JA APSKATA, PAT NEDOMĀJI - LIDO!

Rakstīts: 10 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 20 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Pastā stī š u kā viss sā kā s. . Mums piedā vā ja daudzas viesnī cas, lidojā m pirmo reizi un tā pē c negribē jā m kļ ū dī ties. Tā kā bija oktobris, mū su ceļ ojumu aģ ents teica, ka š is ir siltā kais reģ ions un tas bija izš ķ iroš ais faktors. Rezervē jot un izlasot daž as atsauksmes, bija š aubas, bet nebija kur iet. Pa ceļ am uz Utopiju vedā m cilvē kus arī uz citā m viesnī cā m, bija gan š iki, gan ne ī paš i. Tač u, tiklī dz iebraucā m mū su viesnī cas teritorijā , š aubu nebija nekā du.

Istabā ieč ekojā mies tikai ap 16:00, bet gaidot paē dā m pusdienas un izstaigā jā m viesnī cu.

Teritorija


Tas ir krā š ņ s, daž as vietas ir atklā tas pē dē jā s dienā s. Visvairā k man patika akvaparks, kur var atpū sties ū denskrituma skaņ ā s un smelties adrenalī na devu uz slidkalniņ iem. Daudz skaistu ziedu, eksotikas un skujkoku. Autobuss kursē lī dz liftam uz jū ru ik pē c 10 minū tē m, bet var staigā t ar kā jā m (nemaz neradot stresu!
), bet tiem, kam ir grū ti staigā t 5 minū tes un patieš ā m staigā t grū ti, apsveriet citu viesnī cu (es rakstu, jo bija atsauksmes par lielu teritoriju un ka ir grū ti staigā t). Blakus nav nevienas viesnī cas.

Serviss - Viesnī cas uzkopš ana ir lieliska, un dolā rs bū s gatavs no dvieļ iem izritinā t visu, ko vien vē laties. Bā rmeņ i zina un gatavo daudzus kokteiļ us. Ja rodas problē mas, Viesu attiecī bas palī dzē s atrisinā t.

Pā rtika un alkohols

Es nezinu, kurš raksta, ka ē diens nav daudzveidī gs (varbū t tā ir cita viesnī ca: )))), bet mums katru dienu bija kaut kas jauns. Pirmais bija: vistas buljons ar nū delē m, borš č s (lielā mē rā sasmalcinā ts, bet ļ oti garš ī gs), biezzupas un citas zupas.

Kalmā ri, skumbrijas (grilē ti un sā lī ti), jū ras plauž i, pangasijas, liellopu gaļ a, vistas gaļ a visā s variā cijā s, kas var bū t, salā tus varat savā kt paš i vai ņ emt gatavus. Garnē jumam: kartupeļ i un lauku stilā , un frī , un kartupeļ u biezeni, daž ā da veida makaroni, ravioli, daž ā di dā rzeņ i uz grila.
Brokastī s viņ i izlika sulu spiedi un lielu skaitu apelsī nu (es katru rī tu dzē ru apelsī nu sulu)))


Pludmalē ir bā rs, kas tiek atvē rts pulksten 10, un pulksten 12 viņ i izliek ē dienu (frī kartupeļ i, hamburgeri, salā ti, daž reiz zupas glā zē s, augļ i). Akvaparkā ir arī bā rs, kur var nokost hamburgerus un kartupeļ us ar salā tiem. Saldumi vispā r ir atseviš ķ a tē ma, tie ir vienkā rš i ideā li un to ir daudz, it ī paš i, ja viņ i rī ko turku virtuves dienas.

Ar alkoholu nav problē mu. Alus bija garš ī gs, viņ i to pastā vī gi dzē ra pludmalē , Baileys ir ļ oti izcils, kokteiļ i ir garš ī gi, it ī paš i viņ u paraksts Utopia.

Netā lu no ieejas viesnī cā ir autobusu pietura (maksa 3 liras), piektdienā s ierodas tirgus, kur var iegā dā ties suvenī rus, saldumus un tekstilizstrā dā jumus.

Bija silts, neskatoties uz oktobra vidu, gaiss bija 32, jū ra nenoslī dē ja zemā k par 23.
Tie, kas dzī vo villā s, lielu pā rsteigumu modinā tā ja veidā neatradī siet))) tie ir gaiļ i un vistas, kas dzī vo viesnī cas teritorijā , mē s ļ oti ā tri pieradā m un nepievē rsā m uzmanī bu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu