Nav slikti, bet tādu ir daudz

Rakstīts: 29 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 27 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 6.0
Atpū ta jū nijā.2019. Ģ imene ar mammu 68 gadi un meitu 1.6 gadi. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. 1028. telpa. Neiesaku, jo atrodas pie kautkā da tvaika nosū cē ja no virtuves (karsts, nevar izvē dinā t, smarž oja pē c š aš liku), un blakus skatuvei (trokš ņ a lī dz 11. Bet 1. stā vā un blakus ir rotaļ u laukums. Esam caur balkonu Biež i gā jā m uz istabu, kad mazulis gulē ja.
Istabā ir duš a, pareizā k sakot duš as starpsiena, un kaut kā dī vaini uztaisī ta grī da, ū dens pastā vī gi stā vē ja, lai gan noteka darbojā s labi. Ziepes un duš as ž eleja dozatoros. Bet bija grū ti tos izmantot. Vakarā , ja nenolaiž poda vā ku, stipri smirdē ja pē c kanalizā cijas. Xs, varbū t tas bija no liela cilvē ku pū ļ a.
Telpu tī rī ju trī s reizes 10 dienu laikā . Atnā ca trijos, kad bē rns gulē ja. Mē s sniedzā m padomus, lū dzā m, lai mū s iztī ra reģ istratū rā , piekā rā m pie durvī m kartona kastī ti, lū dzot tā s iztī rī t, bet viņ i joprojā m netī rī ja. Atbilde: vispirms viņ i uzkopj telpas tiem, kuri ir izvā kuš ies un strā dā lī dz 16.30. bet ne katru dienu!

Ē diens: pietiekami. Pietiekami pieauguš ajiem. Gaļ a: liellopu gaļ a, vista, kotletes (manuprā t, sojas), bā rbekjū , divu vai trī s veidu zivis. Daudz dā rzeņ u, saldumu, arbū zu un plū mju katru dienu, persiki / nektarī ns / aprikozes pamī š us, jo bija melone. Ā boli un bumbieri. Pa dienu tika izdalī ti banā ni, bet mē s tā arī neiekļ uvā m, laikam tajā laikā gulē jā m. Morož ko. Brokastī s olas, aladushki, rullī š i, sieri un TD. Bē rnu galds sastā vē ja no makaronu un piena zupas ((. Tā tad no rī ta ē dā m savu ā tri pagatavojamo putru, pusdienā s un vakariņ ā s nā ca maigas zupas (gandrī z vienmē r), kartupeļ u biezenis kaut kur katru otro dienu un sautē ti dā rzeņ i, grilē ti utt.
Jū ras dā rzeņ i, par ko es jums pateicos.
Bar Turcijas normā m. Bet mē s nedzeram daudz, tā pē c izmē ģ inā jā m tikai alu un vī nu. Lai uz pludmali tiktu 1 reizi, nevis trī s, viņ i paņ ē ma lī dzi lielas plastmasas glā zes pa 400 ml un atnesa sev alu vai ū deni. Vienreiz esam bijuš i a la carte restorā nā . Ierakstī ts vestibilā no rī ta. Bija jauki, mū zika mierī ga, daž as uzkodas. Tika pasniegta ļ oti garš ī ga zivs. Netā lu sē dē ja pā ris, kā ds vī rietis dziedā ja karaoke, mē s pat dejojā m. Ī sā k sakot, tā varē tu bū t. Jū ras krasts, romantika. Blakus ir rotaļ u laukums, tā pē c mū su urvis pat atrada, ko darī t.
Pludmale: tur nedaudz pā rpildī ts. Sezonas sā kumā Instagram bija ieraksts ar fotogrā fiju ar maksas lapenē m, tač u tā das nebija. . . Dodieties uz pludmali pa pazemes eju.

Lietussargu nav, ē nas stiepjas un ja patī k ē nojums, tad skrubi ņ emt neiesaku. Mē s beigā s ieņ ē mā m kreiso pusi, un tas bija ļ oti personiski. Bē rns rī ta miegs tieš i uz solā rija gulē ja. Ieeja jū rā akmeņ aina, labā k iet č ī bā s, mū sē jie nedaudz attī rī ja ieeju no lieliem akmeņ iem, vieglā k bija ieiet. Bū tu jauki to darī t ī paš niekiem, nevis atpū tniekiem. Bija nedaudz netī rs, tas ir, turki tī rī ja, bet katru dienu es pa ceļ am izņ ē mu daž as plastmasas glā zes no jū ras un vē l kaut ko. Tualete pazemes ejā . Bet salons pirms tam, pā rģ ē rbš anā s ir skā rda. Pie sienas ir sarū sē jusi, ar brezentu pā rklā ta konstrukcija, bez durvī m)) ne mē teļ a ā ķ a, ne plaukta. . . Ī sā k sakot, parodija. Pirms izieš anas no pludmales ir duš a un ū dens krā ni, lai nomazgā tu kā jas. Tas ir pluss. Netā lu ir maksas izklaides, piemē ram, banā ni un laivas, slikti, ka tie bija no mū su pludmales, galu galā motorlaivas un motocikli neko labu jū rā nemet. No rī ta ū dens bija vē ss un ļ oti dzidrs, bet pusdienlaikā kļ uva duļ ķ ains, jo bē rni no apakš as cē la dū ņ as.
Bā rā no pulksten 12 iedeva ayran, un varē ja ē st uzkodas. Pā ris reizes trā pī ja pa gozgelmu.
Ir trī s baseini – pieauguš o, bradā jamais baseins, ar slidkalniņ iem. Bē rni tur izpleš as. Vienmē r daudz cilvē ku. Bet mē s nekad negā jā m peldē ties.
Bijā m hammam, mums patika. Mamma arī gā ja uz masā ž as kursu. Bija arī ļ oti apmierinā ts. Hamamm par 30 e. Masā ž a arī tā iznā ca.
Internets ir maksas. Bet tas nevelk visur. Paņ ē mā m, kā rezultā tā ē damistabā bija slikti, bē rns skatī jā s multenes ar psihē m, jo ​ ​ viss karā jā s, istabā nemaz nevilka. Tikai daž viet uz balkona, bet tur bija smacī gs un mē s tur nesē dē jā m.
Pie baseina ir mini tirdziņ š ar saprā tī gā m cenā m, tur nopirkā m gandrī z visus suvenī rus. Var kaulē ties ar saimnieku.
Ā rpus viesnī cas ir arī tirgus, bet mē s tur nedevā mies. Aizbraucā m uz nokakli, ar autobusu var braukt par vienu cilvē ku. Ar taksometru par 8-9 dolā riem.
Animā cija bē rniem ir skaidra. Un pē cpusdienā un vakarā minidisko. Mū sē jie gā ja ar prieku un ar histē riju aizgā ja no turienes. Bija arī izrā des pieauguš ajiem, bet mē s tā s neredzē jā m, jo ​ ​ mū su Tsatsa gā ja gulē t. Meitenes tur ir lieliskas. Pieauguš ajiem bija arī konkursi un vingrinā jumi.
Kopumā ar uzturē š anos bijā m apmierinā ti, tač u š ajā viesnī cā neatgriezī simies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu