Skaļš, bet jauks

Rakstīts: 22 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 13 — 19 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca un jo ī paš i apkā rtne. Skuju, cipreš u, ziedu smarž a. Teritorija ir tik skaista un kopta, ļ oti. Milzī gs paldies ainavu dizaineriem un tiem, kas rū pē jas par augiem. Estē tikas un smarž u cienī tā ji novē rtē s. Izvē loties viesnī cu, pirmā vē lē š anā s bija estē tika. Viņ a ir visur. Skatiens atpū š as visur, kur tas krī t. Skati no istabas, no restorā na, no balkoniem ir vienkā rš i pā rsteidzoš i. Vienā pusē jū ra, otrā kalni. Kalni, kas atrodas tā lā k, ir dū makā , tuvā k esoš ā s nogā zes ir izklā tas ar banā nu palmā m. Un smarž o! Izklausā s! Putni, cikā des, jū ras skaņ as. Pats ķ ermenis pā riet uz "relaksā cijas" stā vokli.
Tas viss pastiprina darbinieku uzmanī gu lī dzdalī bu. Š eit jū s jū taties kā mī ļ ots bē rns, kurš tiek pieskatī ts delikā ti un draudzī gi.
Ē diens. Skaists. Papildus tam, ka tas ir ļ oti garš ī gs, tas ir arī estē tiski pievilcī gs. Trauku dekorē š ana un izlikš ana priecē s estē tus. Un tas viss skaistā vietā ar neticamā m kalnu un jū ras ainavā m.

No mī nusiem. Ikvakara diskotē ka ir tik skaļ a, ka pusnakts villa atlec. Negulē to nakš u dē ļ man jā guļ pa dienu. Miega / nomoda grafiks ir apmaldī jies, jū s visu dienu staigā jat kā piedzē ries, cerot naktī pietiekami izgulē ties, un atkal bezmiega nakts ar kliedzoš u mū ziku. Pē c diskotē kas piedzē ruš ies viesi izklī st savā s istabā s, enerģ iski pā rrunā jot vakara detaļ as. Viesu stafete teica, ka tā da ir viesnī cas koncepcija, cilvē kiem patī k. Reģ istratū ra nepalī dz. Mē s jutā mies kā ķ ī lnieki, pat ejam uz pludmali gulē t. Nesaprotu, kā pē c telpā neizveidot normā lu skaņ as izolā ciju vai nerī kot skaļ us pasā kumus pludmalē . Š ī s mokas ir mū zika naktī , tiem, kas vē las klusumu un rī ta pastaigas. Pastaigas, protams, pamodā s. Mē s devā mies saullē ktos un rī ta pastaigā s, dabū jā m bezmiega naktis, mež onī gu aizkaitinā jumu un pazaudē tu rež ī mu.
Š eit nav pā rdomā ts viss, kas saistī ts ar miegu. Bī dā mā s gultas istabā , jo uz grī das ir slidenas flī zes. Gultā lasī t nav iespē jams, atspiedos uz muguras, gultas apakš a lapas. Vienas lielas gultas vietā divas mazas, nav iespē jams gulē t kopā , gultas atdalī sies. Matrač i cieti, spilveni kā batuti: augsti un atsperī gi. Gulē ja uz ceļ ojumu spilveniem.
Viesnī cā dzī vo arī daļ ē ji savvaļ as kaķ i. Sā kumā tie ir aizkustinoš i, bet, kad viņ i lec uz galdiem, sauļ oš anā s krē sliem pie baseina, zog ē dienu no š ķ ī vjiem, asina nagus uz maisiem, mī ņ ā jas puķ u podos, tad maigums pā riet. Viņ i noķ ē ra š os kaķ us guļ am uz apkalpotiem galdiem. Ja vē laties turē t kaķ us viesnī cā , iegū stiet mā jdzī vnieku un audziniet tos. Sterilizē jiet, vakcinē jiet, uzraugiet viņ u veselī bu, barojiet ar normā lu pā rtiku, nevis kaut ko tā du, ko vilks no galda, un tad viņ i vems un mirs.
Kopumā iespaids ir divē jā ds. No vienas puses, daba ir neaprakstā mi skaista, skaists parks, lieliska pludmale, viss ir ļ oti tī rs, estē tiski un garš ī gs, no otras puses, nav iespē jams labi gulē t. Bezmiega nakš u dē ļ nav spē ka izbaudī t visu š o skaistumu. Iespē jams, pirmo reizi no Turcijas viņ a gribē ja ā tri doties mā jā s, lai tikai nedaudz pagulē tu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu