ļoti jauka un jauka viesnīca

Rakstīts: 1 novembris 2016
Ceļošanas laiks: 19 — 26 oktobris 2016
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Labdien)))
Tas bija mū su pirmais lidojums, man bija ļ oti bail, bet es izdzī voju, mans vī rs lieliski izturē ja lidojumu.
Pie izejas no lidostas mū s sagaidī ja tū roperators Join up, reģ istrē jā mies un devā mies meklē t savu autobusu, kas mū s aizveda uz viesnī cu. Pa ceļ am uz viesnī cu gide Olga mums veica ekskursiju.
Viesnī cā mums nā cā s pā ris stundas pasē dē t viesnī cas vestibilā uz dī vā niem, gaidot reģ istrē š anos, tač u ī paš i nesamulsinā jā mies, pamē ģ inā jā m kokteiļ us. Un tad mū s iekā rtoja istabā ar skatu uz viesnī cas teritoriju un Vidusjū ru.

Tā kā Tū risma aģ entū ras Image vadī tā ja Taņ a Ņ ebož enko biļ etē norā dī ja, ka esam jaunlaulā ti, par ko liels paldies viņ ai, istabā uz gultas mū s gaidī ja gulbji un sirds ar rož u ziedlapiņ ā m, bet vakarā . viesnī cas administrā cija mū s atseviš ķ i apsveica kā zā s ar vī na pudeli un augļ iem. Bet ar gulbjiem viss nebeidzā s, viesnī cas darbinieki mū s katru dienu iepriecinā ja ar daž ā dā m figū riņ ā m no dvieļ iem un segā m. Bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti par š ā du attieksmi pret apmeklē tā jiem un labo apkalpoš anu.
Un sā kā s mū su neaizmirstamais medusmē nesis))))))))))))), un tā pē c mē s negribē jā m, lai tas beidzas.
Viesnī ca ir jauna, viesnī cas iekš ienē un tā s teritorijā ļ oti tī ra un skaista, daudz ziedu, palmu un fikusu, apkalpoš ana pieklā jī ga, ē diens pilns, augļ u un saldumu pietika.
Par jū ru atseviš ķ i, tas ir tikai brī nums!!! ! ! Pirmo reizi bijā m Vidusjū rā , izrā dī jā s ļ oti tī ra, ļ oti silta un ļ oti sā ļ a.
Mē s lieliski atpū tā mies. Laiks super, debesis skaidras, temperatū ra lī dz 40 grā diem pē c Celsija.
Mē s devā mies jū ras ekskursijā s ar Starcraft jahtu un dž ipu safari, un vakaros devā mies uz izrā dē m, kuras atpū tniekiem sarī koja viesnī cas animatori, piedalī jā mies konkursos un ieguvā m divas medaļ as.
Kopumā mē s nevarē jā m iedomā ties š ā du atvaļ inā jumu))))) Un mē s vē lamies vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu