Club Wasa Holiday Village 4*– Atsauksmes

108
Novērtējums 5.810
№159 viesnīcas reitingā Alanja
5.3 Numurs
6.6 apkalpošana
5.9 Tīrība
6.3 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Konakli ciematā, netālu no veikaliem un kafejnīcām. Laba smilšu pludmale, dienas laikā uz vietas tiek rīkotas animācijas programmas. Uzcelta 1999. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām un jauniešiem.Vairāk →
аватар ladavlasenko70
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabā s var dzirdē t visus kaimiņ us un to, ko viņ i dara (kā viņ i mazgā , iet uz tualeti), nulles skaņ as izolā cija. No rī tiem istabā smird pē c kanalizā cijas, vannas istabā pastā vī gi uz grī das ir ū dens, basā m kā jā m iet duš ā ir bī stami. … Tomēr ▾ Istabā s var dzirdē t visus kaimiņ us un to, ko viņ i dara (kā viņ i mazgā , iet uz tualeti), nulles skaņ as izolā cija.
No rī tiem istabā smird pē c kanalizā cijas, vannas istabā pastā vī gi uz grī das ir ū dens, basā m kā jā m iet duš ā ir bī stami.
Dvieļ i un gultas veļ a ir notraipī ti.
Tas tiek tī rī ts katru dienu, bet tas nav manā ms.
Tī ri pludmales dvieļ i nekad nav pieejami, un bezmaksas sauļ oš anā s krē slu pulksten 9:00 ir grū ti atrast.
Ē diens katru dienu vienā ds, nav ko ē st, tikai dā rzeņ i, ž elejas deserti, divas zupas, no kurā m izvē lē ties, kartupeļ i un makaroni, daž reiz vista un zivis.
Wi-Fi ir maksas.
Ja vē laties uzlabot istabu, maksā jiet vē l 50 USD
Pludmale, kuras teritorijā ir daudz plā kš ņ u ū denī , ieejot jū rā var salauzt kā jas, dodamies uz kaimiņ u pludmali "serenity queen", ir iztī rī ts krasts, smiltis zem kā jā m un nē viļ ņ i.
Vakarā ir ļ oti garlaicī gi, vienī gais, ko var darī t, ir aiziet uz bā ru un dzert alu, kokteiļ us, tē ju un kafiju (shmurdyak).
No akvaparka ir tikai viens slidkalniņ š , un tas ir biedē još i.
Kas attiecas uz atpū tniekiem:
70% ir krievi, visi pā rē jie ir poļ i, vā cieš i un pā ris ģ imenes no Ukrainas.
Vienī gais, kas š o viesnī cu glā bj, ir siltā jū ra.
Ar 4 zvaigž ņ u viesnī cu nepietiek, maksimā li 3
Біля душу вода Старе та іржаве Неналежно миють Постіль у плямах Тюль у плямах Море тепле
аватар nata_mozg_gmail_com
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā bijā m 2021. gada oktobra beigā s (ī si pirms sezonas beigā m). Apskatī sim galvenos punktus: - Reģ istrē š anā s bija pulksten 12-13, kā norā dī ts reģ istratū rā , mē s ieradā mies netā lu no š ī laika, tā pē c gaidī jā m, nemē ģ inot reģ istrē ties agri. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m 2021. gada oktobra beigā s (ī si pirms sezonas beigā m).
Apskatī sim galvenos punktus:
- Reģ istrē š anā s bija pulksten 12-13, kā norā dī ts reģ istratū rā , mē s ieradā mies netā lu no š ī laika, tā pē c gaidī jā m, nemē ģ inot reģ istrē ties agri.
- Ē diens vidē js, viss ē dams, bet bez volā niem, augļ i, gaļ a ir klā t, bet no visa pa druskai, tā kā kafejnī ca maza, bez nelielā m rindā m neiztikt.
- Istaba ir maza, bet diezgan ē rta, viņ i periodiski nā ca, pā rklā ja gultu un savā ca atkritumus, citā di istabu gandrī z netī rī ja (slaucī ja utt. ).
- Jā , pludmale ir smilš aina un oļ aina, masē siet pē das, ejot basā m kā jā m lī dz jū rai un atpakaļ ) Tajā paš ā laikā ieeja ir diezgan saprotama, neskatoties uz to, ka tā ir š aura (jo uz pludmali ir akmeņ i). malā m), burā t tā lā k un baudī t peldē š anu.
- Animā cija, vienmuļ a, bet klā tesoš a, bija diezgan daudz volejbola gribē tā ju, tas mums ir svarī gi, tā pē c š eit bijā m apmierinā ti.
Un tagad daž i vā rdi par to, kas jums jā patur prā tā , reģ istrē joties viesnī cā :
- Viesnī cas teritorija ir aleja, kuras malā s atrodas mā jas ar istabā m, tā pē c var staigā t tikai turp un atpakaļ un ā rpus teritorijas. Principā viesnī cas visā Alanijā ir mazas, tā pē c nav jē gas salī dzinā t ar milzī gā m viesnī cā m, piemē ram, Ē ģ iptē .
- Pirmā s mā jas atrodas salī dzinoš i tuvu ceļ am, tā pē c iesaku apmesties no alejas vidus, ja esat jū tī gs pret troksni, jo ceļ a troksnis un pie pirmā s un pē dē jā s mā jas atveramie veikali var bū t kaitinoš s.
- Attē lā redzamais slidkalniņ š ir paredzē ts bē rniem (es to sapratu, bet dzirdē ju, ka viens no sveš iniekiem bija neizpratnē ).
- Uz istabas logiem nav moskī tu tī klu, tā pē c, atstā jot logu vaļ ā , kļ ū sti par vieglu laupī jumu odiem, kuri ir gatavi uz nakti zumē t zem auss, tā pē c iesaku paķ ert spirā li vai ko tamlī dzī gu.
аватар Tatiana7897
Tā tad, sā kotnē ji es gribu teikt, ka š ī ir visizdevī gā kā viesnī ca no tā m, kurā s esmu bijis iepriekš , es nekad neesmu bijis 4 Ē ģ iptē un Turcijā , un, tā kā jautā jums bija mala - doties atvaļ inā jumā tagad pā ris dienas) uz š o viesnī cu vai nedaudz pagaidī t, bet augstā kā s klases viesnī cā - nolē mu riskē t un lidoju. … Tomēr ▾ Tā tad, sā kotnē ji es gribu teikt, ka š ī ir visizdevī gā kā viesnī ca no tā m, kurā s esmu bijis iepriekš , es nekad neesmu bijis 4 Ē ģ iptē un Turcijā , un, tā kā jautā jums bija mala - doties atvaļ inā jumā tagad pā ris dienas) uz š o viesnī cu vai nedaudz pagaidī t, bet augstā kā s klases viesnī cā - nolē mu riskē t un lidoju. Uzreiz teikš u, ka izmaksas ir smieklī gas, tā pē c par š o naudu neko daudz negaidī ju, bet man likā s, ka tur ir jū ra, pludmale un kas vē l vajadzī gs, it ī paš i, ja ņ emat tikai Ukrainas kū rortpilsē tas. salī dzinā jumam tad tā bū s vismaz 2x dā rgā ka par š o tū ri, kuram draudzene piedā vā ja aizbraukt, painteresē jā s ko Turcija par š o naudu varē tu piedā vā t, vispā r kā pē c gan ne? ! )
Viesnī cā ieradā mies ap 6 no rī ta, noguruš i pē c nakts lidojuma un domā jā m, ka uz izlī gumu bū s jā gaida vē l vismaz 6 stundas, nolē mā m pajautā t, kā š o procesu varē tu paā trinā t un mums pateica skaitli (! ) $ 20 arī par istabu pirmajā ē kā no jū ras, jo mums arī teica, ka mū su istaba bū s lielā ka nekā standarta, un tas nav 20 USD dienā un nevis 50 USD, bet 20 USD par visu laiku un par agru reģ istrē š anos, tad sapratu, kā ds pluss budž eta viesnī cā s))
Istaba tieš ā m bija lielā ka ar 1 divguļ amo gultu un 1 vienvietī go gultu, platī ba arī bija lielā ka (satikā m citus viesnī cas viesus, tā pē c dalī jā mies iespaidos un devā mies viens pie otra ciemos apskatī t istabas))
Ē diens: viss ir diezgan pieticī gs, uz terases, kur vakariņ ā s ir grils, reizē m bija kaut kas jauns, bet tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no Konakļ a centra, mū s izglā ba un varē jā m iziet tur paē st citā s iestā dē s. Man ļ oti pietrū ka labas kafijas no rī ta. . . citā di viss nav slikti
Teritorija: diezgan maza, kompakta, maz apstā dī jumu, bet cenš as rū pē ties par to, kas viņ iem ir, daž ā s vietnē s raksta, ka ir sporta zā le, daž ā s, ka nav, un tā pē c nav. Nav tā , ka tā bū tu liela traģ ē dija, bet tā kā cilvē ks, kurš strā dā ja viesnī cu biznesā , zinu, pē c viesnī cu klasifikā cijas viņ am vajadzē tu atrasties 4 zvaigž ņ u viesnī cas teritorijā . Labi, š ī s ir detaļ as, kas tajā ir iespē jamas atpū tniekiem, nav ī sti svarī gas.
Pludmale: nu, 3 no 5. Nesapratu, kā pē c sauļ oš anā s krē sli atrodas 300 metru attā lumā no ieejas jū rā...ja godī gi, lielā kais noslē pums, kas bija visu atvaļ inā jumu, jo neviens viesnī cas darbinieks nevarē ja atbildiet uz š o jautā jumu)) ir maz brī vu sauļ oš anā s krē slu, un viņ i neizdomā ja, cikos tos vajadzē tu aizņ emt, jo viss ir aizņ emts kopš.7 no rī ta. Mē s principā atradā m vienus un salikā m kopā nedaudz tā lā k no nojumes un lielā kā s cilvē ku masas un principā tas bija normā li, pirmajā dienā tas izraisī ja nelielu aizkaitinā jumu, ka mē s izbijā m un devā mies sauļ oties pie jū ras dvieļ us, bet tad nekoncentrē jā mies uz š o un kaut kā paveicā s , un ja bija problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem, tad gā ja uz baseinu, bija darbinieki, kas palī dzē ja aizvilkt kur tī k un atrast brī vus, bet par to vē lā k) iebraukš ana jū rā arī nav viegls temats, otrajā dienā iecirtu sev ar akmeni dibenā un kaut kā pazuda vē lme peldē ties jū rā...tad devā mies tur, kur lielā kā daļ a cilvē ku ir, tur nav superē rti, bet akmeņ u mazā k un principā pacieš ami, bet tomē r jā uzmanā s, bet ū dens jū rā , protams, č umē ja. . . Nu kaut kā š ie mī nusi dara neš ķ iet tik nozī mī gi tagad, kad atceros, kā pē c perfekti silta ū dens tu izej ā rā un arī saule tevi apvij ar stariem. . . ) labi, kaut kas iegrima emocijā s un pat kļ uva mazliet nostalģ isks))
Personā ls un apkalpoš ana: bet š eit puiš i, protams, ir labi darī ts! Nē tieš ā m! Š ķ iet, ka viņ i visi kopā saprot, ka viesnī ca ir budž eta cena, un viņ u kopī gs mē rķ is ir panā kt, lai viesi tajā nepamanī tu trū kumus, bet gan koncentrē tu savu uzmanī bu uz atmosfē ru, ko sniedz personā ls.
Puiš i reģ istratū rā ir lieliski, viņ iem neko nevar prasī t - viņ i to dara uzreiz, ieteiks un pamudinā s! Ā rsts vienmē r ir uz vietas (nu, vismaz tad, kad man vajadzē ja). Pavā ri vienmē r ir smaidī gi un pozitī vi, neskatoties uz kilometru rindu trī s reizes dienā vairā kas stundas)
Bet kurš , š ķ iet, pā rvalda visus pā rē jos viesus, ir animatori. Kas manā izpratnē bija animatori? Tie ir tie puiš i, kuri aicina un aicina uz izklaidē m, kuras tiek organizē tas. . . un kaut kā viss. . . Bet š ajā viesnī cā viss ir kaut kā savā dā k. . ) visvairā k komunicē jā m ar Jā zepu. Viņ š sā kumā vē rsā s pie mums, lai iepazī tos, iepazī stinā ja ar sevi, un no š ī brī ž a, lai arī kā ds jautā jums mū s uztrauca, vienmē r bija gatavs mums palī dzē t. Nav sauļ oš anā s krē slu? Organizē jamies! Vai vakariņ ā m nav pieejami galdiņ i? Atradī sim! Vai meklē jat kaut ko jautru š ovakar? Uz diskotē ku! Man ļ oti patī k cilvē kos atklā tī ba, tā pē c viņ š vienmē r stā stī s, stā stī s, ieteiks, interesē sies, un, š ā di veidojot saziņ u, rodas draudzī guma atmosfē ra starp visiem mū su laikmeta viesiem, ar kuriem viņ š mū s iepazī stinā ja un radī ja. liela kompā nija, un mums bija jautri kaut ko piedalī ties, piemē ram, kā ds spē lē volejbolu, pussekundi atbalsta un saslimst, un bija jautri iet uz diskotē kā m! Un vē lā k devā mies pastaigā ties ar puiš iem un iekš ā pilsē tā un pat plā nojā m kaut kur aizbraukt kopā ar milzī gu kompā niju)) starp citu, kā dam tas varē tu bū t interesanti, Konakļ os treš dienā s notiek vietē jo tirgus, tur kaut ko var nopirkt mā jā s Ar tipisku turku nevar kaulē ties, bet vajag un ja vē l nebrauc mā jā s tad ļ oti daudz daž ā du augļ u, dā rzeņ u utt. . . Vā rdu sakot paldies Jā zepam, mums nemaz nebija jā garlaikojas un pā rē jā s iesē jā m ar citā m krā sā m! Patieš ā m, mē s esam viņ am ļ oti pateicī gi par to, es nevaru iedomā ties, kā ds iespaids bū tu atstā jis viesnī cu, ja darbinieki nebū tu bijuš i tā di, kā di viņ i ir! )
Rezumē jot, iespaids par atpū tu ir tieš i atkarī gs no noskaņ ojuma un gaidā m, ja mums bija svarī gi izklaidē ties, pā rstartē t un mainī t bildi, tad ikdienā atradā m daudz pozitī vu momentu un pievē rā m acis. mazā s lietas, daž reiz mē s vē lamies atpū sties ar visu komfortu un koncentrē ties tikai uz š ī m sajū tā m, tad jū s esat augstā kā lī meņ a viesnī cā .
Nemaz nenož ē loju, ka devos!
аватар podreza-37
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, fotogrā fijā m un to ieteica tū risma aģ entū ras Lolita vadī tā ja. Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri. Viesnī cas teritorijā ir lieliski celiņ i, skaisti apstā dī jumi. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, fotogrā fijā m un to ieteica tū risma aģ entū ras Lolita vadī tā ja. Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri. Viesnī cas teritorijā ir lieliski celiņ i, skaisti apstā dī jumi. Patika, ka visā ir restorā ns, ir trī s baseini, bā rs, bē rnistaba bē rniem. Bijā m ar manu 4 gadus veco meitu, viņ ai ļ oti patika bē rnistaba un baseins. Jū ra nav tā lu 5 minū š u gā jiena attā lumā . Istabas nav jaunas, bet iztī rī tas, ir viss nepiecieš amais, kondicionieris, ledusskapis, duš as tualete, mums patika balkoni. Ē diens arī ir visas klases. Bā rs, uzkodu bā rs. Lieliska apkalpoš ana, viss bija tī rs, man patika.
ресепшен ресторан сладости
аватар kseniyagolubenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir piemē rota klusā m, ģ imenes brī vdienā m. Viesnī cā ieradā mies ap 12:00. Reģ istrē jies pulksten 14.00. Atvaļ inā juma nedē ļ u nenož ē loju pat vienu reizi, ka izvē lē jos š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir piemē rota klusā m, ģ imenes brī vdienā m.
Viesnī cā ieradā mies ap 12:00.
Reģ istrē jies pulksten 14.00.
Atvaļ inā juma nedē ļ u nenož ē loju pat vienu reizi, ka izvē lē jos š o viesnī cu.
Man patika viss.
Daudz ē dienu visā m gaumē m
Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir veci.
Ideā la ieeja jū rā ģ imenē m ar bē rniem.
Oļ i, bet ne kritiski, kā jas palika neskartas.
Ir plī ts, to var redzē t, blakus jā bū t uzmanī giem, lai nesavainotu kā jas.
Bija putu ballī te, ļ oti forš i.
Ī paš s paldies par hammam - tas bija pilnī gs prieks.
Kopumā viss bija ļ oti labi.
Paldies viesnī cai par labu uzturē š anos.
аватар stanimakk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā s bija visu laiku labā kā s brī vdienas! Tač u uzreiz noskaidrosim: ja esi izvē lī gs cilvē ks, atradī si, pie kā pieķ erties. Tagad kā rtī bā 1. Istaba un pati viesnī ca. Mē s ieradā mies pulksten 11:00 un tikā m apsē duš ies uzreiz, nebija jā gaida lī dz pulksten 14:00! Vizuā li viesnī cas teritorija ļ oti forš a, skaista, kopta. … Tomēr ▾ Tā s bija visu laiku labā kā s brī vdienas! Tač u uzreiz noskaidrosim: ja esi izvē lī gs cilvē ks, atradī si, pie kā pieķ erties. Tagad kā rtī bā
1. Istaba un pati viesnī ca. Mē s ieradā mies pulksten 11:00 un tikā m apsē duš ies uzreiz, nebija jā gaida lī dz pulksten 14:00! Vizuā li viesnī cas teritorija ļ oti forš a, skaista, kopta. Istaba bija maza, bet tī ra. Viņ i katru dienu tī rī ja, saklā ja jaunu gultu un iedeva tī rus dvieļ us. Istabā bija 2 gultas, skapis, naktsgaldiņ š , televizors, ledusskapis, kondicionieris (strā dā ja! Kas svarī gi), galds un liels spogulis. Tā kā mē s ar draugu tikai gulē jā m un pā rģ ē rbā mies istabā , mums bija daudz vietas.
2. Ē dieni un dzē rieni. Viņ i labi baroja. Nevaru teikt, ka bija liela daž ā dī ba, bet katru dienu vismaz viens ē diens bija jauns. Brokastī s bija: daž ā das pā rslas, acu priekš ā ceptas pankū kas un olu kultenis, salā ti, to desiņ as un siera izstrā dā jumi. Pusdienā s un vakariņ ā s: daž ā di dā rzeņ u salā ti, gardas krē mzupas, skumbrija, vistas vai liellopa gaļ a, piedevas (kartupeļ i, cepti dā rzeņ i, makaroni un vē l kas). Kā du dienu vakariņ ā s viņ i pagatavoja š avarmu. Vienmē r bija saldumi (visā das kū kas, halva, turku gardumi utt. ), augļ i (apelsī ni, plū mes, arbū zi, melones, vī nogas). No dzē rieniem: ū dens, kafija, tē jas, alkohols. Alus, kokteiļ i, viņ i pagatavos visu, ko vē laties, ja viņ i zinā s, kā tos pagatavot. Alus - tā -tā , zī mola kokteilis "Larisa" - ļ oti garš ī gs, viskija kola - tie veido 1:1, ļ oti izturī gs)) Tas ir no tā , ko mē s dzē rā m.
3. Jū ra un baseins. Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir oļ i, dibens ir lieli oļ i. Izgā jā m bez speciā liem apaviem un viss bija ok. Kā jas neviens nesā pē ja. Starp trū kumiem: divā s vietā s ir plā ksnes, ieteicams par to neaizmirst viļ ņ u laikā , lai nejauš i nesaskartos. Pati jū ra ir tī ra un silta, bet tas nav atkarī gs no viesnī cas). Pieejami trī s peldbaseini: pieauguš o, bē rnu un ar slidkalniņ u. Visas trī s ir tī ras un atvē rtas lī dz pulksten 19:00.
4. Izklaide. Mana mī ļ ā kā prece. Animā cija ir AWESOME. Animatori ir AWESOME. No rī tiem nodarbojas ar vingroš anu, ū dens aerobiku, daž ā das spē les, vakarā izklaides programmas (uguns š ovs, putu ballī te, viesnī ca Miss, daž i dejotā ji utt. ). Eskorts uz naktsklubu.
Kopumā liels paldies Timuram, Dž ozefam un Hasanam par ļ oti jautri un droš i pavadī to laiku gan viesnī cā , gan naktsklubos.
Varbū t es kaut ko aizmirsu, bet es pateicu visvienkā rš ā ko. Dodieties uz "Larisu" ar labu garastā vokli, vē lmi lieliski atpū sties un tev viss bū s lieliski!! ! ! Starp citu, internets ir tikai reģ istratū rā , bet tas ir ļ oti forš i - atpū tieties no telefoniem un baudiet palmas!
аватар shapovalovlkt
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzreiz rakstī š u: š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju. . . Mē s meklē jā m kombinā ciju: cena - kvalitā te. Un prieks: trā pī jis mē rķ ī ! Viesnī ca man ļ oti patika, bet ne no pirmā acu uzmetiena)). Trū kst solī tā s trenaž ieru zā les, nesporto vispā r. … Tomēr ▾ Uzreiz rakstī š u: š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju. . . Mē s meklē jā m kombinā ciju: cena - kvalitā te. Un prieks: trā pī jis mē rķ ī ! Viesnī ca man ļ oti patika, bet ne no pirmā acu uzmetiena)). Trū kst solī tā s trenaž ieru zā les, nesporto vispā r. zā le, telpas mazas, bet visvairā k sarū gtinā ja interneta trū kums. Wi-Fi tika noķ erts tikai reģ istratū rā un pē c tam, ja ir maz cilvē ku. Man bija jā iegā dā jas karte ģ imenei par 25 USD.
Bet tas viss ir atrisinā ms, un, godī gi sakot, sī kumi. Pati viesnī ca tieš ā m lieliska. Istabas ir mazas, bet mums trī s bija labi. Ē diens izcils, ļ oti bagā tī gs, liela izvē le, jebkuri dzē rieni, alkohols jebkuros daudzumos, deserti katrai gaumei, ē diens bija gandrī z visu diennakti! ))) Pludmale tepat aiz bā ra, plata josla , vispirms smiltis, tad oļ i, pie ieejas vairā k ū dens. dziļ ā k - lieli akmeņ i, daž ā da izmē ra un formas, daž iem bija zilumi, un tas aizē noja. . . Ū dens - burvī gi!
Animā cija laba, katru dienu konkursi, diskotē kas. . .
Ī paš i man patika ekskursijas no Alika, kuras atradā m caur internetu. Apmeklē jā m panorā mas Alā nijas un dž ina safari. Iespaidi - jū ra!! !
Š os svē tkus iesaku visiem! Priecā jamies, ka pirmais ceļ ojums uz Turciju uz visiem laikiem paliks siltā s atmiņ ā s par atpū tu cienī gā viesnī cā "Larissa Holiday Beach Club 4"! ! !
аватар nurasik_ukr_net
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies ar 11 gadu bē rnu 2021.  gada augustā . Jū ra ir tī ra un silta. Oļ u piekraste. Apakš ē jie akmeņ i. Sā pē ja ieiet. Vietā m bija milzī gi laukakmeņ i. Pirmajā s dienā s man sā pē ja kā ja par viņ iem. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar 11 gadu bē rnu 2021.  gada augustā .
Jū ra ir tī ra un silta. Oļ u piekraste. Apakš ē jie akmeņ i. Sā pē ja ieiet. Vietā m bija milzī gi laukakmeņ i. Pirmajā s dienā s man sā pē ja kā ja par viņ iem. Tā pē c cilvē ki peldas vienuviet. Daž kā rt ū deni piepildī ja pelni no ugunsgrē kiem, ū denī tika atrasti pat pā rogļ ojuš ies koka gabali. Reiz mans vī rs ieraudzī ja lidmaš ī nu, kas meta ū deni kalnos, ugunsgrē ka vietā .
Istaba ir maza, bet mē s tajā ī sti neuzturē jā mies. Kondicionieris darbojā s ļ oti slikti, pie minimā lā s 16 grā du temperatū ras pastā vī gi bija karsts. Izskatā s, ka viņ š vienkā rš i brauca ar karstu gaisu, bet neatdzisa. Pat atvē rtais balkons neglā ba. Miegs bija nepanesams. Ledusskapis arī knapi auksts. Š ķ iet, ka istaba ilgu laiku bija tukš a. Pat par piemaksu mums negribē ja to mainī t. Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs. Viņ i nebija izsalkuš i. Katru dienu vistas gaļ a, zivis, daudz daž ā du salā tu, sautē ti dā rzeņ i. Ļ oti garš ī gas kū kas. Liela saldumu izvē le. No augļ iem: arbū zi, melones, plū mes, persiki, vī nogas, apelsī ni. Daž ā di kokteiļ i bā rā , alus, kola, sprite, sulas. Vī ns pretī gs, krā saina spirta garš a. Rindas uz visu ir milzī gas, nā cā s ilgi stā vē t. Pie ieejas restorā nā tika mē rī ta temperatū ra un izdalī tas maskas.
Baseins nav apsildā ms, ar patī kamu komfortablu ū dens temperatū ru. Sauļ oš anā s krē slu ir maz, nā cā s aizņ emties jau no paš a rī ta, citā di varē jā m tikai sē dē t uz krē sla. Daudzi, kas atstā ja dvieļ us uz sauļ oš anā s krē sliem un neieradā s uz pusi dienas. Tā da pati situā cija ar sauļ oš anā s krē sliem jū rā .
Cilvē ku ir ļ oti daudz. Pā rsvarā no Krievijas un Ukrainas, vietē jo iedzī votā ju vienī bas.
No animatoriem 2 puiš i pieauguš o animā cijai un krieviski runā još a meitene mini diskotē kai bē rniem. Programma katru vakaru. Bija putojoš a diskotē ka, turku nakts. Pa dienu rī ta vingroš ana, ū dens aerobika, ū denspolo, volejbols, š autriņ as.
Hamam samaksā ts, dā rgā ks nekā ā rpus viesnī cas ciematā . Visi apmeklē tā ji nekavē joties sā k apstrā dā t un pievilinā t.
Pludmales dvieļ i ir bez maksas. Jū s varat mainī t katru dienu. Reiz istaba tika mainī ta, un tad viņ a jautā ja. Lai iztī rī tu istabu, tas nebija manā ms. Bet vienu vai divas reizes atkritumi tika izvesti.
Tū risma operatore no Tui nav ī paš i draudzī ga meitene. Ja jū s nedodaties ar viņ u ekskursijā , viņ a ī sti nevē las sazinā ties. Nebija tā das lietas kā bezmaksas ekskursija uz ū denskritumiem, es par to vispā r neko nedzirdē ju. Viņ i atņ ē ma no viņ as vienī go bezmaksas iepirkš anos, bet aizveda viņ u nevis uz Alaniju, bet gan uz vietu Konakli un tad tikai uz vienu ā das un kaž okā du veikalu. Arī š eit viņ i to apstrā dā lī dz galam, lai neiznā ktu bez pirkumiem. Vispā r man tas ļ oti nepatika. Turki ir ļ oti apsē sti.
Izgā jā m pastaigā pa ciematu. Mē s devā mies vakara Alanjas apskates ekskursijā no vietē jā m tū risma aģ entū rā m. Vilš anos sagā dā ja tas, ka sā kumā bija tī ri poļ u gids, jo tur bija daudz poļ u tū ristu. Tad parā dī jā s krieviski runā još s gids, kurš mums nepievē rsa lielu uzmanī bu un nemitī gi kaut kur apmaldī jā s. No tā viņ i nejutā s ī paš i ē rti un baidī jā s paš i pazust.
Vispā r pā rē jais patika, ja piever acis uz daž iem mī nusiem. Kā pirmo reizi Turcijā , labi.
Vispā r nā kamreiz bū sim izvē lī gā ki, izvē loties nakš ņ oš anas vietu.
аватар plechiy.olena
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar bē rniem desmit dienas, izvē lē jā mies viesnī cu par cenu, bet pirmo reizi paņ ē mā m 4* Turcijā . Ieradā mies viesnī cā.11:00, mē s uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Istaba ceturtajā stā vā ir plaš a, bet ir trū kumi - balkons (mazs betona ceļ a skats, netī rs), augsts stā vs. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rniem desmit dienas, izvē lē jā mies viesnī cu par cenu, bet pirmo reizi paņ ē mā m 4* Turcijā . Ieradā mies viesnī cā.11:00, mē s uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Istaba ceturtajā stā vā ir plaš a, bet ir trū kumi - balkons (mazs betona ceļ a skats, netī rs), augsts stā vs. Nā kamajā dienā es palū dzu pā rcelties uz citu istabu ar balkonu, jo man ir bē rni, un man bija bī stami atrasties tik augstu, jo ī paš i tā pē c, ka istabā logs ir viegli atverams un tas atrodas ļ oti zemu virs gultas. . . Nav problē mu, mums iedeva istabiņ u 1 stā vā , ar balkonu, bet tieš i uz galvenā s alejas))) nekas, pat lietots, varē ja pasveicinā ties vai papļ ā pā t ar garā mgā jē jiem)
Ē diens bija ļ oti daudzveidī gs, viss bija katrai gaumei. Gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, saldumi...Zivis nebija ļ oti, vienas sugas, visticamā k, vā rī tas no saldē tas, pat nedaudz pā rsā lī tas.
Jū ra ļ oti silta, saulriets - mazi oļ i.
Jū rā lielie š ķ ī vji, ja nezin kur tie atrodas (vē trā tie nemaz nav redzami) var tikt savainoti...Labi izpē tī jā m piekrasti, tā pē c izpeldē jā mies prieka pē c...
Ar dž ipu braucā m uz Alaniju, ļ oti apmierinā ti! ! ! ! ! Mē s bijā m uz kalnu upes Dim Chai, peldē jā mies, ē dā m foreles ...
Meita lidoja ar laivai piestiprinā tu izpletni, 10 minū tes - Iespaidi uz mū ž u!
Kopumā ar braucienu apmierinā ti, ar viesnī cu nekļ ū dī jā mies, nā kamgad brauksim ilgā k. . .
аватар kseniadem4enko96_gmail_com
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pē c izlasī š anas, tā pat kā visas sliktā s atsauksmes, bija ļ oti bail doties uz jebkuru viesnī cu. Kas attiecas uz š o viesnī cu. Viņ š ir pelnī jis savu 4. Ja ir kā di sī kumi, tad mums tie nebija nozī mī gi. 1. Ē diens. … Tomēr ▾ Pē c izlasī š anas, tā pat kā visas sliktā s atsauksmes, bija ļ oti bail doties uz jebkuru viesnī cu.
Kas attiecas uz š o viesnī cu. Viņ š ir pelnī jis savu 4. Ja ir kā di sī kumi, tad mums tie nebija nozī mī gi.
1. Ē diens. Brokastis, pusdienas, vakariņ as, nakts zupa. Nav jau tā , ka katru dienu viss ir jauns un unikā ls, katrā vakariņ ā s bija ē dieni, piemē ram, obligā tie ē dieni un kaut kas jauns. Brokastī s un pusdienā s gandrī z negā jā m - ē dā m bā rā . 12-16.00 dā vinā ja uzkodas burgeru, frī kartupeļ u, picas u. c. veidā .
2. Bā rs. No 10 lī dz 22. Jebkurš kokteilis, kuru nosauks - bā rmenis mē ģ inā s pagatavot, ja nezinā t, ko vē laties - kaut ko ieteiks.
3. Skaitļ i. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Saklā ja gultu (mē s, cū kas, pastā vī gi atstā jā m gultu izkaisī tas, atbraucot viss bija glī ti salocī ts. Istabā mums bija 2 gultas, spogulis, galds, pā ris naktsskapī š i, kumode, drē bju skapis, pieeja balkons katrā istabā .
4. Pludmale. Pludmale nav gluž i smilš aina, tuvā k ū denim sā kas oļ i, kā ds nopirka speciā lus apavus, bet mums tik un tā bija labi. Tajā laikā viņ i iemā cī jā s pareizi iekļ ū t ū denī . Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, to ir daudz, pietiek visiem. Tika izdalī ti arī dvieļ i, katru dienu nodeva vecos, mums iedeva jaunus. Kurš negribē ja bū t pludmalē , tas izklaidē jā s baseinā , tur ir 3 (2 bē rni un viens pieauguš ais)
5. Izklaides programma. Tiem, kam patī k tusē t, bū s garlaicī gi. Katru vakaru 8.30 sā kā s "mini diskotē ka", 21.30 kaut kā ds š ovs, bijā m 6 dienas, nekad neatkā rtojā s, tie kas bija 10-14 dienas teica, ka daž i jau otro reizi. 23.00 izslē dzas mū zika un uzreiz samazinā s iespē ju saraksts, ko darī t: iet gulē t, aiziet uz jū ru, pastaigā ties pa ciematu, daž i devā s uz klubu, kā ds sē dē ja reģ istratū rā internetā ( wifi reģ istratū rā bez maksas, ļ oti slikta kvalitā te, ja istabā tad 4$/dienā ).
Kopumā viesnī ca mums patika. Un kurš vē las atrast mī nusus - viņ š tos atradī s visur!
Parādīt vairāk »


iemiesojums dl.slavko
Lūdzu, pastāstiet man, vai viesnīcā ir sporta zāle. Aprakstā teikts, ka jā, bet ceļojumu aģents teica nē. Internetā neatradu nevienu fotogrāfiju. Tātad ir vai nav?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums petrovakira123
No tā, ko rakstīju, es nesapratu, vai pašā pludmalē ir pludmales dvieļi?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums 2b7npam6
Labdien! Šajā viesnīcā atpūtos divas reizes, tagad nevaru atrast caur vairāk kā vienu tūroperatoru, ir informācija, ka viņš mainījis īpašnieku, bet viesnīcas nosaukuma nav. Es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs man pateiktu jauno vārdu.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 20 atbildes
iemiesojums kurkinaew85
Lūdzu, rakstiet atsauksmes par šo viesnīcu, kas tur atpūtās.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в поселке Конаклы, рядом с магазинами и кафе. Хороший песчаный пляж, в течение дня проводятся анимационные программы на территории отеля. Построен в 1999 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Отель подходит для спокойного семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta В 45 км от исторической части Сиде, в 50 км от центра Манавгата, в 15 км от центра Алании и в 115 км от центра Анталии. Международный аэропорт Анталии находится в 110 км от отеля.
Pludmales apraksts Бар на пляже (10:00-22:00) — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 конференц-зал (на 50 чел), 1 основной ресторан, 2 бара, 2 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно), автобус в центр города (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, мини-клуб (4–12 лет, 10:00-16:00), мини-диско (21:00-21:30), детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк — бассейн без подогрева с 1 водной горой, аквааэробика бесплатно, бочче бесплатно, водное поло бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 250 номеров. Состоит из восемнадцати 4-этажных корпусов.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, ванна или душ, фен, балкон, мини-бар, сейф (платно), дополнительная раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Konaklı Mah. Mustafa Kemal Bulvarı No:58 Alanya/Antalya
Tālruņi: +90 242 606 04 82
Tīmekļa vietne: Club Wasa Holiday Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.