Viss perfekti!!! Ieteicams, bija ar bērniem

Rakstīts: 6 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 31 maijā — 8 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viss perfekti! ! ! Ieteicams, bija ar bē rniem
Labs dienas laiks visiem! Ceļ ojā m ar ģ imeni un mazu bē rnu. ES iesaku! Vē los nedaudz pastā stī t par viesnī cu - ierodoties, un bija agrs rī ts, mū s lieliski uzņ ē ma un aizsū tī ja uz brokastī m, pē c kā dabū jā m istabiņ u un ir lieliski.
Virtuve ir absolū ti lieliska!! ! ! Vienmē r bija ko ē st gan bē rniem, gan pieauguš ajiem - dā rzeņ i, augļ i, jū ras veltes, daž ā das gaļ as, zivis, saldumi, kā arī katru vakaru bija arī grils, kas ļ oti priecē . Puiš i gatavo ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi, restorā ns labs, tī rs, viesmī ļ i strā dā ā tri un labi, vienmē r satiekas un izbrauc ar smaidu. Ē diens vienmē r ir ļ oti jauki pasniegts viesiem. Virtuvei un restorā nam ir milzī ga CIEŅ A, paldies komandai - jū s esat lieliski! ! ! Tā turpinā t un labklā jī bu! Katru ceturtdienu - turku vakars, kur virtuve rada š edevrus!!! !

Numuri ir labi un ē rti. No mū su istabas paveras skats uz jū ru un kalniem, kas pā rē jiem pieš ķ ī ra papildu š armu un varē ja vē rot gan saulrietu, gan saullē ktu. . .
Jū ra, nu, tas vispā r ir atseviš ķ s dzejolis. . . Pludmale ir krā š ņ a, vietu ir daudz, vienmē r var atrast. Pludmale ir tī ra un milzī ga. Ir zivis, krabji, garneles. . . Tā tad, ja jums patī k vē rot jū ras dzī vi - ņ emiet maskas un snorkeles un uz priekš u pē c iespaidiem! ! )))))) Ir ko redzē t. Iebraukš ana jū rā ir daž ā da - ir akmeņ i un smiltis, var droš i peldē ties ar bē rniem, mani nevarē ja aizvilkt))) Vē l gribu pieminē t bā ru pludmalē - liels, skaists, tī rs. . Pludmalē ir arī grils un katru dienu pankū kas, kā arī citi ē dieni. Alkoholiskie dzē rieni - alus, vī ns. Nu nav alkoholiska - daž ā dī ba. Vienmē r ar smaidu
Animā cija vienmē r ir bijusi un tikai lieliska. Tie, kas vē lē jā s izkustē ties un papildinā t atvaļ inā jumu spilgtas emocijas, vienmē r atrada izklaidi. No rī ta vingroš ana jū rā , tad spē les pludmalē un pie baseina un vē l, ko gribu atzī mē t - ū dens aerobika jū rā !! ! ! Tas ir pā rsteidzoš i, vienkā rš i pā rsteidzoš i! ! ! Gaidī ju katru dienu)))) Tā tad vakarā izklaide un katru otro dienu kā rtē jā diskotē ka jū rmalā!! ! ! Mū zika ir lieliska, dī dž ejs ir bumba. Paldies!! !
Ir fotogrā fs, sveiks arī viņ am))) Kopumā ar viesnī cu esam ļ oti apmierinā ti, visi bija pilni, priecī gi un apmierinā ti. Ļ oti labi pavadī jā m laiku, mē s vē l atgriezī simies! ! ! Nebijā m pirmo reizi Turcijā , tač u š ī viesnī ca mums spē ja sagā dā t labus draugus, spilgtas emocijas un pozitī vas emocijas, kuras mē s nekad neaizmirsī sim. Liels paldies darbiniekiem un sveiki visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu