The Marilis Hill Resort Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 4.310
№284 viesnīcas reitingā Alanja
5.6 Numurs
3.5 apkalpošana
4.4 Tīrība
3.4 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
Grezna, mūsdienīga viesnīca Antālijas pilsētā, pastaigas attālumā no Vidusjūras pludmalēm. Alanja atrodas 33 km attālumā no viesnīcas, savukārt Side atrodas 34 km attālumā. Lieliska vieta, kur pavadīt neaizmirstamas brīvdienas kopā ar visu ģimeni.Vairāk →
аватар kharchenko.pmsd
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ņ emot vē rā karu valstī , mē s ar meitu 2 dienas ceļ ojā m pa Poliju. Ieradā mies 17.00 noguruš i un pā rguruš i. Viņ i mums iedeva reģ istrā cijas dokumentus un lika gaidī t. Kopā ar mums ieradā s divas ģ imenes no Polijas un vē l divi draugi no Ukrainas. … Tomēr ▾ Ņ emot vē rā karu valstī , mē s ar meitu 2 dienas ceļ ojā m pa Poliju. Ieradā mies 17.00 noguruš i un pā rguruš i. Viņ i mums iedeva reģ istrā cijas dokumentus un lika gaidī t. Kopā ar mums ieradā s divas ģ imenes no Polijas un vē l divi draugi no Ukrainas. Ģ imenes tika iekā rtotas, pie mums pienā ca reģ istratū rā un teica, ka atvainojos, bet nav istabu un mums ar š ī m meitenē m bū s jā pavada viena nakts kopā , un rī t par 10 eiro no cilvē ka mums bū s atseviš ķ i jauki. istabas un internets!! ! Viņ i teica, ka tas bija š oks, nav ko teikt, es joprojā m nesaprotu, kā var nebū t numuriņ u, ja viss ir rezervē ts iepriekš . Viena draudzene uzreiz sā ka taisī t traci, sā ku zvanī t savam aģ entam, viņ i visus pamodinā ja...Pē c divā m stundā m meitenes tika izmitinā tas, un mums ar meitu bija jā pavada nakts kopā , un no rī ta bijā m. atkal pā rcē lā s, ne bez attiecī bu noskaidroš anas. Iespaids jau ir sabojā ts. Cilvē ki, kas dzirdē ja, nā ca klajā un teica, ka viņ i cī nā s ar viņ iem katru dienu, tā ir kā sistē ma, man ir aizdomas, ka viņ i tā dā veidā pelna naudu.
Dā rzeņ us un gaļ u es ē du tikai divas reizes nedē ļ ā , un tas ir tad, ja pagatavojat lī dz vakariņ u sā kumam. Zivis ir š ausmī gas, man reiz bija. Pludmalē ir bā ra parodija par burgeru, kaut ko lī dzī gu picai. Sulas š ausmī gas, bē rns pamē ģ inā ja un atkal nedzē ra, bā rā arī dzē rieni ir briesmī gi. Es dodu trī s zvaigznes tikai par jū ru, es dievinu jū ru un tur ir brī niš ķ ī gi, bet tas nav viesnī cas nopelns. Mans padoms, par tā du naudu meklē jiet ko citu! !
аватар Elen_oen
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca jauna, ne pirmajā rindā , teritorija maza, bet viss nepiecieš amais kompakti novietots. Ja neesi cienī tā ja braukt ar velosipē du pa teritoriju (es runā ju par lieliem izmē riem) un viesnī cā lielu viesu skaitu, tad š ī ir tava iespē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca jauna, ne pirmajā rindā , teritorija maza, bet viss nepiecieš amais kompakti novietots. Ja neesi cienī tā ja braukt ar velosipē du pa teritoriju (es runā ju par lieliem izmē riem) un viesnī cā lielu viesu skaitu, tad š ī ir tava iespē ja. Numurs ar skatu uz jū ru ir š iks, mē beles ir jaunas. Istabas uzkopš ana katru dienu. Dvieļ u maiņ a katru otro dienu, gulta uz 7 naktī m mainī ta 1 reizi, viss tī rs un sniegbalts. Seifs istabā ir bez maksas. Wi-Fi visā viesnī cā un pludmalē ir bezmaksas. Pā rsvarā darbinieki ir draudzī gi un izpalī dzī gi (nepatika tikai vienam bā rmenim, bet es to saistī š u ar nogurumu tū ristu pieplū duma dē ļ ), vienmē r labprā t palī dzē s atrisinā t visus jautā jumus. Ir masā ž a un hammam, es neko nevaru pateikt, es neapmeklē ju. 2 peldbaseini un viens bē rniem, katru dienu ir slidkalniņ š , rotaļ u laukums un animā cija, katru vakaru ar kaut ko priecē viesus.
Ē diens: izvē le liela, no gaļ as vistas, liellopa gaļ as, tī tara, smalkmaizī tes, sieri, vienu dienu bija jū ras veltes (krabji, garneles, tuncis u. c. ), salā ti, saldumi, augļ i: ā boli, bumbieri, apelsī ni un arbū zi. Viesnī cā ir 2 bā ri, vestibilā un pie baseina, dzē rieni pā rsvarā vietē jie, kokteiļ i, sulas, vī ns, baileys, varbū t vē l kaut kas, negarš ojā m. Autobuss kursē uz pludmali katru stundu. Pludmale ir aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem ar matrač iem, saulessargiem, dvieļ us izsniedz hammam uz dienu, vakarā ī rē , no rī ta paņ em tī rus. Pludmalē tiek nodroš inā tas uzkodas: pica, hamburgers, piemē ram, hač apuri, frī kartupeļ i utt. , salā ti un augļ i, saldē jums. Pludmalē ir arī bā rs. Jū ra ir tī ra, debesiski tirkī za, pati pludmale skaista, smiltis un oļ i, š ā dai pludmalei vē lams speciā lus apavus.
Rezumē jot, man patika viesnī ca un pā rē jais. Vienī gais negatī vais moments bija, kad atvē rā s robež a ar Krieviju, ieradā s daudz tū ristu un ne visai personā ls tika galā ar š ā du pieplū dumu, bet domā ju, ka tas ir laika jautā jums un visi trū kumi tiks novē rsti procesā . Lai visiem labas brī vdienas!
аватар rovenskaya.inna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pretī ga viesnī ca) š is noteikti nav piecinieks, labā kajā gadī jumā trī s plus. Glā b tikai tas, ka viņ š ir jauns, tā pē c vē l nav izvilkuš i, bet ar tā du attieksmi pē c gada viss bū s salū zis. Vannasistabā nav vienreizē jā s kosmē tikas, ir kopī gs ziepju trauks un viss. … Tomēr ▾ Pretī ga viesnī ca) š is noteikti nav piecinieks, labā kajā gadī jumā trī s plus. Glā b tikai tas, ka viņ š ir jauns, tā pē c vē l nav izvilkuš i, bet ar tā du attieksmi pē c gada viss bū s salū zis. Vannasistabā nav vienreizē jā s kosmē tikas, ir kopī gs ziepju trauks un viss. Minibā rs netiek papildinā ts, uzreiz ieliek divus ū deņ us un sulu un viss, aliņ i. Minibā rā stā sti par kolu, sulā m utt. š ogad nav nozī mes. Viņ i ietaupa uz visu, slē pjoties aiz stā stiem par koronas riskiem. Personā ls nerunā ne angliski, ne krieviski. Protams, ir ē diens, bet viss ir nabadzī gs. Ja atnā ksi pusstundu pē c starta, tad zivi vai arbū zu var nedabū t. Bā rs ir cits stā sts, bā rmenis nezina nevienu kokteiļ u, un viņ am bū tī bā nav nekā . Lai kaut kas parā dī tos, jā bū t neatlaidī gam un uz pirkstiem jā paskaidro, kas vajadzī gs. Kokteiļ u karš u nav, angliski nerunā , strupceļ š . Slikts, lē ts, ekonomisks un pilnī ga vilš anā s. Nav ī paš i izlutinā ts tū rists, bet neiesaku š o viesnī cu.
аватар olgau5006
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ā tri iekā rtojā s, viesnī ca jauna, viss skaisti, istabā s viss tī rs, bā rs tika regulā ri papildinā ts, tē ja, kafija, kola, sprite, minerā lū dens. Ē diens no 7 lī dz 21 restorā ns atvē rts, gandrī z bez pā rtraukuma, vienmē r bez maksas, kurš nā k kad grib, viss vienmē r ir klā t. … Tomēr ▾ Ā tri iekā rtojā s, viesnī ca jauna, viss skaisti, istabā s viss tī rs, bā rs tika regulā ri papildinā ts, tē ja, kafija, kola, sprite, minerā lū dens. Ē diens no 7 lī dz 21 restorā ns atvē rts, gandrī z bez pā rtraukuma, vienmē r bez maksas, kurš nā k kad grib, viss vienmē r ir klā t. Personā ls cimdos un maskā s, visur sanitā ri...galdi noslaucī ti ar dezinfekcijas lī dzekļ iem...sanitā ri telpā s un autobusā . Lī dz jū rai var staigā t ar kā jā m, vai arī var braukt augš ā , apmē ram 5 minū tes, autobuss kursē pē c grafika, pludmale tī ra, bez maksas, tur var paē st pusdienas, pē c vē lē š anā s ir dzē rieni. Netā lu no viesnī cas, pa pazemes eju ir liels un lē ts tirgus, jū s varat iegā dā ties visu. Viesnī cā lielā kā daļ a atpū tnieku ir jaunieš i. Ir baseins maziem bē rniem. Personā ls ir draudzī gs, saprot krievu valodu, visiem patika, izņ emot, iespē jams, bā rmeni pludmalē .
аватар udovychenkoyana
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
3. reizi Turcijā . Ē ģ iptē.6 reizes bija Bulgā rijā.2 reizes. Es esmu tiktā l, ka ir ar ko salī dzinā t! Viesnī ca jauna, tī ra. Telpas skaistas! Labas kvalitā tes pā rtika un alkohols. Lī dz jū rai 5 min. ar autobusu, kursē katru stundu. … Tomēr ▾ 3. reizi Turcijā . Ē ģ iptē.6 reizes bija Bulgā rijā.2 reizes. Es esmu tiktā l, ka ir ar ko salī dzinā t! Viesnī ca jauna, tī ra. Telpas skaistas! Labas kvalitā tes pā rtika un alkohols. Lī dz jū rai 5 min. ar autobusu, kursē katru stundu. Bā rā pie jū ras varat ē st sulī gus burgerus un dzert Baileys. Un restorā nā ir garš ī gi deserti katrai gaumei.
Ieeja jū rā ir oļ i, bet tā tas ir visur. Nav biedē još i. Pludmale tī ra, skaists skats.
Personā ls! Tas ir kaut kas. Š ā da veida pakalpojums ir reti sastopams. Visi pieklā jī gi, dzī vespriecī gi, zina krievu valodu. Ļ oti jauki administratori un puisis bā rā , Ufuk. Mē s pazaudē jā m ķ ē di baseinā , tā pē c viņ i skraidī ja ar lukturī š iem, meklē jot ķ ē di. Tā pē c viņ i to neatrada. Bet puisis no reģ istratū ras paņ ē ma mū su kontaktus, teica, tiklī dz atradī s, nosū tī s pa pastu. Rezultā tā ķ ē de mums bija koferī ), un tad mē s to atradā m, kad ieradā mies.
Ir tikai viens mī nuss. Š is ir ceļ vedis no Join apa Ramiz. Khmirs joprojā m. Izskatā s pieklā jī gi un patī kami. Bet viņ š mums pā rdeva 4 ekskursijas uz akvaparku (sauc Leģ endu zemi). Viņ š solī ja, ka darbosies visi slidkalniņ i, pandē mijas dē ļ nebū s rindu un...autobusu noslogojums bū s ne vairā k kā.50%. Mū su vecā ki ir gados, viņ i nolē ma neriskē t. Nopirka! Tad lasī jā m atsauksmes par akvaparku, ka slidkalniņ i nestrā dā , cilvē ku ir daudz. Teicā m, lai atdod naudu. Viņ š mani pā rliecinā ja, ka tā nav taisnī ba, viss bū s kā rtī bā . Vē lreiz paldies (viņ a vā rdi). Beigā s iesim. Visas dienas garumā izbraucā m 5 slaidus. Uz katra slaida ir 50 minū š u rinda. un autobusu noslogojums bija 95%. Kopumā ar tā diem panā kumiem bija iespē ja doties daudz lē tā kā ekskursijā ā rpus viesnī cas. Mē s vienmē r tā darī jā m, bet tad vecā ku dē ļ nolē mā m neriskē t un pā rmaksā t. Pavadvabole joprojā m ir tā pati! Mē s viņ am to uzdā vinā jā m, un viņ š : ak, š ī ir pirmā reize! Kas tu esi? !
Ja ne gids, viss bū tu lieliski! Bet viesnī ca ir bumba, iesaku!! ! !
аватар lyonta88
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā palikā m 6 dienas. Izvē lē jā s ā tri, tobrī d atsauksmes vē l nebija, jo viesnī ca ir jauna - 2019. g. Par to, iespē jams, un visā m tā priekš rocī bā m. Standarta numurs. Numuri ir ideā li: tī ras, svaigas mē beles, santehnika, dvieļ i un peldmē teļ i. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā palikā m 6 dienas. Izvē lē jā s ā tri, tobrī d atsauksmes vē l nebija, jo viesnī ca ir jauna - 2019. g. Par to, iespē jams, un visā m tā priekš rocī bā m. Standarta numurs. Numuri ir ideā li: tī ras, svaigas mē beles, santehnika, dvieļ i un peldmē teļ i. Reģ istrē jies bez papildu maksas plkst. 10:30. Tī rī š ana, minibā rs visu laiku. Runā jot par ē dienu, jū s nepaliksit izsalkuš i, bet negaidiet arī ē dienu daudzveidī bu. Viņ i katru dienu dod vienas un tā s paš as sugas zivis. Tas viss ir par jū ras veltē m. Un tā : makaroni, vista, frī kartupeļ i.

Viesnī cas teritorija ir maza un nav zaļ a. Pa to nav kur staigā t. Pludmale atrodas tā lu. Viņ us ved ar autobusu. Ņ emiet vē rā , ka š is autobuss neatiet / neierodas paredzē tajā laikā . Izbraukš ana paredzē ta pulksten 10, bet jū s izbraucat 9:55 un viņ š aizbrauca. Mums bija jā sē ž priekš ā un jā sargā autobuss. Pludmale nav slikta, ar savu bā ru un nelielu virtuvi: picas, kartupeļ i, burgeri. Sauļ oš anā s krē slu ir pietiekami daudz, bet matrač i uz tiem bija vairā kas reizes jā nē sā paš iem, jo.
beachboy apkalpo galvenokā rt VIP klientus.

Bet visus š os trū kumus paspilgtina brī niš ķ ī ga silta un dzidra jū ra. Ja neesat izvē lī gs viesnī cas izvē lē , jū s bū siet apmierinā ts. Gardē ž i bū s vī luš ies.

Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst Join up tū roperatora ekskursijā m: neņ emiet Alanjas pilsē tas ekskursijas + laivu braucienu! Uzlauš ana notiek reti. Cilvē ki apgriezā s un pameta š o ekskursiju ar taksi!! ! Izmesta nauda. Viesnī cas gids visu ļ oti spilgti izstā sta, bet patiesī bā garlaicī ga, neinformatī va ekskursija. Pavadiet vairā k laika autobusā . Viņ i sola apmeklē t Kleopatras pludmali, bet viņ i to neņ em!


iemiesojums medyanik
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Роскошный современный отель, расположенный в городе Анталья, в пешей доступности от пляжей Средиземного моря. Город Аланья находится в 33 км от отеля, а город Сиде – в 34 км. Отличное место, чтобы провести незабываемый отпуск всей семьей.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Газипаша-Аланья составляет 77 км.
Pludmales apraksts Ближайший пляж находится в 400 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 156 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, мини-бар, кофеварка/чайник, телефон, фен, душ.

Adrese Okurcalar Mah. 1007 Sk. No:8 Alanya, Турция
Tālruņi: +90 242 527 45 57
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.