Paldies par brīnišķīgo uzturēšanos, Nox Inn!

Rakstīts: 15 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 29 augusts — 6 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s bijā m trī s pieauguš ie un piecus gadus veca meitene. Savienojiet numuru 6036 ar skatu uz jū ru. Pludmales viesnī ca. Viss personā ls nav slavē jams. Profesionalitā te, pieklā jī ba, draudzī gums, pozitī va. Tū lī tē ja atbilde uz jebkuru pieprasī jumu. Tiesa, nav par ko sū dzē ties. Viss ir tī rs, jauns, skaists, viss darbojas pareizi. Pienā cī ga skaņ as izolā cija. Istabas ir ā rkā rtī gi plaš as, tī ras, ē rtas, aprī kotas ar pilnī gi visu nepiecieš amo, par visu ir padomā ts. Rozetes, pakaramie, noliktavas vietas pā rpilnī bā . Bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Seifs ir droš s. Gaisa kondicionieris strā dā lieliski. Jā , tas ieslē dzas tikai no vienas atslē gas kartes visiem, bet vē lamā temperatū ra tiek sasniegta daž u minū š u laikā . Miega rež ī ms ir ļ oti ē rts naktī . Pie mums vismaz kondicionieri darbojā s gan reģ istratū rā , gan vestibilā . Tī rī š ana notiek katru dienu, viss mainā s. Liels mē belē ts balkons, kurā var izmitinā t visu uzņ ē mumu. Ir ž ā vē tā js.
Pati teritorija ir skaista un pietiekami liela, ņ emot vē rā , ka viesnī ca ar terasē m nolaiž as lī dz jū rai. Ir veikali, frizē tava, spa. Pludmales dvieļ u maiņ a katru dienu lī dz 19:00. Trī s daž ā da dziļ uma un temperatū ras pieauguš o baseini, ū denskritumi, ū dens slidkalniņ i. Bē rniem - ū dens baseins ar slidkalniņ iem. Viņ iem animā cija un vakara bē rnu diskotē ka. Pieauguš ajiem jautra ū dens aerobika, vakara š ovi, kas notiek terasē paš ā krastā , nevis zem paš iem viesnī cas logiem. Zem nojumē m un pie baseiniem un jū rā ir daudz pavisam jaunu sauļ oš anā s krē slu. Tur paš ā krastā atrodas pludmales kafejnī ca, kur var papusdienot, paē st tikko ceptas turku kū kas, iedzert vai nobaudī t saldē jumu, kas ir ļ oti ē rti. Jā , un pie baseiniem jū s vienmē r varat atsvaidzinā t sevi, nekā dvē sele prasa)))


Ē diens ir pavisam cits stā sts. Ī paš s paldies š efpavā riem! Pirmkā rt, jū s varat pilnī bā ē st gandrī z visu diennakti.
Otrkā rt, es vispā r neatceros tā du š ķ irni tā dā daudzumā . 7 pilnas dienas nebija iespē jams visu izmē ģ inā t, lai arī kā gribē jā s. Zivis, gaļ a neaptveramā daudzumā variā cijā s, zupas, salā ti, dā rzeņ i, vienmē r svaigi garš augi, augļ i - visa pietika visiem pā rpā rē m. Un daž ā das mē rces! Un deserti! Un kā da kafija! Ļ oti apmierinā ts ar gardo turku ē dienu daudzveidī bu. Jā , rindas daž kā rt veidojā s pē c Eiropas pā rtikas, bet ne pusstundu. Un š eit tā ir katra paš a izvē le: vai ir jā stā v rindā , kad tuvumā ir tik daudz un jebkurai prasī gā kai gaumei. Kā arī ē dienu izvē le brokastī m) Kā dreiz lietots a la carte. Garneles bija lieliskas.

Alkohols ir daudzveidī gs un mū su gaumei diezgan kvalitatī vs. Viņ i dzē ra viskiju kokteiļ os, tas nekā dā veidā neietekmē ja viņ u veselī bu))) Jū ra. Katrs atradī s arī pludmales pē c savas gaumes: smiltis, oļ i, akmens plā ksnes, pontoni.
Ejot pa kreisi pa promenā di, jū s nokļ ū stat atmosfē riski gleznainā smilš ainā pludmalē klintī s ar alā m un grotā m.
Negatī vā puse ir bezmaksas Wi-Fi tikai vestibilā un strā vas trū kums sastrē gumstundā s.

Kopumā jā saka, ka š is ir pirmais gadī jums mū su praksē , kad visa atvaļ inā juma laikā tikai divas reizes izgā jā m no viesnī cas, lai izstaigā tu tuvā kos tirgus. Visas dienas bija piepildī tas ar prieku un pozitī vu acu ā boliem. Paldies par to, Noksinn! Mū su pateicī ba un cieņ a jums! Realitā te izrā dī jā s daudz labā ka nekā gaidī ts. Ī paš i š ī s pandē mijas laikā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu