Jautājums par viesnīca Saphir Resort & Spa 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
46 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kurš atpūtās SAPHIR RESORT SPA 5? Kādi laikapstākļi ir oktobra sākumā?
Edem v otel SAPHIR RESORT SPA 5, kas otdihal v etom otele? i kakaja pogoda v nazale oktjabrja?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-05-236 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар helena_fortuna
Skaists!
Nav auksts un jūra ir silta
аватар fana_30
zto est poblizosti? Magazini,bazar...i est li ekskursija v IZRAIL?
аватар helena_fortuna
Ne gluži tuvumā.
Bet ir.
аватар helena_fortuna
Es nezinu, no kā jūs iegādājāties ceļojumu, bet pagājušajā gadā, kad es biju autobusā, TEZ TOUR gids piedāvāja ekskursiju uz Izraēlu par lētu cenu.
Bet – man ir savi maršruti – Turcijā.
Tātad – tikko atcerējos: lēti.
Tāpēc pajautājiet gidam autobusā, kurš jūs aizvedīs uz viesnīcu.
аватар fana_30
Un kur pazuda mana vēstule?
аватар fana_30
Es jau 6 reizes braucu uz Turciju, gribu uzzināt vairāk par viesnīcu un to, kas atrodas tuvumā, jūlijā vienmēr atpūtos, oktobra sākumā uztraucos par laikapstākļiem, gribu sauli un siltu jūru)))
аватар pavljukov
Mēs tur bijām septembra beigās. Laiks +30, jūra lieliska. Taisnība gadu no gada nav nepieciešama. Viesnīca super! Pastaigas attālumā atrodas Okudzhalar ciems, tur ir viss, gan veikali, gan tirgus. Man ļoti patika, nenožēlosiet.
аватар fana_30
Paldies!
аватар Alexandr-
Oktobrī bijām Turcijā. Starp citu, Alanijā. Jaunības gados Ananasikā. Oktobris ir lielisks laiks Turcijai. Saule vēl silda, bet nevajag sevi smērēt ar visādiem netīrumiem, lai neizdegtu. Ūdens jūrā vēl nav paspējis atdzist ... Shikardos !!! Jā, ir lietus, bet tās ātri pāriet.
аватар fana_30
Paldies!!!
аватар PolikSVT
Aleksandr, es nebūtu tik optimistisks par lietavām, "kas ātri pāriet") mana daudzu gadu pieredze, viesojoties Turcijā oktobrī, liecina, ka lietus var ielīst speciāli) un biežāk pat oktobra sākumā nekā beigās ))))) bet tas ir neparedzami) daba! Jūra vienmēr ir silta, jebkurā reģionā. Kemerā viļņi un vēji ir mazāki. Saule joprojām visur ir diezgan aktīva. Bez "mazilkiem" nav ko darīt un lietus gadījumā noteikti nevajadzētu izvēlēties HV viesnīcas)
аватар helena_fortuna
fana_30 Es nezinu, par kādu lietu viņi te raksta - 7 gadus pēc kārtas, oktobra sākumā lietus nav.
Ine Antālijā nesatikās.
аватар Olgaolga153
Katru gadu atpūšamies septembrī-oktobrī (biežāk oktobra pirmajā pusē). Pat ja ir lietus, tie nepārkāpj kopējo priekšstatu par pārējo. Jūra ir lieliska un nav svelmains karstums. Man šis ir ideāls laiks pludmales brīvdienām. Un jā, sauļošanās līdzeklis ir obligāts, it īpaši, ja jums ir gaiša āda.
аватар fana_30
Paldies visiem!!!! Ja kāds devās ekskursijās uz Izraēlu, padalieties)))
аватар Alexandr-
PolikSVT, Olgaolga153. _
Nu, es runāju tikai par savu ādu. Man izdevās oktobrī Turcijā bez maziloka. Bet jūlijā bez viņiem, protams, nekur ...
аватар PolikSVT
Aleksandr, pirms duci gadiem, kad es pirmo reizi ierados Tekirovā oktobrī pēc Ēģiptes maijā, es ar savu super sārto miecēto ādu jautri rikšu uz pludmali)))) un tad rikšot uz veikalu pēc sauļošanās līdzekļiem))) ) viss ir atkarīgs no saules aktivitātes. Un tas parasti joprojām ir diezgan spēcīgs oktobrī))))
аватар catalina777
Atpūtāmies tuvējā viesnīcā un arī tuvējā viesnīcā (Aricanda de Lux un Gypsohhila). Viss uz viena "plākstera". Bet šo viesnīcu īpašnieks, kā mēs saprotam, ir viens un tas pats. Mūsu apskatu par vienu no šajā "plāksterā" esošajām viesnīcām varat redzēt šeit https://youtu.be/3LuhGgQwNHU Shaphir no ārpuses izskatījās krāšņi. Nezinu par oktobri, bet septembrī jūra ir tik silta (ap 30 grādiem), ka līdz oktobrim tur vēl vajadzētu būt siltam. Izraēlā mēs nedēļu ceļojām atsevišķi apskates tūrē. Ceļvedis ir Bībeles arheologs. Protams, šī ir daudz labāka par vienas dienas ekskursiju. Bet tas, ko mēs redzam piedāvātajās ekskursijās no Turcijas un Ēģiptes, arī ir ļoti cienīgs. Būtībā tā ir Jeruzaleme + Nāves jūra. Šajās vietās ir daudz cilvēku. Bet ir vērts apmeklēt.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Saphir Resort & Spa 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl