Saphir Resort & Spa 5*– Atsauksmes

58
Novērtējums 8.810
№3 viesnīcas reitingā Alanja
9.7 Numurs
8.9 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.6 Uzturs
9.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Okurcalar rajonā. Uzcelta 2008. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар kittengav
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku viesnī cā.2023. gada maija sā kumā . Viesnī ca ir stabils piecinieks! Viss bija lieliski! Ieradā mies pusdienā s. Kamē r iekā rtojā mies, pusdienas galvenajā restorā nā beidzā s, bet izsalkuš i nepalikā m, jo ​ ​ strā dā ja vē l divi: pie pludmales un pie baseina. … Tomēr ▾ Es paliku viesnī cā.2023. gada maija sā kumā . Viesnī ca ir stabils piecinieks! Viss bija lieliski! Ieradā mies pusdienā s. Kamē r iekā rtojā mies, pusdienas galvenajā restorā nā beidzā s, bet izsalkuš i nepalikā m, jo ​ ​ strā dā ja vē l divi: pie pludmales un pie baseina. Pie rlyage cepa kū kas. Aiz reģ istratū ras strā dā ļ oti pieklā jī ga Anastasija, vienmē r labprā t tev palī dz. Ja vē laties istabu ar skatu uz jū ru, labā k to rezervē t uzreiz pē c iegā des. Viesnī cas papildu maksa par to ir ļ oti dā rga. Numuri ir moderni un tiek uzkopti katru dienu. Ir mini bā rs un tē jkanna. Visas higiē nas preces. Mani iepriecinā ja bezmaksas Wi-Fi visur: istabā , restorā nā un pat pludmalē . Ē diens ir lielisks! Daudzveidī ba katrai gaumei! Daudz salā tu, grilē ti dā rzeņ i, zivis, gaļ a un konditorejas izstrā dā jumi. Daudz augļ u: mandarī ni, apelsī ni, ā boli, kivi, bumbieri, cidonijas, mazi banā ni, zemenes, medus, arbū zs. Viss ir svaigs un garš ī gs. Saldē jums, vafeles. Personā ls ir pieklā jī gs.
Pludmale ir smilš u, ieeja jū rā ir mazi oļ i un gandrī z uzreiz dziļ a. Nav ī paš i ē rti maziem bē rniem. Man nepatika vietē jais vī ns. Teritorija neliela, bet skaista, zaļ a, daudz puķ u, viss ir pastaigas attā lumā . Ir vietas, kur atpū sties un izklaidē ties. Animā cija ir lieliska! Ir iekš telpu baseins. Netā lu atrodas viesnī cas pietura un tū ristu tirgus, aptiekas un valū tas maiņ as punkts, veikali. Izbaudī ja brī vdienas, iesaku š o viesnī cu!
аватар inna.vladimirovna313
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atstā š u atsauksmi par viesnī cu, kurā biju ar bē rnu 2021. gada novembrī . Saphir Resort & Spa 5* Alanja, Okurcalar. Viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajam 5 *. Sā kš u ar uzturu. Ē diens visaugstā kajā lī menī . Katru dienu bija daž ā dī ba. … Tomēr ▾ Atstā š u atsauksmi par viesnī cu, kurā biju ar bē rnu 2021. gada novembrī . Saphir Resort & Spa 5* Alanja, Okurcalar. Viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajam 5 *. Sā kš u ar uzturu. Ē diens visaugstā kajā lī menī . Katru dienu bija daž ā dī ba. Sortiments bija tik liels, ka visu nebija iespē jams izmē ģ inā t. (Jā , ne viss mums ir pazī stams un š ķ ita garš ī gs, bet vienmē r bija no kā izvē lē ties). Galvenajā restorā nā , kur ē dā m otrajā stā vā , standarta aprī kojumā tika pasniegtas brokastis, pusdienas un vakariņ as. (olas, gaļ a, bā rbekjū , daudz veidu zivis katru dienu, salā ti, dā rzeņ i, augļ i, saldē jums, jū ras veltes, uzkodas, milzī gs konditorejas izstrā dā jumu un turku saldumu sortiments) Ir ledusskapis, bē rniem neierobež ots jogurts, piens ar salmiņ u , sulas, ū dens, pudelē s pildī ta auksta tē ja. Tā pat ledusskapji ar ū deni nepā rtraukti tika papildinā ti, paņ ē ma tik daudz ū dens, cik vajadzē ja.
Istabā minibā rā vienmē r bija sulas, kola, fanta, ū dens, minerā lū dens (minibā rs istabā bez maksas). 1. stā vā uz ielas ir pirmais uzkodu bā rs, vienmē r ir uzkodas, hamburgeri, uzkodas, augļ i utt. Netā lu no pludmales atrodas stilī gā kais uzkodu bā rs, ko atzī mē jā m jau 4. atvaļ inā juma dienā . Š ī ir kļ uvusi par iecienī tā ko vietu. Ir daudz veidu picas, jū s pasū tā t jebkuru, 10 minū tes un esat pabeidzis. Dorado zivis katru dienu, Salā ti ar jū ras veltē m, gaļ u, dā rzeņ iem, garš vielā m ar jebkuru mē rci. Hotdogi, kartupeļ i, kū kas utt. Netā lu no pludmales, iepretim kā pnē m, ir bā rs ar alkoholu, alus un vī ns tur ir standarta. Ja vē laties daudzveidī gā ku bā ru uz ielas pie galvenā s ieejas. Liels alkohola sortiments. Ir arī kokteiļ u karte, ļ oti smuki taisu meitenē m kokteiļ us, pievienoju foto. Saldē jums vienmē r ir ā rā saldē tavā , un reizi nedē ļ ā to atnesa ar gardu svaru, tika pasniegtas bumbiņ as konusā un pā rlietas ar š okolā di.
Par teritoriju: skaista, zaļ a, dā rzs ar banā niem, augļ u kokiem. Tur aug ļ oti daudz banā nu, apelsī nu, citronu u. c. daudzas atpū tas zonas, š ū puļ tī kli, dī vā ni, slē gtas lapenes utt. Ir liels ā ra baseins pieauguš ajiem. Blakus atrodas neliels baseins paš iem mazā kajiem bē rniem, 30 cm dziļ š ar slidkalniņ u un vē l viens baseins pieauguš ajiem bē rniem ar slidkalniņ iem. Viesnī cā ir iekš telpu peldbaseini gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Bezmaksas trenaž ieru zā le, sauna. Pludmale ir tī ra, skaista, tajā laikā bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. No pludmales paveras skaisti skati uz kalniem, pa kreisi ir akmeņ i, var pastaigā ties 7 minū tes un atrodaties mež ā , alā . Tas ir ļ oti skaisti, un mē s tur gā jā m visu laiku. Viesnī ca iekš ā ļ oti skaista, viss no stikla, daudz ziedu, palmu utt. Numuri ir labi, standarta ar izeju uz balkonu ar panorā mas logiem un skatu uz jū ru. Krievu viesnī cā praktiski nav, eiropieš i vairā k atpū š as. Animā cija ir aktī va, izklaidē katru dienu, joga baseinā un teritorijā . Š auš anas galerija, karaoke, diskotē kas, loto uz naudu, iluzionisti, koncerti, dzī vā mū ziķ i, dejas, bija jautri gan lieliem, gan maziem. Autobuss kursē uz Alaniju katru stundu no pieturas netā lu no tirgus. Brauciet 25-30 minū tes.
аватар Olgakoropenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā apmetos kopā ar ģ imeni 2018. gada septembrī , viss bija ļ oti patī kami. Ieradā mies agri no rī ta, pē c daž ā m stundā m bijā m iekā rtojuš ies, istabiņ a plaš a, tī ra. Draudzī gs personā ls, uzkopts katru dienu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetos kopā ar ģ imeni 2018. gada septembrī , viss bija ļ oti patī kami. Ieradā mies agri no rī ta, pē c daž ā m stundā m bijā m iekā rtojuš ies, istabiņ a plaš a, tī ra. Draudzī gs personā ls, uzkopts katru dienu. Viesnī cas teritorija diezgan liela, vairā ki baseini, ū dens slidkalniņ i, daudz zaļ umu, bija kur pastaigā ties. Netā lu no viesnī cu tirgus, veikaliem. Ļ oti patika pludmale, mazi oļ i, ē rta ieeja. Viesnī cā ir daudz vā cieš u. Animā cija nav uzmā cī ga, tiek rī koti vakara š ovi. Ē diens bija ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Mē s devā mies Alanjas apskates tū rē , un uz raftinga man viss ļ oti patika, skaisti skati, patika raftings, bet, protams, kalnu upē ū dens ir auksts. Mums patika mū su uzturē š anā s, plā nojam atgriezties š ajā viesnī cā , iesaku visiem!
аватар ekaterinasun
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba kompakta viesnī ca. Teritorija maza, bet sakopta un ir viss labai atpū tai. Ir pietiekami liels baseins. Pie baseiniem un pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, un tas nav problē ma. Ir bē rnu baseins ar jumtu. Ir bē rnu klubs. Es neiesaku š eit ceļ ot ar ļ oti maziem bē rniem. … Tomēr ▾ Laba kompakta viesnī ca. Teritorija maza, bet sakopta un ir viss labai atpū tai. Ir pietiekami liels baseins. Pie baseiniem un pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, un tas nav problē ma. Ir bē rnu baseins ar jumtu. Ir bē rnu klubs. Es neiesaku š eit ceļ ot ar ļ oti maziem bē rniem. Vecā ku bē rnu ē dinā š ana nav problē ma, ir bē rnu galds, lai arī ne pā rā k daudzveidī gs. Ē diens pieauguš ajiem ir ļ oti daudzveidī gs un, piemē ram, vakariņ ā m dod tikai pā ris stundas, bet lī dz paš ā m vakariņ u beigā m nekas nebeidzas un rindas nav. Viņ i piedā vā grilu, viņ i dara ļ oti labi. Daudz dā rzeņ u un augļ u. Vestibila bā rs ir atvē rts no pulksten 10:00 lī dz 23:00. Uzkodu bā rs ir atvē rts lī dz 24:00. Vietē jā s raž oš anas alkohols. Ir divi a la carte restorā ni. Turku un itā ļ u virtuve. Turku valoda nav nekas cits, bet itā ļ u valoda nemaz nav slikta. Izklaide ir diezgan laba, ir trī s labi slidkalniņ i gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Personā ls ir ļ oti labs un visi ir draudzī gi. Bet, kas attiecas uz ekskursiju programmu, Turcija vienalga zaudē s Ē ģ iptei. Un tā das zemū dens pasaules š eit nav. Ž ē l, ka neatradā m nevienu vietē jo. Devos uz vietē jo tirgu. Arī ī paš i nepā rsteidza. Kopumā Turcija nav nekā da pludmales brī vdiena, lai gan istabu ziņ ā š eit noteikti ir labā k. Istaba ar labā m mē belē m. Laba uzkopš ana. Istabā viss nepiecieš amais ir moderna elektronika, labs fē ns, tē jkanna. Pludmale pirmajā lī nijā ir tī ra. Smilš aina-oļ u ieeja ir diezgan ē rta. Pludmalē vienmē r ir glā bē ji. H, kā es saku, zemū dens pasaulē ir maz. Galvenie viesnī cas trū kumi ir bē rnu rotaļ u laukums bez nojumes kā da iemesla dē ļ pie baseina, bet ne uz vietas. Ā rpus viesnī cas nav kur iet. Un tā tad kopumā laba izvē le atpū tai Turcijā !
аватар tania-grinko
Viss ir augstā lī menī : apkalpoš ana, tī rī ba, virtuve. Mū sē jie ir ļ oti sarū gtinā ti: ieliek bē rnus tualetē pie jū ras, piegruž o un smuki. Tas ir vienkā rš i aizvainojoš i lī dz asarā m, kā daž i cilvē ki tomē r uzvedas. … Tomēr ▾ Viss ir augstā lī menī : apkalpoš ana, tī rī ba, virtuve. Mū sē jie ir ļ oti sarū gtinā ti: ieliek bē rnus tualetē pie jū ras, piegruž o un smuki. Tas ir vienkā rš i aizvainojoš i lī dz asarā m, kā daž i cilvē ki tomē r uzvedas. Mums bija vislabā kie iespaidi par personā lu un viesnī cu. Gribē tos nā kt vē lreiz.
аватар andrejlv68
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uz š o viesnī cu ar ģ imeni dosimies 2020. gada jū lijā jau treš o reizi. Turcijā esam bijuš i vairā k nekā.10 reizes, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Jo ī paš i mē s apmeklē jā m č etras viesnī cas Okurcalar, un SAPHIR RESORT, mū suprā t, ir labā kā š ajā ciematā . … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu ar ģ imeni dosimies 2020. gada jū lijā jau treš o reizi. Turcijā esam bijuš i vairā k nekā.10 reizes, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Jo ī paš i mē s apmeklē jā m č etras viesnī cas Okurcalar, un SAPHIR RESORT, mū suprā t, ir labā kā š ajā ciematā . Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai aizņ ē ma nedaudz mazā k kā.2 stundas. Patika gandrī z viss. Viņ i apmetā s uzreiz (ierada 21:30), iedeva brī niš ķ ī gu istabiņ u, ar skatu uz jū ru un baseinu, bez papildus maksas (430. istaba, ideā li numuri no. . . 22 lī dz. . . 33). Numurā ir seifs un mini bā rs (bez maksas), tē jkanna ar tē jas un kafijas komplektu, televizors ar 4 krievu kanā liem.
Ē diens galvenajā restorā nā ir izcils, vienmē r ir bijuš as zivis, aukstas un karstas jū ras veltes, vā rī tas mē les. Bija gan Eiropas, gan nacionā lā s virtuves ē dieni. No rī ta visdaž ā dā kie konditorejas izstrā dā jumi. Pusdienā s un ī paš i vakariņ ā s garš ī gi deserti, daudz augļ u. Svaigi spiesta sula brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. Bē rniem - bē rnu restorā ns ar maziem galdiņ iem un bē rnu ē dienkarti. Ir vietas, kur dienas laikā varat ē st ā trā s uzkodas, picas, gozlime un augļ us. No 14:00 lī dz 16:00 "BASINE BĀ RĀ " ļ oti garš ī gs saldē jums.
Zaļ ajā un koptajā teritorijā ir daudz ledusskapju ar ū deni, ledus tē ju, limonā di, jogurtiem, augļ u pienu un airā nu. Bā ri atveras no 10:00, pē dē jā diskotē ka tiek slē gta 02:00. Alkohols vietē jais, bet ļ oti labas kvalitā tes, alus - "TUBORG". Animā cija darbojā s visu dienu, ar nelielā m pauzē m (rī ta un ū dens vingroš ana, š autriņ u meš ana, fitness u. c. ), vakara izrā des iestudē ja galvenokā rt vietē jā komanda, tač u bija arī pieaicinā ti mā kslinieki.
Bē rniem ir mini klubs. Labas vannas - tvaika pirts, sauna un hammam. Iekš telpu baseins jū s patī kami atvē sinā s. Akvaparks ar 3 slidkalniņ iem iepriecinā s gan bē rnus, gan pieauguš os. Par ā ra baseiniem neko nevaru teikt, tikai to, ka tie tur ir un izskatā s tī ri (peldē jā mies jū rā ). Ir trenaž ieru zā le ar daudziem trenaž ieriem (bez maksas).
Viesnī cai ir sava slē gta, laba smilš u un oļ u pludmale ar maigu nogā zi jū rā . Pludmalē vienmē r bija brī vas vietas. Varbū t kā du apbē dinā s mola trū kums. Viesnī ca atrodas lī cī , tā pē c jū ra vienmē r bija mierī ga. Plaš ajā un skaistajā zā lē jū s vienmē r varat atpū sties pie galdiem vai uz mī kstiem dī vā niem. Wi-Fi uztver visur, pat pludmalē , bet daž reiz signā ls kļ ū st diezgan vā jš . Piecu minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas - milzī gs tirgus "ALARA BAZAR" ar milzī gu preč u izvē li par diezgan zemā m cenā m. Mē s iesakā m š o viesnī cu ikvienam.
аватар tshmalij
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s no 12. lī dz 22. jū nijam. Viesnī cu konsultē ja tū risma kompā nijas Tovis Travel Marina vadī tā js, izvē loties viesnī cu, kas atbilst visā m pat kaprī zā ko tū ristu prasī bā m)))) Saphir Resort & SPA 5 * ir grezna viesnī ca ar ē rtiem numuriem, skaistu krā sainu teritoriju, ļ oti draudzī gu, uzmanī gu personā lu un garš ī gu virtuvi. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 12. lī dz 22. jū nijam. Viesnī cu konsultē ja tū risma kompā nijas Tovis Travel Marina vadī tā js, izvē loties viesnī cu, kas atbilst visā m pat kaprī zā ko tū ristu prasī bā m))))
Saphir Resort & SPA 5 * ir grezna viesnī ca ar ē rtiem numuriem, skaistu krā sainu teritoriju, ļ oti draudzī gu, uzmanī gu personā lu un garš ī gu virtuvi. . .
Istaba bija ar skatu uz jū ru, ikdienas kvalitatī va uzkopš ana. Teritorijā ir divi peldbaseini, bē rnu baseins ar 3 slidkalniņ iem un liels peldbaseins. Pietiekams sauļ oš anā s krē slu skaits. . . Ļ oti ē rta pludmale, kas pastā vī gi bija perfekti tī rā stā voklī . Ir daudz animā cijas programmu gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. . . Tiesa, animā cija ir vē rsta uz vā cu tū ristiem, lai gan svē tku beigā s parā dī jā s krievvalodī gie animatori. . . Brī niš ķ ī gi vakara š ovi.
Vā rdu sakot, svē tki bija izdevuš ies. Ļ oti iesaku š o viesnī cu.
Paldies Marinai par labi izvē lē to atvaļ inā jumu)))
аватар Yuriy88
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta atpū tai ar 2 gadus vecu bē rnu. Tū risma aģ entū ras meitene mums piedā vā ja izvē lē ties kā du no desmit viesnī cā m, no kurā m piestā jā m 2. Kilikia Kemerā un Safir Alania. Viņ i ieteica Alanijai, jo š ajā gadalaikā Kemerā joprojā m var bū t auksts. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta atpū tai ar 2 gadus vecu bē rnu. Tū risma aģ entū ras meitene mums piedā vā ja izvē lē ties kā du no desmit viesnī cā m, no kurā m piestā jā m 2. Kilikia Kemerā un Safir Alania. Viņ i ieteica Alanijai, jo š ajā gadalaikā Kemerā joprojā m var bū t auksts. Un es nekļ ū dī jos. Tiesa, ar bē rnu lidojā m pirmo reizi, ļ oti uztraucā mies. Kā izrā dī jā s velti. Viesnī ca ir tikai pasaka. Iekā rtojā s uzreiz, bez piemaksā m numuriņ ā piektajā stā vā ar skatu uz jū ru. Reģ istratū rā tieš ā m nerunā krieviski, bet, kungi, braucot uz ā rzemē m, ir jā zina vismaz skolas angļ u valoda un nekā du problē mu) Ē dinā š ana: gastroceļ otā jiem, omā ru, laš u un melno ikru cienī tā jiem, ejiet garā m. Š is ir budž ets 5. Garš ī gs, daudzveidī gs, daudz augļ u, bet bez volā niem. Tā lā k: teritorija sakopta, tī ra, daudz apstā dī jumu. Mē s bijā m laikā , kad viss ziedē ja. Animā cija vā cu valodā nemaz netraucē ja - kā da ir atš ķ irī ba š autriņ u meš anā vai ū dens aerobā , kā dā valodā viņ i runā ? Baseini pie mums tika kā rtī gi iztī rī ti divas reizes, pa nakti, tā pē c nebija bail tajos peldē ties. Jū ra ir silta un ļ oti tī ra. . Uz vakara izrā dē m negā jā m, bet pē c atsauksmē m viss ir kā visur citur, Tunisijā , Ē ģ iptē . Vispā r: man viss ļ oti patika, bē rns bija aplaimots, mē s arī . Mē s iesakā m visiem.
Вид из номера
аватар v.kojuhova
Kad es pametu Safī ru Aizpildī ta anketa Par visu es tev lieku "pieci" Bet reģ istratū rā labā k jā zina krievu valoda Bet tā kā tur pā rsvarā atpū š as vā cieš i Tā pē c viņ i nezina krievu valodu Galu galā mē s lidojam atpū sties, sauļ oties, peldē ties Vajag smaidī t biež ā k Un jums nav pā rā k daudz jā streso. … Tomēr ▾ Kad es pametu Safī ru
Aizpildī ta anketa
Par visu es tev lieku "pieci"
Bet reģ istratū rā labā k jā zina krievu valoda
Bet tā kā tur pā rsvarā atpū š as vā cieš i
Tā pē c viņ i nezina krievu valodu
Galu galā mē s lidojam atpū sties, sauļ oties, peldē ties
Vajag smaidī t biež ā k
Un jums nav pā rā k daudz jā streso.
Un pieķ erties sī kumiem
Un viss bū s kā rtī bā
Es jums doš u mā jienu:
4 skaisti stikla lifti
Tas iet bez problē mā m š urpu turpu
L-1 prese - uz reģ istratū ru netiksi
-2 - ē dinā š anas restorā ns
-3 - pieeja jū rai
Ir arī ē diens
Ī sā k sakot, jū s nekad nepaliksit izsalkuš i.
Paņ emiet lī dzi labu garastā vokli
Un tev veiksies
Man nav 18 gadu
Meita dzimš anas dienā uzdā vinā ja biļ eti un biļ eti
Es esmu pirmo reizi Turcijā , un es pats lidoju
Un, paldies Dievam, lidoja
Un es neko nenož ē loju
Satikā s, atveda un apmetā s
Un viņ i mani uzaicinā ja ekskursijā .
Ī paš s paldies tautietim Sanž akam
Un es nosū tu sveicienus Menapam
Lai gan viņ i nezinā ja valodu, viņ i saprata viens otru
Valentī na no 601 istabas
аватар v.kojuhova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ir tī rī ba, kā rtī ba un komforts. Tur jū s vienmē r gaida Un teritorijā ir tik skaistums, ka jū s nevarat atraut acis Un restorā nā tā ds ē dienu klā sts Ko ē st un kamielis Iesaku visiem apmeklē t Safī ru Jū s varat doties ekskursijā uz Izmiru Un jū su pasaule mainī sies Jū s lieliski atpū tī sieties, tomē r uzvarē siet daž as papildu mā rciņ as Bet tā nav problē ma Jū rā jū s tos ā tri sadedzinā sit Ja peldē si tā lā k Un labi pavadi laiku kopā ar bē rniem. … Tomēr ▾ Ir tī rī ba, kā rtī ba un komforts.
Tur jū s vienmē r gaida
Un teritorijā ir tik skaistums, ka jū s nevarat atraut acis
Un restorā nā tā ds ē dienu klā sts
Ko ē st un kamielis
Iesaku visiem apmeklē t Safī ru
Jū s varat doties ekskursijā uz Izmiru
Un jū su pasaule mainī sies
Jū s lieliski atpū tī sieties, tomē r uzvarē siet daž as papildu mā rciņ as
Bet tā nav problē ma
Jū rā jū s tos ā tri sadedzinā sit
Ja peldē si tā lā k
Un labi pavadi laiku kopā ar bē rniem.
Baseini, slidkalniņ i, jū ra, pludmale
Tieš i jums piemē rotas brī vdienas.
Noder arī pieauguš ajiem
Dzē rieni, alus un vī ns – viss iekļ auts
Es ceļ oju 2017. gada aprī lī
Laikapstā kļ i bija lieliski
Labi iededzis, nedaudz apdedzis
Bet tiklī dz ietaupī š u naudu, lidoš u turp vē lreiz.
Es pateicos viņ iem par visu, tas bija kā paradī zē .
Valentī na
Parādīt vairāk »


iemiesojums fana_30
Edem v otel SAPHIR RESORT SPA 5, kas otdihal v etom otele? i kakaja pogoda v nazale oktjabrja?
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 17 atbildes
iemiesojums chepr
Mēs plānojām doties uz šo viesnīcu atvaļinājumā. Saki taisnību, ka istabās ir seifi par maksu, bārs diskotēkā ir maksas. Ultra food vai vienkārši viss iekļauts, kā tur vispār ir personālam, vai viņi vismaz kaut ko saprot krieviski?:) Vai tiešām reģistratūrā izspiež naudu par izlīgumu? Vai tā ir laba ieeja jūrā. Jau iepriekš paldies par atbildi, tas viss ir patiešām interesanti, citādi es lasu tik šausmīgas atsauksmes, ka ir bail iet
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Alex.73
augustā braucam uz ģimenēm ar 4 bērniem, vai ir vērts uz šejieni braukt, ko jūs iesakāt. Vai pavisam cita krasta?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums grib-ira
Ieteica šo viesnīcu un CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1. Kāda ir Safīras pludmale? Man vienkārši ir bail no jebkādām negaidītām dzīvām radībām. Vai istabā ir seifs un cik tas maksā? Kādi laikapstākļi ir oktobra sākumā?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums katjakazakova
Sveiciens Julenkai un Anečkai!!! jūs esat lieliskas meitenes!!
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums managerm
‹ Viesnīca Saphir Resort & Spa 5*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря в районе Окурджалар. Построен в 2008 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Состоит из одного 6-этажного корпуса. Отель идеально подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 500 м от п. Окурджалар. 33 км от г. Алания. 90 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Бесплатный бар на пляже. Полотенца под депозит. Пляж отмечен голубым флагом.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн, площадь 1500 кв.м, часы работы 07:00-19:00.

Крытый бассейн, площадь 150 кв.м, часы работы 07:00-19:00.

Круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

Главный ресторан отеля работает в формате «шведский стол». Имеются столики как в помещении, так и на открытом воздухе. Представлены вегетарианские и диетические блюда, а также детское меню. В свою очередь, в ресторанах с обслуживанием по меню подают блюда интернациональной кухни. Кроме того, на территории отеля работают 6 баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый и крытый бассейны. Мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, часы работы 10:00-12:00 и 14:00-17:00. Аренда детских колясок (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, часы работы 10:00-12:00 и 14:00-16:30. К услугам гостей частный песочный пляж, 2 открытых бассейна и спа-центр.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 333 номера в 7-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Alara Turizm Center Okurcalar / Alanya / TURKEY
Tālruņi: +90 242 510 53 00
Tīmekļa vietne: Saphir Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.