viesnī cai atrodas delfinā rijs.
Kopumā IESAKU š o viesnī cu visiem, kas vē las labi atpū sties.
Izlasiet atsauksmes un izdariet secinā jumus no lasī tā . Paldies, ka izlasī jā t manu pā rskatu lī dz beigā m. Ar cieņ u pret visiem. . .
аватар udavst
1. Viesnī ca atrodas 20 km no Alanjas, ciematā (vai ciemā ) Turkler, Dalmush lī dz Alanijai 7 liras. Cenas visur ir dolā ros, lai gan ņ em gan liras, gan eiro. 2. Starp viesnī cu un jū ras š oseju. Tiem, kas meklē klusumu un svaigu gaisu, ir jā apsver, vai izvē lē ties istabu ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca atrodas 20 km no Alanjas, ciematā (vai ciemā ) Turkler, Dalmush lī dz Alanijai 7 liras. Cenas visur ir dolā ros, lai gan ņ em gan liras, gan eiro.
2. Starp viesnī cu un jū ras š oseju. Tiem, kas meklē klusumu un svaigu gaisu, ir jā apsver, vai izvē lē ties istabu ar skatu uz jū ru. Wi-Fi ir tikai maksas, nav bezmaksas pat pagaidu piekļ uves. Tas maksā.3 USD dienā , atvaļ inā jumā - 1 USD dienā , tas darbojas gan viesnī cā , gan pludmalē .
3. Viesnī cai ir sava pludmale, nav jā dodas pā ri ceļ am, pieeja jū rai ir tieš i no viesnī cas baseiniem caur pazemes tuneli. Ieieš ana jū rā gluda - oļ i ar smiltī m, diezgan ē rta. Viļ ņ u gandrī z nav, pateicoties divā m piestā tnē m pludmales malā s. Ir maksas ū dens aktivitā tes. Pludmale nav ī paš i tī ra. Ir pludmales bā rs ar vī nu, ū deni un alu. Uzkodas (burgeri, kartupeļ i) no 12-17, zem nojumes ir galdiņ i. Sauļ oš anā s krē slu netrū kst.
4. Istabas parastas, apskatī jā m 4 istabiņ as, 3ā s durvis uz balkonu neaizvē rā s (un š oseja no rī tiem trokš ņ o), kam vienalga, baudiet skatu uz jū ru aiz ceļ a un baseins. Pē c sievas teiktā , matrač i ir cieti un gultas veļ a nav ī paš i ē rta.
P. S. Viņ i devā s mums pretī , mainot istabu ar skatu uz jū ru uz istabu ar skatu uz bazā ru, tur ir kluss, bet arī saullē kts. Paldies gidam Eiž enam (BiblioGlobus), kurš palī dzē ja š ajā jautā jumā .
5. Ē diens ir diezgan labs, ir daudzveidī ba, vistas / tī tara / zivis ir daž ā das, septembrī ir daudz zaļ umu un augļ u, viss ir gatavs un garš ī gs.
6. Baseina bā rs ir izsmiekls, nē , dzē rieniem viss kā rtī bā , bet ir viens un no pusdienā m saulē , rinda nemitī ga, divreiz padomā si stā vē t vai neņ emt. Uzkodu nav (nu, pat daž i rieksti), tikai dzē rieni, bet blakus ir teltis ar vietē jo uzņ ē mē ju riekstiem, bez cenu zī mē m, un riekstu pakas galī gā cena ir 3 USD, no otras puses. pagatavojiet kukurū zu par 1 USD, dī vaini viss iekļ auts. Karstumā pā ris stundas dod saldē jumu, nav garš ī gi, bet vismaz tā ir.
Такое зрелище встречает гостей у лифта на каждом этаже, с утра там гора посуды и объедков.
аватар elka.katuchenka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ta jū nijā.2019. Ģ imene ar mammu 68 gadi un meitu 1.6 gadi. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. 1028. telpa. Neiesaku, jo atrodas pie kautkā da tvaika nosū cē ja no virtuves (karsts, nevar izvē dinā t, smarž oja pē c š aš liku), un blakus skatuvei (trokš ņ a lī dz 11. … Tomēr ▾ Atpū ta jū nijā.2019. Ģ imene ar mammu 68 gadi un meitu 1.6 gadi. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. 1028. telpa. Neiesaku, jo atrodas pie kautkā da tvaika nosū cē ja no virtuves (karsts, nevar izvē dinā t, smarž oja pē c š aš liku), un blakus skatuvei (trokš ņ a lī dz 11. Bet 1. stā vā un blakus ir rotaļ u laukums. Esam caur balkonu Biež i gā jā m uz istabu, kad mazulis gulē ja.
Istabā ir duš a, pareizā k sakot duš as starpsiena, un kaut kā dī vaini uztaisī ta grī da, ū dens pastā vī gi stā vē ja, lai gan noteka darbojā s labi. Ziepes un duš as ž eleja dozatoros. Bet bija grū ti tos izmantot. Vakarā , ja nenolaiž poda vā ku, stipri smirdē ja pē c kanalizā cijas. Xs, varbū t tas bija no liela cilvē ku pū ļ a.
Telpu tī rī ju trī s reizes 10 dienu laikā . Atnā ca trijos, kad bē rns gulē ja. Mē s sniedzā m padomus, lū dzā m, lai mū s iztī ra reģ istratū rā , piekā rā m pie durvī m kartona kastī ti, lū dzot tā s iztī rī t, bet viņ i joprojā m netī rī ja. Atbilde: vispirms viņ i uzkopj telpas tiem, kuri ir izvā kuš ies un strā dā lī dz 16.30. bet ne katru dienu!
Ē diens: pietiekami. Pietiekami pieauguš ajiem. Gaļ a: liellopu gaļ a, vista, kotletes (manuprā t, sojas), bā rbekjū , divu vai trī s veidu zivis. Daudz dā rzeņ u, saldumu, arbū zu un plū mju katru dienu, persiki / nektarī ns / aprikozes pamī š us, jo bija melone. Ā boli un bumbieri. Pa dienu tika izdalī ti banā ni, bet mē s tā arī neiekļ uvā m, laikam tajā laikā gulē jā m. Morož ko. Brokastī s olas, aladushki, rullī š i, sieri un TD. Bē rnu galds sastā vē ja no makaronu un piena zupas ((. Tā tad no rī ta ē dā m savu ā tri pagatavojamo putru, pusdienā s un vakariņ ā s nā ca maigas zupas (gandrī z vienmē r), kartupeļ u biezenis kaut kur katru otro dienu un sautē ti dā rzeņ i, grilē ti utt.
Jū ras dā rzeņ i, par ko es jums pateicos.
Bar Turcijas normā m. Bet mē s nedzeram daudz, tā pē c izmē ģ inā jā m tikai alu un vī nu. Lai uz pludmali tiktu 1 reizi, nevis trī s, viņ i paņ ē ma lī dzi lielas plastmasas glā zes pa 400 ml un atnesa sev alu vai ū deni. Vienreiz esam bijuš i a la carte restorā nā . Ierakstī ts vestibilā no rī ta. Bija jauki, mū zika mierī ga, daž as uzkodas. Tika pasniegta ļ oti garš ī ga zivs. Netā lu sē dē ja pā ris, kā ds vī rietis dziedā ja karaoke, mē s pat dejojā m. Ī sā k sakot, tā varē tu bū t. Jū ras krasts, romantika. Blakus ir rotaļ u laukums, tā pē c mū su urvis pat atrada, ko darī t.
Pludmale: tur nedaudz pā rpildī ts. Sezonas sā kumā Instagram bija ieraksts ar fotogrā fiju ar maksas lapenē m, tač u tā das nebija. . . Dodieties uz pludmali pa pazemes eju.
Lietussargu nav, ē nas stiepjas un ja patī k ē nojums, tad skrubi ņ emt neiesaku. Mē s beigā s ieņ ē mā m kreiso pusi, un tas bija ļ oti personiski. Bē rns rī ta miegs tieš i uz solā rija gulē ja. Ieeja jū rā akmeņ aina, labā k iet č ī bā s, mū sē jie nedaudz attī rī ja ieeju no lieliem akmeņ iem, vieglā k bija ieiet. Bū tu jauki to darī t ī paš niekiem, nevis atpū tniekiem. Bija nedaudz netī rs, tas ir, turki tī rī ja, bet katru dienu es pa ceļ am izņ ē mu daž as plastmasas glā zes no jū ras un vē l kaut ko. Tualete pazemes ejā . Bet salons pirms tam, pā rģ ē rbš anā s ir skā rda. Pie sienas ir sarū sē jusi, ar brezentu pā rklā ta konstrukcija, bez durvī m)) ne mē teļ a ā ķ a, ne plaukta. . . Ī sā k sakot, parodija. Pirms izieš anas no pludmales ir duš a un ū dens krā ni, lai nomazgā tu kā jas. Tas ir pluss. Netā lu ir maksas izklaides, piemē ram, banā ni un laivas, slikti, ka tie bija no mū su pludmales, galu galā motorlaivas un motocikli neko labu jū rā nemet. No rī ta ū dens bija vē ss un ļ oti dzidrs, bet pusdienlaikā kļ uva duļ ķ ains, jo bē rni no apakš as cē la dū ņ as.
Bā rā no pulksten 12 iedeva ayran, un varē ja ē st uzkodas. Pā ris reizes trā pī ja pa gozgelmu.
Ir trī s baseini – pieauguš o, bradā jamais baseins, ar slidkalniņ iem. Bē rni tur izpleš as. Vienmē r daudz cilvē ku. Bet mē s nekad negā jā m peldē ties.
Bijā m hammam, mums patika. Mamma arī gā ja uz masā ž as kursu. Bija arī ļ oti apmierinā ts. Hamamm par 30 e. Masā ž a arī tā iznā ca.
Internets ir maksas. Bet tas nevelk visur. Paņ ē mā m, kā rezultā tā ē damistabā bija slikti, bē rns skatī jā s multenes ar psihē m, jo ​ ​ viss karā jā s, istabā nemaz nevilka. Tikai daž viet uz balkona, bet tur bija smacī gs un mē s tur nesē dē jā m.
Pie baseina ir mini tirdziņ š ar saprā tī gā m cenā m, tur nopirkā m gandrī z visus suvenī rus. Var kaulē ties ar saimnieku.
Ā rpus viesnī cas ir arī tirgus, bet mē s tur nedevā mies. Aizbraucā m uz nokakli, ar autobusu var braukt par vienu cilvē ku. Ar taksometru par 8-9 dolā riem.
Animā cija bē rniem ir skaidra. Un pē cpusdienā un vakarā minidisko. Mū sē jie gā ja ar prieku un ar histē riju aizgā ja no turienes. Bija arī izrā des pieauguš ajiem, bet mē s tā s neredzē jā m, jo ​ ​ mū su Tsatsa gā ja gulē t. Meitenes tur ir lieliskas. Pieauguš ajiem bija arī konkursi un vingrinā jumi.
Kopumā ar uzturē š anos bijā m apmierinā ti, tač u š ajā viesnī cā neatgriezī simies.
Детская комната Море Пляж Бассейн Барбекю Отель
аватар Allo287
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki, vē los padalī ties iespaidos par atpū tu š ajā š ausmī gajā viesnī cā , 4 * zvaigznes te nesmarž o, pamatī gs trī s. Atpū tā mies ģ imene ar 5 gadī gu bē rnu, ierodoties 14.00 mū s aizsū tī ja uz restorā nu, ē dienu izvē le un daž ā dī ba mū s ļ oti sarū gtinā ja, nā cā m izņ emot makaronus un smirdī gā s zivis, nekā nebija, bē rnam bija slikti ē st, viņ š atteicā s, viņ i lū dza nokā rtot, jo bē rnam sā ka vemt, reģ istratū rā bezkaunī gs turks teica gaidī t rindā , lai gan reģ istrā cija jau bija sā kusies, pē c skandā la viņ i nokā rtoja, uz plkst. … Tomēr ▾ Sveiki, vē los padalī ties iespaidos par atpū tu š ajā š ausmī gajā viesnī cā , 4 * zvaigznes te nesmarž o, pamatī gs trī s. Atpū tā mies ģ imene ar 5 gadī gu bē rnu, ierodoties 14.00 mū s aizsū tī ja uz restorā nu, ē dienu izvē le un daž ā dī ba mū s ļ oti sarū gtinā ja, nā cā m izņ emot makaronus un smirdī gā s zivis, nekā nebija, bē rnam bija slikti ē st, viņ š atteicā s, viņ i lū dza nokā rtot, jo bē rnam sā ka vemt, reģ istratū rā bezkaunī gs turks teica gaidī t rindā , lai gan reģ istrā cija jau bija sā kusies, pē c skandā la viņ i nokā rtoja, uz plkst. stā vā , kur atrodas vestibils. Skaitlis ir sens. un mamuts, mē s neesam ī paš i izvē lī gi, bet tad mani pā rņ ē ma š ausmas, jo mums tur bija jā pavada 14 dienas?? ? ? Visur izspiež naudu: par sulu, par kokteiļ iem, par apkalpoš anu, istabā ledusskapī bez mū su pieprasī juma paņ ē ma š okolā des konfektes. Wi-Fi bija lē ns divas dienas. Animā cija ir tikai turki, viņ i ir uz sava viļ ņ a, bē rnu animatore arī turku meitene, programmas bē rniem sapuvuš as, bē rns bija gatavs iet gulē t, ja nu vienī gi ne. Bē rnistabā smird drē gnums, maza tumš a istaba, bē rni vai nu skatā s multenes vai spē lē jas smiltī s par naudu un krā so T-kreklus. Visur rindas pē c kū kā m, sojas gaļ as, sen nebiju redzē jis tā du trako mā ju! Bā rā vienā rokā ir 2 mazas plastmasas krū zī tes, bet pē c tam, kad vī rs pavilka bā rmeni aiz bā rdas, tika nomainī ts bā rmenis, un viņ i kļ uva labprā tā ki liet, bet tikai mums, pā rē jie arī sū dzē jā s! Viens mierinā jums ir jū ra, un laba kompā nija, cilvē ki, ja cienat sevi un savus bē rnus, nekā jiet te kā ju! ! !
аватар photokor
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss perfekti! ! ! Ieteicams, bija ar bē rniem Labs dienas laiks visiem! Ceļ ojā m ar ģ imeni un mazu bē rnu. ES iesaku! Vē los nedaudz pastā stī t par viesnī cu - ierodoties, un bija agrs rī ts, mū s lieliski uzņ ē ma un aizsū tī ja uz brokastī m, pē c kā dabū jā m istabiņ u un ir lieliski. … Tomēr ▾ Viss perfekti! ! ! Ieteicams, bija ar bē rniem
Labs dienas laiks visiem! Ceļ ojā m ar ģ imeni un mazu bē rnu. ES iesaku! Vē los nedaudz pastā stī t par viesnī cu - ierodoties, un bija agrs rī ts, mū s lieliski uzņ ē ma un aizsū tī ja uz brokastī m, pē c kā dabū jā m istabiņ u un ir lieliski.
Virtuve ir absolū ti lieliska!! ! ! Vienmē r bija ko ē st gan bē rniem, gan pieauguš ajiem - dā rzeņ i, augļ i, jū ras veltes, daž ā das gaļ as, zivis, saldumi, kā arī katru vakaru bija arī grils, kas ļ oti priecē . Puiš i gatavo ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi, restorā ns labs, tī rs, viesmī ļ i strā dā ā tri un labi, vienmē r satiekas un izbrauc ar smaidu. Ē diens vienmē r ir ļ oti jauki pasniegts viesiem. Virtuvei un restorā nam ir milzī ga CIEŅ A, paldies komandai - jū s esat lieliski! ! ! Tā turpinā t un labklā jī bu! Katru ceturtdienu - turku vakars, kur virtuve rada š edevrus!!! !
Numuri ir labi un ē rti. No mū su istabas paveras skats uz jū ru un kalniem, kas pā rē jiem pieš ķ ī ra papildu š armu un varē ja vē rot gan saulrietu, gan saullē ktu. . .
Jū ra, nu, tas vispā r ir atseviš ķ s dzejolis. . . Pludmale ir krā š ņ a, vietu ir daudz, vienmē r var atrast. Pludmale ir tī ra un milzī ga. Ir zivis, krabji, garneles. . . Tā tad, ja jums patī k vē rot jū ras dzī vi - ņ emiet maskas un snorkeles un uz priekš u pē c iespaidiem! ! )))))) Ir ko redzē t. Iebraukš ana jū rā ir daž ā da - ir akmeņ i un smiltis, var droš i peldē ties ar bē rniem, mani nevarē ja aizvilkt))) Vē l gribu pieminē t bā ru pludmalē - liels, skaists, tī rs. . Pludmalē ir arī grils un katru dienu pankū kas, kā arī citi ē dieni. Alkoholiskie dzē rieni - alus, vī ns. Nu nav alkoholiska - daž ā dī ba. Vienmē r ar smaidu
Animā cija vienmē r ir bijusi un tikai lieliska. Tie, kas vē lē jā s izkustē ties un papildinā t atvaļ inā jumu spilgtas emocijas, vienmē r atrada izklaidi. No rī ta vingroš ana jū rā , tad spē les pludmalē un pie baseina un vē l, ko gribu atzī mē t - ū dens aerobika jū rā !! ! ! Tas ir pā rsteidzoš i, vienkā rš i pā rsteidzoš i! ! ! Gaidī ju katru dienu)))) Tā tad vakarā izklaide un katru otro dienu kā rtē jā diskotē ka jū rmalā!! ! ! Mū zika ir lieliska, dī dž ejs ir bumba. Paldies!! !
Ir fotogrā fs, sveiks arī viņ am))) Kopumā ar viesnī cu esam ļ oti apmierinā ti, visi bija pilni, priecī gi un apmierinā ti. Ļ oti labi pavadī jā m laiku, mē s vē l atgriezī simies! ! ! Nebijā m pirmo reizi Turcijā , tač u š ī viesnī ca mums spē ja sagā dā t labus draugus, spilgtas emocijas un pozitī vas emocijas, kuras mē s nekad neaizmirsī sim. Liels paldies darbiniekiem un sveiki visiem!
аватар funt-666
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nav pelnī jis 4 zvaigznes! Viņ i pat zog no seifa, rakā s pa mantā m. Administrā cija nekā di nereaģ ē . Viesnī cas ceļ vedi interesē tikai ekskursiju pā rdoš ana par dubultu cenu. Baseinā var izbalinā t veļ u (pat pē c duš as jū tat balinā tā ja smaku) Pludmale ir smilš aina-akmens-bruģ akmens. … Tomēr ▾ Nav pelnī jis 4 zvaigznes! Viņ i pat zog no seifa, rakā s pa mantā m. Administrā cija nekā di nereaģ ē . Viesnī cas ceļ vedi interesē tikai ekskursiju pā rdoš ana par dubultu cenu. Baseinā var izbalinā t veļ u (pat pē c duš as jū tat balinā tā ja smaku) Pludmale ir smilš aina-akmens-bruģ akmens. 30% sauļ oš anā s krē slu ir salauzti.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Chuassu
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
iemiesojums dikiy
Sveiki! Pastāstiet, lūdzu, vai istabās ir Wi-Fi? Un vai tas ir apmaksāts?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Petrusina_54
kādi higiēnas līdzekļi
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен через дорогу от пляжа, рядом с посёлком Авсаллар, вдали от городской суеты. Построен в 1997 году, реновация проводилась в 2018 году (частичный ремонт). Представляет собой одно 6-этажного здание (ест 2 лифта). Простые уютные номера, компактная территория. Отель подойдёт экономичного спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 100 км от аэропорта г. Анталия, В 55 км от аэропорта г. Алания, в 20 км от центра г. Алания, в 2 км от посёлка Авсаллар, в 5 км от поселка Конаклы.
Pludmales apraksts Мунициальный песчано-галечный пляж находится в 200 м от отеля, через дорогу по подземному переходу. Длина — 100 м. Вход в море: песок, галька. Бар на пляже. Пляжные полотенца — платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, магазины, услуги фотографа, Wi-Fi (платно), 2 ресторана — 1 основной ресторан, 1 ресторан a la carte (1 раз за время проживания — бесплатно; 15.05-15.10), 4 бара (у бассейна, на пляже, в ресторане, в лобби), 2 открытых бассейна (200 м2 и 30 м2 с 2 горками), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб для детей с 4-12 лет, часы работы 10:00-18:00, детская анимация на русском языке, мини-диско, мини-клуб (4-12 лет), открытый детский бассейн 16 м2, 1 водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — софт-анимация на русском языке (6 раз в неделю), турецкая ночь (1 раз в неделю), амфитеатр, ТВ комната, 2 водные горки: 1 для взрослых и 1 для детей, часы работы: 10:00-12:00 и 14:00-16:00, пляжный волейбол, дартс, бочче, степ аэробика. Платно — СПА центр, массаж, пилинг, турецкая баня, парная, сауна, компьютерные игры, все виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 250 номеров (все номера с прямым или частичным видом на море).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), прямой телефон (платно), мини-бар (1 бутылка воды, 1 бутылка минеральной воды в день заезда бесплатно — не пополняется), душ, фен (бесплатно), балкон или французский балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: ежедневно, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese İncekum Türkler Beldesi, Alanya, Antalya, Türkiye
Tālruņi: Tel: +90 242 534 11 80
Fax: +90 242 534 11 77
Tīmekļa vietne: Asrin Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.