Super forši

Rakstīts: 22 augusts 2020
Ceļošanas laiks: 8 — 18 augusts 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Labdien visiem ceļ otā jiem, atpū tnieku ģ imenē m un tikai tiem, kas meklē labu atpū tu! ! ! Es vē los jums pastā stī t par brī niš ķ ī gā kajā m brī vdienā m, ko pavadī ju kopā ar savu ģ imeni (sievu un meitu) un ar citu brī niš ķ ī gu draudzī gu ģ imeni pasakainajā Alanjas pilsē tā un skaistā kajā Xperia Kandelor viesnī cā . Uzreiz gribu visus brī dinā t - pilsē tas tipa viesnī ca, un atrodas paš ā pilsē tas centrā , jo nav milzī gas teritorijas un savu akvaparku, ducis restorā nu utt.
Nā kamais secī bā :
1. Uzņ emš ana. Mū s sagaidī ja kā ģ imeni ar smaidiem un apskā vieniem. Tā kā bijā m divas ģ imenes, viņ i lū dza mū s apmesties blakus istabā s. Un-un-un nav š aubu, telpas atrodas vienā stā vā pretī viena otrai. Jebkuri jautā jumi par viesnī cu tika risinā ti uz vietas, bez jebkā diem "padomā jiet, kā mē s varam jums palī dzē t", viss pē c savstarpē jas vienoš anā s. Ī paš s paldies Elvī rai, par visiem viņ as padomiem, kas, kā un kur, iesaku. Ī paš i SPA. . . Jā , reģ istratū rā visi runā krieviski.

2. Ē kas un numuri. Viesnī ca sastā v no trim A korpusiem (istabas, reģ istratū ra, restorā ns, peldbaseins) un korpusiem B un C (dzī vojamā s 5 stā vu ē kas). Mums bija standarta +1 numuriņ i ar divvietī gā m gultā m un papildu gultu bē rnam. Istabā ir 3 durvju skapis gaitenī ar seifu (maksā $2 dienā ), vannas istaba ar visiem piederumiem (+ fē ns), plazma (3 kanā li krievu valodā ), ledusskapis, tē jkanna, kafija, tē ja, ū dens . Daudz naktsgaldiņ u un balkons. Istabas tī ras, gultas un dvieļ i balti. Tī rī š ana bija katru dienu, un es ticu, ka ne visi tā tī rī s mā jas. Viens (mū su personī gais viedoklis) trū kums ir tā ds, ka istabā viss darbojas tikai jū su klā tbū tnē , ievietojot atslē gas karti (kas arī ir viena uz istabu), bet, cik es saprotu, tas ir droš ī bas nolū kos.
3. Restorā ns un virtuve. Š eit draugi zemu paklanā s š efpavā ram Simam, zā les administratoram Osmanam un visiem zā les š efpavā riem un darbiniekiem par ļ oti garš ī gu ē dienu un restorā nā pavadī to lielisko prieku. Dyakuyu par smaidiem, uzmanī bu, pacietī bu un sapratni.
Maltī tes ir bufetes tipa. Brokastis 8-10, pusdienas 12.30-14, vakariņ as 19-21, BĀ RS (alkoholiskie dzē rieni, dzē rieni, kokteiļ i, kafija, tē ja) strā dā ja 10-23. Ē diens daudzveidī gs, ļ oti garš ī gs un vairumā , reti kas atkā rtojas. Viss ir svaigs, ē stgribu un gatavots ar mī lestī bu. Puiš i zā lē stingrā vadī bā (tagad mans draugs OSMANS) ir ļ oti pieklā jī gi un vē rī gi pret katru viesi, viss tiek pasniegts un iztī rī ts laicī gi, kopumā puikas č aukst uz 120%.
4. Pludmale un jū ra. Viesnī cai ir sava Kleopatras pludmale Nr. 7 (greznā kā pludmale piekrastē ), reģ istratū rā jā ņ em lī dzi č ī bas. Pludmale ir tī ra, arī strā dnieki pludmalē ir draudzī gi un izpalī dzī gi. Saulriets jū rā un smilš u pludmalē . Pludmalē ir bā rs, par maksu. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Jū ra ir ļ oti silta, mums bija 28-29 grā di.

5. Izklaide. Tā kā viesnī ca ir pilsē tas viesnī ca, tad tur nav animā cijas un izklaides (karantī na ((, bet neaizmirstiet, ka mē s atrodamies pilsē tas centrā , un š eit ir visi bā ri, restorā ni, kaudze veikalu ar jebko par cenā m, kas zemā kas par mū sē jie (neaizmirstiet kaulē ties, tie tieš ā m nokrī t), akvaparks, osta, Kyzyl-Kul, cietoksnis un vienkā rš i forš as ielas ar daudz dekoratī viem augiem.
Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi tū risma biroji, kas piedā vā lieliskas ekskursijas (atkal neaizmirstiet kaulē ties).
6. Alā nijas pilsē ta. Š ī ir pē rle paš os Turcijas dienvidos netā lu no Vidusjū ras krasta. Turki ir ļ oti pretimnā koš i un draudzī gi cilvē ki. Ejiet, nevilcinieties.
Pajautā man, vai es š eit nā ktu vē lreiz? Ko tu ar to domā , es negribē ju braukt prom, braucu ar asarā m acī s.
Es novē lu Xperia Kandelor darbiniekiem labus atpū tniekus, labklā jī bu, attī stī bu, laipnī bu un laimi. Ceru drī z tevi satikt.
P. S. Ī paš s paldies tū risma uzņ ē mumam Anex Tour par ekskursijā m un Azurair par lieliski pavadī to laiku gaisā , par uzmanī bu un droš ī bu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu