Mēs nopirkām ekskursiju 5 *, apmetāmies 3 * ...

Rakstīts: 20 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 6 — 17 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca ir novietota kā pieczvaigž ņ u, bet patiesī bā situā cija ir š ā da:
kā daļ a no viesnī cas ir 3 ē kas: Select, ko var saukt par pieczvaigž ņ u, Suite 1 viesnī cas teritorijā , kas balstā s uz 4 *, un Suite 2 pā ri ceļ am - Ā RPUS VIESNĪ CAS, ko var pieš ķ irt ne vairā k kā.3*. Mū s (kā arī citus nenojauš us tautieš us) iekā rtojā m tieš i tajā svī tā , kas neatrodas viesnī cas teritorijā . Pirmajā vakarā biju tik ok . . satrakojusies, ka gribē ju iesū dzē t tiesā ceļ ojumu aģ entū ru un pusnakts dauzī t š o lietu galvā . Par ko sarū gtinā ja: kaut kā da nobruž ā ta ē ka, kas nav viesnī cas teritorijā , izskatā s pē c piecstā vu ē kas, kurai ar viesnī cu nav nekā da sakara. Ē kas reģ istratū ra a priori tukš a, ē kā nav dzeramā ū dens (apakš ā ), nav personā la, lai kā di jautā jumi skrietu pā ri ceļ am (un naktī vā rti ir aizslē gti). Ē d pā ri ceļ am. baseini pā ri ielai. pludmale pā ri ceļ am. Pirmajā stā vā smird pē c kanalizā cijas, lifta ar izspļ autiem stikliem (mū su laikā lifts netika izņ emts) un salauztā m pogā m. Istabā.6. stā vā (divistabu suite) ir 90. gadu sā kuma mē beles kā Taganrogas motelī par 900 rubļ iem/nakts, viens dī vā ns ir trī s kā ju un š ķ ī bs. Vannasistabā zem spoguļ a ir pelē jums, durvju rokturi teleportē jas un slē dzenes pielī p (tā dē ļ bē rns aizcirtā s istabā ). TV gandrī z caurule, arī sveiki - deviņ desmitie. Kondicionieri pū š tieš i uz gultas abā s istabā s. Vienī gais telpas pluss ir tas, ka no balkona var redzē t gabaliņ u jū ras. . .
Kopumā pē c sarunā m ar citiem atpū tniekiem noskaidrojā m, ka ļ oti daudz cilvē ku tika apmā nī ti tā pat kā mē s: daudzi nopirka par 5*, bet dabū ja dzī vot 3* ar striķ i.

Viss iepriekš minē tais sliktais ceļ ojums ir saistī ts ar izvietojumu.
---
Tagad par labu:
ē diens tieš ā m bija izcils un daudzveidī gs, bija dabī ga gaļ a, pieklā jī gā daudzumā (bet visas desas un desiņ as ir sojas) Starp citu, es devos uz izlū koš anu kaimiņ u viesnī cā s, noņ emot rokassprā dzi - tur ir daudz sliktā k ar a uzkodas - gan sortimenta, gan kvalitā tes ziņ ā ). Alkohols nesatur metanolu. Viesnī cas teritorija milzī ga un kopta, Pts patika, labi, tī ri bē rnu baseini.
Personā ls ir draudzī gs un neuzkrī toš s. Pludmale man ir tik normā la. Bet ir viens moments: ja jū rā uztraukums ir mazs, tad š ajā pludmalē viļ ņ us ievē rojami pastiprina zemū dens milzu klinš u gabali, pā r kuriem viļ ņ i paā trina. Pē c vairā kā m dienā m mē s sapratā m, ka blakus esoš ā pludmale (30 metrus pa labi) ir vienmē rī gā ka un daudz mazā k pā rpildī ta, un pā rcē lā mies uz turieni, uz blakus esoš ā s viesnī cas sauļ oš anā s krē sliem. Bija ar bē rniem, bet nekā du koksaki vī rusu nepamanī ja. Tas viss ir mediju smadzeņ u skaloš ana, lai cilvē ki dotos uz mū su nekoptajiem dienvidiem.
---
Kopsavilkums: ja iegā dā jaties biļ eti un tur ir reģ istrē ts izvē lē tais numurs, noteikti ir vē rts doties. Ja jū s pē rkat suite, tad š ī ir cū ka makā , jū s varat dzī vot ā rpus viesnī cas kā dā nobruž ā tā.90.  gadu ē kā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu