Neliels skaits gandrīz nav interneta

Rakstīts: 14 aprīlis 2018
Ceļošanas laiks: 9 — 16 aprīlis 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Pā rbaude 2018.  gada 9.  aprī lī . No pirmā s dienas reģ istratū rā sā kā s naudas izspieš ana. Nereģ istrē jos lī dz pulksten 12:30, aizbildinoties ar vietu neesamī bu. Iedeva 5 $ istabas uzreiz atrada, bet pirmajā stā vā . Pievienoja vē l 5 $. Jū s varat izvē lē ties grī du. izvē lē jā s 3. stā va numuru 305. Pirmais iespaids ir š ausmī gs. Nav halā tu. Dvieļ i ir kā komplekts, bet arī mazi. Kopē jais iespaids arī nav ali. . . Darbinieki laiza vā cieš us, vai jebkuru, bet ne krievu. Attieksme ietekmē visu, gan ikdienā , gan pā rtikas blokā . Viss iekļ auts š ajā viesnī cā . 11. aprī lī uz terases tika cepta jē ra gaļ a. . . Š ķ iet, ka viss ir skaisti, bet imigranti no Krievijas ielika pa gabalu un eiropieš i no diviem vai vairā k, es atpū tos ar sievu un bē rnu un man bija jā tē rē nervi, lai izskaidrotu ka es neesmu viens, bet ģ imene sē dē ja pie galda. 13. aprī lī devā mies ekskursijā uz akvaparku tematiskā parka LEGENDS zemes teritorijā . Akvaparks atrodas viesnī cas teritorijā , autobuss tieš i nebrauc. Apmeklē jam vairā kas viesnī cas. Uz doto brī di autobusā atradā s aptuveni 20 cilvē ki. Lī dz 7:30 no rī ta mums bija jā tiek ā rā uz autobusu.
Tagad vē los pievē rst uzmanī bu situā cijai ar ģ imeni.
Kad agrā ekskursija, viesnī cā s tiek praktizē ts tā sauktais "stirnu bokss". Mū su skatī jumā tas izskatā s pē c trauka, kurā ieliek pā rtiku priekš laicī gai izbraukš anai. . .

Visa ģ imene nokā pa uz reģ istratū ru un prasī ja "devas" uz ceļ a, un atbildē...rupjī bas.... Viņ iem nav kastes...Pagaidiet, kad ē dnī ca tiks atvē rta....
Mū s sagaidī ja koraļ ļ u trauksme. Ļ oti pieklā jī gs un atturī gs jaunietis, kurš š ajā biznesā strā dā jau vairā k nekā gadu, daudz redzē jis un apstulbis par viesnī cas darbinieku uzvedī bu. No savas puses viņ š pielika visas pū les, tač u problē ma tā arī netika atrisinā ta. Rezultā tā.... Autobusa atieš ana aizkavē jā s 30 - 40 minū tes, autobusā izsalcis ielē ca 7 gadus vecs dē ls, un mums pieauguš ajiem palika ļ oti nepatī kama pē cgarš a no viesnī cas White gold darbiniekiem .
Cienī jamie tautieš i....Es jū s aicinu. Izvairieties no š ī s viesnī cas atvaļ inā juma izvē lē . Š obrī d mē s ar ģ imeni joprojā m esam š eit. Izbraukš ana 16. aprī lī . Es domā ju, ka mans piedzī vojums vē l nav beidzies. Ja jums ir izvē le, lasiet atsauksmes. . .
Personā ls ir beidzies.
Mū su bē rnu veselī ba un labklā jī ba ir mū su rokā s. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu