Gandrīz nevainojama viesnīca

Rakstīts: 11 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 12 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji!
Vē los padalī ties iespaidos par savu 3. atvaļ inā jumu Turcijā (bez š ī bija 22 braucieni uz Ē ģ ipti, 1 uz Š rilanku). Mē s atpū tā mies ar ļ oti lielu uzņ ē mumu Utopia World 5 * Alanjā .
Transfē rs: Lidojums Kijeva - Antā lija 2.5 stundas. Transfē rs uz viesnī cu apmē ram 3 stundas.

Reģ istrē š anā s: Ierados viesnī cā vienpadsmitā rī ta sā kumā . Pieklā jī gas meitenes reģ istratū rā teica, ka reģ istrē š anā s pē c 14-00. Labi, man tā nav problē ma, tā di ir noteikumi. Man nebija laika brokastī s, viņ i man piedā vā ja uzkodas ar konditorejas izstrā dā jumiem ar tē ju. Laika bija daudz, es negribē ju sē dē t vestibilā . Paprasī ju kartiņ u uz dvieļ a un devos uz pludmali. No tā izriet secinā jums: ja jums ir agri reģ istrē ties, paņ emiet pludmales drē bes, apavus, pā rģ ē rbieties un dodieties izpē tī t viesnī cu. Joprojā m labā k nekā nervozi gaidī t vairā kas stundas reģ istratū rā . Pludmalē nopeldē jos, atpū tos, pusdienoju un uz reģ istratū ru atnā cu pē c 14-00. Ā tri nokā rtots, lū gums pieš ķ irt istabu ne pirmajā stā vā tika izpildī ts. Iekrā mē jā m bagā ž u maš ī nā un braucā m uz villā m.
Numurs: viesnī ca sastā v no galvenā s 8 stā vu ē kas un daudzā m 3 un 4 stā vu villā m. Galvenajā ē kā telpas ir dā rgā kas un, saka, labā kas. Man bija istaba villā otrajā stā vā . No balkona pavē rā s satriecoš s skats uz priež u mež u. Istaba nav liela, bet ir vieta 2 cilvē kiem. Istabā.2 gultas, skapis, seifs, galds, spogulis, naktsgaldiņ i, lampas, TV, tē jkanna, krū zes, tē ja, š ķ ī stoš ā kafija un krē jums. Vannas istabā viss ir standartā , iepriecina firmas š ampū ns, balzams, ziepes, duš as ž eleja, cepurī tes un tā di sī kumi kā š vammī tes, š ū š anas komplekti utt. Tī rī š ana katru dienu, kvalitatī va, bez sū dzī bā m. Minibā rs iekļ auts: ū dens, alus, bezalkoholiskie dzē rieni, papildinā ts katru dienu. Ja nepapildini, zvani uz reģ istratū ru, viņ i to salabos.
Teritorija ir pā rsteidzoš a. Pati viesnī ca atrodas kalnā.105 m virs jū ras lī meņ a un ir redzama burtiski no jebkuras vietas. Viesnī cas platī ba 10.000 kv. m. Visur kopti apstā dī jumi un priež u mež s villu un akvaparka zonā . Gaiss ir tī rs un svaigs. Gar ceļ u uz pludmali stiepjas banā nu plantā cija. Labā k to redzē t savā m acī m. Viesnī cu ieskauj apstā dī jumi. Grū ti aprakstī t un gari, labā k paskatī ties uz foto.
Akvaparks atrodas tieš i priež u mež ā . Tā s teritorija ir milzī ga. Ir atpū tas zona ar mā kslī gu ū denskritumu un š ū puļ tī kliem. Pā ri teritorijai stiepjas mā kslī ga upe pludinā š anai. “Raftings” ir liels vā rds, tikai lē nā m dreifē jot pa upi uz piepū š amā s maizī tes. Akvaparku pā rstā v vairā ki bē rnu un pieauguš o slidkalniņ i. Pieauguš o slidkalniņ i praktiski nav ekstrē mi, kā man, bet var braukt un “iekrist bē rnī bā ”.

Uzturs. Tas ir milzī gs pluss viesnī cai. Viņ i barojas viesnī cā gandrī z pastā vī gi, pat naktī vestibila bā rā ir uzkodas. Jū s varat ē st milzī gā galvenajā restorā nā , restorā nā pludmalē un bā rā akvaparka zonā (pusdienas, vakariņ as). Pludmalē un akvaparkā pusdienā s tiek pasniegtas ā trā s uzkodas un augļ i (frī kartupeļ i, hamburgeri, dā rzeņ i, zemenes, ķ irš i, arbū zi u. c. ). Akvaparkā jū su priekš ā tiek pagatavota brī niš ķ ī ga guzleme (Turcijas nacionā lā plā tsmaize ar daž ā diem pildī jumiem). No pildī jumiem man patika kartupeļ i un siers ar zaļ umiem.
Galvenais restorā ns ir atseviš ķ s jautā jums. Ē dienu izvē le ir milzī ga, viss ir pagatavots ļ oti garš ī gi. Brokastī s jogurti, pā rslas, salā ti, dā rzeņ i, garš augi, konditorejas izstrā dā jumi, olas, desiņ as, desiņ as, sieri, deserti, augļ i. Brokastī s varat pagatavot apelsī nu sulu paš i, tomē r parasti pie sulu spiedes ir garas rindas. Ir kafijas automā ts ar labu kafijas izvē li. Sulu dzesē tā jus pilda ar sulu no maisiņ iem, nevis ar pulveri. Pusdienā s un vakariņ ā s 2 veidu zupas (garš ī gas, nevis ū dens, kā tas biež i notiek), ļ oti laba uzkodu izvē le, piedevas, gaļ as ē dieni, mani iepriecinā ja zivju izvē le: jū ras plaudis, asari, sarkanā zivis. Bija arī jū ras veltes. Desertu izvē le ir ļ oti liela, saldummī ļ iem tā ir tikai paradī ze. Ir diē tas tabula. Daudz sezonas augļ u un ogu, mani iepriecinā ja jū nija sā kumā nogatavojies arbū zs. Ar uzturu ir tikai viena problē ma, pretoties, lai nepā rē stos. Interesanta iezī me bija bezmaksas piekļ uve ledusskapjiem ar airā nu un "konservē tu" ū deni no augstienes (foto pievienots). No visā m viesnī cā m, kurā s esmu bijis, ē diens š eit ir vislabā kais. Ja jums patī k labs ē diens, noteikti iesaku.
Bā ri: ir 8 no tiem (pludmalē , akvaparkā , pie baseina, vestibila bā rs, pie amfiteā tra vakara š ovu laikā , Laguna bā rs, diskobā rs) ar daž ā diem darba laikiem. Vestibila bā rs ir atvē rts visu diennakti, piedā vā jot ne tikai vietē jos, bet arī importē tos dzē rienus. Ir turku kafija, taisa visā dus bezalkoholiskos un alkoholiskos kokteiļ us. Dzē rienu izvē le ir milzī ga, un kvalitā te ļ oti augsta: vairā ku veidu vī ni, viskijs, konjaks, degvī ns, tekila, 2 veidu martī ni, liķ ieri, brendijs, alus, š ampanietis u. c. Neesmu visu izmē ģ inā jis. Citu stieņ u izvē le ir nedaudz mazā ka, tač u kvalitā te ir tikpat augsta. Kam tas ir svarī gi, noteikti iesaku.
Pakalpojums: nav sū dzī bu par pakalpojumu. Visi darbinieki ir pieklā jī gi, pieklā jī gi un uzmanī gi. Pieprasī jumi tiek veikti ā tri. Ja jums ir nepiecieš ams kaut kas telpā vai kā da problē ma, varat sazinā ties ar reģ istratū ru. Paldies viesnī cas personā lam.

Arī izklaide viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī . Viesnī cas "izceltā vieta" ir klavieres vestibilā , vakaros skan kvalitatī va "dzī vā " mū zika. Katru vakaru amfiteā trī notiek animatoru rī kotā s sacensī bas vai ievestas profesionā las izrā des. Patika. Daž as izrā des ir ļ oti augstā lī menī , ī paš i turku. Par ikdienas programmā m neko neteikš u, priekš roku devu jū rai un akvaparkam. Kopumā animā cija nemaz nav uzbā zī ga. Pē c vakara š ovu beigā m bā rā Laguna sā kā s diskotē ka, skanē ja mū zika “dzī vajā ”, daž as grupas uzstā jā s labā k, daž as sliktā k. Repertuā rs ī sti nepatika: 90% "pops". Atseviš ķ i ir vē l viena diskotē ka. Ja vē laties, izklaidi sev atradī s pilnī gi katrs.
Pludmale: viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā no jū ras, bet viesnī cas teritorija ir tik liela, ka nav tuvu, lai nokļ ū tu pludmalē . Ik pē c 10 minū tē m no reģ istratū ras kursē autobuss, var staigā t, ceļ š uz pludmali ļ oti gleznains. Nokā pš ana uz pludmali ar liftu vai pakā pieniem. Pati pludmale ir tī ra, smilš aina, 350 m gara, apzī mē ta ar Zilo karogu. Pludmalē ir visa nepiecieš amā infrastruktū ra: dvieļ i, pā rģ ē rbš anā s kabī nes, duš a, tualete, uzkodu bā rs. Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli un pludmales dvieļ i bez maksas. Ar nož ē lu jā atzī mē , ka pludmale ir par mazu tik lielam viesu skaitam. Daļ a sauļ oš anā s krē slu izvietoti uz pontona, kas uzbū vē ts, lai paplaš inā tu pludmales zonu, tas daļ ē ji atrisina problē mu, tač u ir saspiestī bas un pā rapdzī votī bas sajū ta. Bet tas netraucē ja pā rē jam. Ir arī daž ā das ū dens aktivitā tes: banā ns, bulciņ as, izpletnis (neiesaku, jo neesmu mē ģ inā jusi).
Jū ra: tī ra un skaista, bet aukstā s ziemas dē ļ lī dz jū nija sā kumam ū dens bija auksts, bet peldē ties var. Pirmajā s atpū tas dienā s bija neliels vē trains. Ieeja no krasta nav ī paš i gluda un ē rta, ī paš i grū ti bija izkļ ū t vē tras laikā , daudz ē rtā k iebraukt un izkļ ū t pa pontonu. Ū dens krā sa svā rstā s no smaragda mierī gā laikā lī dz metā liski pelē kam vē trainā laikā .
Atpū ta ā rpus viesnī cas:

1. Alanjā ielu aģ entū ra nopirka raftingu (raftingu pa kalnu upi) par 20 dolā riem. Man ļ oti patika. Mū s savā ca pē c brokastī m, transfē rs uz bā zi uz 3 stundā m. Mē s plostojā m ar kajakiem, citi tū risti ar plostiem. Braukš ana ar kajaku ir daudz ekstrē mā ka, jo. tie ripo daudz vieglā k. Krā ces bija vidē jas grū tī bas pakā pes, pā ris reizes gandrī z apgā zā s. Ū dens temperatū ra upē ir uzmundrinoš a +5 grā di. Ekstrē mo sporta veidu, tī ra gaisa un elpu aizraujoš u ainavu kombinā cija, kas var bū t labā ks? Ļ oti iesaku ekstrē miem sportistiem.
Citā s ekskursijā s nebraucu, jo. iepriekš ē jos braucienos apmeklē ja galvenā s apskates vietas.
2. Iepirkš anā s. No barjeras pie viesnī cas kursē regulā rs marš ruta autobuss uz Alā nijas centru. Ceļ š ir 40 minū tes, izmaksas ir 3 liras vienai personai vienā virzienā . Centrā ir vairā ki turku apģ ē rbu lielveikali, cenas pieņ emamas. Ir arī tirgus, kurā var nopirkt gandrī z visu. Cenas ceļ as, kaulē jieties. Paņ ē mu olī vu ziepes, krē mus un kafiju ar kardamonu.
Pa ceļ am uz lidostu tū ristus ieved lielveikalā , kur viņ iem ir viss, sā kot no saldumiem un beidzot ar rotaslietā m. Sirds trī cē ja, nevarē ju pretoties un kā piemiņ u no ceļ ojuma nopirku gredzenu ar sultanī tu (maina krā su atkarī bā no apgaismojuma: no ceriņ a uz koš i zaļ u). Starp citu, es neiesaku viesnī cā pirkt rotaslietas vai lietas, cenas ir par kā rtu augstā kas nekā lielveikalos. Iedomā jieties, cik maksā tirdzniecī bas telpu noma š ajā viesnī cā un kā das preč u cenas ir jā nosaka, lai "nosegtu" nomas maksu.
Kopē jais iespaids par pā rē jo: viesnī ca pā rsteidz ar savu atraš anā s vietu, arhitektū ru un dabu. Tajā ir pilnī gi viss ē rtai atpū tai, ja vē laties, jū s pat nevarat tikt tā lā k. Apkalpoš ana labā lī menī , ē diens izcils, akvaparka klā tbū tne ir patī kams bonuss, telpas ē rtas, teritorija sakopta, izklaide cienī ga. Kvalitā te principā atbilst cenai. Es gandrī z neatradu mī nusus. Ļ oti iesaku.
Labu atpū tu, ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, atbildē š u!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu