Lētākais variants, bet pārējais ir lieliski!

Rakstīts: 27 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 17 — 24 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 1.0
Mē s izvē lē jā mies lē tā ko variantu sezonas maksimumam Turcijā , trim 1.000 UAH ($ 535) ar trī s ē dienreizē m dienā un lidojumu 7 dienas. Ir vē rts sā kt ar š o. Atpū š amies biež i, bet pirmo reizi trī szvaigž ņ u viesnī cā )
emisijas cena)
Par tā du naudu - viss kā rtī bā , labā k nekā cerē ts!
Divas ē kas faktiski veidoja divas atseviš ķ as ē kas viena no otras pā ri ceļ am. Istabas ir tī ras un viss ir balts. BET, ne visā s istabā s ir ledusskapis, pareizi strā dā još s kondicionieris, televizors, ja jums tas ir svarī gi: reģ istrē joties pā rbaudiet š o un pieprasiet maiņ as numuru - JUMS NEATTEIKS!

Baseini katrai ē kai ir parastie, ar bē rnu sekcijā m un visiem piederumiem, ē rti, jo var izvē lē ties kur ē nojums ja nepiecieš ams (no rī ta bijā m galvenajā ē kā kur ē damzā le, pē cpusdienā baseinā no ē kas, kurā bijā m apmetuš ies). Jū ra pā ri ceļ am. Pludmale ir smilš aina, tač u tā pat kā visas pludmales pā ri jū ras š aurumam no Alā nijas uz Mahmutlaru un aiz PLATE (paturiet prā tā , ka tā ir visas piekrastes iezī me! ). Pludmale lieliska, kuš eti/lietussargi bez maksas, tī ra tualete, bā rs, volejbola un futbola laukumi. Divi piepū š amie baseini un bē rnu mini zona pludmalē zem liela lietussarga, ļ oti ē rti (atpū tos viena ar pirmsskolas vecuma bē rniem).
Ē diens: slikti, bet neesam izvē lī gi, pietika. Mē s biež i ē dā m kafejnī cā s. Cenas veikalos un kafejnī cā s pieejamas, zemas.
Autobusa pietura gandrī z pie izejas no viesnī cas, 10 minū tes Alanjas virzienā , un jū s atradī siet funikulieri uz kalnu un Alā nijas cietoksni (10 USD abos virzienos pieauguš ajam), Kleopatras pludmali (mī ksta ieeja, debeszils ū dens), ū dens parks, tirgus un veikali.
Secinā jums: lieliska atpū ta par naudu! + pludmale ar bē rnu zonu! Piekrastes lī nija un plā ksnes ir vienā das visā m viesnī cā m un 2 * un 5 *. Ē dinā š anas-kafejnī cas restorā ni ir pat labā ki tikai pā rmaiņ u gadī jumā , nekā atmaksā t š o summu par viesnī cu un uz laiku palikt viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu