Arsi Enfi City Beach 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 4.510
№274 viesnīcas reitingā Alanja
3.8 Numurs
4.9 apkalpošana
4.8 Tīrība
5.9 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Alānijas pilsētas, pāri ceļam no jūras. Uzcelta 2003. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Tas sastāv no vienas 5 stāvu galvenās ēkas un divām 2 stāvu ēkām. Viesnīca piemērota pāriem, aktīvai un jauniešu atpūtai. Tiešā tuvumā visa infrastruktūra: kafejnīcas, bāri, restorāni, veikali.Vairāk →
аватар olga64244
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mū s atveda uz viesnī cu 21.20, solī ja, ka jebkurā gadī jumā vismaz kaut ko pabaros, nokļ uvā m no 7.00. Viņ i nepiedā vā ja pilnī gi neko, pat istabā nebija ū dens, ko dzert. reģ istrē joties izrā dī jā s, ka sauļ oš anā s krē sli un lietussargs ir atseviš ķ a maksa - 5. … Tomēr ▾ Mū s atveda uz viesnī cu 21.20, solī ja, ka jebkurā gadī jumā vismaz kaut ko pabaros, nokļ uvā m no 7.00. Viņ i nepiedā vā ja pilnī gi neko, pat istabā nebija ū dens, ko dzert.
reģ istrē joties izrā dī jā s, ka sauļ oš anā s krē sli un lietussargs ir atseviš ķ a maksa - 5.5 USD dienā , lai gan vietnē bija teikts - bez maksas.
Tikā m iekā rtoti istabā tieš i virs virtuves - no balkona paveras skats uz terasi, kur cilvē ki dzer alu lī dz naktij, bet tas nav tas sliktā kais! vannasistabā tā smaka ir vienkā rš i pretī gi š ķ ebinoš a, laikam no notekas un tarakā niem, kas skrē ja gar spilvenu. Prasī ja mainī t istabu, piedā vā jot 5 eiro, teica, ka vairs nav istabu.
Uzturs sā kumā mums bija viss kā rtī bā , bet pilnī gi viens un tas pats katru dienu, 4dien jau bijā m slimi ar tā du "daž ā di".
Visas dienas viņ i nekad nedeva zivi, un š ī ir valsts, kur atrodas jū ra! cieta vista un pā ris reizes nepareizā liellopa gaļ a, nebija skaidrs, ka tā sagriezta gabalos. Piektajā dienā saindē jos (laikam ar zupu, jo meita to neē da un viņ ai bija labi), 1.5 dienas apskā vu tualeti š ajā briesmī gajā istabā . Tā ir jautrā k atpū sties! Lū k, cik "brī niš ķ ī gi" mē s pirmo reizi atpū tā mies Turcijā . To visu mums kompensē ja tikai siltā dzidra jū ra. 4 zvaigznes š ai viesnī cai tika pieš ķ irtas acī mredzot tikai par to, ka 1. lī nija no jū ras.
аватар _132748
Viesnī cas lielā kais mī nuss ir moš eja, katru rī tu jū s modinā s moš ejas dež urants. Tas ir ļ oti skaļ š , un š ķ iet, ka tas atrodas netā lu no gultas. Tī rī š ana bija katru dienu, bet ī rniekiem, kuri dzī voja istabā pirms manis, mati tika noņ emti 4 dienā tī rot katru dienu! ! ! Smaku no notekas duš ā personī gi likvidē ja ar plastmasas maisiņ iem. … Tomēr ▾ Viesnī cas lielā kais mī nuss ir moš eja, katru rī tu jū s modinā s moš ejas dež urants. Tas ir ļ oti skaļ š , un š ķ iet, ka tas atrodas netā lu no gultas. Tī rī š ana bija katru dienu, bet ī rniekiem, kuri dzī voja istabā pirms manis, mati tika noņ emti 4 dienā tī rot katru dienu! ! ! Smaku no notekas duš ā personī gi likvidē ja ar plastmasas maisiņ iem. Ē diens: 10 dienas bija divas reizes zivis un 1 reize vistas stilbiņ i, pā rē jā s bija ļ oti mazi vistas filejas gabaliņ i ar kartupeļ iem, rī siem vai dā rzeņ iem. Alkohols man nepatika, no pusglā zes alus dedzinā ja grē mas, baltvī ns un sarkanvī ns ir normā li, bet pē c otrā s glā zes sā p galva. Blakus viesnī cai ir veikals, kas izglā ba svē tkus.
Бассейн отеля Ресторан рыбка Ресторан рыбка 2 Бассейн
аватар Olena911809
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti tuvu jū rai. Pilsē tā ir viesnī ca, tā ir maza. Ja kā ds vē las lielu viesnī cu, viņ am tur var bū t neē rti. Bet sakarā ar to, ka atrodas pilsē tas centrā , vakaros bū s lieliska pastaiga pa pilsē tas ielā m. Tas ir ļ oti jauki, un viesnī ca nav slē gta, bet gan atvē rta. … Tomēr ▾ Ļ oti tuvu jū rai. Pilsē tā ir viesnī ca, tā ir maza. Ja kā ds vē las lielu viesnī cu, viņ am tur var bū t neē rti. Bet sakarā ar to, ka atrodas pilsē tas centrā , vakaros bū s lieliska pastaiga pa pilsē tas ielā m. Tas ir ļ oti jauki, un viesnī ca nav slē gta, bet gan atvē rta. Teritorijā atradā s peldbaseins un slidkalniņ š darbojā s nepā rtraukti. Ē diens ir vienkā rš i super, man ļ oti patika. Patika arī tas, ka viss tī rs, tī rī ts katru dienu. Un arī paveicā s ar laikapstā kļ iem, bija ļ oti silts. Man ļ oti patika viss š ajā viesnī cā . Es pilnī bā iesaku to brī vdienā m.
аватар Anna906757
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su brī vdienas sā kā s ar konfliktu, patiesī bā mums bija neliels konflikts ar viesnī cas personā lu. Dzī vokļ os, kuros mums bija paredzē ts dzī vot, bija pā rrezervā cija, tā pē c uz trī s dienā m bijā m ī slaicī gi apmetuš ies citos, bet citi mums patika pat vairā k nekā tie, kuros sā kotnē ji bija paredzē ts apmesties, principā konflikts bija apmetā s uz š o. … Tomēr ▾ Mū su brī vdienas sā kā s ar konfliktu, patiesī bā mums bija neliels konflikts ar viesnī cas personā lu. Dzī vokļ os, kuros mums bija paredzē ts dzī vot, bija pā rrezervā cija, tā pē c uz trī s dienā m bijā m ī slaicī gi apmetuš ies citos, bet citi mums patika pat vairā k nekā tie, kuros sā kotnē ji bija paredzē ts apmesties, principā konflikts bija apmetā s uz š o. Mums bija dzī voklis ar virtuvi, gatavojā m paš i sev. Mums visiem ļ oti patika. Ja ar tū roperatora starpniecī bu ir iespē jams kaut kā iepriekš rezervē t konkrē tus dzī vokļ us, tas bū tu lieliski, jo no mū su dzī vokļ iem bija skats uz ceļ u, pa kuru biež i kursē ja transports, tad tur bija diezgan skaļ š . Naktī s nav iespē jams gulē t ar atvē rtiem logiem, ļ oti skaļ š .
аватар anjanka16
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kas attiecas uz viesnī cu, grū ti pateikt, š ķ iet, ka tā ir laba, bet nevis 4 *, kā saka, bet 3, ar tā du izstiepš anos. Ieradā mies 24.09. 2019 un apmetā mies pirmajā stā vā pretī ē damzā lei! Viņ i reģ istrē jas pē c 14:00, piemē ram, mē s gaidī jā m, pat bija laiks pusdienot. … Tomēr ▾ Kas attiecas uz viesnī cu, grū ti pateikt, š ķ iet, ka tā ir laba, bet nevis 4 *, kā saka, bet 3, ar tā du izstiepš anos.
Ieradā mies 24.09. 2019 un apmetā mies pirmajā stā vā pretī ē damzā lei! Viņ i reģ istrē jas pē c 14:00, piemē ram, mē s gaidī jā m, pat bija laiks pusdienot. Daž i cilvē ki ir gaidī juš i kopš pulksten 7:00.
Istaba ir normā la, bet logi balstī jā s pret ž ogu, pa kuru ne tikai kaķ i varē ja viegli izkā pt.
Telpas uzkopš ana ir atseviš ķ a saruna. Noņ emts, ja sū dzaties reģ istratū rā . Gultas veļ a nav mainī ta 7 dienu laikā ! Dvieļ i tika mainī ti tikai vienu reizi, un tad tikai viens liels un mazs!! ! ! Viņ i nā k ar tī rī š anu vakarā , it kā viņ i gaida, kad viņ i bū s istabā .
Kas attiecas uz pā rtiku - var ē st pietiekami, vistas katru dienu. Daudz salā tu, augļ u, bija pat mandarī ni, bet zaļ ie. Ir grilē ti ē dieni, no rī tiem ļ oti garš ī gas pankū kas - š efpavā rs gatavo uz grila, ļ oti garš ī gi) kā dreiz bija tī tars, vairā kas reizes zivis, liellopu gaļ a.
Bet 2019. gada 30. septembrī pē c pusdienā m mums ar mammu kļ uva slikti!!! ! ! Mē s saindē jā mies! ! ! Domā jā m, ka varbū t pā rē dā mies atvaļ inā jumā , bet nē , vē lā k uzzinā jā m, ka saindē juš ies daudzi !!! ! ! Daž us aizveda ā trā palī dzī ba! Un mums bija jā izlido 1. , protams, tas bija alvas...
Pludmale ir atseviš ķ a saruna. Pirmā solā riju rinda - apmaksā ta! Varat bū t droš s, ka tas, kurš uzkopj un pieskatī s pludmali, sā ks uz jums bļ aut savā valodā . Jā , un pludmalē drī kst atrasties tikai lī dz 19, tad š is cilvē ks tevi nost no pludmales. Un padoms, esiet uzmanī gi ar viesnī cas ā das veikalu, ja nevē laties sabojā t atvaļ inā jumu, izvairieties no tā .
Parunā sim par jū ru, saulrietu – akmeņ iem, principā , kā citur, esiet uzmanī gi. Jū ra š ajā laikā ir krā š ņ a, silta, caurspī dī ga)
Kas attiecas uz internetu - tas ķ er pludmalē , tas ir bez maksas. Bet istabā mē s ļ oti slikti noķ ē rā m, kas bija dī vaini.
Kopumā ir pozitī vi iespaidi, bet ir arī slikti.
Iesaku aiziet uz vietē jo tirgu, izejot no viesnī cas, pagriezties pa labi un noiet apmē ram 1.2 km, orientieris ir McDonald's (un tad no tā iet 5-10 minū tes). Tur ir ļ oti forš i ā das veikali (var nopirkt jaku par 150$) un var nopirkt t-kreklus un viss nav dā rgi! ! ! Kam jā raksta, es atbildē š u, kur un kur doties)
Protams, daba ir krā š ņ a))) š ī nav pirmā reize Turcijā , un viesnī ca ir nedaudz š okē ta, es atkā rtoju, ir plusi un mī nusi.
P. S. Viesnī cas teritorija nav liela, baseins mazs, animā cijas nav, numuriņ u iztī ra apmē ram 3 minū tē s (es personī gi skaitī ju un skatī jos, kamē r viņ i tī rī ja). Internets bez maksas, recepcijā var samainī t tavu naudu pret mazā ku, puiš i bā rā ā tri, ē damzā lē ā tri uzkopj.
Столовая Отель Пляж Пляж Пляж Номер Номер Номер
аватар bryksa.vadim
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mī nuss 1. Wi-Fi strā vas noķ erš ana telpā s 2. Man zog lietas no sauļ oš anā s krē sliem pie baseina tika nozagts jauns dvielis 3. Pludmale briesmī ga, pa pusei smiltis, pa pusei oļ i, ieejot jū rā iziet vislabā k 4 pa pludmali staigā vī rietis kurš labo lietussargus, ko dara(turkiem ar dvieļ iem pirmā s vietas rezervē un nelaiž nogulties, nu vai tiem kas viņ am maksā )recepcija negrib saprast 5 Nav iespē jams š ķ ē rsot ceļ u. … Tomēr ▾ Mī nuss
1. Wi-Fi strā vas noķ erš ana telpā s
2. Man zog lietas no sauļ oš anā s krē sliem pie baseina tika nozagts jauns dvielis
3. Pludmale briesmī ga, pa pusei smiltis, pa pusei oļ i, ieejot jū rā iziet vislabā k
4 pa pludmali staigā vī rietis kurš labo lietussargus, ko dara(turkiem ar dvieļ iem pirmā s vietas rezervē un nelaiž nogulties, nu vai tiem kas viņ am maksā )recepcija negrib saprast
5 Nav iespē jams š ķ ē rsot ceļ u. Turkiem nav gā jē ju pā rejas jē dziena, viņ i arī iet pa sarkano, tā pē c ar ratiem katru reizi lidojam pā ri ceļ am, viņ i var notriekt un š is bū s norma viņ iem
6. Viņ i vispā r nesaprot krievu, ukraiņ u valodu
7. Jū s neesat vienī gais pludmalē , jo š ī ir pilsē tas pludmale, jums ir jā seko lī dzi lietā m abā s
8. Ē diens katru dienu viena veida, 1 reizi zivij iedeva augļ us, viss tā pat kā Ukrainā , mums garš o labā k, bē rnu pā rtikas arī nav!
9. Istabu ekonomijas variants novē l labā kus gaisa kondicionē tā jus nogalinā ja veci vairumā istabu, kur tika ievietota atslē ga, 2 reizes tika izsista gaisma izsauca elektriķ i
Istabā s un pie virtuves kā pj 10 tarakā ni!!! !
Plus
1 Silta jū ra
2 Pastaigā jieties pa pilsē tu
Pirmo reizi ceļ ojot uz Turciju, atvaļ inā jums tika sabojā ts, izvē loties viesnī cu, š o brī di izstrā dā jiet ar savu tū roperatoru, jo ierodoties viņ š saņ ems daudz, par daudz ko pastā stī s par viesnī cu, bet patiesī bā atkritumus. .
На фото ванная комната в номере как бегает Таракан
аватар fill93
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta ar bē rniem. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, bet tū roperatora saimnieka puse rezervē ja tikai 1 istabu 2 vietā . Nekā da pā rliecinā š ana, bakš iš i, draudi nelī dzē ja. Man bija jā reģ istrē jas ģ imenes istabā galvenajā ē kā. … Tomēr ▾ Atpū ta ar bē rniem. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, bet tū roperatora saimnieka puse rezervē ja tikai 1 istabu 2 vietā . Nekā da pā rliecinā š ana, bakš iš i, draudi nelī dzē ja. Man bija jā reģ istrē jas ģ imenes istabā galvenajā ē kā.4. stā vā . (Par kompensā ciju mums iedeva bezmaksas ekskursiju pa Alaniju. ) Istaba liela, 2 istabas. Istabā viss darbojā s (konderis, TV utt. ). Wifi izvilkts bez problē mā m, bez maksas. Mē beles ir jaunas. Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja ik pē c divā m dienā m, gultas veļ u mainī ja uz 7 atpū tas dienā m.
Ē diens: nebija ī paš u volā nu, bet bija katru dienu vista, liellopu gaļ a un zivis 3 reizes. Jū s nepametī sit izsalcis, ir no kā izvē lē ties. No augļ iem: arbū zs, persiki, aprikozes, plū mes, ķ irš u plū mes, ā boli, apelsī ni. No alkohola es dzē ru tikai alu - mū su labā ko)))...
Pludmale: tuvu, pā ri ceļ am, nav pazemes ejas. Sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi ir jauni, pludmale ir sakopta. Jū ra ir tī ra un silta. Vienī gais punkts - bā rs pludmalē ir maksas. Personā ls ir draudzī gs. Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti.
Вид с балкона Уборка, кстати бесплатно))) Басейн Пляж Номер..
аватар Bondarchuk_21
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es paliku pie vī ra, mums tas ļ oti nepatika. Paskaidroju: viņ i ļ oti ilgi gaidī ja reģ istratū rā uz reģ istrē š anos, izrā dī jā s, ka viņ i vienkā rš i par mums aizmirsa, ja nebū tu atgā dinā juš i, viņ i bū tu ilgi gaidī juš i, pē c ilgas gaidī š anas mē s dabiski bijā m apmetā mies bungalo, tā s ir divas atseviš ķ as divstā vu mā jas, ar š ausmī gi š auriem gaiteņ iem, pati istabiņ a ir neticami maza , priekš č etriem, tas ir tikai skā rda, mē s caur gidu prasī jā m mainī t istabu, mums teica, ka š is bū s bū s iespē jams tikai pē c pā ris dienā m, ar papildus samaksu par seifu, mē s pat piekritā m š iem nosacī jumiem, tač u netika saņ emti priekš likumi par pā rvietoš anu, neskatoties uz to, ka redzē jā m, ka galvenajā ē kā ir tukš as vietas. … Tomēr ▾ Es paliku pie vī ra, mums tas ļ oti nepatika. Paskaidroju: viņ i ļ oti ilgi gaidī ja reģ istratū rā uz reģ istrē š anos, izrā dī jā s, ka viņ i vienkā rš i par mums aizmirsa, ja nebū tu atgā dinā juš i, viņ i bū tu ilgi gaidī juš i, pē c ilgas gaidī š anas mē s dabiski bijā m apmetā mies bungalo, tā s ir divas atseviš ķ as divstā vu mā jas, ar š ausmī gi š auriem gaiteņ iem, pati istabiņ a ir neticami maza , priekš č etriem, tas ir tikai skā rda, mē s caur gidu prasī jā m mainī t istabu, mums teica, ka š is bū s bū s iespē jams tikai pē c pā ris dienā m, ar papildus samaksu par seifu, mē s pat piekritā m š iem nosacī jumiem, tač u netika saņ emti priekš likumi par pā rvietoš anu, neskatoties uz to, ka redzē jā m, ka galvenajā ē kā ir tukš as vietas.
Istabas ir š ausmī gi tī rī tas, slauka tikai vannasistabu, dvieļ i netiek mainī ti katru dienu, smaka no vannas istabas ļ oti biež i ir neizturama, tur nā cā s pastā vī gi slē gt durvis, personā ls ir absolū ti nedraudzī gs. Arī pirts pakalpojumi viesnī cā ir ļ oti uzmā cī gi, tas puika, kas piedā vā pakalpojumus, ir tikai bubulis, nā kamajā tikš anā s reizē nā cā s bū t rupji, lai viņ š par mums aizmirst. Pludmale no viesnī cas arī nav strū klaka, cieti akmeņ i, pie mums vairā kas reizes cilvē ki sagriež kā jas. Kas attiecas uz pā rtiku, tas ir normā li, visa kā pietiek, jautā jumu nav. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir pastā vī gi aizņ emti, visiem nepietiek vietas, kopumā viesnī ca ir ļ oti pieticī ga, nevelk č etrinieku, ir neē rti. Es absolū ti neiesaku š o viesnī cu.
аватар alena270693
Kas mums patika: -skaists skats, - draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls - garš ī gs ē diens, -wi-fi (č ī kst, bet elpo), - mā jī ga istaba. Man ļ oti patika hammam viesnī cā : liels paldies administratorei Allai, kura mū s satika, pastā stī ja par visā m Turcijas spa kultū ras niansē m un atš ķ irī bā m un daudz ko citu. … Tomēr ▾ Kas mums patika:
-skaists skats,
- draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls
- garš ī gs ē diens,
-wi-fi (č ī kst, bet elpo),
- mā jī ga istaba.
Man ļ oti patika hammam viesnī cā :
liels paldies administratorei Allai, kura mū s satika, pastā stī ja par visā m Turcijas spa kultū ras niansē m un atš ķ irī bā m un daudz ko citu. Atseviš ķ i vē los pateikties strā dniecē m Derijai un Alenai, kuras reā li veica procedū ras, viņ as bija ļ oti vē rī gas un ar visu ķ ermeni izjuta, ka viņ i ir sava amata meistari.
Kas nepatika:
- 1 atslē ga visā m istabā m. Mē s baidī jā mies atstā t vē rtī gas mantas istabā , pat seifā . Tā pat ikviens var netī š ā m apjukt un iekrist istabā .
-Tī rī š ana atstā j daudz ko vē lē ties. Es neuzskatu par parastu istabas tī rī š anu: gultas saklā š anu un grī das slaucī š anu. Dvieļ i un ziepes netika mainī tas 4 dienas.
Pie ieejas istabā bija tikai 2 dvieļ i un ziepju gabaliņ š . Par roku un sejas dvieļ iem ziņ ots tikai pē c 2 dienā m. Nebija ne ž eleju, ne š ampū nu.
- Blakus viesnī cai ir moš eja un skola. Tā kā durvis pa taisno iegā ja Namaz pagalmā ar pirmajiem saules stariem un bija skaidri dzirdams troksnis no skolas.
Kopumā kopē jais iespaids bija labs.
аватар kukki29
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
sā kumā devā mies uz kleopatra arsi hotel bet reģ istratū rā mums piedā vā ja pā rcelties uz š o viesnī cu. taksi apmaksā ja viesnī cas pā rstā vji...ieradā s ap 2.00 mū s laipni pavadī ja lī dz istabiņ ai . . viesnī cā s praktiski nerunā krieviski . … Tomēr ▾ sā kumā devā mies uz kleopatra arsi hotel bet reģ istratū rā mums piedā vā ja pā rcelties uz š o viesnī cu. taksi apmaksā ja viesnī cas pā rstā vji...ieradā s ap 2.00 mū s laipni pavadī ja lī dz istabiņ ai . . viesnī cā s praktiski nerunā krieviski . . izmitinā ja mū s tā saucamajā "BUNGALOW" š ie ir 2 atseviš ķ as ē kas uzceltas pie baseina . . istaba ir aptuveni 9 metri gulta 2 naktsgaldiņ i iebū vē ts skapis naktsgaldiņ š ar ledusskapi un spoguli . . balkons balstī jā s pret blī vu ž ogu. Uz tā s bija 2 krē sli un galds balkons. bet uz tā nebū tu ē rti atrasties. . . aizkari bija nosvī duš i saules gaisma istabā neiekļ uva..... no + istabā bija WI-FI . . viesnī ca pē c remonta viss tī rs un kā rtī gs. . tī ra katru dienu labi. . ē diens daudzveidī gs un daudz . . ū deni varē ja paņ emt dzesē tā jā vienmē r ir.... viesnī cā ir hammam, lai gan par to ir jā maksā...pludmale ir pā ri ceļ am. par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem nemaksā ja papildus
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен рядом с городом Аланья, через дорогу от моря. Построен в 2003 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Состоит из одного 5-ти этажного основного здания и двух 2-х этажных корпусов. Отель подходит для пар, активного и молодежного отдыха. В непосредственной близости расположена вся инфраструктура: кафе, бары, рестораны, магазины.

Atrašanās vieta Отель находится всего в 2 км от İskeley на рынке Алании, в 4 км от пляжа Клеопатры, в 5 км от Алании и в 20 км от города.
Pludmales apraksts Частный песчано-галечный пляж находится в 80 м от отеля, через дорогу. Шезлонги, зонтики — бесплатно, пляжных полотенец нет. Душ, кабины для переодевания, спасатель на пляже. Заход в море — песок.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

К услугам гостей ресторан, бар у бассейна, 1 открытый бассейн, 170 кв.м., часы работы 07:30-18:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водная горка.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Отель Arsienfi насчитывает в общей сложности 132 номера, включая 12 семейных номеров, 60 стандартных номеров и бунголо.

Istabās

Во всех номерах есть балкон, кондиционер, Wi-Fi: бесплатно, санузел, душ, мини-бар, TV: спутниковое, телефон, фен.

Adrese Güller Pınarı Mahallesi, Keykubat Caddesi Guller Pinari Mahallesi 103, 07400 Alanya/Antalya, Турция
Tālruņi: (+90) 242 512 04 04
Tīmekļa vietne: Arsi Enfi City Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.