Senza Hotels Grand Santana Hotel 4*– Atsauksmes

76
Novērtējums 6.910
№85 viesnīcas reitingā Alanja
6.9 Numurs
6.8 apkalpošana
7.1 Tīrība
7.8 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 7 km attālumā no Alānijas pilsētas, Mahmutlar ciematā, pāri ceļam no savas pludmales (pazemes pārejas). Viesnīca sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. No šejienes jūs varat viegli nokļūt līdz galvenajām pilsētas apskates vietām. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар 4662009
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ieradā mies ap 10:00, viņ i nesteidzā s mū s izmitinā t, bet mē s ī paš i neuzstā jā m. Mē s atstā jā m savu bagā ž u un devā mies peldē ties. Istaba bija labā ka nekā gaidī ts, viss darbojā s, un mums nebija nekā du prasī bu attiecī bā uz televizora un gultas vecumu. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies ap 10:00, viņ i nesteidzā s mū s izmitinā t, bet mē s ī paš i neuzstā jā m. Mē s atstā jā m savu bagā ž u un devā mies peldē ties. Istaba bija labā ka nekā gaidī ts, viss darbojā s, un mums nebija nekā du prasī bu attiecī bā uz televizora un gultas vecumu. Arī ē diens viesnī cā atstā ja labu iespaidu, bija gaļ a, zivis, augļ i, dā rzeņ i. Nav restorā na kvalitā te, bet diezgan laba. Dzē rieni jā ņ em lī dzi, biež i vien ir rinda, bet ne vairā k kā.3-5 minū tes. Jū s varat iegā dā ties Wi-Fi savienojumu — tā ir miskaste, viņ i paš i to nevar iestatī t. Darbojas tikai vienā ierī cē , pa vienai. Pludmale ir ok, bet apavi ir ļ oti ieteicami. Ekskursijas pirkā m no Miš as - viņ a veikals ir blakus viesnī cai, arī iesaku - man ļ oti patika raftings. No bū tiskiem trū kumiem garais ceļ š lī dz viesnī cai ir gandrī z 4 stundas, tač u tā nav viesnī cas priekš rocī ba un kļ ū da. Kopumā mums patika un iesakā m viesnī cu izvē lē ties, ja nepretendē jat uz VIP servisu, paš i brauktu vē lreiz.
аватар miracle_time
Tez Tour mū s iepazī stinā ja ar š o viesnī cu kā.5 zvaigž ņ u ultra viss iekļ auts. Bet tas ir tā lu no patiesī bas. Par visu ir jā piemaksā . Tas, kas parasti atrodams š ā da lī meņ a viesnī cā s, tur nebija. Ieradā mies 23:00, jo mū su transfē rs aizkavē jā s par 4 stundā m. … Tomēr ▾ Tez Tour mū s iepazī stinā ja ar š o viesnī cu kā.5 zvaigž ņ u ultra viss iekļ auts.
Bet tas ir tā lu no patiesī bas. Par visu ir jā piemaksā . Tas, kas parasti atrodams š ā da lī meņ a viesnī cā s, tur nebija.

Ieradā mies 23:00, jo mū su transfē rs aizkavē jā s par 4 stundā m. Mums nebija laika vakariņ ot, tā pē c ē dā m tikai š ķ idru sautē jumu ar rī vmaizi. Lai gan par š o dienu tika samaksā ts.

Burjā ts reģ istratū rā mū s iekā rtoja ļ oti š aurā istabā (ar 2 gultā m). 3 pieauguš ie divvietī gā , atsaucoties uz to, ka viena gulta ir divguļ amā gulta. Par 3 pieauguš ajiem samaksā jā m pilnu biļ eti. Piedā vā ja maksā t papildus USD 15 par nakti par citu istabu, jo mē s negribē jā m palikt pirmajā . Rezultā tā nā kamajā dienā mainī jā m istabu ar meiteni reģ istratū rā par USD 5 dienā (jau 3 pieauguš ajiem).

No pakalpojumiem: tī rs, ē diens labs, par internetu jā maksā atseviš ķ i. Jums arī jā piemaksā par papildu atslē gu (smejas).
Teritorija maza, animā cija vairā k domā ta bē rniem, nevis pieauguš ajiem.
Pludmale liela, bet ieeja no jū ras no krasta neē rta, ir slidenas plā tnes. Grū ti iekļ ū t vē trā . Bet no mola var peldē t.
Kopumā tas ir normā li, ja neskaita to, ka reģ istratū rā ir sajū ta, ka esat kaut ko parā dā reģ istratū rā esoš ajam cilvē kam. Tā pē c viesmī lī bas atmosfē ra pilnī bā nepastā v.
аватар Fancase
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies Senzo Grand Santana no 2021.  gada 5.  jū lija lī dz 12.  jū lijam. Ko var teikt par viesnī cu - skaista moderna ā rpuse, viesnī ca izskatā s iespaidī gi, ī paš i uz 100 metru attā lumā esoš o KLAS viesnī cu fona. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Senzo Grand Santana no 2021.  gada 5.  jū lija lī dz 12.  jū lijam.
Ko var teikt par viesnī cu - skaista moderna ā rpuse, viesnī ca izskatā s iespaidī gi, ī paš i uz 100 metru attā lumā esoš o KLAS viesnī cu fona.
Viesnī cas interjers nav tik iespaidī gs, pelē kas sienas tumš os gaiteņ os, jo praktiski nav logu, un lampas ar aprī kotiem sensoriem
ieslē dziet tikai daž as sekundes. Viesnī ca ir aprī kota ar moderniem liftiem, kuros nez kā pē c nav gaisa kondicionē š anas : -(
Gaisa kondicionē tā js arī nepā rprotami nepietiek reģ istratū rā , tur ir smacī gs.
Jā ņ em vē rā , ka viesnī ca atrodas pilsē tā un no daž ā m istabā m paveras skats nevis uz jū ru, baseinu, bet gan uz tuvē jā m mā jā m, kurā s dzī vo turki.
Skats, maigi izsakoties, nu, tā -tā . Tā pē c nedaudz piemaksā jā m un pā rvā cā mies.
Atpū tā mies divistabu ģ imenes istabā.3. stā vā . No istabas paveras skats uz baseinu un jū ru. Pati istaba ir maza, otrai telpai nav logu.
Telpā viss ir tī rs un vesels.
Ledusskapī pie reģ istrā cijas ielika 1.5 litru ū dens pudeli, kolu, fantu, sulu.
Tas ir vienreizē js, nā kotnē ū deni bā ros varē s ņ emt 0.5 litru pudelē s.
Numurā ir tē jkanna ar vienreizē jā s lietoš anas krū zē m un daž iem tē jas un kafijas maisiņ iem.
Istabā divi jauni kondicionieri, viens TV (ir Krievijas un Ukrainas kanā li).
Seifs istabā - maksā ja 2 eiro vai dolā rus dienā.
Balkons ar galdu un krē sliem. Ā rē jie gaisa kondicionē tā ju bloki karā jas uz balkona, un, ja tie darbojas, karstais gaiss pū š virsū.
Vannas istaba darbojas. Mats ir jauns. Š ampū ns, duš as ž eleja - pastā vī gi papildinā ts. Ar ziepē m, nez kā pē c sliktā k, divi sī ki gabaliņ i uz nedē ļ u.
Dvieļ i pludmalei, dod depozī tu 10 eiro.
WI-FI viesnī cā ir maksas (2-3 USD dienā , atkarī bā no dienu skaita), bet tas aizņ em visur, arī pludmalē.
Mī nuss - vienlaikus darbojas tikai viena ierī ce, otro var izmantot, kad pirmā ir izslē gta.
Viesnī cas ī patnī ba ir restorā ns 7. stā vā ar skaistu skatu uz jū ru, daļ a no restorā na atklā tā zonā (strā dā tikai brokastī s un vakariņ ā s).
Mī nuss, pie viesnī cas pilnas noslogoš anas vietas pusdienā m un vakariņ ā m nepietiek, labā k ierasties 30-40 minū tes pē c starta, ē diena pietiek un brī vu galdiņ u meklē t lieki.
Ē diens kopumā ir labs, daudzveidī gs, bet bez raibā m. Pie ieejas restorā nā mē ra temperatū ru un liek valkā t masku.
Ē dienu savā c – patstā vī gi, izņ emot dzē rienus. Dzē rieni bā rā un pastā v pastā vī ga rinda.
No augļ iem bija: arbū zs, melone, ā boli, apelsī ni, greipfrū ti, plū mes.
Viesnī cā ir zivju restorā ns "a la carte" - 1 apmeklē jums ir bez maksas, tač u ir iepriekš jā reģ istrē jas.
Papildus galvenajam restorā nam ir kafejnī ca "Bistro", kurā tiek piedā vā ti tā di ē dieni kā McDonalds: frī kartupeļ i, hamburgers, pica, salā ti.
Apkalpo viesmī ļ i. Kafejnī ca atvē rta no 12, bet pē c 21.00 - kafejnī cā var tikai iekost "nakts zupu".
Viesnī cā ir č etri peldbaseini.
Centrs, kur notiek visa animā cija un visi sauļ oš anā s krē sli ir pastā vī gi aizņ emti. Vietas jā ieņ em lī dz 8:00.
Blakus ir neliela bē rnu istaba - bē rniem. vidē js baseins ar 3 slidkalniņ iem, slidkalniņ i ir atvē rti no 10 lī dz 12 un no 15 lī dz 17.
Iekš telpu baseins, ko, š ķ iet, izmanto spa.
Bā ri ...atrodas restorā nā , pie baseina, kafejnī cā Bistro un pludmalē.
Sortiments + tā ds pats, vietē jais alkohols: degvī ns, viskijs, rums, vī ns pudelē s, š ampanietis, alus no ķ egļ iem.
Fanta, kola, sprite, sulas. Labi kokteiļ i, bā rmeņ i, diemž ē l, neprot vai negrib gatavot, bet to, ko viņ i gatavo, grū ti nosaukt par kokteili.
Viesnī cā nav bezmaksas saldē juma bē rniem.
Pludmale - caur pazemes pā reju. Pā rsteidzoš i, atš ķ irī bā no baseina vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, zem nojumes un lietussargiem.
Viesnī cai ir sava piestā tne, kur atrodas sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem un divas kā pnes, lai nokā ptu jū rā.
Ieeja jū rā , no krasta, uz plā ksnē m, vietā m ir ejas bez plā ksnē m.
Pludmales bā rā dienas laikā tiek ceptas turku kū kas, lai jū s varē tu kaut ko uzkost un iedzert airā nu.
Animā cija - ir, bet pavada tikai pie baseina. Pludmalē pa dienu piedā vā uzspē lē t volejbolu.
Animatori aktī vi organizē braucienu uz ikvakara maksas diskotē ku, putu ballī ti par USD 10 vienai personai.
Vakaros amfiteā trī standarta animā cijas programmas, plkst. 21.00 bē rniem, plkst. 22.00 pieauguš ajiem.
Viesnī cas personā ls kopumā ir draudzī gs, gandrī z visi labi runā krieviski.
Pastaigas teritorijas pie viesnī cas - nē , nemaz : -(, bet palī dz tas, ka viesnī ca atrodas Mahmutlaras centrā.
Viesnī cas priekš ā ir skaista promenā de, kur ir patī kami vakaros pastaigā ties.
Aiz viesnī cas atrodas ciemata centrā lā iela, kur atrodas veikali, kafejnī cas utt.
Sestdienā s ierodas tirdziņ š , kurā var nopirkt augļ us, kuru nez kā pē c nav viesnī cā : aprikozes, ķ irš us, persikus, banā nus, pasifloras augļ us, papaiju, vī ģ es...
Netā lu no viesnī cas atrodas 1.  autobusa pietura, no kuras varat doties uz Alanju un apmeklē t Kleopatras pludmali, braukt ar vagoniņ u un apmeklē t cietoksni.
Jā , ej iepirkties. Ceļ oš ana 3.65 Turcijas liras, ja maksā caur PayPass, skaidrā nauda ir nedaudz dā rgā ka.

Rezumē jot: kopumā laba budž eta viesnī ca, ir trū kumi, bet kā dā s budž eta viesnī cā s tā du nav.
Tā pē c, ja jū su budž ets Rixos nevelk, varat droš i izvē lē ties š o viesnī cu.
Экстерьер отеля Экстерьер отеля Экстерьер отеля Вид с окна номера. Да есть и такие номера... Ресторан Пляж отеля Пляж отеля Бассейн с горками
аватар Tratri
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
No lidostas tas aizņ em 2-3 stundas, atkarī bā no tā , kur pa ceļ am vest citus tū ristus. Ieradā mies 9:30, uzreiz ā tri uzvilkā m rokassprā dzes un uzreiz aizsū tā m brokastī s, lai varam paē st (par to milzī gs pluss), paņ ē mā m koferus un teicā m ā trā k, vajag brokastis. … Tomēr ▾ No lidostas tas aizņ em 2-3 stundas, atkarī bā no tā , kur pa ceļ am vest citus tū ristus.
Ieradā mies 9:30, uzreiz ā tri uzvilkā m rokassprā dzes un uzreiz aizsū tā m brokastī s, lai varam paē st (par to milzī gs pluss), paņ ē mā m koferus un teicā m ā trā k, vajag brokastis.
CHECKIN no 14:00, koferus var atstā t noliktavas telpā un izmantot teritoriju, bet mē s negribē jā m gaidī t un samaksā jā m $10 par reģ istrē š anos un mums uzreiz tika pieš ķ irta lieliska istabiņ a ar skatu uz baseinu un jū ra (par skatu nemaksā jā m).
Es zinu, ka citiem puiš iem teica 15 USD, redziet, mē s viņ iem patikā m vairā k.
TELPA ir tī ra, tī ra katru dienu neatkarī gi no dzeramnaudas. Mini bā rā bezmaksas ū dens un vairā ku veidu saldā soda, sula. Ir elektriskā tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, vienreizē jie trauki. Ziepes/š ampū ns/papī rs, viss mainī ts katru dienu. Fē ns tikai vā jš , seifs ir samaksā ts. Gulta, TV, galds, naktsgaldiņ i, skapis, skapis un pusotrs dī vā ns. Balkons ir mā jī gs. Vakarā istabā skanē ja animā cija, bet pē c 11 bija normā li trokš ņ i, nepamodā mies.
PĀ RTIKA, to ir daudz, un daudz! Ē dienu daž ā dī ba katru dienu bija kaut kas, kas atkā rtojā s. Un zivis, un daudz veidu gaļ a, grils, kartupeļ i, zupas, makaroni, dolma, daudz sieru, olī vas, sezonas augļ i, daudz saldumu, bet visa kā ir daudz un ļ oti garš ī gi!
Restorā ns atrodas augš ē jā stā vā ar lielisku skatu uz jū ru no terases. Ir vē l viena izeja uz terasi, bet no rī ta ir karsts tur ieturē t brokastis. Cilvē ku bija daudz, bet vietas vienmē r pietika visiem.
PLUDMA, eja caur pazemes tuneli maza, pludmale nav maza, ieeja ū denī no plā tnes, bet jū ra ir dziļ a, tā pē c nevajag koraļ ļ us, ir gluds akmens, iegā ju un uzreiz nopeldē jā s . Ir pontons, no kura viņ i leca ū denī un vienkā rš i gulē ja uz sauļ oš anā s krē sliem. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bā rs pludmalē ar dzē rieniem, pa dienu vē l tur pludmalē gatavoja kū kas un virtuļ us.
Ū dens ir ļ oti tī rs, un ir daudz vietu, kur peldē ties. Apskatī jā m citu viesnī cu pludmales un ļ oti priecā jā mies, ka esam š ajā pludmalē .
TERITORIJA maza, galvenais baseins, daudz sauļ oš anā s krē slu, mazā ks baseins ar slidkalniņ iem. Baseina bā rs ir atvē rts visu diennakti. Ir kafejnī ca "bistro", kur pa dienu tiek pasniegtas ā trā s uzkodas, reizē m tur ē da, lai neiet pusdienā s, ē diens diezgan normā ls. Ir arī cits bā rs, un kokteiļ i, un alus, vī ns, ko vien vē laties.
Mums bija Ultra all in, lai mē s varē tu ē st un dzert visu diennakti. Naktī var ē st zupu (parasti 2 veidu). Starp citu, zupa ir garš ī ga. Dzē rieni tiek raž oti tikai uz vietas, nevis importē ti. Bet, varu teikt, ka viņ u dzē rieni ir ļ oti garš ī gi, tikai kokteiļ i amatieriem, bet bistro pie bā ra varē ja lū gt kokteiļ iem pievienot tikai to, ko vē laties. Vī ns garš ī gs.
Personā ls draudzī gs, neviens nebija rupjš , interesē jā s par visu no tā , visi runā krieviski.
SPA uzbā zī gs, ņ emot vē rā , ka katru dienu uz turieni jā iet mainī t pludmales dvieļ us. Bet cilvē ki devā s uz spa un bija laimī gi.
Viesnī ca NAV Ā RĀ , tā pē c ja vē lies - izej ā rā vai pastaigā pa pilsē tu jebkurā laikā , ir veikali, kafejnī cas, viss ir blakus.
Lī dz Alanijai ar autobusu (blakus pieturai), braucā m 20 minū tes, tā tad viss ir tuvu.
Labprā t tur aizbrauktu vē lreiz, viss kā rtī bā ! Un ar bē rniem un draugu pulkā ir brī niš ķ ī gi, neviens nevienam netraucē un vienmē r visur ir vietas.
Вид с ресторана Вид с террасы
аватар sweetelbunny
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 01.07. 21. lī dz 07.08. 21. No lidostas lī dz viesnī cai pagā ja 4.5 stundas, jo mū su viesnī ca bija 7. rindā . Pē c lidostas pa ceļ am mū s atveda uz staciju, kas ir š ķ irš anā s vieta, jo cenas visam ir ļ oti augstas, pat visbanā lā kajai š avarmai. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 01.07. 21. lī dz 07.08. 21. No lidostas lī dz viesnī cai pagā ja 4.5 stundas, jo mū su viesnī ca bija 7. rindā . Pē c lidostas pa ceļ am mū s atveda uz staciju, kas ir š ķ irš anā s vieta, jo cenas visam ir ļ oti augstas, pat visbanā lā kajai š avarmai.
Tagad par paš u viesnī cu, pati par sevi tī ra, milzī gs baseins pieauguš ajiem, ir atseviš ķ s baseins bē rniem, ir atseviš ķ s baseins ar 3 slidkalniņ iem, un iekš telpu baseins no spa centra. Ē diens ir labs.
Man nepatika, ka viesnī cā it kā tiek piedā vā ti ultra viss iekļ auts tipa pakalpojumi, patiesī bā par internetu vienu dienu maksā.2 USD, vienam telefonam prievī te un tajā var sē dē t tikai viens (mē s rī kojā mies gudrā k, nopirku Turksella karti netā lu no viesnī cas $ 2.20 GB) , par seifa pakalpojumiem istabā maksā.2 USD par 1 dienu, dvieļ u un gultas veļ as maiņ a nedē ļ as laikā netika mainī ta, dolā rs atstā ja vairā kus reizes tē jai situā ciju nelaboja, tikai nedaudz saklā ja gultu un viss, vannasistabā smī kņ ā ja ar kosmē tiku, piepildī ja batoniņ u ledusskapī vien reizes (ū dens pudele 1 litrs, 0.5 minerā lū dens, 05 pepsi, 0.5 vietē jā fanta, un mazā sula) 2 pieauguš ajiem 7 dienas.
Priecā jos, ka vismaz sā ka izdalī t pludmales dvieļ us, kurus solā rija izmē ri kā tā di nenosedz.
Pluss ir tas, ka spa var bez maksas apmeklē t pirts hammam tvaika istabu tik reiž u, cik vē laties, un maksā t tikai par skrubī go masā ž u utt. utt. Patiesī bā , ja salī dzina, Ē ģ ipte ir vē l interesantā ka, jo par š ī s viesnī cas izmaksā m Ē ģ iptē var paņ emt daudz cienī gā ku viesnī cu, tikai ē diens Ē ģ iptē ir sliktā ks.
аватар nazarenko_O
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies viesnī cā ar 3 bē rniem no 8. lī dz 16. jū nijam) Piecu ballu skalā stabili 4 plus) Sā kš u ar nelieliem mī nusiem: maksas Wi-Fi (2 USD dienā par vienu ierī ci, maksas seifs 2 USD dienā un akmeņ ains dibens pie jū ras akas, 3 stundu brauciena attā lumā no lidostas). … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies viesnī cā ar 3 bē rniem no 8. lī dz 16. jū nijam) Piecu ballu skalā stabili 4 plus) Sā kš u ar nelieliem mī nusiem: maksas Wi-Fi (2 USD dienā par vienu ierī ci, maksas seifs 2 USD dienā un akmeņ ains dibens pie jū ras akas, 3 stundu brauciena attā lumā no lidostas). Nu, tagad sī kā k par pā rē jo) Ieradā mies viesnī cā.10 no rī ta, nemaksā jā m, ap 13.30 iekā rtojā mies labā istabiņ ā ar skatu uz baseinu un slidkalniņ iem) Viesnī cas atraš anā s vieta nevar bū t labā ka, paš ā centrā Mahmutlar pilsē tiņ a, pā ri ceļ am ir daudz veikalu, Waikiki un Migros (kā mū su Auchan), kur nopirkā m lē tu saldē jumu bē rniem un daudz ko citu.
Ē diens visaugstā kajā lī menī , daudz siera, gaļ as, lielas zivis, augļ i bija melones, arbū zi, apelsī ni, ā boli un greipfrū ti. Restorā ns 7 stā vā , uz viesnī cas jumta, no turienes ļ oti krā š ņ s skats uz jū ru) Dzē rieni labi, sulas, kafija, š okolā de, alkohols nav slikts, mans vī rs bija piedzē ries no š ampanieš a, vī na, es biju Baileys , varat pasū tī t vē l 5 kokteiļ us, no kuriem izvē lē ties bā rā pie baseina) Bā rmeņ i labi, visvairā k man patika bā rmenis Emre, viņ š gatavo kokteiļ us vislabā k par visiem, daž reiz atstā ja viņ am dzeramnaudu, tas bija tā vē rts) Jū ra caur eju, biež i vē trains, bet tī rs, ieeja akmens, labā k koraļ ļ os, ​ ​ bet var peldē t arī no mola bez koraļ ļ iem) Dvieļ us pludmalē iedeva bez maksas) Visu dienu ir iespē ja kaut ko apē st, iekost ) Bistro restorā nā no 13.00 lī dz 21.00 var pasū tī t picas, hamburgerus, kartupeļ us) Viesnī cas teritorija maza, bet ir viss, akvaparks mazs, bet bē rniem patika)
Animā cija praktiski uz nulles, man ne ī paš i patī k, bet tomē r diezgan vā ja, bija tikai mini diskotē ka, ū dens aerobika, volejbols, nebija vakara š ovu utt. , lai reģ istrē tos, ir jā ierodas ar dokumentiem. , bet patiesī bā viņ š pā rdeva ekskursijas, mē s atteicā mies, viņ š ieteica, ja pasū tī sim vienu ekskursiju vai vismaz iesim pie viņ a iepirkties bez maksas, viņ š mums iedos savu Wi-Fi paroli lī dz atvaļ inā juma beigā m) Mē s vienojā mies, devā mies iepirkties , protams, neko daudz nerā dī ja, kopš pirmā ā das un kaž okā du veikala, kur pā rdod parastu karti no 600$, bet otrā pirka tikai saldumu komplektu, lai gan vē lā k pie viesnī cas atrada lē tā k . deva, izmantoja tieš i 1 dienu un to mainī ja cits gids (((Ī si sakot, ne ceļ vedis, ne Wi-Fi nav patī kami (((
Sestdienā s Mahmultarā ir liels tirgus, kur pirka ķ irš us, zemenes, t-kreklus par 3$, suvenī rus par 1$ (bet cenas lirā s)). Viņ i arī atrisinā ja problē mu ar Wi-Fi, nopirka pudeli ū dens un iedeva mums Wi-Fi paroli kafejnī cā netā lu no Migrosas) Mē s devā mies turp) Mē s paš i devā mies uz Alaniju, no viesnī cas ar autobusu 1, ceļ ot . 10.50 liras diviem vienā virzienā , tur apskatī ja vagoniņ u (maksā.37 liras abos virzienos pieauguš ajiem un 25 liras bē rniem), Alā nijas cietoksni, Dalmatas alu, ļ oti skaista, iesakā m). Bet kopumā vienkā rš i brī niš ķ ī gi svē tki!
аватар olimpiada0202
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Super atvaļ inā jums! Mē s ieradā mies viesnī cā pulksten 10:00, samaksā jā m 15 USD par agro reģ istrē š anos un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Istaba 140.4. stā vā ar skatu uz baseinu, jū ru un kalniem, ar 2 guļ amistabā m (esam 2 pieauguš ie un 3 bē rni - 16. … Tomēr ▾ Super atvaļ inā jums! Mē s ieradā mies viesnī cā pulksten 10:00, samaksā jā m 15 USD par agro reģ istrē š anos un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Istaba 140.4. stā vā ar skatu uz baseinu, jū ru un kalniem, ar 2 guļ amistabā m (esam 2 pieauguš ie un 3 bē rni - 16.5, 8 gadi). Istaba laba. Viesnī ca nav liela, bet paē st viss nepiecieš amais gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Maģ iskā jū ra ir ļ oti tuvu, pludmale ir lieliska. Ē diens ir izcils. Arī alkohols. Skats no jumta restorā na ir bumba! ! ! Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Animā cijas komanda dara lielisku darbu! Visas fotogrā fijas un viesnī cas apraksts atbilst! Wi-Fi ir maksas, maksā.16 USD par 9 dienā m, bet tas ir vienai ierī cei, viesnī ca š o problē mu atrisina. Lī dz brī vdienu beigā m bijā m jau pieslē guš i 2 telefonus, gandrī z visur labi ķ er. Netā lu no viesnī cas ir viss nepiecieš amais, un jū s varat iegā dā ties SIM karti par 20 USD par 25 GB. Es gribu atgriezties š ajā viesnī cā ! Iesakā m visiem! Paldies Senza Gradn Sontana!
аватар Mashavdeeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums patika VISS. Viesnī ca atrodas mā jī gā , klusā Mahmutlaras pilsē tiņ ā , 10 km attā lumā no Alā nijas. Viesnī cas teritorija ir neliela, tač u tā ir ļ oti kompakta un mā jī ga. Viss ir pā rdomā ts, lai nebū tu nekā lieka. … Tomēr ▾ Mums patika VISS.

Viesnī ca atrodas mā jī gā , klusā Mahmutlaras pilsē tiņ ā , 10 km attā lumā no Alā nijas.

Viesnī cas teritorija ir neliela, tač u tā ir ļ oti kompakta un mā jī ga. Viss ir pā rdomā ts, lai nebū tu nekā lieka.

Viesnī cā ir rotaļ u laukums, trenaž ieru zā le, amfiteā tris, milzī gs baseins, neliels sekls bē rnu baseins, kā arī baseins ar trim slidkalniņ iem, vairā ki veikali un pat skaistumkopš anas salons.

Ē dinā š ana viesnī cā katrai gaumei. Galvenais restorā ns atrodas uz viesnī cas jumta. No tā var apbrī not jū ru, saulrietus un skaistu skatu uz Alaniju. Bistro restorā nā , kas atrodas pie baseina, dienas laikā tiek pasniegtas gardas picas un burgeri, savukā rt naktī tajā paš ā restorā nā varat ē st gardu zupu.

No viesnī cas lī dz pludmalei jums jā iet cauri nelielai, ē rtai pazemes ejai. Pludmale ir milzī ga. Mazs olī tis.

Ieeja jū rā nav gluž i ē rta akmens plā kš ņ u dē ļ , tač u tam ir brī niš ķ ī ga piestā tne ar sauļ oš anā s krē sliem.
No tā no divā m kā pnē m var nokā pt jū rā.

Vakaros bē rnus priecē ja bē rnu diskotē kas un animators Murats. Pieauguš ie baudī ja dzī vo mū ziku un dziedā ja lī dzi un dejoja talantī gajam dziedā tā jam Fikretam.

Pateicamies visam viesnī cas SENZA GRAND SANTANA personā lam un noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā.

Novē lam visiem brī niš ķ ī gus svē tkus SENZA GRAND SANTANA.
аватар Vitalinagusak970
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man viss ļ oti patika, ē dienu ir daudz, tas ir, daž ā di labi ē dieni. Jū ra lieliska, tikai ieejai vajag speciā las č ī bas, personā ls tieš ā m nerunā krieviski, tikai recepcija. Wifi ir maksas, bet tas nav nā vē još s. Nekad nepē rciet SIM karti lidostā - tur tā maksā. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika, ē dienu ir daudz, tas ir, daž ā di labi ē dieni. Jū ra lieliska, tikai ieejai vajag speciā las č ī bas, personā ls tieš ā m nerunā krieviski, tikai recepcija. Wifi ir maksas, bet tas nav nā vē još s. Nekad nepē rciet SIM karti lidostā - tur tā maksā.599 liras, bet pilsē tā.30 liras. Viesnī ca ir bumba, tā turpinā t, atgrieztos vē lreiz. Viena problē ma no Antā lijas jā brauc gandrī z 3 stundas.
Возле бассейна Вид с ресторана Внутри возле басейна Надпись Вид с балкона Вид возле бассейна Море Возле бассейна
аватар odinicc
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē diens ir vidē ji bufete 6/10. Pludmale ir ļ oti forš a mola, kur var apgulties un no tā s nolē kt 8/10. Telpas ir bijuš ā s spī duma paliekas 7/10. PAR TEZ-TOUR!! ! Ekskursija ietver vienu Hamam apmeklē jumu. Sarunā ja tikš anos un ieradā s norā dī tajā dienā . … Tomēr ▾ Ē diens ir vidē ji bufete 6/10.
Pludmale ir ļ oti forš a mola, kur var apgulties un no tā s nolē kt 8/10.
Telpas ir bijuš ā s spī duma paliekas 7/10.
PAR TEZ-TOUR!! !
Ekskursija ietver vienu Hamam apmeklē jumu.
Sarunā ja tikš anos un ieradā s norā dī tajā dienā .
Hamam bija nedaudz silts.
Dež urants teica, ka varot ieslē gt apkuri tikai par papildus samaksu. maksa.
Viņ i pagriezā s un aizgā ja.
Ļ oti nepatī kami.
Jū s to neiekļ aujat iepakojumā vai iekļ aujat darba stā voklī .
Parādīt vairāk »


iemiesojums 28valery28
2020. gadā notika remonts, tika pievienota piektā zvaigzne. Lielākā daļa atsauksmju ir vecas. Tāpēc: Es īsti nesapratu par dvieļiem - tur dod vai ņem savējos? Rylno-ziepes papildināt? Neņemt līdzi? Vai ir odi - vai man vajadzētu ņemt fumigatoru? Atvainojos par iespējami stulbiem jautājumiem. Pirmo reizi devos uz Turciju
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums anyutka6
vai ir bērnu rati
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Irius79
Sakiet lūdzu, ejam augustā, divi pieaugušie ar diviem bērniem 12 un 14 gadi, puika un meitene.Vai ir ģimenes numuriņi? 2. istaba? Gribētos ar skatu uz jūru.Mierīgi klusi prom no diskotēkas)))
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель находится в 7 км от г. Аланья, в поселке Махмутлар, через дорогу от собственного пляжа (проход по подземному переходу).. Построен в 2001 году, последняя реставрация сделана в 2013 году. Отель состоит из одного 7-этажного корпуса. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей города. Отель подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Анталии находится в 135 км от отеля, а аэропорт Газипаша – в 35 км.
Pludmales apraksts Крупногалечный пляж находится в 50 м от отеля, через дорогу, по подземному переходу. Шезлонги, зонтики, матрацы — бесплатно, пляжные полотенца — платно. Заход в море - песок, камни. Бар на пляже (безалкогольные напитки с 10:00-18:00), душ, кабины для переодевания, спасатель.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазины. К услугам гостей открытая терраса. Главный ресторан, расположенный на 7 этаже, вы сможете найти вкусные блюда турецкой и европейской кухни

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, игровая комната. 3 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 307 номеров, с видом на море, бассейн, горы и сад.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Mahmutlar, Alanya, Turkey
Tālruņi: +90 242 528 66 99 +90 242 528 58 44
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).