Titan Select Hotel 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.810
№85 viesnīcas reitingā Alanja
9.7 Numurs
9.7 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.7 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Konakli ciematā, 250 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 2009. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīcas viesi var izmantot Titan Garden Hotel ūdens atrakciju parku, peldbaseinus un sporta laukumus. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Polinca16
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s dzī vojā m kopā ar jaunu vī rieti š ajā viesnī cā no 21.09. 21. lī dz 17.09. 21. Personā ls, zona, ē diens un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī ! Tī rī š ana katru dienu. Atstā jā m dzeramnaudu, labi iztī rī jā m. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m kopā ar jaunu vī rieti š ajā viesnī cā no 21.09. 21. lī dz 17.09. 21.
Personā ls, zona, ē diens un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī ! Tī rī š ana katru dienu. Atstā jā m dzeramnaudu, labi iztī rī jā m. Mē s domā jā m, ka esam vā cieš i) mē ģ inā ja sazinā ties vā ciski.
Atsauksmes, kurā s teikts, ka nekā nav, lū dzu, neticiet! Gaļ a, zivis, vista, tī tara gaļ a, vietē jā s kotletes un desiņ as ir bijuš as vienmē r. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi.
Augļ i un deserti katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s. Pā ris reizes pamē ģ inā ju vietē jo alkoholu, viskijs pretī gs, vī ns arī . . nedzeram daudz, tā pē c par to nesamulsinā jā mies, bet vienkā rš i vairs nedzē rā m.
Ī paš i aktī viem un jauniem puiš iem, kuri gatavojas pavadī t laiku, š ī viesnī ca diez vai ir piemē rota.
Tā kā vienam no mū su tautieš iem bija vē rts piedzerties un sā kt trakot, viņ i viņ u uzreiz izolē ja, nelē ja. . tas š eit nav apsveicami, jo ir daudz ģ imeņ u ar bē rniem un vecā ka gadagā juma eiropieš u.
Š ī s viesnī cas pludmale un pati jū ra ir 3 *.
Netī ra pludmale, kas klā ta ar gobiem un maziem gruž iem. Akmeņ i, plā tnes ū denī , uz kurā m tu klauvē .
Bet tā ir ne tikai š ī s viesnī cas, bet arī visas Konakli problē ma.
Ja vē laties perfektu pludmali, ņ emiet Incekum.
Mums patika viesnī cas atraš anā s vieta, klusā vietā , lū k, ko meklē jā m, mums nepatī k tusē t.
Ir ē rti ceļ ot uz Alaniju un atpakaļ ar 50 autobusu par USD 1 vai 6.5 lirā m.
Viesnī cai ir daudz vairā k plusu nekā nelielu mī nusu, tā pē c bijā m ļ oti apmierinā ti.
Bet personī gi uz Konakli no pā ri jū rai vairs nebrauksim.
Pretī viesnī cai, kā braukt uz jū ru, pā rdod ekskursijas, iesaku nebraukt.
Viņ i tevi maldina, aizved nevis uz turieni, bet uz citā m vietā m, kas citiem ir daudz lē tā kas.
Viņ i naudu neatdod un pat neatvainojas! ) Tā pē c esiet uzmanī gi ar viņ iem.
Расписание мероприятий, работы ресторана и тд Территория отеля Пляж Пляж Пляж Обед Ужин Номер 5327
аватар ket190590
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca: liela (7 stā vi), plaš s vestibils ar dī vā niem. Draudzī gs personā ls. Viesnī ca ir ģ imenei draudzī gā ka, restorā nā ir pat bē rnu baroš anas krē sli, kā arī tualetes invalī diem, rampas un divi lifti. … Tomēr ▾ Viesnī ca: liela (7 stā vi), plaš s vestibils ar dī vā niem. Draudzī gs personā ls. Viesnī ca ir ģ imenei draudzī gā ka, restorā nā ir pat bē rnu baroš anas krē sli, kā arī tualetes invalī diem, rampas un divi lifti. Reģ istrē joties tiek izsniegtas kartes dvieļ iem, kuras pē c tam apmaina pret dvieļ iem spa, spa strā dā no 8.30 un (š ķ ietami) lī dz 18.30. Lielā kā daļ a tū ristu ir poļ i, vā cieš i un turki, kā arī ukraiņ i.
Istaba: mums 3 stā vā bija istabiņ a 3 personā m (viņ u valodā.1. stā vā , jo 0. stā vā ir baseina bā rs, spa, a la carte restorā ni (kas nestrā dā ja), 1. stā vā - restorā ns, vestibils, reģ istratū ra), normā ls remonts, ē rtas gultas, liels skapis, daudz plauktu, seifs istabā par maksu (neņ ē mā m, tur neviens nezog), galds, TV, ledusskapis, krē sli, lieli spoguļ i, naktsgaldiņ i, kondicionieris, fē ns, ir ziepes un duš as ž eleja, parasta duš a, vienmē r bija karsts ū dens, plaš s balkons.
Internets: lielisks bezmaksas Wi-Fi reģ istratū rā , vestibilā un pie baseina, tā pē c nav jē gas pirkt vietē jo karti vai ņ emt internetu viesnī cā par 3 USD dienā (tad tas noķ ers istabā )
Peldbaseins: viens milzī gs, dziļ ums 1.5 m, daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu (vienmē r bija brī vas vietas, kad vien atnā cā m), otrs mazs bē rniem, dziļ ums 50 cm, treš ais mazs (dziļ ums ap 1 m ), bet ar diviem slidkalniņ iem bē rniem, tur brauca arī pieauguš ie.
Pludmale: liela, tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu (atkal vienmē r bija bez maksas), saulessargi, smiltis un mazi akmeņ i, ieeja ū denī arī smiltis ar maziem akmeņ iem, var droš i iet basā m kā jā m bez apaviem. No viesnī cas lī dz pludmalei ir nepiecieš ams 3-4 minū š u gā jiens. Pludmalē ir bezmaksas tualete un bā rs no viesnī cas.
Animā cija: Babi un Azat ļ oti cenš as, skaidrs, ka puiš iem patī k viņ u darbs, viņ i pastā vī gi aicina visus uz sacensī bā m, atceras visu tū ristu vā rdus (man tas vispā r bija no fantā zijas kategorijas), viņ i pastā vī gi nā k klajā , pajautā kā iet, joko, bez š iem animatoriem viesnī ca bū tu ļ oti garlaicī ga, viņ i tieš ā m glā bj situā ciju karantī nas periodā )))
Ē diens: ņ emiet vē rā , ka atpū ta pirms karantī nas un pē c karantī nas ir divi daž ā di svē tki, ē diena nav daudz, bet izsalcis nebū si, ē diena izvē le bija normā la. Bija gaļ a, zivis, zupas, salā ti, dā rzeņ i, desa, siers, desiņ as, burgeri, tī rradņ i, frī kartupeļ i, cepumi, bulciņ as, airā ns, rī si, grilē ti dā rzeņ i, bulgurs, makaroni, spageti, daž ā das mē rces, saldumi, arbū zs, ā boli , aprikozes, bumbieri...neatceros visu, bet ē diens bija kā rtī bā ))) Pats paņ emt nevar, ē diens viss aiz stikla un vajag parā dī t personā lam pie sadales ko likt tavā š ķ ī vī un cik, bet ē st tev dod cik gribi, nekā du ierobež ojumu nav. No restorā na un bā ra pludmalē varat izņ emt ē dienu un dzē rienus (bet ne bezkaunī gi), viņ i par to neko nesaka.
Dzē rieni: alkohols nav strū klaka (bet, bet dž ins un toniks un Baileys bija lieliski))) tiek gatavoti arī bezalkoholiskie kokteiļ i. Kapuč ī no ir ļ oooti garš ī gs))) Parasts ū dens tiek dots slē gtā s plastmasas glā zē s pa 200 ml. Baseina bā rs ir atvē rts lī dz 00:00, vestibilā gandrī z lī dz 01:00
Ekskursijas: no gida, ekskursijas, piemē ram, kuģ ī tis vai apskates ekskursija uz Alaniju, katra maksā.50 USD, un pa ceļ am uz pludmali puiš iem tā das paš as ekskursijas maksā.15 USD ! ! ! Tā pē c nav vē rts ņ emt no ceļ vež a.
Tī rī š ana: lieliski iztī rī ja, vienmē r ieliek pā ris pudeles ū dens, ja bija jā maina dvieļ i, vienkā rš i izmetu uz grī das (tā bija rakstī ts vannasistabā ). Vienmē r atstā jā m pā ris liras un š okolā des uz gultas.
Vakarā izklaide: pē c 22.00 nevar atstā t viesnī cu, komandantstunda. Viesnī cā pē c 21.00 un lī dz 23.30 ir kaut kas lī dzī gs diskotē kai, bet tur visu laiku skan turku mū zika, reizi vai 2 vakarā ieslē dz kaut ko ā rzemju tū ristiem pazī stamu.
Netā lu no viesnī cas: netā lu no viesnī cas, ceļ a otrā pusē (7-8 min gā jienā ) atrodas lielveikals, ir Migros pā rtikas veikals (ļ oti lē ti), kur var norē ķ inā ties par pirkumu dolā ros vai eiro un iedos maiņ u lirā , ko tad varē si tē rē t citos veikalos - Waikiki, Colins, Watsons utt. . Paš ā lielveikalā nav apmaiņ as. Temperatū ra tiek mē rī ta pie ieejas. Pretī pā ri ceļ am (tajā paš ā pusē kā viesnī cai ir vē l viens lielveikals, bet š is mums patika labā k. Pastaigā jiet nedaudz tā lā k - sā kas tirgus un ir daudz veikalu ar mantā m, suvenī riem utt. Tur var norē ķ inā ties ar dolā riem un vajag kaulē ties ar pā rdevē jiem, nogā zt cenu vismaz divas reizes!
Kopumā - atpū ta bija ļ oti patī kama, iesaku viesnī cu ! ! !
аватар _132748
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Titan Select 5 * viesnī cas lielā kais trū kums ir trase, kas neļ aus gulē t. Viesnī ca bez teritorijas, ir baseins, tī rs, bet iekš telpu netī rs. Hamam ir bezmaksas, bet aukstie un ļ oti netī rie tauki un netī rumi no marmora plā ksnē m nav noņ emti gadiem ilgi. … Tomēr ▾ Titan Select 5 * viesnī cas lielā kais trū kums ir trase, kas neļ aus gulē t. Viesnī ca bez teritorijas, ir baseins, tī rs, bet iekš telpu netī rs. Hamam ir bezmaksas, bet aukstie un ļ oti netī rie tauki un netī rumi no marmora plā ksnē m nav noņ emti gadiem ilgi. Ir pirts 10 eiro neuzdroš inā jā s. Ē diens č etriem daudz garš vielu un sā ls. Zivis, vista un iesmi no tā , reiz bija lasis. No augļ iem un citrusaugļ iem granā tā boli, apelsī ni, ā boli, bumbieri. Pludmale bija netī ra 2 reizes, dubļ ains ū dens vairs negā ja, un pat 15 minū š u attā lumā , pē c vairā kā m viesnī cā m, mē s pirmo reizi apmaldā mies. Istabā nav č ī bu, š ampū nu un ziepju. Pirmajā dienā nogalinā tais ledusskapis nopilē ja un nepildī ja savas funkcijas (
Veļ a un dvieļ i ir tī ri, bet ļ oti nobruž ā ti un ar caurumiem. Tī rī š ana uz cieta piecinieka laizī ja istabu. Ļ oti tī rs. Wi-Fi istabā s ir maksas 1 un 0 stā vi ir bezmaksas, bet ļ oti lē na fotogrā fija ielā dē jas 2-3 minū tes. No izklaides bija bē rnu animā cija, karaoke diskotē ka un dzī vā mū zika, kas, š ķ iet, ir normā li ar š ampanieti, kas viesnī cā joprojā m ir. Alkohols, no kuriem izvē lē ties, un degvī ns un vī ns, un konjaks Raki, Amaretto, karstvī ns. Pa dienu un vakarā varat staigā t pa kreisi no viesnī cas, tur atrodas divstā vu lielveikals ar maziem veikaliņ iem LC WAIKIKI un DEFACTO, tā lā k ejot var doties uz daudziem maziem aptieku veikaliņ iem un pā ris tirgiem. Netā lu no viesnī cas ir pietura par 4 lirā m, un jū s braucat Alanijā lī dz pē dē jai un dodieties lejā uz paš u cietoksni un krastmalu. Es ceru, ka š is pā rskats palī dzē s jums izvē lē ties viesnī cu. )))
Вход в ресторан первый день в отеле) Завтрак Бассейн Ужин В баре шампусик) Диско
аватар dimon2431
Viesnī ca nav slikta, bet ne 5 zvaigznes. Personā ls ir draudzī gs, bet nerunā krieviski (ar ļ oti retiem izņ ē mumiem). Seifs ir samaksā ts. Wi-Fi nav visur un pastā vī gi buggy. Vakarā nav ko darī t, baseinā viņ us nelaiž . Ē dienu ir daudz, bet katra diena vienā da, nav daž ā dī bas. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, bet ne 5 zvaigznes. Personā ls ir draudzī gs, bet nerunā krieviski (ar ļ oti retiem izņ ē mumiem). Seifs ir samaksā ts. Wi-Fi nav visur un pastā vī gi buggy. Vakarā nav ko darī t, baseinā viņ us nelaiž . Ē dienu ir daudz, bet katra diena vienā da, nav daž ā dī bas. Teritorija nav liela, bet uz tā s aug banā ni, apelsī ni, citroni un vē l kaut kas.
Jū ra ir silta, bet ne vienmē r tī ra. Pludmales dvieļ us var paņ emt SPA bez maksas, uz kartes reģ istratū rā .
Viesnī cā var iegā dā ties ekskursijas no gida, kaut arī dā rgā kas nekā pilsē tā , bet uzticamā kas: izcili autobusi un izcili vē sturnieku ceļ vež i.
Labs hamam
Вид на бассейн
аватар SkorohodovVadim
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ OTI ATRAKTĪ VA CENA Turcija 2017.  gada 1. –8.  jū nijs. Viesnī ca Titan Select. Konakli ciems - 2.5 stundu brauciena attā lumā no Antā lijas lidostas, nesasniedzot 20 minū tes lī dz Alanjai. Gaisa temperatū ra 30, jū ra 22. Hotel Titan Select 5 zvaigznes. … Tomēr ▾ Ļ OTI ATRAKTĪ VA CENA
Turcija 2017.  gada 1. –8.  jū nijs. Viesnī ca Titan Select. Konakli ciems - 2.5 stundu brauciena attā lumā no Antā lijas lidostas, nesasniedzot 20 minū tes lī dz Alanjai. Gaisa temperatū ra 30, jū ra 22. Hotel Titan Select 5 zvaigznes.
3 peldbaseini - liels, mazs un bē rnu
Bezmaksas ieeja Titan Garden viesnī cas teritorijā – ir vē l 3 baseini. Peldbaseinos veic mē rī jumus hlora saturam u. c.
Bufete viss iekļ auts. 5 ē dienreizes dienā : 7-10 - brokastis, 12:30 - pusdienas, 12:30-15:30 - uzkodas pludmalē , 16:30 - pē cpusdienas uzkodas, 19:00 - vakariņ as. Pē cpusdienas uzkodas - konditorejas izstrā dā jumi; uzkodas - frī kartupeļ i un hamburgeri. Brokastis, pusdienas un vakariņ as - obzhiralovo (pirmie ē dieni: salā ti, garš vielas, ievā rī jumi, zupas, saldumi: jogurta kū kas, daž ā das ž elejas, medus, arbū zi). Bezmaksas dzē rieni: kola, fanta, sprite, tē jas, kafija, dž ins ar toniku, viskijs, alus.
Atpū ta Turcijā jū nijā viesnī cā Titan Select Hotel (Konakli) - https://youtu. be/LD6Akxi3-QI
Bezmaksas izklaide: 2 bē rnu slidkalniņ i, galda teniss
Bezmaksas hammam, trenaž ieru zā le
Animā cija:
pē cpusdienā : š autriņ as, š auš ana ar gaisa š auteni;
vakarā : no 20.45 - bē rnu priekš nesumi, no 21.45 - pieauguš o priekš nesumi (akrobā ti, dejas, uguns š ovs u. c. )
Pā ri ceļ am ir neliels tirgus, kur var rezervē t ekskursijas pa valsti ar krieviski runā još iem gidiem lē tā k nekā ar tū risma operatoru
Pludmale ir smilš aina. Pludmales krē sli ar nojumē m


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в посёлке Конаклы, в 250 метрах от пляжа. Построен в 2009 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Гости отеля могут пользоваться аквапарком, бассейнами и спортивными площадками отеля Titan Garden. Подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 12 км от центра Алании. 110 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts В 150 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад. Протяженность пляжа составляет 100 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, доставка еды и напитков в номер. В отеле имеется ресторан. В баре можно заказать различные алкогольные и безалкогольные напитки в течение дня.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый и 1 крытый бассейны. Мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, часы работы с 10:00-12:30 и с 14:00-17:00. Аренда детских колясок (платно, по запросу). Открытая игровая площадка в отеле Titan Garden.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 горка для взрослых и 1 детская горка, часы работы: с 10:00-12:00 и с 15:00-17:00 (в отеле Titan Garden). Анимация на русском языке.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в 5-этажном здании отеля 171 стандартных номеров и 5 номеров повышенной комфортности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Baklabeleni mevkii, 07490, Konaklı, Alanya, Turkey
Tālruņi: +90 242 565 01 00
Tīmekļa vietne: Titan Select Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.