Timo Resort Hotel 5*– Atsauksmes

112
Novērtējums 7.810
№15 viesnīcas reitingā Alanja
8.6 Numurs
8.1 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.7 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pāri ceļam no pašas pludmales Konakli ciematā. Uzcelta 2004. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар skimich
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas moto ir kā rtī ba un tī rī ba! Ja kā rtī bā , tad laiks no lidostas lī dz viesnī cai ir 2 stundas. Reģ istrē jieties nekavē joties. Neviens naudu neizspiež , atš ķ irī bā no daudzā m citā m vietā m. … Tomēr ▾ Viesnī cas moto ir kā rtī ba un tī rī ba! Ja kā rtī bā , tad laiks no lidostas lī dz viesnī cai ir 2 stundas. Reģ istrē jieties nekavē joties. Neviens naudu neizspiež , atš ķ irī bā no daudzā m citā m vietā m. Numuri ir vienkā rš i pā rsteidzoš i ar savu tī rī bu un ikdienas uzkopš anu. Jū ra caur pā reju. Tikai 5 minū š u attā lumā atrodas baseins ar slidkalniņ iem un neliels restorā ns, kurā varat ieturē t pilnvē rtī gu maltī ti. Alkohols ir daudzveidī gs un jebkā dos daudzumos, un tas viss zī mola stikla kausos. Ē diens vienmē r ir svaigs. Liela ē dienu izvē le. Š o 2 nedē ļ u laikā rindu nebija. Neliels mī nuss ir saldē juma trū kums bē rniem. Kopumā tas viss runā par pastā vī gu viesnī cas vadī bas kontroli, kas dienas laikā atrodas gan restorā nā , gan pie bā riem. Mē s vē lē tos vē lreiz apmeklē t š o brī niš ķ ī go vietu. Jā , tiem, kas vē las iegā dā ties tē rpus, pieejamā attā lumā ir liels skaits veikalu, un treš dienā s zem viesnī cas logiem ir milzī gs izejas tirgus.
аватар matan32
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
No Lidostas braucā m kā das 3-3.5 stundas (bet viss atkarī gs no tū roperatora un marš ruta). Ieradā mies naktī ar bē rniem, aizpildī jā m dokumentus, bet, lai dabū tu istabas atslē gu, nā cā s sastrī dē ties, jo viņ š gaidī ja, kad nā ks š veicars (sava ​ ​ dolā ra dē ļ ). … Tomēr ▾ No Lidostas braucā m kā das 3-3.5 stundas (bet viss atkarī gs no tū roperatora un marš ruta). Ieradā mies naktī ar bē rniem, aizpildī jā m dokumentus, bet, lai dabū tu istabas atslē gu, nā cā s sastrī dē ties, jo viņ š gaidī ja, kad nā ks š veicars (sava ​ ​ dolā ra dē ļ ).
Droš s 24 stundas - 2 USD.
Ģ imenes istabā ledusskapī atradā s 1 pudele dzeramā ū dens, 2 kolas, 2 forfeiti un 2 minerā lū deņ i – tas viss par brī vu. Tad viņ i dod tikai dzeramo ū deni, lai gan jums tas joprojā m ir jā meklē .
Istaba nebija atkarī ga no atslē gas, kas ļ ā va to labi atdzesē t prombū tnes laikā .
Uzkopš ana š ajā viesnī cā ir neveiksmī ga. Pirmajā dienā apkopē ja nemaz nenā ca, nā cā s reģ istratū rā meklē t ū deni, nā kamajā s dienā s aizmirsa ielikt tualetes papī ru, tad uzlika ū deni, tad aiznesa netī ros dvieļ us, bet nelika. izsniedz jaunus. Tā tad jā skrien pē c apkopē ju ratiem. Padoms: atstā jiet tukš u pudeli, un varat to piepildī t ar ū deni vestibila bā rā .
Viesnī cā ir bezmaksas wi-fi, mē s to noķ ē rā m pat istabā un jū rā - tas ir pluss, bet vestibilā nav dzesē š anas un tur ir diezgan karsts.
Bā ri gatavo gardus kokteiļ us. Ē dieni kartupeļ i, rī si, sautē ti dā rzeņ i, vista, tī tara gaļ a, zivis, saldumi, arbū zi, plū mes, ā boli, bumbieri, banā ni (bija pā ris reizes), persiki.
Ē dienu pasniedz virtuves darbinieki.
Ala carte viesnī cā nav pieejama.
Viesnī cas teritorija ir maza, lī dz jū rai pa pā reju vajag apmē ram 5 minū tes (2 braucieni dienā ar bē rniem ir nedaudz nogurdinoš i). Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir mazi oļ i un ū denī ir š ķ ī vji, tā pē c ir nepatī kami ieiet un izkļ ū t jū rā bez apaviem. Gultas ir pietiekami daudz. Pludmales bā rs ir atvē rts no 10 lī dz 18. Un no 11-30 var ē st kartupeļ us, hamburgerus, makaronus, gaļ u, picas, saj plā tsmaizi, augļ us.
Peldbaseins bē rniem 30-40 cm un pieauguš ajam ar 3 darba slidkalniņ iem pie jū ras un viesnī cā.1 bē rnu baseins, 1 ā ra pieauguš ais un 1 iekš telpu.
Vakariņ ot labā k uz ielas tuvā k skatuvei, lai vakara izrā di varē tu noskatī ties no vietas un ja esi kopā ar bē rniem vieglā k sekot lī dzi mini diskotē kas laikā . Pulksten 20 iekļ auj karikatū ras projektorā , pulksten 20-30 mini diskotē ka ar animatoriem. Pieauguš ajiem diskotē kas nav, tā pē c viņ i vai nu aizved uz Alanju, vai arī paš i cilvē ki ieslē dz diskotē ku pie baseina bā ra un tusē .
Animatori vada volejbolu, š autriņ as, vingrinā jumus un citas aktivitā tes. Bet tas viss ir baseinā .
Treš dienā s tieš i aiz viesnī cas nā k tirdziņ š , kur var iegā dā ties mantas un vietē jos augļ us, dā rzeņ us, sierus. Cenas var sarunā t lē tā k nekā pastā vī gajā bazā rā kanā los.
Izejot no viesnī cas un ejot pa ceļ u pa kreisi, aptuveni 15 minū š u gā jiena attā lumā bū s tirgus un 2 moš ejas. Aiz viesnī cas pa 2 ielā m atrodas vietē jais Migros veikals (labā k maksā t lirā s, citā di noapaļ os lī dz veselam dolā ram).
Kopumā iespaidi ir pozitī vi, bet mī nusi sabojā ja bildi.
Лобби Бассейн у отеля Перекус у пляжа Бассейн у пляжа
аватар nikitabarca1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sliktā k, es vē l neesmu lidojis. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , trī s stundu brauciens no lidostas, vestibilā kondicionieris neieslē gts lī dz 21:00, kondicionieris istabā ļ oti vā jš , animā cija neinteresanta (tā da sajū ta, ka esam redzē juš i 1000 reizes), diskotē ku nav, maksā tikai $ 10 + alkohols 9. … Tomēr ▾ Sliktā k, es vē l neesmu lidojis. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , trī s stundu brauciens no lidostas, vestibilā kondicionieris neieslē gts lī dz 21:00, kondicionieris istabā ļ oti vā jš , animā cija neinteresanta (tā da sajū ta, ka esam redzē juš i 1000 reizes), diskotē ku nav, maksā tikai $ 10 + alkohols 9. Wi-Fi ir bezmaksas, bet nedarbojas labi, gan vestibilā , gan istabā s. Jaunieš iem te nav ko darī t. Ieieš ana jū rā ir briesmī ga, akmeņ i ir gandrī z visa pludmale, pa dienu š eit var tikai gulē t. Pirmajā stā vā ir diskotē ka, bet tā nedarbojas. Jū tams, ka viņ i ietaupa gandrī z uz visu. Labs masā ž as salons un skaidra jū ra. Forš as, plaš as telpas un skaists vestibils. No ē diena - nekas ī paš s. Es neredzu vairā k plusu, es nesaprotu, kā pē c ir piecas zvaigznes.
аватар semigor2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Apkalpoš ana, ē diens, pludmale labā kajā gadī jumā ir vidē ji č etri. Centrā lais gaisa kondicionieris nedarbojas labi. Tas nesmarž o ne pē c ultraola tulinklyuziv. Dzē rieni ir tikai vietē jie. Spē cī gs - burda, pū dervī ns, bezalkoholiskais alus (bet vismaz dzert var). … Tomēr ▾ Apkalpoš ana, ē diens, pludmale labā kajā gadī jumā ir vidē ji č etri. Centrā lais gaisa kondicionieris nedarbojas labi. Tas nesmarž o ne pē c ultraola tulinklyuziv. Dzē rieni ir tikai vietē jie. Spē cī gs - burda, pū dervī ns, bezalkoholiskais alus (bet vismaz dzert var). Pludmales dvieļ u maiņ a ir tikai uz pusstundu, kad visi ir pludmalē . Bezmaksas turku pirts ir pieejama tikai pludmales darba laikā . Vā rdu sakot, visus š os priekus var iegū t vismaz pusotru reizi lē tā k, paņ emot biļ eti uz č etrinieku vai pat labu trijnieku.
аватар Sergey_asm
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sliktā k, iespē jams, nekur nesanā ca! Lai jū s saprastu, es jau 20 gadus braucu atvaļ inā jumā.2-3 reizes gadā . Tā tad, uzturs. Vienkā rš i nekā nav! Tikai tad, ja neesi gatavs ē st vistas gaļ u visu atvaļ inā jumu + piedevā m kaut ko tvaicē tu-vā rī tu! Kaut kā da zivs ir klā t, bet ja atkal nav tvaicē ta-vā rī ta-nesaprotama, bet uz grila, tad uzreiz seko rinda uz 20-30 minū tē m. … Tomēr ▾ Sliktā k, iespē jams, nekur nesanā ca! Lai jū s saprastu, es jau 20 gadus braucu atvaļ inā jumā.2-3 reizes gadā .
Tā tad, uzturs.
Vienkā rš i nekā nav! Tikai tad, ja neesi gatavs ē st vistas gaļ u visu atvaļ inā jumu + piedevā m kaut ko tvaicē tu-vā rī tu! Kaut kā da zivs ir klā t, bet ja atkal nav tvaicē ta-vā rī ta-nesaprotama, bet uz grila, tad uzreiz seko rinda uz 20-30 minū tē m. . . No gaļ as ir arī daž ā das kotletes un rullī š i no nesaprotamas maltā s gaļ as (es parasti viesnī cā s nav riska). Bē rnam (bē rnam tikai nedaudz vairā k par gadu) man vajadzē ja vismaz kaut ko meklē t, beigā s pat krieviski runā još ai personai no reģ istratū ras palū dza, lai pavā ra uzvā ra mums dā rzeņ us bez garš vielā m, paņ ē mā m burciņ u gaļ u (paldies Dievam) pie mums! Lai nebū tu nepamatoti, uztaisī ju detalizē tu video par ē dienu š ajā viesnī cā (brokastis, pusdienas, vakariņ as un uzkodu bā rs)! Tā lā k ir sniegta saite uz video pā rskatiem par š o viesnī cu.
Numurs
Istaba diezgan normā la, bet nepavisam ne 5 zvaigznes - morā li novecojusi, lai gan nemaz nav nokauta, nav nolietota un tī ra. Tī ra labi un katru dienu.
Teritorija
Mums ar bē rnu nemaz nebija ē rti iet uz jū ru, jo. jū ra caur brauktuvi, un pazemes pā rejā ratiem pilnī gi nav izejas, ir tikai pakā pieni. Manai sievai bija jā paņ em bē rns rokā s, bet man bija jā nolaiž un jā ceļ rati augš ā pa kā pnē m. Diez vai varu iedomā ties, kā to darī tu mamma un bē rns, kuri sanā ca tikai kopā . Tā da pati problē ma attiecas uz ratiņ krē slu lietotā jiem.
Ja neskaita š ī s "neē rtī bas" man patika viss - gan paš as viesnī cas teritorija, gan baseini, gan pludmale. Ir slidkalniņ i, pludmalē ir uzkodu bā rs, viss ir tī rs un kaut kā mā jī gs. Viesnī cā ir salī dzinoš i labs internets.
Patika pakalpojums! Visi draudzī gi, labi uzkopj, visur palī dzē s, pamudinā s (izņ emot to, ka, iespē jams, no personā la nav neviena cilvē ka, kurš zinā tu krievu valodu, neskaitot vienu reģ istratū rā ).
Vispā r var ilgi rakstī t, un visas flomā steras atš ķ iras pē c garš as un krā sas, tā pē c uzfilmē ju visu viesnī cu detalizē ti - teritorijas apskats, detalizē ti brokastis, pusdienas, vakariņ as un stā voklis no istabas!
Neuzticies nevienam, bet redzi visu "savā m acī m" un izdari SAVUS secinā jumus, lai bū tu gatavs uz visu un nesabojā tu atvaļ inā jumu
Kopumā es teiktu tā : ja tas nebū tu pretī gais ē diens, tad viesnī ca bū tu atstā jusi ļ oti labas atmiņ as un iespaidus. Ē diens visu sabojā ja! Bet varbū t tas tev noderē s. . .
ОБЗОР ОТЕЛЯ. Остальные видео (завтрак, обед, ужин, обзор номера) смотрите в альбоме
аватар Sergey_asm
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sliktā ku laikam neesmu redzē jis! Lai jū s saprastu, es jau 20 gadus braucu atvaļ inā jumā.2-3 reizes gadā Tā tad, uzturs. Vienkā rš i nekā nav! Tikai tad, ja neesi gatavs ē st vistas gaļ u visu atvaļ inā jumu + piedevā m kaut ko tvaicē tu-vā rī tu! Kaut kā da zivs ir klā t, bet ja atkal nav tvaicē ta-vā rī ta-nesaprotama, bet uz grila, tad uzreiz seko rinda uz 20-30 minū tē m. … Tomēr ▾ Sliktā ku laikam neesmu redzē jis! Lai jū s saprastu, es jau 20 gadus braucu atvaļ inā jumā.2-3 reizes gadā
Tā tad, uzturs.
Vienkā rš i nekā nav! Tikai tad, ja neesi gatavs ē st vistas gaļ u visu atvaļ inā jumu + piedevā m kaut ko tvaicē tu-vā rī tu! Kaut kā da zivs ir klā t, bet ja atkal nav tvaicē ta-vā rī ta-nesaprotama, bet uz grila, tad uzreiz seko rinda uz 20-30 minū tē m. . . No gaļ as ir arī daž ā das kotletes un rullī š i no nesaprotamas maltā s gaļ as (es parasti viesnī cā s nav riska). Bē rnam (bē rnam tikai nedaudz vairā k par gadu) man vajadzē ja vismaz kaut ko meklē t, beigā s pat krieviski runā još ai personai no reģ istratū ras palū dza, lai pavā ra uzvā ra mums dā rzeņ us bez garš vielā m, paņ ē mā m burciņ u gaļ u (paldies Dievam) pie mums! Lai nebū tu nepamatoti, uztaisī ju detalizē tu video par ē dienu š ajā viesnī cā (brokastis, pusdienas, vakariņ as un uzkodu bā rs)! Tā lā k ir sniegta saite uz video pā rskatiem par š o viesnī cu.
Numurs
Istaba diezgan normā la, bet nepavisam ne 5 zvaigznes - morā li novecojusi, lai gan nemaz nav nokauta, nav nolietota un tī ra. Tī ra labi un katru dienu.
Teritorija
Mums ar bē rnu nemaz nebija ē rti iet uz jū ru, jo. jū ra caur brauktuvi, un pazemes pā rejā ratiem pilnī gi nav izejas, ir tikai pakā pieni. Manai sievai bija jā paņ em bē rns rokā s, bet man bija jā nolaiž un jā ceļ rati augš ā pa kā pnē m. Diez vai varu iedomā ties, kā to darī tu mamma un bē rns, kuri sanā ca tikai kopā . Tā da pati problē ma attiecas uz ratiņ krē slu lietotā jiem.
Ja neskaita š ī s "neē rtī bas" man patika viss - gan paš as viesnī cas teritorija, gan baseini, gan pludmale. Ir slidkalniņ i, pludmalē ir uzkodu bā rs, viss ir tī rs un kaut kā mā jī gs. Viesnī cā ir salī dzinoš i labs internets.
Patika pakalpojums! Visi draudzī gi, labi uzkopj, visur palī dzē s, pamudinā s (izņ emot to, ka, iespē jams, no personā la nav neviena cilvē ka, kurš zinā tu krievu valodu, neskaitot vienu reģ istratū rā ).
Vispā r var ilgi rakstī t, un visas flomā steras atš ķ iras pē c garš as un krā sas, tā pē c uzfilmē ju visu viesnī cu detalizē ti - teritorijas apskats, detalizē ti brokastis, pusdienas, vakariņ as un stā voklis no istabas!
Albumu var apskatī t š eit - https://cutt. us/TimoResort
Neuzticies nevienam, bet redzi visu "savā m acī m" un izdari SAVUS secinā jumus, lai bū tu gatavs uz visu un nesabojā tu atvaļ inā jumu
Kopumā es teiktu tā : ja tas nebū tu pretī gais ē diens, tad viesnī ca bū tu atstā jusi ļ oti labas atmiņ as un iespaidus. Ē diens visu sabojā ja! Bet varbū t tas tev noderē s. . .
Бассейн с горками
аватар elena.kopitcova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Viesnī ca tika izvē lē ta ilgu laiku, tač u viņ i nebija vī luš ies savā izvē lē . Timo Resort atbilst 5 zvaigznē m. Tas atrodas 1. piekrastē , tā pē c jū s varat apbrī not jū ru, pat neizejot no istabas. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Viesnī ca tika izvē lē ta ilgu laiku, tač u viņ i nebija vī luš ies savā izvē lē . Timo Resort atbilst 5 zvaigznē m. Tas atrodas 1. piekrastē , tā pē c jū s varat apbrī not jū ru, pat neizejot no istabas. Izvē loties viesnī cu, mū s mulsinā ja pazemes eja uz jū ru, bet patiesī bā tā izrā dī jā s ļ oti tī ra un plaš a, pat fantā zijas rotā ta. Pirmajā norē ķ inā š anā s dienā mums piedā vā ja apmeklē t hammam un mē s piekritā m. Viņ i pat pierakstī jā s uz masā ž u. Bijā m ļ oti apmierinā ti. Un mē s iesakā m to apmeklē t visiem atpū tniekiem. Personā ls gan turku pirtī , gan visā viesnī cā ir ļ oti draudzī gs un runā krieviski.
Par istabu: tī ra, gaiš a un ē rta. Tī rī š ana tika veikta regulā ri un efektī vi. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, un viņ i atnesa ž eleju un š ampū nu. Istabā ir ledusskapis, seifs (par papildus samaksu), bet mē s to neizmantojā m.
Ē dieni viesnī cā ir ļ oti daudzveidī gi un garš ī gi. Tā pē c neviens nepaliks izsalcis. Ir arī ļ oti liela saldumu izvē le. Un pat ja cilvē ku bija daudz, vietas pietika visiem un viesmī ļ i laipni palī dzē ja atrast brī vu galdiņ u.
Wi-Fi nedarbojas numurā , bet tas atrodas pirmajā stā vā (vestibilā ), pie baseina un pat pludmalē .
Rezumē jot, varu teikt, ka viesnī ca mums patika un mē s labprā t to apmeklē tu vē lreiz.
аватар soloveyka_ns
Atpū tā mies Turcijā no 2018. gada 13. lī dz 24. jū nijam ar ģ imeni ar bē rniem (8 gadi un 1 gads). Tā bija pirmā reize Turcijā . Izvē lē jā s viesnī cu "Timo" no Pegasus. Kopumā viesnī ca man patika. Ē diens ir garš ī gs. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Turcijā no 2018. gada 13. lī dz 24. jū nijam ar ģ imeni ar bē rniem (8 gadi un 1 gads). Tā bija pirmā reize Turcijā . Izvē lē jā s viesnī cu "Timo" no Pegasus.
Kopumā viesnī ca man patika. Ē diens ir garš ī gs. Viņ i nebija izsalkuš i. Baseina bā rā un bā rā pie jū ras vienmē r bija ko ē st. Turklā t jaunā kais bē rns pusdienas miega dē ļ biež i nokavē ja pusdienas. Aizgā jā m uz bā ru jū ras krastā . Netā lu no viesnī cas ir pazemes eja uz jū ru, kas ir liels pluss. Tas ir pietiekami tī rs. Katru dienu bija viļ ņ i. Pludmale ir smiltis un mazi oļ i. Diena normā la. Animā cija viesnī cā ir laba. Ir bē rnu istaba. Katru vakaru notika bē rnu diskotē ka. Tā lā k sekoja izklaidē još i skaitļ i pieauguš ajiem. 22:00 kļ uva kluss. Neviens netraucē ja gulē t. Š ķ iet, ka nakts diskotē ka bija pludmalē . Viesnī cas personā ls pā rsvarā runā krieviski, Ļ OTI draudzī gs. MĪ L mazus bē rnus.
Tagad par mī nusiem. Bē rniem ir rotaļ u laukums. Atrodas jū ras virzienā . Bet viņ a ir ļ oti veca. Divas š ū poles jau ir ļ oti nobruž ā tas un š ķ ī bas. Wifi istabā gandrī z nebija. Vairā k vai mazā k noķ erta pie baseina. Pat jaukajā vestibila bā rā Wi-Fi bija vā jš . Telpas nebija labi iztī rī tas. Netī ra. . . ī paš i grī da. Zem gultas nemaz nav zinā ms, kad viņ i skatī jā s. Regulā ri mainī ti dvieļ i un gultas veļ a. Š ampū ns, ž elejas celtas pastā vī gi. Gludinā š ana ir dā rga. Glā stī t vienu lietu - no dolā ra lī dz pieciem. Seifs istabā , bet samaksā ts. Divi dolā ri dienā . Jau jū nija vidū pietrū ka galdiņ u restorā nā un sauļ oš anā s krē slu pie baseina. Bet ne kritiski.
Kopumā pā rē jais man patika. Iespaids paliek labs.
Пирожные в ресторане отеля. Бассейн отеля.
аватар elena.kv.76
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, laba atraš anā s vieta. Viss praktiski jauns, viss tī rs, ē diens ļ oti labs, internets ķ er gandrī z visur, pat pludmalē . Jū ra tī ra un silta, saulriets labs, smiltis. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, laba atraš anā s vieta. Viss praktiski jauns, viss tī rs, ē diens ļ oti labs, internets ķ er gandrī z visur, pat pludmalē . Jū ra tī ra un silta, saulriets labs, smiltis.
аватар Eternity24
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca mums patika, jo ietilpa mū su budž etā ! 1. lī nija, pludmale pā ri ceļ am (pazemes pā reja, ļ oti jauki), tad aleja un pieeja jū rai. Pludmalē ir bā rs ar labā m uzkodā m, alu, vī nu. Garš ī gi. Pludmale ir plaš a, parasta, smilš u un oļ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums patika, jo ietilpa mū su budž etā !
1. lī nija, pludmale pā ri ceļ am (pazemes pā reja, ļ oti jauki), tad aleja un pieeja jū rai.
Pludmalē ir bā rs ar labā m uzkodā m, alu, vī nu. Garš ī gi.
Pludmale ir plaš a, parasta, smilš u un oļ u.
Izgā jā m pastaigā pa pludmali 2-2.5 km gar piekrasti, apskatī jā m, kuras viesnī cas atrodas tuvumā , piestā jā m jebkur, atpū tā mies, bildē jā mies.
Viesnī ca ir maza, mā jī ga, viss tajā kompakts, istabas ir tā lu no jaunā m, bet viss ir vesels, man nepatī k tumš as mē beles, bet kopumā - istaba derē s : ))
viss darbojā s, bija balkons - skats uz animā ciju un baseinu, vakarā nebija garlaicī gi, varē ja skatī ties no istabas.
Tiesa, animā cija bija garlaicī ga, un bē rniem - tas pats "Aram zam zam".....
Uztura ziņ ā viss ir izcili, bet, protams, jū ras veltes š eit neatradī si, vai siera un riekstu gardumus, bet bija daž ā dī ba, mums viss patika, bet jē ru tā ī sti neredzē jā m) Zivs bija normā la, vista , saldumi ir labi.
Kopumā uzturs atbilst arī lē tam pieciniekam vai labiem č etriem.
Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, blakus autobusu pieturai, paš as Alanijā .
Personā ls uzmanī gs, neuzbā zī gs, bet man nepatika neatlaidī gie hammam-masā ž as “vadī tā ji”..... Negribē ju, bet vī rs uzstā ja - uztaisī ja masā ž u) turklā t viņ i solī ja man slepus, bet viņ i atveda turku jaunu.... masā ž a - nē par ko((
Ir neliels baseins ar slidkalniņ iem, tajā nepeldē ties.
Wifi vestibilā darbojā s labi.
Iespē jams, viesnī ca mū s ī paš i neapbē dinā ja, mums galvenais, lai blakus bū tu jū ra un lielisks ē diens!
Ja ņ em par smieklī gu naudu - iesaku!
Es pie tā neatgrieztos, bet ne tā pē c, ka man tas nepatiktu, bet tā pē c, ka es katru reizi mī lu kaut ko jaunu)
nu man Alā nijas reģ ions patī k mazā k nekā Kemera vai Beleka
Море) волны! Вид с балкона нашего номера! Набережная Аланьи Пляж Клеопатры в Аланье, там всегда волны! Пора домой и фото нашего номера)
Parādīt vairāk »


iemiesojums savinkina
Kurā stāvā, kurā istabā (kādam vajadzētu būt skatam no istabas loga) ...
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Liaskat
Sveiki, kurš jau ir atpūties Timo, sakiet, vai viesnīcā ir WiFi internets, ar kādiem nosacījumiem es varu to izmantot? Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums sovva
Kā ir mini klubs viesnīcā un vai vakarā ir mini diskotēka bērniem?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Andriy_Co
Kāpēc netiek publicēta negatīva atsauksme par Timo 5*, kas savienota ar Pegasus?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 32 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infoewfgvbg
‹ Viesnīca Timo Resort Hotel 5*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен через дорогу от собственного пляжа в посёлке Конаклы. Построен в 2004 году, последняя реставрация сделана в 2017 году. Отель идеально подойдёт для семей с детьми и молодёжи.

Atrašanās vieta 15 км от центра Алании. 113 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts В 75 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется подземный переход. Протяженность пляжа – 50 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

1 главный ресторан, 1 А ля карт ресторан, 2 снэк-бара, 5 баров. Вместительность главного ресторана – 520 человек (внутри ресторана 350 мест, снаружи 170 мест).

Конференц-зал площадью 253 кв.м.

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спортзал, аэробика, степ, боча, бадминтон, дартс, стритбол, стрельба из пневматической винтовки, пляжный волейбол, настольный теннис (мячи, ракетки предоставляются), настольные игры (карты, нарды и т.д.), мини-кинотеатр, теннисный корт (1, с твердым покрытием, мячи, ракетки предоставляются), дневная ​​и вечерняя анимация, дискотека.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 239 номеров (493 места): 223 Стандартных номера, 13 номеров типа сюит, 2 номера для инвалидов, 1 Королевский номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Konakli, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: (242) 565 42 65
Tīmekļa vietne: Timo Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.