Vikingen Infinity Resort & Spa 5*– Atsauksmes

64
Novērtējums 7.110
№70 viesnīcas reitingā Alanja
7.8 Numurs
7.0 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.3 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus savai smilšu un oļu pludmalei 650 metru garumā. Atvērts 2013. gadā. Sastāv no 6 stāvu ēkas (2 bloki). No viesnīcas paveras skaists skats uz jūru. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар i.l.1
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ausmas ir vienkā rš i briesmī gas. Ja vē laties sabojā t savas brī vdienas, jums vajadzē tu palikt š ajā viesnī cā. Telpas vairā k vai mazā k, apkalpoš ana š ausmī ga, visi rupji, ē diens pretī gs. Vietu nav vispā r. … Tomēr ▾ Š ausmas ir vienkā rš i briesmī gas.
Ja vē laties sabojā t savas brī vdienas, jums vajadzē tu palikt š ajā viesnī cā.
Telpas vairā k vai mazā k, apkalpoš ana š ausmī ga, visi rupji, ē diens pretī gs.
Vietu nav vispā r.
vē l viens izaicinā jums ir atrast pieklā jī gu galdu, kur ē st.
brokastī m nepietiek š ķ ī vju, cilvē ki stā v ar ē diena š ķ ī vjiem un nav kur apsē sties??? ? , trauki netī ri, dzē rieni pretī gi,
kafija ir apmaksā ta - no ierī ces ir urī ns,
sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti, š ajā viesnī cā ir daudz turku, vispā r nav pieklā jī bas grū stī š anā s manieres,
ir popkorna maš ī na, kas sā k strā dā t no 21:00 rindā uz stundu. , ī si sakot, akmens laikmets,
Izbraukš anu gaidī ju kā brī vdienu, pozitī vas atsauksmes acī mredzot no tiem, kam nav ar ko salī dzinā t.
Tas noteikti nav paredzē ts ģ imenes atpū tai, labā kajā gadī jumā tā ir kā sanatorija.
Visi brokasto, brokastis lī dz 10:0.10:01 jau izslē dz gaismu un jā sē ž tumsā????????????
Ir daudz neapmierinā tu tū ristu, ak un pat smieklī gi, lai nosvē rtu koferi jā maksā.1 eiro ????
Tā du cirku nebiju redzē jis.
Internets ir maksas.
Š ai viesnī cai nav pietiekami daudz darbinieku.
Ak, starp citu, personā ls ir ļ oti slinks - puse no viņ iem izlī st pa telefonu.
Varu uzskaitī t bezgalī gi, š odien es pametu š o viesnī cu un gribu to aizmirst kā murgu.
аватар sudvay
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti jauka, ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Milzī ga ē dienu izvē le, viss ļ oti garš ī gs un svaigs. Ē diens ir visur viesnī cas teritorijā , izsalcis noteikti nebū si, visticamā k pā ris kg atvedī si mā jā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti jauka, ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Milzī ga ē dienu izvē le, viss ļ oti garš ī gs un svaigs. Ē diens ir visur viesnī cas teritorijā , izsalcis noteikti nebū si, visticamā k pā ris kg atvedī si mā jā s. Viesnī cā ir arī daudz bā ru. Daudz baseinu, vairā ki gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Apmē ram 5 slidkalniņ i, nav ilgi jā stā v rindā . Pludmale ir smilš aina. Katru vakaru š ovi un bē rnu diskotē kas. Ģ imenes atpū tai viesnī ca ir lieliska, bet, ja ē dat ballī tē s, tad jū s š eit neesat. Pirms devos uz to, es izlasī ju atsauksmes un biju iestatī ts, bet, ierodoties š eit, es sapratu, ka atsauksmes ir absolū ti neatbilstoš as ​ ​ viesnī cai. Man patika viss viesnī cā ! Man ir ar ko salī dzinā t, biju jau daudzos 5
аватар kirakabanova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atbilst 5 zvaigž ņ u viesnī ca, garš ī gs ē diens, ī paš i garš ī gi deserti, izklaides katrai gaumei. Personā ls ir draudzī gs, ī paš i gribu pateikties bā rmenim Ferhatam par atsaucī bu un ī paš u uzmanī bu viesnī cas viesiem, viesnī cā krieviski runā maz, viens no tiem, kas runā krieviski ir Ferhats, viņ š vienmē r pateiks kur, ko un kā un arī uzmundrinā s ar smaidu sejā. … Tomēr ▾ Atbilst 5 zvaigž ņ u viesnī ca, garš ī gs ē diens, ī paš i garš ī gi deserti, izklaides katrai gaumei. Personā ls ir draudzī gs, ī paš i gribu pateikties bā rmenim Ferhatam par atsaucī bu un ī paš u uzmanī bu viesnī cas viesiem, viesnī cā krieviski runā maz, viens no tiem, kas runā krieviski ir Ferhats, viņ š vienmē r pateiks kur, ko un kā un arī uzmundrinā s ar smaidu sejā.24/7
аватар ta2450516
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tos ar diviem bē rniem 2021. gada oktobrī . Viesnī ca liela, skaista, tā pē c atpū tnieku tajā ir daudz. Teritorija liela, ir vairā ki baseini, ū dens tajos tī rs un vē ss. Dabū ju labu istabu ar skatu uz jū ru (par skatu samaksā ju papildus 30$). … Tomēr ▾ Atpū tos ar diviem bē rniem 2021. gada oktobrī . Viesnī ca liela, skaista, tā pē c atpū tnieku tajā ir daudz. Teritorija liela, ir vairā ki baseini, ū dens tajos tī rs un vē ss. Dabū ju labu istabu ar skatu uz jū ru (par skatu samaksā ju papildus 30$). Istaba bija tī ra, kad mē s reģ istrē jā mies. Apkopē ja izrā dī jā s uzmā cī ga, katru dienu prasī ja dzeramnaudu, kā rezultā tā viņ a apvainojā s un vispā r pā rtrauca tī rī t, trī s dienas viņ a neiznesa miskasti un nenesa tualetes papī ru, es es nerunā ju par veļ u un dvieļ iem...Viņ a atnā ca pē c tam, kad es devos uz reģ istratū ru un lū dza sakopt.
Wi-Fi maksā - 12 USD par 7 dienā m. Viesnī cas koncepcija ir iegū t vairā k no atpū tniekiem par visu. Jū ra lieliska, pludmale slikta. Š aurs un ī ss. Zem nojumē m ir maz sauļ oš anā s krē slu. Iebraucot jū rā vairā k vai mazā k. . . Vietā m apakš ā ir milzī gi laukakmeņ i, tiem var sā pī gi trā pī t, pat aizpeldot. Uz tā s ir piestā tne ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem.
Ē diens ir lielisks. Dā rzeņ i, zā le, jē ra kotletes, tī tara gaļ a, vista, daudz konditorejas izstrā dā jumu, garš ī ga baklava, labi deserti, maz augļ u. Par dzē rieniem uzslavē š u tē ju, laba brū vē ta tē jkannā un maisiņ os, garš ī ga. Pretī gas ir no tirdzniecī bas automā tiem atš ķ aidī tas sulas un arī kafija. Vietē jais vī ns ir ok.
Sekojoš ā informā cija visticamā k neattiecas uz viesnī cu, tā vairā k attiecas uz atpū tniekiem! Pirmais iespaids ir tā ds, ka nokļ uvā m milzī gā dzelzceļ a stacijā , kur pulcē jā s daudz dzē rā ju un viņ iem te ir intereš u klubiņ š !
Cilvē ki sit tā , ka mati kustas!
Mē s ar abā m meitā m nezinā jā m, kur iekā rtosimies sauļ oties, jo visur dauzā s (dabū sev 15 alus glā zes, nebeidz dzert, tad viss guļ ), nevar dzirdē t normā lu runu, tikai lamā ties. Viesnī cā var smē ķ ē t gandrī z visur, tā pē c ir gatavi sē dē t uz kakla ar cigareti un tur uzpī pē t, uzskatot, ka tas ir normā li! ! ! Pludmalē nav slikta uzkodu bā rs, tur var ieturē t pusdienas. Cilvē ki savā c ē dienu š ķ ī vjus, velk to visu uz pludmali un ir slinki, lai sakoptu pē c sevis, kā rezultā tā lī dz pulksten 16 pludmalē ir pilnī gs riebums no ē diena paliekā m, š ķ ī vjiem, glā zē m.
Un vē l viena ļ oti liela problē ma! Kurš to izdomā ja? Viņ i noliek dvieļ us uz sauļ oš anā s krē sliem, it kā aizņ emti, kā rezultā tā pludmalē un ap baseinu viss ir aizņ emts, bet puse no š iem cilvē kiem nav! Un vispā r uz visu dienu viņ i var nemaz nenā kt uz š o vietu! Novē rots atkā rtoti.
Dzirdē ju tā dus komentā rus, ka pret mums ir tendencioza attieksme, kaut kā pret mums izturas slikti. . .
Š ā da uzvedī ba, ko demonstrē krievvalodī gie, ir, maigi izsakoties, š okē još a.
Tā tad, ja jums patī k smagi ripot, jū s esat š ajā viesnī cā ! Š eit jū s atradī sit daudzus savus kompanjonus!
аватар denissvirinkov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es neteikš u, ka š ī viesnī ca ir tieš i 5 *, bet 4.5 * tas noteikti. Mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā.18. septembrī . Telpu rezervē jā m ar biļ eti, tā pē c nekā du pā rsteigumu istabu trū kuma veidā nebija. … Tomēr ▾ Es neteikš u, ka š ī viesnī ca ir tieš i 5 *, bet 4.5 * tas noteikti. Mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā.18. septembrī . Telpu rezervē jā m ar biļ eti, tā pē c nekā du pā rsteigumu istabu trū kuma veidā nebija.
Reģ istratū ra diezgan ā tri strā dā pie norē ķ inā š anā s tē mas. Mē s rezervē jā m standarta numuru, tā pē c neko tik pā rdabisku š ajā numurā negaidī jā m.
Standarta numurs, bet plaš s un ē rts. Atkal pieejams viss standarta komplekts, bezalkoholiskie dzē rieni ledusskapī , viss vannasistabā duš ai, un attiecī gi dvieļ i, č ī bas, halā ti. Tā pē c telpa ir ļ oti laba, neskatoties uz tā s minimā lo kategoriju.
Pati viesnī ca varē ja ņ emt vē rā straumi tikai nā kamajā dienā . Daudz visa nepiecieš amā un pilnī gi nevajadzī gā , bet tas ir mū su privā tais viedoklis par iespē jā m atpū sties un izklaidē ties.
Bet ē diens ir labā ks, nekā jū s varat iedomā ties. Tagad no malas es atceros kā dus 7-8 daž ā dus restorā nus un bā rus uz vietas.
Baseinu neizmantojā m, tā pē c nevaru novē rtē t, bet viss izskatā s labi.
Un tagad galvenais ir pludmale. Viesnī cas atš ķ irī gā iezī me ir tā s atraš anā s vieta. Pā ris simti metru un Vidusjū ra. Pludmale veidota no oļ iem, bet labiekā rtoti sauļ oš anā s krē sli un atpū tas vietas. Jū ra ir pā rsteidzoš a. Mums tikko samta sezona, tā pē c vē l bija iespē ja peldē t. Viņ i peldē ja gan vienkā rš i, gan ar akvalangu. Nirš ana ar akvalangu man ī paš i nepatika, jū rā ir pā rā k maz dzī vu radī bu, bet tas neattiecas uz viesnī cu.
Kopumā var teikt, ka viesnī ca kopumā nav slikta, pat gandrī z izcila, tač u daž i sī kumi joprojā m nedod tai izcilu vē rtē jumu.
аватар Egor_Kasyanoff
Vikingen tika izvē lē ts pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Un es domā ju, ka viņ i nezaudē ja, jo viesnī ca kopumā ir ļ oti cienī ga, ī paš i ņ emot vē rā dzī ves apstā kļ us, iekā rtojuma kvalitā ti un diezgan pieņ emamas cenas. … Tomēr ▾ Vikingen tika izvē lē ts pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Un es domā ju, ka viņ i nezaudē ja, jo viesnī ca kopumā ir ļ oti cienī ga, ī paš i ņ emot vē rā dzī ves apstā kļ us, iekā rtojuma kvalitā ti un diezgan pieņ emamas cenas. Mana sieva un bē rni gandrī z visu dienu pavadī ja pludmalē , bet man kaut kā vairā k patī k ekskursijas un vietē jo apskates objektu apskate. Ē rti, ka tuvumā atrodas visa galvenā infrastruktū ra, tostarp veikali, tirgi, sporta centri un daudz kas cits. Starp citu, man ļ oti patika fitnesa centrs paš ā viesnī cā . Pienā cī gs aprī kojums un bez krā mu tirgus, turklā t š eit jums ir pirts ar baseinu netā lu. Ar prieku tur pavadī ju daudz laika. Numuri ir tī ri un ē rti, regulā ri uzkopti. Ir arī restorā ns, kas gadī jies pā ris reizes. Š eit, manuprā t, cenas joprojā m nedaudz kož , it ī paš i, ja tur regulā ri pusdienojat, tač u noteikti ir vē rts iegriezties, jo ē dienkarte ir daudzveidī ga un ē diens garš ī gs.
No nepatī kamajiem precedentiem mums bija gadī jums ar mū su jaunā kā s meitas telefona nozaudē š anu, tač u viņ i to ā tri atrada un atdeva reģ istratū rā . Pā rsteidzoš i, darbinieki ir godī gi. Cilvē kiem ir pavisam cita mentalitā te. Mū su viesnī cā s tas bū tu pilnī bā pazudis. Manuprā t, lieliska vieta, kur palikt. Mums nav bū tisku komentā ru.
аватар Alex_Sem
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
2021.  gada septembrī atpū tā mies Vikingen Infiniti ar draugiem un kopumā bijā m apmierinā ti. Jautā jumu par norē ķ inā š anos nav, ieradā mies vē lu, istabiņ u iedeva, kā rezervē ts. Uzreiz doš u padomu augš ē jos stā vos esoš ajā m istabā m ar sā nu skatu uz jū ru (no baseina ir mazā ks troksnis). … Tomēr ▾ 2021.  gada septembrī atpū tā mies Vikingen Infiniti ar draugiem un kopumā bijā m apmierinā ti. Jautā jumu par norē ķ inā š anos nav, ieradā mies vē lu, istabiņ u iedeva, kā rezervē ts. Uzreiz doš u padomu augš ē jos stā vos esoš ajā m istabā m ar sā nu skatu uz jū ru (no baseina ir mazā ks troksnis). Istaba ir vidē ja izmē ra, mē beles nav izmiruš as, viss ir labā stā voklī , dvieļ u, veļ as maiņ a un regulā ra tī rī š ana. Viesnī cas teritorija nav liela, baseins ir nemitī gs kustinā tā js pludmalē mierī gā kā veidā . Ē diens daudzveidī gs, kā arī dzē rienu izvē le bā rā , rindu nebija. Patika attieksme pret viesiem (vienmē r palī dzē t un atbildē t uz jautā jumiem) un teritorijas sakoptī ba. Tā tad kopumā ar pā rē jo tā dā budž eta lī menī bijā m apmierinā ti. Man personī gi ieeja jū rā nav ī paš i ē rta, bet ir piestā tne, tas glā bj situā ciju.
аватар manyak1313
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u ar mī nusiem. Nepatika, ka par Wi-Fi bija jā maksā . 12 eiro par nedē ļ u š ķ iet maz, bet kaut kā neesmu pieradis, ka viesnī cā s par internetu jā maksā . Par š o, patiesī bā , tas arī viss. Pā rē jais ir apmierinā ts. … Tomēr ▾ Sā kš u ar mī nusiem. Nepatika, ka par Wi-Fi bija jā maksā . 12 eiro par nedē ļ u š ķ iet maz, bet kaut kā neesmu pieradis, ka viesnī cā s par internetu jā maksā . Par š o, patiesī bā , tas arī viss. Pā rē jais ir apmierinā ts.
Jo ī paš i man visvairā k patika alkohols (neatš ķ aidī ts, kā daž ā s viesnī cā s) un ē diens, kas ir katrai gaumei. Personā ls arī pā rzina savas lietas. Un teritorija ir liela, ar daudzā m izklaidē m.
Kopumā , ja izvē lē sities š o viesnī cu savā m brī vdienā m, jū s to nenož ē losit.
аватар yuramelvv53
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā mē nesī atvaļ inā juma laikā palika š ajā viesnī cā . Uzreiz gribu atzī mē t tī rī bu istabā s un apkalpoš anu numurā , personā ls ar to tiek galā lieliski. Virtuve ir daudzveidī ga, ir ē dienkarte vegā niem un vienkā rš a ikvienam. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā mē nesī atvaļ inā juma laikā palika š ajā viesnī cā . Uzreiz gribu atzī mē t tī rī bu istabā s un apkalpoš anu numurā , personā ls ar to tiek galā lieliski. Virtuve ir daudzveidī ga, ir ē dienkarte vegā niem un vienkā rš a ikvienam. Pati viesnī ca ir diezgan liela, ir bā rs un baseins. Starp citu, baseina tī rī ba nebija iespaidī ga, pat neskatoties uz viesnī cas dienestu darbu, viesi to tomē r paspē ja sabojā t. Pilnas pusdienas bija no pulksten 12 lī dz 16, vakarā bija koncertprogramma un dzī vā mū zika. Netā lu no viesnī cas atrodas veikali ar labā m cenā m. Kad bijā m ekskursijā , sastapā mies ar ļ oti smieklī gu un smieklī gu gidu, ar kuru ekskursija paskrē ja kā viena minū te) Ir arī vē l viens mī nuss, tas ir attā lums lī dz lidostai, tas aizņ em diezgan ilgu laiku. Kopumā pē c atpū tas palika labi iespaidi un atmiņ as. Novē lu viesnī cai turpmā ku attī stī bu un labus viesus!
аватар siroman048
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vikingen Infinity Resort & Spa 5 paliks mū su dvē selē s kā mā jī gs, mā jī gs, mī ļ š . Telpas nav milzī gas un daž iem var š ķ ist pieticī gas. Tomē r istabā ir viss nepiecieš amais, perfekta tī rī š ana. … Tomēr ▾ Vikingen Infinity Resort & Spa 5 paliks mū su dvē selē s kā mā jī gs, mā jī gs, mī ļ š . Telpas nav milzī gas un daž iem var š ķ ist pieticī gas. Tomē r istabā ir viss nepiecieš amais, perfekta tī rī š ana. Un galu galā tas nav kā sē dē t istabā tā dā paradī zē ! Ierodoties mums tika pasniegta dā vana no viesnī cas - vī na pudele ar konfektē m. Sī kums, bet jauki! Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. Mē s tikko iemī lē jā m pludmali. Ļ oti liela pludmales lī nija. Sauļ oš anā s krē sli atrodas pieklā jī gā attā lumā viens no otra, neviens nevienam netraucē . Personā ls ir ļ oti uzmanī gs, gatavs izpildī t jebkuru iegribu. Apkalpoš ana viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī . Bijā m apmierinā ti ar pilnī gi visu un domā jam š eit atgriezties ne reizi vien.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kto_tatyana
8 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 31 atbildi
iemiesojums vas-kolya
Viedokļi dažādās vietnēs atšķiras.
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums elenadesign2014
Uz vietas?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен расположен рядом с собственным песчано-галечным пляжем протяжённостью 650 метров. Открыт в 2013 году. Состоит из 6-этажного здания (2 блока). Из окон отеля открывается красивый вид на море. Отель идеально подойдёт для отдыха всей семьёй.

Atrašanās vieta 10 км от г. Алания. 35 км от г. Манавгат. 90 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж через дорогу по надземному переходу. Протяжённость – 650 м. Заход в море – песок, галька. Деревянный пирс, кабины для переодевания, спасатели на пляже, душ.
  • 1. rinda
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан на 1100 человек, открытая терраса на 1200 человек.

3 A’la Carte ресторана: османский, итальянский и дальневосточный (по предварительной резервации, с 01.05).

3 открытых бассейна 300, 512 и 610 кв.м, бассейн с джакузи 64 кв.м.

Бассейн с горками 300 кв.м, 6 водных горок.

Крытый бассейн 76 кв.м (зимний период, с подогревом).

2 конференц-зала, на 110 и 700 человек.

Торговый центр.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет (открытие с 01.05). Мини-диско. Детские площадки. Игровая комната, фильмы для детей. Открытые детские бассейны 93, 72 и 37 кв.м. Крытый бассейн 13 кв.м (в зимний период).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Анимация на русском языке, живая музыка и турецкий вечер (по 1 разу в неделю), турецкая баня, сауна и паровая комната, амфитеатр, теннисный корт (днем), дартс, волейбол, пляжный волейбол, баскетбол, мини-футбол, аэробика, пилатес, гимнастика – бесплатно. 6 водных горок. Масса, освещение теннисного корта, аренда теннисных ракеток и мячей, моторные виды водного спорта – платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 778 номеров в двух блоках 6-этажного здания. Номера с видом на море (90%), бассейн, горы и сад.

Istabās

Кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), спутниковое телевидение, музыкальный канал, Wi-Fi (платно), мини-бар (только вода, бесплатно), прямой телефон, ванна, фен, сейф (платно), софа/диван-кровать, дополнительная раскладная кровать (по запросу), балкон, уборка номера ежедневно, смена белья – 3 раза в неделю, смена полотенец – 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
Adrese Türkler - Alanya - Antalya / TURKEY
Tālruņi: Tel: 0090(242) 444 12 96, Fax: 0090(242) 534 11 45, Whatsapp & Viber: 0530 575 17 55 & 0530 575 16 55
Tīmekļa vietne: Vikingen Infinity Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, сквош, баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).