Q Premium Resort 5*– Atsauksmes

77
Novērtējums 7.310
№51 viesnīcas reitingā Alanja
7.3 Numurs
7.4 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2011. gadā, pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Viesnīca piemērota aktīvai jauniešu un ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар Kasparsgrig2
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uz Turciju brauc? m pirmo reizi. Izv? l? j? mies? o viesnicu p? c citu atsauksm? m. Viesn? ca kr?? ? a un net? lu no j? ras. Bij? m pa? ? sezonas s? kum? . Pirmaj? ned? ? as pus? bija maz cilv? ku, nebija ne rindu ne baig? s burzmas, ko nevar teikt par ned? ? as otru pusi. Person? ls atsauc? gs un apkalpo? ana pat? kama. … Tomēr ▾ Uz Turciju brauc? m pirmo reizi.
Izv? l? j? mies? o viesnicu p? c citu atsauksm? m.
Viesn? ca kr?? ? a un net? lu no j? ras.
Bij? m pa? ? sezonas s? kum? . Pirmaj? ned? ? as pus? bija maz cilv? ku, nebija ne rindu ne baig? s burzmas, ko nevar teikt par ned? ? as otru pusi. Person? ls atsauc? gs un apkalpo? ana pat? kama. ? diens bija ok tik p? c trim dien? m s? ka apnikt, vienveid? gs bet gar? ? gs.
Numuri? us pras? s paremont? t, viet? m atl? m? jies pakl? js, m? beles nedaudz apbru? ? tas. Uzkop? ana k? kuru dienu. Vienreiz perfekti uzkopts, n? kamaj? var redz? t ka tik dvie? i nomain? ti un nekas nav t? rits. Daudz krievu taut? bas atp? tnieku vakaros ar? anim? cija tend? ta t? dai auditorijai. Pa dienu pludmales b? r? pagara rinda. Koplieto? anas telp? s izs? d? tas m? kst? s m? beles, internets vakaros nevelk pat bildes nos? t? ? anu.

Kopum? viesn? ca smuka, tik? ur tur roka j? pieliek! Nav t? ka b? tu baigi v? lies, bet otreiz ar? diezvai grib? tu tur atgriezties.
Restorāna ēdiens Palmas vakarā gaidot pasākumu. Jāpiebilst ka vakaros ir diezgan pavēss. Uz vakara izklaidi iesaku saģērbties siltāk.
аватар marynav111
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pati viesnī ca un tā s teritorija ir ļ oti skaista. Ieeja jū rā gan no krasta, gan no pontona. Uzturoties viesnī cā , saskā rā mies ar bezmaksas sauļ oš anā s krē slu problē mu, pareizā k sakot, to neesamī bu. Tū risti paņ em sauļ oš anā s krē slus ar dvieļ iem, atstā j un neatgriež as, un jū s nesaņ emat bezmaksas solā riju. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca un tā s teritorija ir ļ oti skaista. Ieeja jū rā gan no krasta, gan no pontona. Uzturoties viesnī cā , saskā rā mies ar bezmaksas sauļ oš anā s krē slu problē mu, pareizā k sakot, to neesamī bu. Tū risti paņ em sauļ oš anā s krē slus ar dvieļ iem, atstā j un neatgriež as, un jū s nesaņ emat bezmaksas solā riju. Viesnī cas vadī bai, manuprā t, bū tu jā iesaistā s š ī jautā juma risinā š anā . Starp citu, lai jums tiktu izsniegti pludmales dvieļ i, sagatavojieties reģ istratū rā atstā t depozī tu USD 20 par numuru. Tas jums tiks atgriezts izrakstī š anā s laikā .
Viņ i mū s atveda uz viesnī cu pulksten 6:00. Reģ istratū rā mums uzlika rokassprā dzes, iedeva aizpildī t papī rus un sū tī ja brokastī s. Uzreiz nesakā rtojā s, aizbildinā damies, ka nav brī vu istabiņ u (pat ar to, ka piedā vā ja naudu), teica, lai nā k pē c 10. bez kompleksiem zvana puika (recepcijā ir vadī tā ja palī gs) paņ ē ma 20 USD, un mē s apmetā mies kaut kur pulksten 11:20. Pē c tam, kad tas pats zvaniņ u zē ns paņ ē ma mums koferi un iedeva viņ am 1 USD, jums vajadzē ja redzē t viņ a sejas izteiksmi, it kā viņ i uz viņ u uzspļ autu (viņ i neko daudz nedeva). Starp citu, vispā r nav jē gas atstā t dzeramnaudu USD 1 vai vairā k nekā viena dolā ra apmē rā no vā rda. Bā ros tie tiek aizmirsti, tiklī dz atkā pjas no bā ra. Un to pamanī jā m ne tikai mē s.
Ē diens viesnī cā ir parasts, izsalcis nepaliksi. Bet esiet gatavi tam, ka, pasniedzot vairā k nekā.2 kaut ko (zivis, gaļ a, pitas maize, siers utt. ) vienā reizē , tie netiks izdalī ti. Ja vē laties vairā k, atgriezieties vē lreiz. Daž i oficianti kaut kā pā rsteigti, es teiktu, apbē dinā ti. Bija viens no gadī jumiem, kad es piegā ju pie viņ a pusdienā s pē c vī na glā zes, viņ š jautā ja, kurā viņ u restorā na daļ ā man ir galdiņ š , un aizsū tī ja mani pie cita viesmī ļ a, aizbildinoties, ka tas nav viņ a rajons. Vienu brī di es nelū dzu viņ am to atnest, bet atnā cu to paņ emt pati.
Vē rš u viesnī cas vadī bas uzmanī bu Jū su personā la attieksmei pret viesiem. Ē dienu arī neļ auj iznest no ē damistabas, gribē jā s no rī ta pē c brokastī m uz pludmali aiznest vī nogas, tā pē c viesmī lis (kuram, starp citu, iepriekš ē jā vakarā vakariņ ā s iedeva dolā ru) dzenā ja meitu un izrā va viņ am no rokā m š ķ ī vi, it kā mē s bū tu kaut kā di zagļ i, ļ oti nepatī kama situā cija.
Un tā vispā r viesnī ca nav slikta, cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Pilnī gi visi numuri ar sā nu skatu uz jū ru. Ģ imene ar skatu uz ceļ u. Numuros nav tē jas komplektu. Bā rs tika papildinā ts ar ū dens pudeli. Mini kosmē tika vienmē r tika papildinā ta.
Internets ir mī nus 2 stā vā , kur ir veikali un ieeja restorā nā . Vestibila bā rā ir pieejami daž ā di dzē rieni, tostarp sarkanvī ns, baltvī ns un š ampanietis. Brokastis un vakariņ as restorā nā , un joprojā m var pusdienot pludmales bā rā , bet ē diens tur ir tā ds. Noī rē jā m maš ī nu ar meitenes palī dzī bu reģ istratū rā , pateicoties viņ ai, viņ a palī dzē ja. Viss izdevā s ideā li.
аватар Evgenij772446
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Q Premium Resort ir 5 * viesnī ca par nelielu naudu. Ģ imene 3 cilvē ku sastā vā . Viesnī cā ieradā mies ap 22.00, aizpildī jā m nepiecieš amos papī rus, uzvilkā m rokassprā dzes, iekā rtojā mies. Lī dz 15 minū tē m. … Tomēr ▾ Q Premium Resort ir 5 * viesnī ca par nelielu naudu.
Ģ imene 3 cilvē ku sastā vā . Viesnī cā ieradā mies ap 22.00, aizpildī jā m nepiecieš amos papī rus, uzvilkā m rokassprā dzes, iekā rtojā mies. Lī dz 15 minū tē m.
Skaitlis "standarta". Istabā viss ir tī rs un viss darbojas. Tualetes telpā š ampū ni, krē mi, ziepes. Ledusskapī ir trī s 0.5 litru ū dens pudeles (tiek papildinā tas katru dienu). Pietrū ka viena dvieļ u pā ra, devos lejā uz reģ istratū ru, atnesa 5 minū š u laikā .
Numuru uzkopš ana katru dienu, pē c pieprasī juma.
Ē diens daudzveidī gs, bet amatierim garlaicī gs. Pā rē jā laikā bija meksikā ņ u virtuves diena un turku virtuves diena. Kopumā izsalcis tu neaizbrauksi.
Ī paš i izsalkuš ajiem no pusdienā m lī dz vakaram ir pieejams uzkodu bā rs. Bā rs 24/7. Vestibila bā rs piedā vā š ampanieti. Un, bā rs mī nus otrajā stā vā , kur taisa ī stu turku kafiju.
Pludmales dvieļ iem ir jā iemaksā depozī ts 20 USD apmē rā , kas jums tiks atmaksā ts izrakstī š anā s laikā .
Teritorijā ir divi lieliski baseini ar dziļ umu 1.55 m un garumu 70 m, bet otrs ir 1.45 x 50. Ir bē rnu baseins un divi slidkalniņ i. Un arī ir baseins atpū tai ar iebū vē tiem sauļ oš anā s krē sliem ū denī .
Teritorija patiesī bā nav ī paš i liela, bet viss ir atbilstoš i un kompakti izvietots. Viss ir zaļ š . Daž kā rt pie reģ istratū ras pastaigā jas kā ds viesnī cas simbols, kuru var noglā stī t un nofotografē t.
Pludmale liela, daudz sauļ oš anā s krē slu, mazi oļ i ar pā reju, pie ū dens, uz vidu. Ē rtā k bū s ieiet aplokos. Ū dens ir lielisks!
Ir pontons ar sauļ oš anā s krē sliem un ieeju jū rā . Ē rta lieta.
Animā cija labā lī menī . Bē rnu klubs ir atvē rts.
Wi-Fi ir bezmaksas tikai reģ istratū rā , par maksu visā teritorijā .
Ja jū s uzdodat jautā jumu. Vai jū s atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz? Jā , esam atpakaļ !
Svē tki izdevā s, mums visiem patika.
аватар andrey03
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Viesnī ca. Teikt, ka teritorija ir maza, nozī mē neteikt neko! Rindas ir visur: restorā nos, bā ros, uz slidkalniņ iem, lai nolektu no mola, daž reiz pat uz tualeti. Apmē ram visu laiku ir cilvē ku pū ļ i (viesnī ca nav domā ta intravertiem), vakarā galva dū c no trokš ņ a un peldkostī mu mirgoš anas, var tikai paslē pties istabā , bet nav skaņ as izolā cijas (ir diskotē ku troksnis, animā cija, vienmē r graboš as durvis un jautri kaimiņ i aiz sienas). … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca. Teikt, ka teritorija ir maza, nozī mē neteikt neko! Rindas ir visur: restorā nos, bā ros, uz slidkalniņ iem, lai nolektu no mola, daž reiz pat uz tualeti. Apmē ram visu laiku ir cilvē ku pū ļ i (viesnī ca nav domā ta intravertiem), vakarā galva dū c no trokš ņ a un peldkostī mu mirgoš anas, var tikai paslē pties istabā , bet nav skaņ as izolā cijas (ir diskotē ku troksnis, animā cija, vienmē r graboš as durvis un jautri kaimiņ i aiz sienas).
2. Jū ra. Piekraste ir liela oļ i. Ū denī nav tiltu (izkā pš ana no sē rfoš anas ir vē l viens pā rbaudī jums, it ī paš i ar bē rnu rokā s). Sauļ oš anā s krē sli jā aizņ em no 6 rī tā (pat puse atpū tnieku trū kst, un, ja gulē ji lī dz 11, tad pie baseiniem to nevar atrast).
3. Baseini. Pa lielam tā di ir trī s: divi pieauguš ie (ieeja tikai no pakā pieniem) un viens bē rns (lī dz ceļ iem), kur iet bē rniem no 3 gadu vecuma un peldē t neprotoš ajiem, nav skaidrs. Pieauguš ajiem (uzmanieties! ) visi sā ni ir š ķ eldoti, jū s varat sagriezt sevi.
4. Uzturs. Izsalcis nebū si, bet rindu dē ļ siltie ē dieni ir jā ē d auksti. Reiz uzturē š anā s laikā bija "jū ras velš u vakariņ as": vā rī ti vē ž i (4 gab. uz cilvē ku), pā ris salā ti ar garnelē m, kalmā riem utt. , pā ris veidu grilē tas zivis, piemē ram, skumbrija, tuncis. A La Carte restorā nam nepaveicā s: tas tika atvē rts treš ajā mū su ieraš anā s dienā , viņ i ieradā s pierakstī ties pē c pusdienā m - viss izrā dī jā s aizņ emts lī dz pat brī vdienu beigā m (tā pē c pierakstieties pē c ieraš anā s). Vietē jā s raž oš anas dzē rieni: alus, viskijs, dž ins, martini, vī ns (tikai sausais) 3 veidu, kokteiļ i utt. Vā rdu sakot, š is "ultra" atstā ja nelielu nogulsnes pā rmaksai.
Nu, glazū ra uz kū kas bija USD 150+ zaudē š ana no somiņ as krusttē vu istabā , es nevē los nevienu vainot...nu, varbū t kā dam to vajag vairā k...
Secinā jums: viesnī ca nav paredzē ta klusā m ģ imenes brī vdienā m, un pat ja jū s knā bā t uz "ultra", jū s varat bū t vī luš ies. Un tā - viss nav slikti: saule, jū ra, vasara!
аватар Dmitrij610657
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nedē ļ u atpū tā mies Q Premium Resort, es teikš u vienu, viesnī ca noteikti ir tā s naudas vē rta. Tagad kā rtī bā : Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 4.30 uz pusstundu, lai aizpildī tu papī rus un bez papildus maksas bijā m iekā rtojuš ies numuriņ ā. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tā mies Q Premium Resort, es teikš u vienu, viesnī ca noteikti ir tā s naudas vē rta. Tagad kā rtī bā :
Norē ķ ins.
Viesnī cā ieradā mies 4.30 uz pusstundu, lai aizpildī tu papī rus un bez papildus maksas bijā m iekā rtojuš ies numuriņ ā.4. stā vā ar skatu uz jū ru un ceļ u.
Numurs.
No pirmā acu uzmetiena tas ir izcils, bet katru dienu kļ uva manā ms, ka tai jau ir nepiecieš ams remonts, bet tas mū s nemaz netraucē ja, mē s nā cā m atpū sties, nevis filmē t Inspektora programmu. Minibā rā bija tikai 2 pudeles ū dens, lai gan informā cijas lapā bija teikts, ka reģ istrē š anā s dienā bezalkoholiskajiem dzē rieniem joprojā m jā bū t. Pietiekamā daudzumā ir arī mini kosmē tika. Tī rī š ana ir tā , pat par dzeramnaudu, bet gulbji uzvilks)))
Teritorija.
Viss atrodas ļ oti kompakti, jā , daudz nestaigā si, bet vienmē r var iziet ā rpus viesnī cas un pastaigā ties. Kas attiecas uz vietā m pludmalē un ap baseinu, tad ar tā m ī sti nepietika tiem, kam patī k gulē t. Tuvā k vakariņ ā m puse no sauļ oš anā s krē sliem bija aizņ emta ar dvieļ iem. Par to es noņ emu 1 zvaigzni, par to, ka darbinieki nevā c "sauļ oš anā s dvieļ us", kas atstā ja morā los briesmoņ us (nevaru nosaukt tā dus cilvē kus citā di). Vienī gais, kas uz mola vienmē r bija maz cilvē ku.
Uzturs.
Ē diens bija brī niš ķ ī gs: garš ī gs, bagā tī gs un nemainī gs. Protams, volā nus neatradī siet, bet par tā du cenu tiem nevajadzē tu bū t. Jū ras velš u praktiski nebija (kā dreiz bija zivju diena), katru dienu zivs tiek grilē ta, bet gaļ as ē dā jiem tā ir tikai ikdienas paradī ze. Katru dienu bija pieejami arī deserti, augļ i, dā rzeņ i, saldē jums. Varu teikt vienu, viesnī cā s ir ļ oti labs š efpavā rs, jo pat vienkā rš s ē diens bija garš ī gs. Uzkodu batoniņ š ļ oti labs, frī kartupeļ i, tī rradņ i (man garš oja labā k par magoņ u sē klā m, mazā k ķ ī miskas garš as), makaroni, š avarma, pica, grilē ti dā rzeņ i, burgeri un daudz kas cits. Tur varē ja ne tikai uzkost, bet arī paē st pilnvē rtī gu maltī ti.
Alkohols nav slikts, bet vietē jais, bet kvalitatī vs. Nodokļ u pudele tika atvesta. Vestibilā lej izcilu š ampanieti, gatavo arī gardu turku kafiju.
Animā cija.
5+, ī paš i Alekss, jautri, bet nekad nav uzspiests. Noskaņ ojums tika radī ts katru dienu.
Un tagad par slikto.
Es noņ emu kā rtē jo zvaigzni hammam strā dniekiem, viņ i katru dienu izkā pa un lai kā es viņ iem centos paskaidrot, ka es neieš u pie viņ iem, jo ​ ​ viņ i man nepatī k (vē l bija rū gta pieredze cita viesnī ca), viņ i turpinā ja uzstā dī t diagnozes, kuras varē ja atrisinā t tikai viņ u masiera brī niš ķ ī gā s rokas!
Bet vissliktā kais ir cilvē ki (es zvaigznes neš auju, viesnī cai ar to nav nekā da sakara). Vauč eri kļ uva pieejamā ki un "ciems atnā ca atvaļ inā jumā ", viņ i ne tikai dunkā ja tā , it kā viņ i nebū tu viņ i paš i, viņ i uzvedā s kā lopi, un viņ i bija ļ oti necienī gi pret darbiniekiem, acī mredzot viņ i bija pietiekami daudz redzē juš i televī zijā , ka kopš "visi ieskaitot”, tad viss ir iespē jams (atvainojos par tautoloģ iju). Par laimi, tā du nebija daudz.
Tiem, kas gatavojas atpū sties, iesaku sadraudzē ties ar viesmī li (pusdienā m un vakariņ ā m iedevā m 1 USD), un jums vienmē r bū s galds svaigā gaisā . Pavadiet vakarus vestibila bā rā , baudot dzī vo mū ziku, ja tur nepaž ē losiet dzeramnaudu, tad katru reizi tiksiet izliets no tikko atvē rtas pudeles.
Ekskursijā s ļ oti iesaku kopā ar raftingu apmeklē t Tuzu kanjonu, tas ir neticami skaistums un forš as emocijas.
Kopumā ar viesnī cu biju apmierinā ta, jo vienmē r ir labi atpū sties, it ī paš i tik skaistā valstī .
Paldies visiem!
аватар tower15new
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Norē ķ ins. Problē mu nebija, nokā rtojā s agrā k un bez papildus maksas, kas jau ir pluss. 2. Skaitlis. Izskatā s labi, mums pavē rā s skats uz ceļ u un kalniem, kas uzreiz sarū gtinā ja, bet beigā s tas izrā dī jā s liels bonuss, jo visa viesnī cas labā puse nemitī gi smarž o pē c grila un pā rsega troksnis, un priekš pusē ir mū zikas un animā cijas troksnis. … Tomēr ▾ 1. Norē ķ ins. Problē mu nebija, nokā rtojā s agrā k un bez papildus maksas, kas jau ir pluss.
2. Skaitlis. Izskatā s labi, mums pavē rā s skats uz ceļ u un kalniem, kas uzreiz sarū gtinā ja, bet beigā s tas izrā dī jā s liels bonuss, jo visa viesnī cas labā puse nemitī gi smarž o pē c grila un pā rsega troksnis, un priekš pusē ir mū zikas un animā cijas troksnis. Tā pē c, ja vē laties labu istabu, izvē lieties to pusi, kur atrodas terase (pa kreisi, kā skatā ties uz viesnī cu).
Istabu tī rī ja katru dienu, vienmē r atstā ja smieklī gas figū riņ as no dvieļ iem, kuras arī katru dienu mainī ja. Es domā ju, ka mums paveicā s ar istabeni. Istabā ir seifs, tā pē c viss vē rtī gais ir uzreiz, vannasistabā bija pietiekami daudz š ampū nu un ž eleju, katru dienu tika pievienoti.
Dizains principā interesants, ir centrā lais kondicionieris, bet naktī pietika ar atvē rtu logu. Starp citu, noteikti vajag fumigatoru, odi tur ir ļ auni. Mani iepriecinā ja arī spogulis un naktsgaldiņ š ar apgaismojumu)) Ir ledusskapis ar ū deni, nav tē jkannas.
3. Viesnī ca. Teritorija pieticī ga. Pats galvenais ir depozī ts dvieļ iem. Tas ir arī USD 10 vienai personai vai USD 20 par numuru. Tas tika darī ts, lai sauļ oš anā s krē sli nebū tu aizņ emti, bet kā di 20 dolā ri mū sē jos neapturē s. Diemž ē l. Lai gan kurš nobijā s, atstā ja bē rniem savus š ortus un piepū š amā s rotaļ lietas.
Un vē l viens svarī gs moments - Wi-Fi ap viesnī cu ir apmaksā ts - 15$ par 7 dienā m, vai bez maksas veikala stā vā , bet tur var tikai rakstī t ģ imenei ziņ nesī , ka esi dzī vs un vesels, es nē pat ielā dē t fotoattē lus.
Pati viesnī ca nav gluž i jauna, dī vā ni ir nedaudz nolietoti, starp citu, arī tā pē c, ka kā ds uz tiem sē dē ja slapjos š ortos, bet visā di citā di viss ir ļ oti jauki. Ir daudz foto zonu, apstā dī jumu, ir terase ar kaudzi galdiem un dī vā niem, kur var labi pavadī t vakaru. Starp citu, blakus bā ram ir vienī gā vieta, kur viņ i pasniedz š ampanieti.
Un uz veikalu un restorā na grī das bā rā tiek pasniegta uzvā rī ta turku kafija, ļ oti pieklā jī ga, un papildus vē l kaudze saldumu.
Ē dinā š ana bija galvenajā restorā nā mī nus otrajā stā vā . Ir arī galvenie veikali. No rī ta, pat ierodoties agri, bija jā mē ģ ina izdomā t kaut ko citu, lai brokastu, izvē le nav ī paš i laba, vai pankū kas ar pī rā gu buntī ti vai ceptas olas ar zaļ umiem un sieru. Un viss. 7 dienas pē c kā rtas jau kļ uvis garlaicī gi.
Pusdienas bija labā kas, bija zivis un vistas un liellopu gaļ a, saldumi, visiem pietika, bet vajadzē ja ubagot no skā biem viesmī ļ iem, kuriem arī bija par maz, tā pē c bija milzī gas rindas. Vā rdu sakot, pā rmaiņ as pē c karantī nas š ajā ziņ ā nav uz labu.
Vakariņ as bija viscienī gā kā s, bija daudz grilē š anas (par pā rsegu skat. augstā k), bet atkal atkal rindas un, ja atnā ci vē lā k vakariņ ā s, daudz nevarē ja paspē t.
Kas attiecas uz alkoholu, lai gan rakstī ts, ka tas ir ultra viss iekļ auts, tas bija vietē jais, lai gan ļ oti cienī gs. No sodas - fanta, kola, sprite, toniks, no sulā m - labā kais manuprā t ir ā bols, bet tas vē l jā atrod). Un arī kokteiļ u gū zma, garš ī gi un ne pā rā k.
Mī nus treš ajā stā vā ir spa, kurā pastā vī gi bija jā ņ em un jā atdod dvieļ i, kamē r viņ i visos iespē jamos veidos centī sies jū s ievilinā t spa procedū rā s. Tas nav piemē rots visiem, galvenais ir nesteigties pieņ emt lē mumu pirmajā dienā . Ir arī trenaž ieru zā le, maza, bet, spriež ot pē c stieņ a, kas tikko sā kusi rū sē t, tā nav ī paš i iecienī ta vieta. Iekā pt drī kst tikai kedas.
4. Pludmale un baseins. Uzreiz par baseinu, ja paveiksies pie tā tikt pie dvieļ u aizņ emtā m vietā m, tad tas ir silts, tī rs un man ļ oti smarž oja pē c hlora, tā pē c pā rsvarā bijā m pie jū ras. Ir 3 baseini - divi lieli, viens pie slidkalniņ iem ir mazs, vietu nav tik daudz.
Tagad par jū ru. Nepieļ aujiet mū su kļ ū du - pē rciet koraļ ļ us mā jā s! Tas ir nepiecieš ams! Uz vietas viņ i pā rdod par 10 USD, nevis labā kā kvalitā te. Citā di sagaidiet zilumus uz papē ž iem un dusmas dvē selē ) Pati jū ra gandrī z uzreiz ir tī ra, silta un dziļ a. Uzreiz jā saka, ka ar bē rniem tas nav labā kais variants, mē s nemitī gi novē rojā m savē jo, jo baseini ir dziļ i, jū ra dziļ a, alternatī vu nav. Smilš u nav vispā r, ir tikai akmeņ i. Sauļ oš anā s krē slu bija daudz, bet, ja jū s nedaudz izgulē sities, ar to var nepietikt. Starp jū ru un baseinu atrodas bā rs, kurā tiek rī kota š ovprogramma, visu diennakti ir pieejams arī alkohols un no pulksten 10 lī dz 17 var ē st ā trā s uzkodas. Visur ir kafijas automā ti, sula, tā pē c ir alternatī va nedzē rā jiem.
Ir mazs amfiteā tris, ir bē rnu animators, vakarā mini diskotē kā dejo un dzied, pa dienu vē l kaut kas, bet ne visu dienu.
Š ova programma, tā pat kā galvenais animators, ir kaut kas. plkst. 10 vingrojumi un sacensī bas, vakarā pamatprogramma.
Kopumā mū su gadī jumā plusu bija vairā k, un, neskatoties uz to, ka lidojumi turp un atpakaļ kavē jā s, un reizē m personā ls bija rupjš , mē s labi atpū tā mies. Tur joprojā m ir labi cilvē ki
аватар Sergej713760
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ļ oti skaista viesnī ca. Gan telpa, gan teritorija. Pakalpojums ir stabila vienī ba. Mē s 10-15 minū tes gaidī jā m ē damistabā pie katra strā dnieka loga. 12 procesiem 3-4 cilvē ki. Izlej kā cū kas. Rupjī bas no pā rdevē jiem uz vietas pē c pirkš anas atteikuma. … Tomēr ▾ Ļ oti skaista viesnī ca. Gan telpa, gan teritorija. Pakalpojums ir stabila vienī ba. Mē s 10-15 minū tes gaidī jā m ē damistabā pie katra strā dnieka loga. 12 procesiem 3-4 cilvē ki. Izlej kā cū kas. Rupjī bas no pā rdevē jiem uz vietas pē c pirkš anas atteikuma. Un ī paš nieki un administrā cija, š ķ iet, ir apmierinā ti ar to. Ē diens bija gandrī z tā ds pats. Ē diens trim. Ar mī nusu. Paldies par ekskursijā m. No 7 dienā m 5 pavadī jā m ā rpus viesnī cas. Nevienam neiesaku š o viesnī cu. Kvalitā te un prieks slē pjas detaļ ā s. Un š eit klients netiek novē rtē ts. Skumji, jo š ajā skaistumā ir ieguldī ts tik daudz naudas un pū ļ u.
аватар _38236
Viesnī ca ir cienī ga 5. Ē kas dizains ir tā ds, ka no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Viesnī cā ieradā mies 4.30 un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, bez papildus maksā jumiem. Viesnī ca ir moderna, lielisks dizains, tī ra. Viesnī cas teritorija ir kompakta, zaļ a un ļ oti tī ra. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir cienī ga 5. Ē kas dizains ir tā ds, ka no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Viesnī cā ieradā mies 4.30 un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, bez papildus maksā jumiem. Viesnī ca ir moderna, lielisks dizains, tī ra. Viesnī cas teritorija ir kompakta, zaļ a un ļ oti tī ra. Ē diens daudzveidī gs, ļ oti garš ī gi pagatavots, ē dienu noformē jums š iks. Katru vakaru bija zivis (doraba, jū ras asaris), kā arī grilē ta gaļ a, vista, visā di augļ i. Labas kvalitā tes vī ns un š ampanietis (ko mē ģ inā ju). Daudz bā ru, viens no tiem pludmalē.24 stundas diennaktī . Bā rā pie vestibila visi dzē rieni tiek ielejami stikla traukos. Ir ū denspī pe. Man ļ oti patika animā cija viesnī cā , lieliskas vakara š ova programmas: vingroš ana, akrobā tika, ū denspolo, sacensī bas, diskotē kas, viss augstā kajā lī menī . Gribu pateikties viesnī cas ī paš niekiem, viesnī cas vadī bai un personā lam par pacietī bu un titā nisko izturī bu un darbu, pateicoties kuriem mums tika radī ti visi apstā kļ i ē rtai un droš ai atpū tai.
прекрасная подружка !!!! вид из номера ресепшн
аватар didovykva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos, bija 10 dienas. Kopumā viņ i ir apmierinā ti, gribē ja aizvest uz kaimiņ u Litoru, bet rezultā tā nebija lidmaš ī nas biļ etes, tā pē c piestā jā m š eit. No mī nusiem pilnī gi nav kur apgriezties teritorijā , it kā viss ir, bet vakarā vienkā rš i nav kur staigā t - izgā jā m ā rā no teritorijas un gā jā m uz Tirdzniecī bas centru. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos, bija 10 dienas. Kopumā viņ i ir apmierinā ti, gribē ja aizvest uz kaimiņ u Litoru, bet rezultā tā nebija lidmaš ī nas biļ etes, tā pē c piestā jā m š eit. No mī nusiem pilnī gi nav kur apgriezties teritorijā , it kā viss ir, bet vakarā vienkā rš i nav kur staigā t - izgā jā m ā rā no teritorijas un gā jā m uz Tirdzniecī bas centru. Ar nelielu slodzi - lieliska iespē ja, kad viņ i aizbrauca, tas bija 100% un tas jau radī ja zinā mas neē rtī bas.
аватар vikuletta
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
1) Istaba: tī ra, jaunas mē beles. Mē s dzī vojā m 4 stā vā ar sā nu skatu uz jū ru. Istabā bija viss nepiecieš amais. Bet brilles nav, tā s jā prasa. Viņ i tī rī ja katru dienu, bet nekā di nereaģ ē ja uz mā sas dzimš anas dienu, un gulta netika mainī ta pat vienu reizi. … Tomēr ▾ 1) Istaba: tī ra, jaunas mē beles. Mē s dzī vojā m 4 stā vā ar sā nu skatu uz jū ru.
Istabā bija viss nepiecieš amais. Bet brilles nav, tā s jā prasa. Viņ i tī rī ja katru dienu, bet nekā di nereaģ ē ja uz mā sas dzimš anas dienu, un gulta netika mainī ta pat vienu reizi.
Komentā ros bija jautā jums par halā tu - tie nav.
Ir č ī bas un dvieļ i, viss kā rtī bā .
Mū su istabā nebija duš as ž elejas, tikai balzams, š ampū ns un losjons. Mums tā nav problē ma, jo paņ ē mā m savē jo.
2) Teritorija ir maza, kompakta un ir daudz foto zonu, ļ oti instagramma viesnī ca, patiks visā m meitenē m.
3) Pludmale ir oļ u, bet ir pontons ar ļ oti ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem pietiekamā daudzumā . Ž ē l tos, kas š eit ceļ o ar bē rniem, viņ i š eit galī gi nepieder.
4) Peldbaseini, 2 lieli pieauguš ajiem un 2 mazi. Tī ra un tī ra katru dienu.
5) Ē diens, kas ir garš ī gs, ir katrai gaumei. Zivis, gaļ a un jū ras veltes katru dienu.
6) Alkohols, ļ oti garš ī gs alus, nav atš ķ aidī ts. Alkohols ir turku, bet labas kvalitā tes. Ir pat š ampanietis, lai gan Turcijā tas ir retums.
7) Internets, karti vislabā k iegā dā ties lidostā . Viesnī cu internets ir slikts, un ne visur strā dā tas, par kuru maksā .
Par ekskursiju diviem viņ i samaksā ja USD 550 no izbraukš anas no Kijevas. Par naudu š ī ir lieliska iespē ja.
Parādīt vairāk »


iemiesojums larisel
Labdien! Atpūtai izvēlējāmies Q Premium, par viesnīcu viss it kā skaidrs, bet ir pāris jautājumi: vai istabā ir halāti? un pludmales dvieļi? Un pastāstiet man, kur ir labākā vieta, kur meklēt ādu?
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
iemiesojums 77_viola
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums karina.kakunina
Kā ar vannas piederumiem? Ko ēst un ko ņemt līdzi?
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Stroy-spektr201
1. maijā dodamies uz viesnīcu.
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums elena.voshuk
Labdien. Braucu uz šo viesnīcu ar bērniem, biļete jau iepriekš apmaksāta, bet nesaprotu, kurā labāk izvēlēties istabu. Par šo nekur nav informācijas, lai gan cenu starpība starp šīm istabām ir niecīga, tikai 10 dolāri par 14 naktīm. Lūdzu, palīdziet man to izdomāt, lai es varētu pavadīt lieliskas brīvdienas.
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель был построен в 2011 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Отель подходит для активного молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 35 км от центра г. Алания, в 85 км от аэропорта г. Анталия. Расстояние до аэропорта Газипаша — 80 км.
Pludmales apraksts Пляжная полоса 75 м, вход в море: пологий, галечный.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби бесплатно, услуги по глажке одежды, room service (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 4 ресторана — главный ресторан Vogue, 2 ресторана A la Carte (Итальянский ресторан Quinta, Османскйй ресторан Topkapi) — возможно 1 бесплатное посещение одного из ресторанов, 4 бара, 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, площади: 440 м2, 350 м2, 1 крытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 80 м2, терраса для загара, магазины, 2 конференц-зала.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem открытый бассейн, мини-клуб для детей 4-12 лет, работает с 10:00-12:30 и с 14:30-16:30, открытая и крытая игровые площадки. В основном ресторане можно воспользоваться блендером и микроволновой печью для приготовления детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, дартс (бесплатно), водные виды спорта (платно), компьютерные игры (платно), бочче (бесплатно), аквааэробика (бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 350 номеров. Состоит из одного 7-ми этажного корпуса.

Istabās

балкон, кондиционер, душ, туалет, полотенца, фен, минибар: бесплатно, телефон, сейф в номере: бесплатно, TV: спутниковое.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Alara Turizm Merkezi, A. Turkes Bulvari No:267, Okurcalar, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 527 43 44
Tīmekļa vietne: Q Premium Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.