White Gold Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

25
Novērtējums 6.610
№143 viesnīcas reitingā Alanja
7.8 Numurs
7.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.1 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus pludmalei. Uzcelta 2011. gadā, renovēta 2018. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota āra aktivitātēm un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар 4istulja
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pilnī gi nekā nav! ! ! Tikai aknas. Vī rs stā sta, ka tik daudz aknu nav ē dis kopš bē rnudā rza. Š odien bija turku nakts. Par godu svē tkiem mē s pagriezā m š ī s aknas))) Nu par alkoholu. Š odien ir ceturtā mū su uzturē š anā s diena, dž ins beidzies. … Tomēr ▾ Pilnī gi nekā nav! ! ! Tikai aknas. Vī rs stā sta, ka tik daudz aknu nav ē dis kopš bē rnudā rza. Š odien bija turku nakts. Par godu svē tkiem mē s pagriezā m š ī s aknas)))
Nu par alkoholu. Š odien ir ceturtā mū su uzturē š anā s diena, dž ins beidzies. . . Visur. . . Paliek tikai š ņ abis. . .
Pirmā s divas dienas bija Vē ž i. Es kaut kā neesmu pieradis ē st aknas, tā pē c aiznesu uz istabu Raki kaudzes, lai uzkostu ar nopirktajā m uzkodā m (ak jā , aizmirsu pateikt, 5 zvaigž ņ u viesnī cā uzkodu vienkā rš i nav, nevienam nav kaut ko š eit dzirdē ju par riekstiem). Treš ajā dienā pie manis pienā ca nopietns onkulis un teica, lai Raki vairs nenesot. Uz visu manu "Kā pē c? " Viņ š vienkā rš i teica: "Reiz jū s varat, bet ne vairā k. " Un pē c tam viņ i pā rstā ja liet man Raki.
Jo mē s devā mies ā rpus sezonas, bija liela cerī ba uz pirti / hammam un iekš telpu baseinu. Patiesī bā : hammam ir apmaksā ts, pirts (tagad uzmanī bu!! ! ) 15 min. dienā no 9:00-11:00! Ir iekš telpu baseins, bet nē ! Atveriet tikai ar ledus ū deni.
Un tas ir 5 zvaigznes! Un tā ir liela nauda!
Saprotu, ka krī ze, bet blakus viesnī ca smarž o pē c bā rbekjū un vakarā skan dzī vā mū zika. Un viesnī ca ir mazā ka par mū sē jo. Vismaz kā pt pā ri ž ogam pie viņ iem.
аватар ksyusha23
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nesen atgriezos no atvaļ inā juma un apmeklē ju š o viesnī cu. Numurs bija standarta, gaisa kondicionieris darbojā s, seifs par maksu, pludmales dvieļ i pret droš ī bas naudu 10 USD. Pludmale normā la, ir piestā tne. Rī ts sā kas ar vingroš anu ar Jū liju vai nu uz mola, vai pie baseina, lai jū s varē tu ne tikai ē st un sauļ oties, bet arī sportot. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no atvaļ inā juma un apmeklē ju š o viesnī cu. Numurs bija standarta, gaisa kondicionieris darbojā s, seifs par maksu, pludmales dvieļ i pret droš ī bas naudu 10 USD. Pludmale normā la, ir piestā tne. Rī ts sā kas ar vingroš anu ar Jū liju vai nu uz mola, vai pie baseina, lai jū s varē tu ne tikai ē st un sauļ oties, bet arī sportot. Viesnī cas teritorija nav liela, visi zina pē c vā rda, kas ir laba ziņ a, ir patī kami, kad ienā c un sveicina vā rdā . Serviss labs.
Kas attiecas uz ē dienu - labā k par vidē jo, ē diens ir vienmuļ š , bet izsalcis nepaliksi. Nav jū ras velš u, ja pē kš ņ i kā ds gribē ja aiziet uz jū ru un ē st kaut ko tā du, es uzreiz teikš u - tā s neeksistē . Deserti ir pieejami, bet daudzi nav garš ī gi. Istabu tī rī ja katru dienu, bet tī ra virspusē ji, neviens nepalaidī s putekļ usū cē jus uz paklā ja, kur pirms mums bija diezgan daudz atpū tnieku, tikai noslaucī ja putekļ us, ziņ oja par duš as ž eleju utt. viņ i redz, ka š ampū ns ir beidzies, tad tas nav vienmē r un liek. Internets ir foajē , ja iekā rtosies 2. stā vā , tad principā turē sies.
Par animā ciju varu teikt visu augstā kajā lī menī , strā dā savas jomas profesionā ļ i, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, ļ oti harizmā tiski un nav garlaicī gi, animā cijai lieku solī du 5, izvelk un nosedz visus trū kumus . Ū dens jū rā tī rs, silts, pludmale blakus viesnī cai, var izbraukt pa pazemes pā reju un uz vietas. Pludmalē ir bezmaksas ū dens, salds un vienkā rš s, par alkoholu un saldē jumu pludmalē bū s jā maksā , bet pie baseiniem pusdienā s ir saldē jums. Vairā k par restorā nu, uzreiz jā iet, jo sē dē t nebū s kur.
Vispā r viesnī ca ir 4. Iespaidi patī kami, labā k protams kā mā jā s. Skats no viesnī cas ir brī niš ķ ī gs. Tač u vienmē r ir uz ko tiekties. Par š o budž etu principā tas ir normā li, bet viesnī cai ar 5 zvaigznē m tas neiztur.
вид с террасы
аватар Alina211683
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz cilvē ku novē rtē jumu, atsauksmē m, fotogrā fijā m un video. No Antā lijas lidostas lī dz viesnī cai nokļ uvā m 2.5 stundā s (bija pietura, ar maš ī nu, domā ju, ka var viegli nokļ ū t pusotras stundas laikā ). … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz cilvē ku novē rtē jumu, atsauksmē m, fotogrā fijā m un video. No Antā lijas lidostas lī dz viesnī cai nokļ uvā m 2.5 stundā s (bija pietura, ar maš ī nu, domā ju, ka var viegli nokļ ū t pusotras stundas laikā ). Ieradā mies 13.30, reģ istratū rā pā rbaudī ja mū su vauč eru un teica, ka jā iet pusdienot, un tad mū s ieč eko, jo pusdienas beidzā s pē c 30 minū tē m (kas bija jauki, jo bijā m izsalkuš i no ceļ a). Viesnī cā viss atbilda bildē m, dzī vojā m 2 stā vā (dzī vojamā , es domā ju, tas ir kā.3, manuprā t). Pludmales dvieļ i tiek ņ emti pret droš ī bas naudu lī dz izrakstī š anā s brī dim, tos var atdot katru dienu, un nā kamajā dienā var ņ emt tī rus (bet tur noteiktā laikā ). Istabā bija seifs, paņ ē mā m sev (10 dolā ri, ja nemaldos). Tī ra katru dienu, virspusē ji, bet ar to pietika. Ar wi-fi viss nebija tik labi, knapi pieslē dzā mies, un ne visiem izdevā s, nesaprata iemeslu, lai gan visi tehniķ i. Visiem internets bija tikai ā trijā , es domā ju, ka telpā s virs mums viss bija vē l sliktā k. Bet no otras puses, mē s nenovē rsā mies no pā rē jiem.
Runā jot par ē dienu, mē s vienmē r ē dā m. Tas nebija ī paš i daudzveidī gs, un ir jā zina, ko garš ī gi ņ emt, bet kopumā var dzī vot, redziet, mē s neesam ī paš i izvē lī gi. Pusdienā s un vakariņ ā s tiek pasniegtas kū kas. 5 naktis neatradā m tā du paš u baklavu, bet aizbraucā m, un draugs teica, ka iedeva, kad bijā m prom. Tie kam interesē alkohols ir alus, dž ins, degvī ns, viskijs (nav ieteicams, š ausmī gs), vī ns un vē l saka "kokteilis" (tā pat kā degvī ns ar sulā m), un ir arī raki, bet viņ i parasti nepiemin viņ iem. Pludmalē ir ala bā rs, bet alkohola nav, alu var nopirkt visiem, kam vajag. Daudzi cilvē ki vilka no viesnī cas glā zes ar to paš u dž ina toniku. Arī viesnī cā nebija ī paš u augļ u (tikai arbū zs, melone, ā boli utt. ).
Viesnī cā ir spa, no tā , ko redzē jā m, nav slikti. Tas maksā ja, ja nemaldos, 25 dolā rus vai pat 30 no cilvē ka. Nekad nebijā m tur, bijā m citā , netā lu no viesnī cas, 2x lē tā k un tur bija ļ oti forš i.
Kas attiecas uz vakara animā ciju, manuprā t, tā bija katru dienu, izņ emot svē tdienu. Pat pē cpusdienā baseinā ir visā da rī ta vingroš ana, pusdienlaikā pludmalē volejbols, bet 3os pē cpusdienā baseinā ir ū denspolo.
Baseins viesnī cā labs, vienmē r bijis tī rs, ir slidkalniņ š , brauca gan pieauguš ie, gan bē rni.
Pā reja uz pludmali pa tā s pazemes eju, kas ir ē rta, ceļ š nebija jā š ķ ē rso. Viesnī cai ir savs diezgan liels koka mols, tur var novietot arī sauļ oš anā s krē slus, kā arī ir kā pnes nolaiš anā s ū denī (peldē jā mies tur visu laiku, lai nepeldē tu krastā , kur ir daudz cilvē ki).
Personā ls pā rsvarā nedaudz runā angliski, kas attiecas uz pā rtiku, tur runā jā m angliski. Nu tur recepcijā skaidrs un ar tevi runā s krieviski, kam vajadzē s.
Droš i vien var ilgi rakstī t un atcerē ties un aprakstī t, bet rezumē jot rezultā tus, teikš u tā , viesnī ca ir ļ oti laba. Viņ am ir 5 zvaigznes, mē s dotu 4. Mē s samaksā jā m 3.000 grivnu par ekskursiju trī s personā m (toreiz mums tas maksā ja 1200 USD). Neesam no tiem tū ristiem, kas sē dē ja tikai viesnī cā un pie jū ras, daudz ceļ ojā m, tā pē c mums viss tī ri labi derē ja.
Такой вид прекрасный открывался на ужине из ресторана
аватар _385995
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atbilst piecā m zvaigznē m. Lieliska pieeja jū rai, sava mola. Garš ī gs ē diens. Ī paš s paldies viesnī cas darbiniekiem, š ķ iet, ka esmu atnā cis atpū sties kopā ar saviem labā kajiem draugiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst piecā m zvaigznē m.
Lieliska pieeja jū rai, sava mola.
Garš ī gs ē diens. Ī paš s paldies viesnī cas darbiniekiem, š ķ iet, ka esmu atnā cis atpū sties kopā ar saviem labā kajiem draugiem.
аватар Alena165104
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē diens š ajā viesnī cā nav ī paš i labs. Man vajadzē ja bū t ģ eogrā fiski š ajā rajonā , tad es devos uz š o viesnī cu. Viesnī cā iereģ istrē jā mies ā tri, bet gids ļ oti ilgi visus veda no lidostas. … Tomēr ▾ Ē diens š ajā viesnī cā nav ī paš i labs. Man vajadzē ja bū t ģ eogrā fiski š ajā rajonā , tad es devos uz š o viesnī cu. Viesnī cā iereģ istrē jā mies ā tri, bet gids ļ oti ilgi visus veda no lidostas. Pusotras stundas vietā lī dz viesnī cai nobraucā m gandrī z 3 stundas. Istabā viss bija labi. Ā rpus viesnī cas atrodas tirgi, lielveikali, kur var iegā dā ties pā rtiku. Es biju viesnī cā.2 dienas, tad man nebija daudz laika staigā t un es netiku tā lu. Pati viesnī ca ir liela, lai gan tā s teritorija ir maza. Ir peldbaseins un neliela atpū tas zona. Uz pludmali ved pazemes tunelis, kas ir ļ oti ē rti. Un no viesnī cas ir piestā tne, tikai mū su viesnī cas viesiem. Internets ir pieejams visā viesnī cā , pat numuros. Mī nusu te nav, tikai ē diens ne pā rā k labs, vienmuļ š un kaut kā pliekans. Un š eit viss ir lieliski.
аватар an21061967
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es palieku š ajā viesnī cā lī dz pat š ai dienai. Serviss ir š ausmī gs. Bā rmenis sevi iedomā jā s tikai kā viesnī cas ī paš nieku. Š ķ iet, ka viņ am ir mazvē rtī bas komplekss sava mazā auguma dē ļ . … Tomēr ▾ Es palieku š ajā viesnī cā lī dz pat š ai dienai. Serviss ir š ausmī gs. Bā rmenis sevi iedomā jā s tikai kā viesnī cas ī paš nieku. Š ķ iet, ka viņ am ir mazvē rtī bas komplekss sava mazā auguma dē ļ . Tikai š ķ iņ ķ is. Jauno gadu izbojā ja tā pati niķ ī gā attieksme. 5 minū tes pirms zvana pulksteņ a viņ iem pē kš ņ i beidzā s š ampanietis. 1 reizi mū ž ā es nedzē ru š ampanieti ar zvaniem. Ē diens bija vē l sliktā ks par ikdienas vakariņ ā m. Ē diens viesnī cā ir pretī gs. Negaidiet gaļ u. Gaļ as vietā soja. Es domā ju, ka š ai viesnī cai ir jā maina bā rmenis. Galu galā bā rmenim vajadzē tu vismaz pasmaidī t viesiem. Š ī ir viesnī cas seja. Es noteikti neatgriezī š os š ajā viesnī cā . Un es to neieteikš u nevienam. 3 zvaigznes, viesnī cai vairs nav vē rtē juma.
аватар burton2005
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m un ceļ ojumu aģ entū ru ieteikumiem. Atvedu transfē ru uz viesnī cu 9-30 no rī ta, uzreiz sagaidī ja viesnī cā un piedā vā ja iet brokastī s un nolikt lietas bagā ž as nodalī jumā iedeva all inclusive aproces. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m un ceļ ojumu aģ entū ru ieteikumiem. Atvedu transfē ru uz viesnī cu 9-30 no rī ta, uzreiz sagaidī ja viesnī cā un piedā vā ja iet brokastī s un nolikt lietas bagā ž as nodalī jumā iedeva all inclusive aproces.
tieš i 14-00, pē c pusdienā m, kab
Man uzreiz iepatikā s, tī rs, gaiš s ar balkonu viss labi, viss strā dā , veļ a tī ra, redz jū ra!!! ! Patika apkalpoš ana un ē diens restorā nā , ļ oti. salā ti, svaigi garš augi, dā rzeņ i, karsti divi vai trī s veidi, daudz piedevu, labi deserti, ļ oti laba kafija un garda stipra turku tē ja! ! ! laba viesnī cas atraš anā s vieta, pirmajā lī nijā pie jū ras un netā lu no pilsē tas Alanja! ! !
аватар Sanya.glazyrin.85
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Laba diena Tautieš i!! ! ! Mē s izvē lē jā mies viesnī cu ceļ ojumu aģ entū rā , parā dī jā m fotogrā fijas, piemē ram, viss ir jauki un skaisti saskaņ ā ar atsauksmē m, kas liecinā ja, ka viss ir forš i, visi vē las š eit atgriezties, bet, kad mē s ar sievu ieradā mies (medusmē neš a ceļ ojums), mums piedā vā ja reģ istrē ties laba istabiņ a par 20$ vienkā rš ā tekstā , bet š ī ir puse no svē tku bē dā m un neko sliktu negribu, ceļ amies un voila, griestiem drū p apmetums, nu salī dzinot ar citiem, esam apē dī s pusi nepatikš anas un atkal pā rsteigums ?? ? ? izsalkuš u rinda, gaļ a un zivis nav diē tā tomā ti, gurķ i un sojas gaļ a es nekad neesmu redzē jis makaronu salā tus bet te es taisni pasmaidī ju un sapratu, ka esam pilnī gā f-pe, trauki ar č ipsiem un netī rā m glā zē m, alkohols ja to var nosaukt tā , ka burtiski izlū gsies, neskatoties uz to, ka 5. … Tomēr ▾ Laba diena Tautieš i!! ! ! Mē s izvē lē jā mies viesnī cu ceļ ojumu aģ entū rā , parā dī jā m fotogrā fijas, piemē ram, viss ir jauki un skaisti saskaņ ā ar atsauksmē m, kas liecinā ja, ka viss ir forš i, visi vē las š eit atgriezties, bet, kad mē s ar sievu ieradā mies (medusmē neš a ceļ ojums), mums piedā vā ja reģ istrē ties laba istabiņ a par 20$ vienkā rš ā tekstā , bet š ī ir puse no svē tku bē dā m un neko sliktu negribu, ceļ amies un voila, griestiem drū p apmetums, nu salī dzinot ar citiem, esam apē dī s pusi nepatikš anas un atkal pā rsteigums ?? ? ? izsalkuš u rinda, gaļ a un zivis nav diē tā tomā ti, gurķ i un sojas gaļ a es nekad neesmu redzē jis makaronu salā tus bet te es taisni pasmaidī ju un sapratu, ka esam pilnī gā f-pe, trauki ar č ipsiem un netī rā m glā zē m, alkohols ja to var nosaukt tā , ka burtiski izlū gsies, neskatoties uz to, ka 5.000 mū su koka tika iedoti par taloniem, tad tagad prasā m pā rcelš anos uz citu viesnī cu. Cilvē ces eiropeiskā s puses noslē gumu te nevar redzē t, katrs iet ar laimi pa 8000-9000 koka. Secinā jums, es tieš ā m jū tu lī dzi tiem, kas š eit ieradā s vai jau ir iegā dā juš ies biļ etes. P. S KAM VAJADZĪ GS VARU PARĀ DĪ T FOTO NO VISU Š AUSMU.
аватар zinaciornaia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oju ar vī ru augustā . Pirmais iespaids bija par uzņ emš anu (devā mies ar grupas transfē ru un atvedā m ap 17.30), viņ i mū s nekavē joties nokā rtoja, visa procedū ra ilga ne vairā k kā.15 minū tes, tā pē c liels paldies personā lam no reģ istratū ras, viņ i vienmē r palī dzē ja ar smaids it visā . … Tomēr ▾ Ceļ oju ar vī ru augustā . Pirmais iespaids bija par uzņ emš anu (devā mies ar grupas transfē ru un atvedā m ap 17.30), viņ i mū s nekavē joties nokā rtoja, visa procedū ra ilga ne vairā k kā.15 minū tes, tā pē c liels paldies personā lam no reģ istratū ras, viņ i vienmē r palī dzē ja ar smaids it visā . Istaba pā rspē ja manas cerī bas, dzī voju 313, viss strā dā ja, ļ oti skaists skats pa logu, kopta un tī ra. Istabene nā ca katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu. Viesnī cu uzskatī jā m par savā m mā jā m 12 dienas un tā pē c nemeklē jā m mī nusus, bet izbaudī jā m atvaļ inā jumu! Par uzturu nav sū dzī bu, lai gan izvē les nav lielas, bet ē diens bija garš ī gs, ē diens bija svaigs, bija zivis un gaļ a, augļ i un dā rzeņ i un saldumi! Viss bija lī menī ! Paldies š efpavā ram! Puiš i pludmalē pastā vī gi tī rī ja, sauļ oš anā s krē sli un matrač i tika mazgā ti katru dienu, labi darī ts. Bet animā cija, godī gi sakot, ir tik garlaicī ga. Rezultā ts - viesnī ca visus iepriecinā ja, tā pē c personā ls un vadī ba PALDIES!! !
Man nepatī k rakstī t, bet, izlasot atsauksmes par viesnī cu, es nolē mu uzrakstī t patiesī bu!
аватар Mool75
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pā rbaude 2018.  gada 9.  aprī lī . No pirmā s dienas reģ istratū rā sā kā s naudas izspieš ana. Nereģ istrē jos lī dz pulksten 12:30, aizbildinoties ar vietu neesamī bu. Iedeva 5 $ istabas uzreiz atrada, bet pirmajā stā vā . … Tomēr ▾ Pā rbaude 2018.  gada 9.  aprī lī . No pirmā s dienas reģ istratū rā sā kā s naudas izspieš ana. Nereģ istrē jos lī dz pulksten 12:30, aizbildinoties ar vietu neesamī bu. Iedeva 5 $ istabas uzreiz atrada, bet pirmajā stā vā . Pievienoja vē l 5 $. Jū s varat izvē lē ties grī du. izvē lē jā s 3. stā va numuru 305. Pirmais iespaids ir š ausmī gs. Nav halā tu. Dvieļ i ir kā komplekts, bet arī mazi. Kopē jais iespaids arī nav ali. . . Darbinieki laiza vā cieš us, vai jebkuru, bet ne krievu. Attieksme ietekmē visu, gan ikdienā , gan pā rtikas blokā . Viss iekļ auts š ajā viesnī cā . 11. aprī lī uz terases tika cepta jē ra gaļ a. . . Š ķ iet, ka viss ir skaisti, bet imigranti no Krievijas ielika pa gabalu un eiropieš i no diviem vai vairā k, es atpū tos ar sievu un bē rnu un man bija jā tē rē nervi, lai izskaidrotu ka es neesmu viens, bet ģ imene sē dē ja pie galda. 13. aprī lī devā mies ekskursijā uz akvaparku tematiskā parka LEGENDS zemes teritorijā . Akvaparks atrodas viesnī cas teritorijā , autobuss tieš i nebrauc. Apmeklē jam vairā kas viesnī cas. Uz doto brī di autobusā atradā s aptuveni 20 cilvē ki. Lī dz 7:30 no rī ta mums bija jā tiek ā rā uz autobusu.
Tagad vē los pievē rst uzmanī bu situā cijai ar ģ imeni.
Kad agrā ekskursija, viesnī cā s tiek praktizē ts tā sauktais "stirnu bokss". Mū su skatī jumā tas izskatā s pē c trauka, kurā ieliek pā rtiku priekš laicī gai izbraukš anai. . .
Visa ģ imene nokā pa uz reģ istratū ru un prasī ja "devas" uz ceļ a, un atbildē...rupjī bas.... Viņ iem nav kastes...Pagaidiet, kad ē dnī ca tiks atvē rta....
Mū s sagaidī ja koraļ ļ u trauksme. Ļ oti pieklā jī gs un atturī gs jaunietis, kurš š ajā biznesā strā dā jau vairā k nekā gadu, daudz redzē jis un apstulbis par viesnī cas darbinieku uzvedī bu. No savas puses viņ š pielika visas pū les, tač u problē ma tā arī netika atrisinā ta. Rezultā tā.... Autobusa atieš ana aizkavē jā s 30 - 40 minū tes, autobusā izsalcis ielē ca 7 gadus vecs dē ls, un mums pieauguš ajiem palika ļ oti nepatī kama pē cgarš a no viesnī cas White gold darbiniekiem .
Cienī jamie tautieš i....Es jū s aicinu. Izvairieties no š ī s viesnī cas atvaļ inā juma izvē lē . Š obrī d mē s ar ģ imeni joprojā m esam š eit. Izbraukš ana 16. aprī lī . Es domā ju, ka mans piedzī vojums vē l nav beidzies. Ja jums ir izvē le, lasiet atsauksmes. . .
Personā ls ir beidzies.
Mū su bē rnu veselī ba un labklā jī ba ir mū su rokā s. . .
Parādīt vairāk »


iemiesojums bzbz33
9 mēnešus atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums miladka
Sanmar tīmekļa vietnē viesnīca White Gold Hotel & Spa ir novērtēta kā 5 zvaigznes. Kas tajā piedalījās, kādi ir jūsu iespaidi? un vai tas ir vērts 124 tūkstošus par 23 naktīm? pastāsti man, lūdzu.
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums yurkinae
Kurš zina šefpavāra vārdu un šefpavāru, lūdzu, pasakiet man. Es ļoti vēlos pateikties par garšīgo ēdienu un picu
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums yurkinae
Kas zina, lūdzu, pastāstiet man, vai ir pēdējā brīža ceļojumi uz šo viesnīcu?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums yurkinae
sakiet lūdzu, cik turku liru dod par vienu dolāru? Vai turku lira ir obligāta vietējos veikalos vai arī es to varu nopirkt par dolāriem? Kurš atpūtās šajā viesnīcā, pastāstiet, kāda ir atšķirība starp ekonomiskās klases numuru un standarta numuru? Kas jums ir nepieciešams, ievācoties, kādi dokumenti? Ja kāds zina labus veikalus ap viesnīcu, pastāstiet man. vai uz vietas ir a la carte restorāni un vai par tiem maksā, kāda izklaide ir bērnam no 12 gadiem? Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju par šo viesnīcu, paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен рядом с пляжем. Построен в 2011 году, отреставрирован в 2018 году. Отель прекрасно подойдёт для активного отдыха и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 130 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется подземный переход.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Конференц-зал вмещает до 140 человек, площадь 107 кв.м. Зал оснащен техническим оборудованием.

1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 168 кв.м.

1 крытый бассейн с пресной водой, с подогревом, площадь 20 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 секция в открытом бассейне для взрослых и 1 секция в закрытом бассейне для взрослых. Мини-клуб для детей 4-12 лет, работает с 10:00-12:00 и с 14:30-16:30. Аренда детских колясок по запросу, количество ограничено.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Дартс, водное поло, водная гимнастика, дженга, бочча, волейбол на пляже. 1 водная горка без подогрева, работает с 11:00-12:00 и с 14:00-15:00.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 163 стандартных номера, 4 номера полулюкс и 4 семейных номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Gol Mah. Dadaslar Cad. No. 2/1, 07460 Alanya
Tālruņi: 0242 255 50 03,
0242 514 18 96
Tīmekļa vietne: White Gold Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.