Netīrs, viduvējs šķelšanās

Rakstīts: 30 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 8 — 18 oktobris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 2.0
Ieradā mies diezgan agri lī dz 12-00, kad notika reģ istrē š anā s, tač u iekā rtojā mies bez problē mā m un pat ņ ē mā m vē rā mū su vē lmes.
Viesnī ca, iespē jams, viena, bet lielā kais trū kums ir tas, ka nav piebraucamie ceļ i uz restorā nu, bā ru, kopumā visas komunikā cijas. Automaš ī nas brauc pa viesnī cas vienī go centrā lo aleju, kur veļ u, dvieļ us un alu ved visu pā rtiku uz ratiņ iem, kas daudz grabē pa bruģ akmeņ iem. Kad kravas automaš ī nas ir novietotas stā vvietā , atpakaļ gaitas parkoš anā s sensori neizturami č ī kst un tas
ilgst visu dienu lī dz 2 stundā m
nakts. Es ar to satieku pirmo reizi
lai transports nevarē tu piebraukt lī dz
uz pareizajā m vietā m, apejot tū risma zonu.

Telpas ir ļ oti askē tiskas un nobruž ā tas. Brā ļ a plafonus apsē duš as muš as tā , ka nav skaidrs, kā dā krā sā tā s ir. Televizori ir pagā tne.
Bet, ja aptiekā nopē rk ausu aizbā ž ņ us par 7 lirā m, var dzī vot.
Ē diens labs, apkalpoš ana labs, personā ls draudzī gs. Kopumā cena-kvalitā te. Par š o naudu (49t. r. par 10 dienā m diviem) ir normā li.
Vispā r miera nav ne dienā , ne naktī . Pirkti ausu aizbā ž ņ i aptiekā.7 liras.
Istabā viss nobruž ā ts, ļ oti spartiski, skapī , nebija pat plauktu drē bē m, tikai pakaramie. Plafoni pie brā ļ a galvas ir tik muš u apsē sti, ka nevar atš ķ irt krā su. TV ir pagā tne!
Pā rē jais ir labi. Ē diens pieklā jī gs, apkalpoš ana tā da pati. Atkal, cenas un kvalitā tes attiecī ba. Droš i vien, ja mē s paņ emtu istabu prom no jū ras un trokš ņ u bū tu mazā ks
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu