Club Sun Heaven Sea Bird Beach 4*– Atsauksmes

70
Novērtējums 4.510
№272 viesnīcas reitingā Alanja
5.4 Numurs
5.5 apkalpošana
4.9 Tīrība
5.2 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1993. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2010. gadā. Viesnīcas teritorijā neliels zaļš dārziņš. Mājīgi un plaši numuri, draudzīgs personāls, laba animācija. Piemērots ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар alize5
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š obrī d esmu viesnī cā . NORMĀ LI. Viesnī cas klienti kā Srvet laikos pa biļ eti no kolhoza, daudz pirmsskolas vecuma bē rni. Istabas mazas, bet ar normā lu balkonu. Ē diens ir labs, vienmē r pilns! Un esam izvē lī gi. Milzī gs mī nuss ir istabas uzkopš ana! ! ! Ja izved atkritumus un noliek vē rsi, tad jau labi. … Tomēr ▾ Š obrī d esmu viesnī cā . NORMĀ LI. Viesnī cas klienti kā Srvet laikos pa biļ eti no kolhoza, daudz pirmsskolas vecuma bē rni. Istabas mazas, bet ar normā lu balkonu. Ē diens ir labs, vienmē r pilns! Un esam izvē lī gi. Milzī gs mī nuss ir istabas uzkopš ana! ! ! Ja izved atkritumus un noliek vē rsi, tad jau labi. Atnā k sakopt 16, tagad 15(tikai aizmiga pē c vakariņ ā m). . . Dvieļ us nemaina, jau liek. viņ a rokā s, viņ š liek ū deni, cik daudz viņ a izlemj. Uzmanī bu! Mums ir 3 stā vi. TIKAI TELPAS TĪ RĪ Š ANAI-TAUKI MINUSS! ! !
аватар yrcova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki. Vē los padalī ties ar savā m atsauksmē m par viesnī cā m Sea Bird Beach 4 ****. Man viss ļ oti patika. Ī paš i viesmī lī ba reģ istratū rā . Reģ istratū rā mū s sagaidī ja brī niš ķ ī gs puisis Kamilla. … Tomēr ▾ Sveiki. Vē los padalī ties ar savā m atsauksmē m par viesnī cā m Sea Bird Beach 4 ****. Man viss ļ oti patika. Ī paš i viesmī lī ba reģ istratū rā . Reģ istratū rā mū s sagaidī ja brī niš ķ ī gs puisis Kamilla. Puisis ir ļ oti draudzī gs. Palī dzē ja mums iekļ ū t mū su istabā un atrisinā t daž as problē mas. Restorā nā gatavo ļ oti garš ī gus pavā rus. . . Paldies viņ iem par gardajiem naš ķ iem. Paldies kaimiņ u viesnī cas meitenē m par bē rnu animā ciju. . . Bē rniem ļ oti patika. . . Liels paldies arī Rosai. . . (LOBIJĀ RS) Par saldē jumu. 2 pieauguš ie un 2 bē rni maz vietas. . . Pā rē jais mums ļ oti patika. Liels paldies... .
аватар bunge73
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, fotogrā fijā m un naudas. Man patika viss - bez kliedzoš iem bē rniem, bez rindas pē c ē diena. Maz cilvē ku pie baseina. Telpu uzkopš ana. Patī kami bonusi no kaimiņ u viesnī cas. Animā cija, sporta laukums un bā rs ar ē dienu pludmalē . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, fotogrā fijā m un naudas. Man patika viss - bez kliedzoš iem bē rniem, bez rindas pē c ē diena. Maz cilvē ku pie baseina. Telpu uzkopš ana. Patī kami bonusi no kaimiņ u viesnī cas. Animā cija, sporta laukums un bā rs ar ē dienu pludmalē . Draudzī gs personā ls. Viss nepiecieš amais ir istabā . Ielieciet ū deni ledusskapī . Vakara animā cijā bē rniem un pieauguš ajiem tuvē jā viesnī cā varat izmantot bā ru. Pirms tū res iegā des izlasi, uz kurieni dodaties, lai nerastos pā rpratumi: ja iegā dā jā ties Sea Bird, tad jū s tur atvedī s, un esiet saš utis, kā pē c tas nav Family & Spa. Cenu atš ķ irī ba ir ievē rojama. Ja vē laties, varat iegā dā ties Family & Spa rokassprā dzi par USD 15 dienā un bū t tur no rī ta lī dz vakaram (tikai nakš ņ ot mā jā s),
аватар svetanta1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es rakstu atsauksmi ar vienu mē rķ i - atvainojos tiem, kas to izvē lē jā s. Mē s tur nokļ uvā m kļ ū das pē c - ceļ ojumu aģ enti to pā rdod (vismaz mums) kā spa ģ imene. Un cilvē ki pē c labu atsauksmju izlasī š anas aiziet. … Tomēr ▾ Es rakstu atsauksmi ar vienu mē rķ i - atvainojos tiem, kas to izvē lē jā s. Mē s tur nokļ uvā m kļ ū das pē c - ceļ ojumu aģ enti to pā rdod (vismaz mums) kā spa ģ imene. Un cilvē ki pē c labu atsauksmju izlasī š anas aiziet. Bet š ī ir Atseviš ķ a viesnī ca, viņ iem ir daž ā das zonas, restorā ni, baseini. Pati viesnī ca neizskatā s pē c kā dā m 4 zvaigznē m, maksimums 2. Veci numuriņ i, ierodoties mums no vannas istabas vidū bija peļ ķ e, tualete nestrā dā ja (ū denī bija pā rtraukumi, ) ļ oti tumš s un sapelē jis vannas istabas. Vienkā rš i š ausmas! Administrā cija izliekas, ka tas ir normā li, salaboja kondicionieri, bet duš a tomē r iztecē ja! Pā reja pie Ģ imenes pa š oseju, lī dz jū rai, pā ri ceļ am. Nav Wi-Fi - tikai VIENĀ vietā ģ imenē . Personā ls ļ oti cenš as, ī paš i restorā nā , bet viss pā rē jais! Nesalī dzini naktsmī tnes ģ imenē (mums bija draugi). Neiesaku.
аватар hordin.l
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s gribē jā m kaut ko pa vidu, cena bija tieš i š eit un atsauksmes nebija sliktas. Viesnī ca ir laba. Mū s uzreiz sagaidī ja reģ istratū rā un aizveda uz mū su istabu. Nu istabiņ as, tā das, ir kur gulē t un nomazgā ties arī , nu, paldies Dievam. … Tomēr ▾ Mē s gribē jā m kaut ko pa vidu, cena bija tieš i š eit un atsauksmes nebija sliktas. Viesnī ca ir laba. Mū s uzreiz sagaidī ja reģ istratū rā un aizveda uz mū su istabu. Nu istabiņ as, tā das, ir kur gulē t un nomazgā ties arī , nu, paldies Dievam. Pagatavoja garš ī gi, nebija izsalkuš i, katru dienu bija arbū zi, saldie, mmmm. Tas ir personā lam, viss ir labi izdarī ts, bet š eit ir istabene, viņ i netī rī ja, lī dz nepaziņ oja reģ istratū rā . Jū ra, tā ir pasaka, silts, oi, daudz lasī ju, ka saulriets ir briesmī gs, ko lai saka, kā ju nagi nedaudz cieta, bet ja nebū tu viļ ņ i, tad viss ir super, uz pē dē jā diena, viļ ņ i bija mē reni, tad iegā jā m mierī gi, bet apsverot samī ļ ot jū ru, tad lai ir, paņ ē mu č ī bas un devā mies peldē ties) Nepietika sauļ oš anā s krē slu, skumji ((bet nekā , mazliet pagaidī jā m un voila, bet tieš ā m saule uzlē ca ļ oti augstu, nu kā var kā ds, es nevaru bū t saulē ilgu laiku, tad esmu jū rā , duš ā (ir uz pludmale), un tas ir labi, divas stundas pagā ja) labi, es teikš u tā , ja jū s gaidā t kaut ko ah, tad es atvainojos, kā da nauda ir š ī un viesnī ca. Es zinā ju, uz ko es eju, un viss ir OK , ja meklē negatī vu tad atradī si 5*. Viss patika, personā ls super, tā ir tikai nianse uz tī rī š anu. Un tā! ! !
аватар sofi_kiwi
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Aizbraucā m augusta pē dē jā nedē ļ ā , bē rnu un jaunieš u tikpat kā nebija. Personā ls ļ oti draudzī gs un laipns! Istabas ir piemē rotas duš ai un gulē š anai. Tī rī š anu veica personā ls, sū dzī bu nav. … Tomēr ▾ Aizbraucā m augusta pē dē jā nedē ļ ā , bē rnu un jaunieš u tikpat kā nebija. Personā ls ļ oti draudzī gs un laipns! Istabas ir piemē rotas duš ai un gulē š anai. Tī rī š anu veica personā ls, sū dzī bu nav. Teritorija un baseins ir mazi, bet labi uzturē ti. Animā cija tieš ā m nebija, bet mē s uz to nedevā mies. Pludmale netī ra, protams, jū rā labā k iebraukt apavos. Viesnī cas atraš anā s vieta arī laba, 15 minū š u gā jienā sā kā s pilsē tas centrs, bija daž ā das ū denspī pes un kafejnī cas, kā arī pilsē tas pludmale Kleopatra, ar izcilu smilš aino dibenu. Ē diens viesnī cā ir diezgan ē dams. Daž kā rt nepaspē jā m uz brokastī m un maiznieks pirms pusdienā m vestibilā pagatavoja mini picas. Garš ī gi! ! ! Viesnī cā bija arī hammam. Es ļ oti iesaku jums ierasties, notī rī t un sagatavot ā du skaistam iedegumam. Man kopumā viesnī ca patika! 100% piemē rots jaunieš iem!
аватар b1n1fay
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo plā nojā m budž eta atvaļ inā jumu, tač u, kā izrā dī jā s, naudu netaupī jā m, bet viesnī ca bija mū su ziņ ā . Istaba nekad netika pareizi iztī rī ta, lai gan reiz tajā ienā ca istabene. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo plā nojā m budž eta atvaļ inā jumu, tač u, kā izrā dī jā s, naudu netaupī jā m, bet viesnī ca bija mū su ziņ ā .
Istaba nekad netika pareizi iztī rī ta, lai gan reiz tajā ienā ca istabene. Gultas veļ a netika mainī ta. Tualetes papī rs, ziepes, š ampū ns izlū dzā s sev reģ istratū rā . Visur netī rumi. Viņ u ē dnī cā galdi netiek tī rī ti. Lū dza vismaz nomainī t salveti, jo nav galdauta, un galdi ir lipī gi. Personā ls, tostarp viesmī ļ i, parasti staigā ja pa viesnī cu ikdienas apģ ē rbā . Ē diens ir garš ī gs, bet daž ā dī ba ir tā lu no pat trī skā rš ā m. Personā ls ir rupjš ik uz soļ a. Peldbaseins. Principā neko sliktu nevar teikt: slidkalniņ š strā dā ja, kad vajadzē ja, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Trū kst animā cijas. Ir viens animators, kurš pastā vī gi aicina atpū tniekus uz Alaniju un citā m vietā m uz maksas nakts ballī tē m. Pludmale. Visur ir atkritumi. Ieeja jū rā ir briesmī ga. Jū s varat ievainot. Pludmales bā rs ir atvē rts tikai starp ē dienreizē m. Bā rmenis atpū š as atseviš ķ i uz sauļ oš anā s krē sla. Tā pē c faktiski š eit ir paš apkalpoš anā s princips. Pazemes eja tika remontē ta visu mū su uzturē š anā s laiku, nebija apgaismojuma, visur bija aizsprostoti bū vgruž i. Vienī gā izklaide vakaros bija iepirkš anā s. Tiesa, lī dz ciema centram bū s jā pā rvar 2-3 km attā lums. Teritorija ir nesakopta. Veģ etā cijas minimums.
Hamam uz vietas ir ieteicama ikvienam. Tas ir vienī gais, bez paš as jū ras, kas paspilgtina laika pavadī š anu š ajā viesnī cā . Kā arī viens no plusiem ir sā nskats uz jū ru (414. kab. ), nesaindē jā mies un nekā du infekciju nesaķ ē rā m.
аватар vika_potoschkay
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Biļ ete paņ emta sezonas kulminā cijā . Kad ieradā mies ceļ ojumu aģ entū rā , mums teica, ka viesnī cai ir 4 zvaigznes un tas pat nav slikti. Nopirka biļ eti. Mā jā s konstatē jā m, ka citā s vietnē s viesnī cai ir 3 zvaigznes. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Biļ ete paņ emta sezonas kulminā cijā . Kad ieradā mies ceļ ojumu aģ entū rā , mums teica, ka viesnī cai ir 4 zvaigznes un tas pat nav slikti. Nopirka biļ eti. Mā jā s konstatē jā m, ka citā s vietnē s viesnī cai ir 3 zvaigznes.
Lidojā m ar parastajā m aviokompā nijā m - Russia Airlines - bez sū dzī bā m. Viņ i lidoja un ieradā s laikā .
Viesnī cā ieradā mies 2 naktī . Uzreiz sā ka sniegt numurus. Vispirms mū s iekā rtoja 5. stā vā . Istabā bija flī zes uz grī das un 2 vienvietī gas gultas, atpū tā s ar manu vī ru. Uzreiz radā s jautā jums par vienu divguļ amo gultu. Personā ls, kuru pā rstā v administrators, slikti runā un saprot krievu valodu. Piedā vā ja uz vienu nakti pā rcelt gultas, rī t iedosim citu istabu. Pā rvietojuš i gultas uz grī das, viņ i atrada netī rumus, matus, putekļ u mā koņ us. Š ķ ita, ka istaba nav iztī rī ta. Vī rs nekavē joties devā s risinā t š o jautā jumu. Iedevusi pā ris dolā rus administratora rokā , numurs uzreiz tika nomainī ts. Pā rcelts uz 3. stā vu. Uz grī das jau ir linolejs un tī rī tā js, bet arī.2 gultas. Arī vannas istaba nav tī ra. Bez č ī bā m nevar staigā t. No rī ta viņ i satikā s ar istabeni, viņ a vispā r nerunā krieviski, iedeva dolā ru un lū dza sakopt, viņ a uzkopa. Duš ā saplī sa lejkanna, ū dens lija visur, bet ne uz tevi. Vē rsā mies pē c palī dzī bas pie administratora, viņ i nomainī ja 2. mē ģ inā jumā . Mē beles istabā ir vecas, bet nav salauztas, darbojas ledusskapis un kondicionieris, bija balkons ar skatu uz jū ru.
Uzturs. Es neteikš u, ka tas ir slikti, bet viņ i arī neizcē lā s. Viņ i deva pusfabrikā tus, katru dienu bija vista no gaļ as. Salā ti un daudz dā rzeņ u un garš augu. Ē damistaba nav ī paš i tī ra, bet puiš i ļ oti centā s, par ko viņ iem ī paš s paldies. Viņ i negā ja prom izsalkuš i.
Jū ra bija pā ri ceļ am. Jū s varat iet pa zemi vai pa pazemes eju. Pazemes pā reja tika atjaunota, tač u tur varē ja staigā t. Pludmale ir netī ra, bez č ī bā m lī dz jū rai nevar tikt. Ja ierodaties agrā k, varat paņ emt sauļ oš anā s krē slu zem nojumes. Pludmalē bija savs neliels bā rs un dzē rieni. Jū ras gaitā PLĪ VES! Tas bija briesmī gi. Pirmo reizi mū ž ā ar to saskā ros. Liela iespē ja salauzt vai savainot kā ju. Peldē jos speciā lā s č ī bā s. Visas 6 dienas jū ra bija netī ra.
Teritorija ir ļ oti ļ oti maza. Ir baseins un slidkalniņ š . Baseins nav liels, bet vietas pietika visiem, vienmē r varē ja atrast brī vu sauļ oš anā s krē slu. Slidkalniņ š darbojā s regulā ri. Dziļ ums 160 un uz maza gabala 120. Ū dens ir tī rs un nedaudz smarž o pē c balinā tā ja, bet kā du dienu vī rs izņ ē ma no apakš as fragmentu, gandrī z savainoja kā ju.
Mū su secinā jums: cena atbilst kvalitā tei. Viesnī cas vē rtē jums ir 2.8, bet ne 3.
аватар poda.93
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu pē dē jā brī ž a ceļ ojumā . Pirmo reizi ceļ ojis uz ā rzemē m. 4 zvaigž ņ u viesnī ca nekā di nevelk. Pludmale ir ļ oti netī ra (es dzī voju Ukrainā , un es domā ju, ka Kirilivkas pludmale ir netī ra, bet es kļ ū dī jos). … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu pē dē jā brī ž a ceļ ojumā . Pirmo reizi ceļ ojis uz ā rzemē m. 4 zvaigž ņ u viesnī ca nekā di nevelk. Pludmale ir ļ oti netī ra (es dzī voju Ukrainā , un es domā ju, ka Kirilivkas pludmale ir netī ra, bet es kļ ū dī jos). Ieeja jū rā un dibens sastā v no asiem akmeņ iem, ne pā rā k ē rti. Bā rs pludmalē darbojā s reti, un pats bā rs ir netī rs. Ē diens nav ī paš i garš ī gs, bet var izvē lē ties ko labu, bija arbū zi, bezgarš ī gas aprikozes, zaļ i ā boli un kā dreiz zaļ i, ozolkoka plū mes, garš ī ga maize, netī ri galdi, internets tikai vestibilā . Nedē ļ u atpū tai apkopē ja nā ca 2x un tad tikai izvest atkritumus, dvieļ us nemaz nemainī ja, š ampū nu un ziepes izsniedza tikai ieraš anā s dienā un viss. Dvieļ i baseinam un pludmalei tiek izsniegti reģ istratū rā , bet tie tiek ā tri sakā rtoti. Animā cijas gandrī z nebija, animators Nuriks visu laiku aicinā ja atpū tniekus uz maksas diskotē kā m Alanjā , diskotē ku izmaksas bija 10 un 20 USD. Bija klubos "Marina" un "Latina" kokteiļ u cena no 10 USD. Baseins normā ls, bet mazs, ir sekls bē rniem. Istabā ir kondicionieris. Gandrī z visi darbinieki runā krieviski. Kopumā es nevē los tur atgriezties. Un es neiesaku to izvē lē ties atpū tai.
аватар Mebel-1865
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas labā vietā , tuvu jū rai caur eju. Pusdienā s un vakariņ ā s š efpavā rs gatavo garš ī gus ē dienus, Skaista turku meitene uzkopj istabas un maina gultas un atnes tī rā kos dvieļ us! Viss pā rē jais varē tu bū t labā ks. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas labā vietā , tuvu jū rai caur eju. Pusdienā s un vakariņ ā s š efpavā rs gatavo garš ī gus ē dienus, Skaista turku meitene uzkopj istabas un maina gultas un atnes tī rā kos dvieļ us! Viss pā rē jais varē tu bū t labā ks. Pats svarī gā kais un labā kais tur ir HAMAM. Ne jau pats Hamam, bet ļ oti kvalitatī va un profesionā la MASĀ Ž A, kas tur tiek darī ts. Viesnī cu iesaku izvē lē ties visiem tiem, kas vē las palutinā t muguru, kā jas un rokas ar masā ž u! Meitenes iepriecinā s ar aļ ģ u sejas maskā m! Valentī na, Harkova.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Turisttka
kāda ir cena?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Turisttka
Vai ir organizēta ekskursija uz Kipru ar prāmi no Alānijas? Ja jā, cik tas maksā?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums 1234564
Sveiki. Ceļoju ar bērnu 1 gads un 10 mēneši. Man vajag kaut ko, kas viņu izklaidētu. patīk slidkalniņi,bet ne ūdens un šūpoles.Vai tad tāda laime teritorijā. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums bininel
Atsauksmēs daudz lasīju par viesnīcu. Uzņēmumā uztaisīju pieteikumu par vienu viesnīcu.Un kad atnācu saņemt dokumentus,iedeva citā viesnīcā.Teica,ka rezervējot viesnīca bija pieturā.Un iedeva šo viesnīcu.Uzzināju tikai tad,kad saņēmu dokumentus.Esmu šokēts. Pārskatos viņi raksta, ka, reģistrējoties, vienmēr nav nekādu brīvību. istabiņas un uz nakti tiek novietotas pie kāda, vai citā viesnīcā.Vai tā ir taisnība?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
iemiesojums nezhnaya
Un vai ir vajadzīgas čības, lai ieietu jūrā?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель построен в 1993 году, последняя реставрация была осуществлена 2010 году. На территории отеля, небольшой зеленый сад. Уютные и просторные номера, дружелюбный персонал, хорошая анимация. Подходит для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 110 км от аэропорта г. Анталия, в 15 км от г. Алания, в 1,5 км от поселка Конаклы.
Pludmales apraksts До пляжа 50 метров. Между отелем и пляжем проходит автомобильная дорога, есть подземный переход. Протяженность пляжа: 80 метров. Пляжные полотенца: платно. Бар на пляже: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 4 бара, 1 основной ресторан, магазины, 1 открытый бассейн 160 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: платно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детский клуб (3–12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 водная горка для взрослых, дартс бесплатно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 110 номеров. Состоит из одного 6-ти этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: двуспальная кровать или 2 односпальные + раскладушка или двухъярусная кровать, мини-бар (только вода), ТВ с каналами на русском языке, сплит-кондиционер, набор чай-кофе, телефон, фен, Wi-Fi в номерах нет, ванная комната с душевой кабиной, тапочки, ванные принадлежности, сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Büyükyer mah. Konaklı, Alanya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 545 40 13
Fax: +90 242 545 40 14
Tīmekļa vietne: Club Sun Heaven Sea Bird Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.