Tāpat kā viesnīcas gids, Murats un viņa komanda izspiež jums naudu vienā istabā.

Rakstīts: 11 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 24 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 6.0
Sā kš u vienkā rš i un nesarež ģ ī ti. Ja vē laties sabojā t savas brī vdienas, laipni lū dzam š ajā viesnī cā . Ar sievu tajā atpū tā mies 2019. gada jū nijā . Teikš u uzreiz, ka š is bija pirmais ceļ ojums uz Turciju, tā ka ar luksusa viesnī cā m neesam izlutinā ti, tač u pat Urjupinskā nav tā du š ausmu. Veicu rezervā ciju, galvenā pretenzija ir viesnī cas administratoriem reģ istratū rā un viesnī cas gidam Muratam no Anex Tour. Pati viesnī ca nav slikta, bet acī mredzot ne 5*, drī zā k laba 3* vai vā ja 4*. Sā kš u secī bā:
Lidojā m labi, ā tri atradā m savu autobusu, transfē ra gids Andrejs ļ oti jauks puisis, draudzī gs, pretimnā koš s. Kad mē s tur nokļ uvā m, mē s pat nepamanī jā m. Andrejs stā stī ja interesantus faktus, sniedza praktiskus padomus un visos iespē jamos veidos izklaidē ja pasaž ierus. Laiks paskrē ja nemanot un ar labumu. Liels paldies Andrejam, puisis ir labi padarī ts un labs profesionā lis.
Un tad sā kā s piedzī vojums.

Uz reģ istrē š anos ilgi nebija jā gaida, kamē r sē dē jā m vestibilā , darbinieks, viņ u sauc Buraks, uzreiz piedā vā ja tē ju, kafiju, vispā r jauki. Par Buraku pastā stī š u vē lā k, uzreiz pateikš u, ka š is ir viens no labā kajiem viesnī cas darbiniekiem. Izsniedza 1013. kabinetā , atstā ja koferus vestibilā devā s meklē t. Puiš i, te ir tumsa, tā das š ausmas neesmu redzē jis Krievijas guberņ as vissiltā kajā s viesnī cā s !!!! ! Pirmkā rt, tas ir paplaš inā jums, spā rns, kurā atrodas virtuve un citas mā jsaimniecī bas. istabiņ as, pa servisa eju aiziet uz istabu gar virtuvi, pretī gi smird, kaut kā da sapuvusi zivs, koridorā grī da lipī ga. Telpa un piebū ves spā rns atrodas tieš i pie servisa ieejas virtuvē , var dzirdē t kā gatavo un kā smarž o pat istabā . Numurs atrodas 1.5 stā vā . Burtiski starp 1. un 2. stā vu. Istaba maza, 15 kv. m. , netī ri smacī gs, smarž o pē c kanalizā cijas.
Vē l vairā k: to nevar aprakstī t, tas ir jā redz - izž uvuš i mati, netī rumi, traipi, traipi pa visu istabu, duš ā , uz naktsgaldiņ a, uz grī das utt. Vā rdus nevar izteikt, skatiet fotoattē lus un videoklipus vietnē youtube. Kondicionieris darbojas tā , ka telpā ir karstā ks nekā ā rā . Balkons iet tieš i uz ē damistabas jumtu. Vannasistabā ir viena spuldzī te, sarū sē juš i plaukti, netī ra duš a ar izkaltuš iem matiem, neizmazgā ta izlietne ar traipiem, izkaltuš i kukaiņ i utt. Istabā grī da ir lipī ga, sienas krā sotas, naktsskapī tis arī klā ts ar matiem un putekļ iem.
Dabiski prasī jā m citu numuru, uzsveru, ka prasī ja, mierī gi, nelamā joties, argumentē jot kā pē c un reģ istratū rā parā dot administratoram (Ī ss, tievs, plikpauriņ š . Vā rdu diemž ē l neatceros), ka š is numurs ir. nepā rprotami nav standarts, ko iegā dā jā mies tū rē , bet drī zā k netī rī ta un nekad ekonomiska.
Viņ š sā ka mums pierā dī t, ka š is ir standarta numurs, kopumā viesnī cā ir tikai 3 veidu numuri: ekonomiskais kas atrodas tajā paš ā piebū vē , bet bez balkona un -1 stā vā , standarta kā mū sē jais ( ar balkonu) un ģ imene (ģ imene) .

Bet tad ir vē l interesantā k: mē s vē rsā mies pie viesnī cas ceļ vež a no Anex Tour, š ī "vī rieš a" vā rds ir Murats. Viņ i mierī gi izskaidroja situā ciju, viņ š pā rmija daž as frā zes ar administratoru turku valodā un arī sā ka mums pierā dī t, ka š ī ir standarta istaba un ka mati un netī rumi nav biedē još i. Pat uz argumentiem, ka viesnī cā ir nevis 3 veidu numuriņ i, bet č etri (tā rakstī ts viesnī cas mā jaslapā ), viņ š teica, ka jū s maldā ties, tū roperators jū s maldinā ja. Un tā saka Anex Tour gids!! ! Mē s sā kā m saprast: pirmkā rt, istaba, kurā mē s bijā m apmetuš ies, nebija 22 kv. m, un 15 kv.
m, š is vairs neatbilst standarta ciparam, turklā t standarts ir paredzē ts 3+1 izmitinā š anai, un ekonomija 2 cilvē kiem, es aizgā ju izmē rī t telpas kvadrā tu, saku š iem puiš iem, ka viņ i noteikti kļ ū dā s . Š is š ķ ū nis nevar bū t standarta numurs visos aspektos, turklā t viņ u mā jaslapā aprakstī tie parametri. Viņ i sā ka strī dē ties, Murats un viņ a komanda turē jā s pie sava. Tā lā k esot vienojuš ies parā dī t citu istabu, tajā paš ā spā rnā Nr. 1020, izrā dī jies tas pats, un arī ā rdurvis zī mē jas uz grī das. Teicu, ka tā nedarbosies, skat, man teica, ka viss aizņ emts. Un tad Muratiks klusi pienā k pie manis un sā k vairoties pē c naudas: saka, ka š ī ir standarta, nevis ekonomiska istaba, ja gribi, vari ielikt naudu kastī tē ar dzeramnaudu un tiksi pā rcelts. Uz jautā jumu, kurā istabā viņ š teica tā dā s paš ā s š ausmā s, bet ar skatu uz jū ru.
Pē c atteikuma Muratiks atkal piegā ja un sā ka š ķ irties jaunā veidā (Murata mī ļ ā kā frā ze ir "Nu, jū s esat pieauguš ie, jū s visu saprotat"), teica, ka ir luksusa numurs (lai gan viesnī cā tā du nav ) un ka tas maksā.70 dolā rus , maksā jiet administratoriem caur to un viņ i mū s pā rcels. Kad gribē jā m iet apskatī ties numuru, tas nez kā pē c izrā dī jā s aizņ emts, tad pē kš ņ i atkal parā dī jā s un maksā ja jau 40$, turpinā jā m strī dē ties un numurs uzreiz pazuda. Piezī mē ju, ka viesnī cas gids Murats bija pilnī bā nostā jies administratoru pusē un, visticamā k, vadī ja š o bandu, kura pā rdod jums tā lā k savas istabas, par kurā m jau sen ir samaksā ts. Pilnī gi nostā jas administratoru pusē , runā ar tevi augstprā tī gi, smī kņ ā jot, pierā dot, ka esi stulbi, viss kā rtī bā , dzī vosi š ķ ū nī . Vispā r gribē jā s noskrū vē t visas š ī s bandas galvas un vienkā rš i pildī t hari par tā du cū ku attieksmi. Jū s vienkā rš i esat audzinā ts naudas dē ļ , nekaunī gi, ciniski, bez vilcinā š anā s.
Turklā t aprē ķ ins š eit ir vienkā rš s, viesis, kurš ieradā s ir noguris, vē las pē c iespē jas ā trā k atstā t lietas, ieiet duš ā , doties uz jū ru, paē st, atpū sties, ir zinā mā stresā , turklā t viesim ir noteikta cerī bas, un, protams, atvaļ inā juma sā kumā ir nauda. Tas ir tas, ko š ie noziedznieki un zagļ i nebaidā s no š ī vā rda. Bred, daudzi nevē las lamā ties un strī dē ties, un tā pē c maksā.


Tā lā k: pē c tam, kad es Muratam un viņ a komandai paskaidroju, ka tā ir tī ra ū dens izspieš ana, Krievijas Federā cijas Kriminā lkodeksa 163. pants, ka nekavē joties uz Anex Tour lidos sū dzī ba ar mū su sarunas ierakstu, mē s piezvanī sim uz viesnī cu. menedž eris, ja nepiecieš ams, policija piekrita mū s pā rcelt, bet tikai rī t, jo citu istabu nav un rī t citi cilvē ki aizbrauks, un mē s tiksim pā rvietoti. Un tagad jautā jums viesnī cas vadī tā jai un Anex Tour: kā tas nā kas, ka biļ ete pirkta iepriekš , apmaksā ta, apstiprinā ta viesnī cā , bet istaba nez kā pē c aizņ emta ?? ? Kā???
Tas ir tieš s lī guma pā rkā pums no Anex Tour un viesnī cas puses.


Turpinā sim: un tad pie velna - bijā m noguruš i, vē l mazliet un nebū tu sevi savaldī juš i un š ai bandai piebā zuš i sejas, nolē mā m nolikt mantas, lai dotos uz jū ru izelpot. Pagaidi rī t. Bet tā nebija: sā kumā negulē jā m naktī s, jo bija traki karsts, gaisa kondicionieri izmē ģ inā ja visi, arī nakts administrators (starp citu, puisis, dī vainā kā rtā , juta lī dzi), bet viņ š sildī ja, vā rda tieš ā nozī mē , tur bija karstā ks nekā ā rā . Atvē ra balkonu, skaņ as no virtuves, trauku pē rkons nekas, odi sā ka kost, nebija iespē jams gulē t, lai gan viņ i gulē ja drē bē s, jo kaili uz tā das gultas negribas. Arī duš ā negā jā m ne dienu, jo ar š iem matiem nevarē jā m iedziļ inā ties un bailes kaut ko aizķ ert izrā dī jā s stiprā kas par vē lmi mazgā ties. Vispā r pa nakti negulē jā m. Garastā voklis pretī gs, pā rē jais sabojā ts.
Bet tas vē l nav viss: no rī ta ienā cē jiem bija paredzē ta tikš anā s ar viesnī cas gidu Muratu. Teikt, ka viņ š runā ja rupji, augstprā tī gi - neteikt neko. No noderī gajā m lietā m viņ š tikai pateica, kur ē st un kurā laikā (to var ņ emt arī no piezī mes), pā rē jais bija ekskursiju vtyuhivanie. Sanā ksme ir beigusies, mē s sē ž am un gaidam pā rcelš anos. Murats izliekas, ka mū s nepamana, pē c tam, kad es piegā ju klā t un jau atklā ti sā ku lamā ties par visu situā ciju, viņ š teica: “Labi, pā rvedī sim tevi. ” Š is zemcilvē ks arī mums izdarī ja labu, izrā dā s. Rezultā tā pulksten 11 viņ i beidzot pā rcē lā s. Murata un viņ a bandas neapmierinā tī bai nebija gala, kā gan neļ ā va puiš iem nocirst naudu.
Pā rcelts uz parasto istabu 1319 galvenā s ē kas 3. stā vā jau, kā jau bija paredzē ts, standarts ir 22 kv. m, naktsmī tne 3+1, ar normā lu skatu, tī rs, kondders darbojas.
Bet tad sapratā m, ka tas nav atseviš ķ s gadī jums, tajā dienā pie mums tika pā rceltas vē l divas meitenes, pajautā jā m kur viņ as ir, viņ as teica to paš u, kā mū s pirmo reizi iekā rtoja š ķ ū nī un arī izspieda naudu un pā rcē la tikai pē c tam. viņ i sā ka zvē rē t. Tad pē c 3 dienā m ieraudzī jā m vē l vienu jaunu pā ri (puiš i no Maskavas un Jaroslavļ as), arī viņ us pē c ieraš anā s ielika ellē . Pastā stī jā m puiš iem, ko darī t, kā dus argumentus dot un, ja kas, atsaukties uz mums un uz to, ka viņ i ieraudzī ja mū su jauno numuru, kas tieš ā m ir standarts. Jau nā kamajā dienā viņ i tika pā rvietoti uz parastu istabu. Un tad administratori un Murats sā ka š ķ ielē t mū su virzienā , aizvainojums un sī ki netī ri triki. Tad mū su istabas atslē ga nestrā dā un ir vairā kas reizes jā iet mainī t, un uz jautā jumu, kā pē c tā notiek, administratore pilnā nopietnī bā saka: „Varbū t laiks doties mā jā s?

"Viesnī cas gids Murats, pilnā nopietnī bā , periodiski jautā ja: " Pē rciet no manis ekskursijas, galu galā mē s jū s pā rcē lā m! "Tas ir, mums jā bū t pateicī giem š iem zemcilvē kiem, ka viņ i mū s piekrita pā rcelt uz mū su paš u istabu, par kuru jau sen bija samaksā ts, un pateicī bā nopirka no viņ a ekskursiju?? ? Tā jau nav rupjī ba, š ī ir klaja agresija. Murats un viņ a banda bija ļ oti aizvainoti uz mums, Redziet, puiš i zaudē ja naudu. Vā rdu sakot personā ls, tā teikt, turē ja varu un viesnī cas gids pilnī bā sabojā ja visu atvaļ inā jumu un visus iespaidus. Lai gan viesnī cas gidam a priori jā bū t mū su pusē , jā palī dz risinā t problē mas, jā bū t aizsardzī bai un labā kajam draugam. Patiesī bā š is ir izspiedē js un atklā ti sakot nepatī kams tips, kura izdarī bas nepā rprotami ietilpst kriminā lpantā...Aicinu pā rstā vjus Anex Tour: Es lū dzu jū s risinā t š o incidentu un jo ī paš i jū su darbinieku.
Ar tā diem kadriem tavs sauklis nekā di nesakrī t – “Strā dā jam, lai tu atpū stos! ” Ja Anex Tour pā rstā vjiem ir interese, varu sniegt video, audio un foto materiā lus par š o incidentu un liecī bā m. Lū dzu, atbildiet uz manu pieprasī jumu pirmstiesas rī kojumā . Vauč era numurs: 6432770, ekskursijas datums: 17.06. 2019-24.06. 2019. Mans tā lruņ a numurs: +7-917-848-66-82, pasts: ivanov-volgograd@mail. ru mani sauc Ivans.
Viesnī cas gida nosaukums: Murats tel: +905348130060

Par labo: pā rē jais viesnī cas personā ls ir diezgan normā ls, draudzī gs, gatavs palī dzē t. Ī paš i vē lē jos izcelt viesnī cas darbinieku, viņ u sauc Buraks (minē ju augstā k). Lielisks puisis, vienmē r palī dzē s, visu dienu ir kā jā s, pieies visiem, pajautā s, kā atpū š as, vai viss kā rtī bā , vai esi ar visu apmierinā ts, nekā palī dzē t. Patiess profesionā lis un jauks cilvē ks. Paldies.
Animatori: Saš a, Vika un Laš a ir forš i labi puiš i, vienmē r sveicinā s, č ato, strā dā lieliski un bē rni un pieauguš ie ir laimī gi, viss ir jautri, nerada stresu, nevienam netraucē , patī kami papļ ā pā t, smieties un vienmē r palī dz, ja nepiecieš ams. Personā ls, izņ emot administratorus un viesnī cas gidu, ir labs.

Viesnī cas teritorija: jā , tā nav liela, bet kopta un ē rta, viss tī rs, tuvu, zaļ umi. Jauka laba vide.


Jū ra: vienkā rš i burvī ga, tī ra, silta, caurspī dī ga, bez viļ ņ iem, skaists skats, pludmale labi tī ra, ieeja jū rā oļ aina (iesakā m ņ emt lī dzi peldč ī biņ as). Jū ra ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lielas ē nas ir izstieptas, ļ oti ē rti un pieklā jī gi.

Ē diens: te sliktā ks, vienmuļ š , č etras reizes ticis pie sapuvuš as pā rtikas (tomā ti, gurķ i, arbū zs un kukurū za). Augļ u ir maz, pā rsvarā zaļ i un nav garš ī gi, saldumi pā rsvarā no mannas. Principā jū s varat izvē lē ties, ko ē st, bet bez volā niem. Gaļ a ir vista, daž reiz tī tara.
Jē rs vienreiz bija piektdien, un tad lulas formā un apš aubā mas kvalitā tes (ar maziem kauliem un vē nā m). Daž i no dā rzeņ iem ir labi, ir garš ī gas lietas, konditorejas izstrā dā jumi. Pā rē jais ir normā li, bet ē st var. Alkohols atš ķ aidī ts, tā -tā , bet pā rē jam derē s. Sacensī bu beigā s viņ i deva neatš ķ aidī tu viskiju, daudzi bija pā rsteigti (atš ķ irti))) Ierodoties mā jā s, es nosvē ros - es zaudē ju nedaudz svaru pat par puskilogramu. Lai gan viņ i ē da sā tī gi. Nu, tas drī zā k ir pluss, jo man mē dz bū t liekais svars un viegli pieņ emties svarā )))

Peldbaseins: mazs, tī rs, ar nelielu slidkalniņ u, lieliski piemē rots bē rniem, un arī pieauguš ajiem, kas vē las nokrist pie basiķ a, ir labi. Daudz sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem.

Blakus ir iepirkš anā s centrs, tirgus, netā lu no Alanjas (50 minū tes ar autobusu), atraš anā s vieta ir laba.

Kopā : Ja nebū tu viesnī cas gides un administratoru attieksmes, ja viņ i uzreiz iekā rtojā s tajā istabiņ ā , kam vajadzē ja bū t un nenodarbojā s ar izspieš anu, tad pā rē jais ir pavisam normā li. Viesnī ca ir piemē rota budž etam.

Bet es nevē los pie tā atgriezties, pat bez maksas, labā k ir nedaudz piemaksā t un labi atpū sties. Neiesaku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu