Es atceros, man tevis pietrūkst, es gribu atgriezties

Rakstīts: 11 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 30 jūnijs — 9 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cai palī dzē ja izvē lē ties draugu, kurš strā dā tū risma aģ entū rā . Cik es esmu pateicī gs par š o izvē li.
1. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta, ap 7 no rī ta bijā m viesnī cā un uzreiz devā mies brokastī s, atstā jot mantas reģ istratū rā . Pē c brokastī m izstaigā jā m viesnī cu, nedaudz paskatī jā mies un izmitinā jā m mū s kaut kur ap 11.
Istaba grezna, divistabu. Ar tieš u skatu uz jū ru. Oho. Č ī kst, č ī kst, sajū smina)))

2. Viesnī cas teritorija, lai arī maza, bet man tā ir visvairā k. Atpū tā mies viesnī cā s ar milzī gu teritoriju, nepatika. Un š ajā viesnī cā viss ir tik labi pā rdomā ts. Pa ceļ am uz jū ru noteikti paiesiet garā m peldbaseiniem, mini klubam, ielu restorā niem, un nu jau esat pludmalē . Un jū s staigā sit pa taku, ko ieskauj vī nogulā ji ar ziediem un zaļ umiem. Skaistums ir neticams. Viesnī cas teritorija tiek uzraudzī ta. +100500
3. Animā cija. Diena nav uzmā cī ga. Personī gi apskatī jā m plakā tu, kad kas notiks un, ja vē lē jā s, piedalī jā mies. Prau savulaik piedalī jā s mini sacensī bā s lielajā baseinā . Meita (5 gadi) mā cī jā s dejot vē derdejas, nodarbojā s ar vingroš anu. Mū su bē rni piedalī jā s minkluba dzī vē (mini konkursi, Pavā ru diena (kur bē rni paš i gatavoja picu) u. c.
Vakara animā cija (un paš i, un daudzi apmeklē tā ji ar dejā m, priekš nesumiem), tematiskie vakari.
4. Bē rniem. Atseviš ķ a zona ar baseinu, miniklubu. Apļ veida krustojumi, kas ietver gan pē cpusdienu, gan vakaru. Vakarā tā s, protams, ir skaistā kas, jo iedegas daudzkrā sainas spuldzī tes. -1 stā vā ir spē ļ u automā ti, boulings, biljards, spē ļ u konsoles. Tas jau ir samaksā ts. Bet par saprā tī gā m cenā m.
4. Naktsdzī ve. Mē s ar vī ru devā mies uz diskotē kā m viesnī cā s. Amfiteā tra zonā ir slē gta telpa, kur var iedzert kokteili un dejot. Ko mē s faktiski darī jā m periodiski)))
5. Uzturs. Viss bija. Augļ i, vista, zivis, gaļ a, jū ras veltes un, protams, saldumi.

Apmeklē ja a la carte itā ļ u valodu. Viņ u deserts ir mmm. . . gards. Un laulā tā dzimš anas diena tika svinē ta japā ņ u valodā a la carte. Kur desertā viņ us cienā ja ar ceptu saldē jumu. Mani pā rsteidza fakts, kā tas (saldē jums) tika pasniegts dzī vesbiedram. Visi viesmī ļ i iznā ca ā rā un, dziedot "happy idleness to yu", kū kas vietā iznesa saldē jumu ar svecē m. Š o dziesmu uzņ ē ma visi restorā na viesi, un tā bija tik patī kama, forš a un negaidī ta.
Dienu vē lā k tematiskie vakari restorā nā .
6. Pludmale. Varbū t š eit es noņ ē mu zvaigzni, jo pludmale ir oļ u. Sā p staigā t basā m kā jā m. Viņ i izkā pa ar droš ī bas apaviem vai pat nokā pa jū rā no mola. Uz mola ir arī sauļ oš anā s krē sli un abā s mola pusē s ir 2 nogā zes un duš a.
Pā rē jā laikā saņ ē mā m komplimentus no viesnī cas, kā mū su atvaļ inā juma laikā bija: kā zu gadadiena, dzī vesbiedra dzimš anas diena.
Stā sti visu, nestā sti. Mums paš iem ir jā atpū š as.
Teikt, ka esmu apmierinā ts ar viesnī cu, nozī mē neteikt neko))) Es jau gribu atgriezties. Paldies Mukarnas : -* un Valentī na (š ī ir viesnī cas feja) Administratore, kas padarī s Jū su uzturē š anos viesnī cā pē c iespē jas ē rtā ku. Tik simpā tisku, labestī gu attieksmi no viesu stafetes puses vē l neesam sastapuš i.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu