Kleopatra Melissa Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.210
№72 viesnīcas reitingā Alanja
7.4 Numurs
7.6 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.9 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 1986. gadā un pēdējo reizi atjaunota 2015. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota jauniešu atpūtai. Pilsēta, ļoti ekonomiska viesnīca tiem, kam patīk pavadīt laiku diskotēkās un kafejnīcās. Tikai 30 m no Kleopatras pludmales Alanjā.Vairāk →
аватар sergienko10
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uz viesnī cu mani aizveda agri, ap 9iem no rī ta, bija jā pastaigā jas, iekā rtojā s ap 11.00. Sā kumā viņ i piedā vā ja istabu B korpusa 1. stā vā , tač u prasī ja augstā ku istabu un bez papildu samaksas apmetā s treš ajā (faktiski 4. … Tomēr ▾ Uz viesnī cu mani aizveda agri, ap 9iem no rī ta, bija jā pastaigā jas, iekā rtojā s ap 11.00.
Sā kumā viņ i piedā vā ja istabu B korpusa 1. stā vā , tač u prasī ja augstā ku istabu un bez papildu samaksas apmetā s treš ajā (faktiski 4. stā vā ) 307. istabā ar skatu uz kalniem un kaimiņ u viesnī ca, kas izrā dī jā s laba, jo. naktī bija kluss un kaimiņ u kafejnī cas mū zika netraucē ja.
ISTABA: standarta divvietī ga istaba, divas gultas, balkons, vecs kondicionieris - normā li dzesē ts, vecs mazs televizors ar kineskopu un diviem krievu kanā liem, neliels ledusskapis. Telpu uzkopš ana tika veikta nejauš i, š ampū ni un ž elejas netika papildinā ti (es pati pirku Migros), daž reiz dvieļ i tika mainī ti divu nedē ļ u laikā . Atstā ja dolā rus uz gultas - tī rī š anas kvalitā te nemainī jā s, tā pē c neuztraucieties. Ū dens nemitī gi krā jā s duš ā , pie tualetes - kanalizā cijas sistē ma netika galā . Ir karsts ū dens.
UZTURS. Visu ē dienreiž u sā kumā pie "restorā na" veidojā s rinda - Covid-19 droš ī bas dē ļ tika ielaisti vairā ki cilvē ki, tikai maskā s, stingri sekoja, sniedza komentā rus. Ē diens trī s vietā s: pirmajā salā ti, maize, augļ i, otrajā kafija, tē ja, ū dens, galda piederumi un karstie ē dieni treš ajā . Iedeva vistu, zivis, retā k - liellopu gaļ u, tī rradņ us, ceptu desu, nav zinā ms, no kā tā gatavota, sautē tus un ceptus dā rzeņ us.
Forš as zupas-biezenis, man patika. Kopumā ē diens ir labs trijotnei.
Bet pirmo reizi Turcijā ē du tik pretī gu arbū zu: gausu un ne saldu - visas divas nedē ļ as.
Arbū zi Turcijā vienmē r ir bijuš i vislabā kajā veidā , tač u š eit, iespē jams, koronavī russ tos sabojā ja.
PELDBASEINS. Tur ir. Ar vē su ū deni attiecī bā pret jū ru. Atdzesē ts, atš ķ irī bā no jū ras.
BĀ RS, ja to tā var nosaukt: degvī ns bija netī rs, dž ins, vī ns ar zemu alkohola saturu, baltais un sarkanais sausais - tik-tā , gandrī z bezalkoholiskais alus, sprite, kola. Vakarā dzē rieni jau bija silti – ledusskapim nebija laika atdzist.
PLUDMA. Iepretim viesnī cai pā ri 22.  ceļ am. Smiltis, plats. Jū s varat iznomā t sauļ oš anā s krē slu, lietussargu, varat gulē t uz gultas.
Ieieš ana jū rā ir BRIESMĪ GA - nelī dzenas plā tnes, akmeņ i. Ja ir viļ ņ i, cilvē ki tiek ievainoti. Manā klā tbū tnē kā du sievieti skā ra vilnis un viņ a savainoja kā ju, atsitoties pret akmeni.
Mē s devā mies uz pludmali #14 (10 min. gā jiens), tur saulriets ir daudz labā ks, un tieš i pie klints (1. un 2. pludmale) saulriets ir ideā ls, pludmale ir mazi oļ i, ū dens dzidrs.
Ū dens jū rā silts, bija +30, pirmā s piecas minū tes atdzisa, pē c tam kā mā jā s vannasistabā . Bē rniem viss kā rtī bā , gribē tos mazliet vē sā ku. Galu galā uz zemes +35.
KLIMATS ir ļ oti mitrs, smacī gs, sajū ta, ka pastā vī gi atrodies tvaika pirtī , sviedri plū st straumē , ir neē rti elpot. Astmas slimniekiem tur nav vietas. Sā kumā nemitī gi gribē jā s iet uz istabu – zem kondicioniera bija sauss.
Varbū t pavasaris un vē ls rudens ir vē sā ks un labā ks.
Nav animā cijas. Divas reizes divu nedē ļ u laikā ieradā s vietē jais dziesmu un deju ansamblis, dziedā ja, dejoja, spē lē ja "atlaides" ā das veikalā un brauca prom.
Paņ ē mu apskates tū ri pie tū roperatora, uz visu dienu ar pusdienā m un burā š anu ar jahtu. Man patika, bet nedaudz dā rgi $ 49. Uz ielas izbraucu ar jahtu uz visu dienu ar pusdienā m un peldi par $20. Uzkā pā m ar funikulieri uz cietoksni - Alā nijas vizī tkarte - jā redz. 33 tū re. lira š urpu turpu. Viņ i pieņ em kartes.
Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals Migros, blakus aptieka.
Nu, lū k, tas ir ī sumā .
Izdariet savus secinā jumus.
 Вид из ресторана отеля  Вид на отель с пляжа  Набережная
аватар Olga_Spirina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par agro reģ istrē š anos samaksā ju 15 eiro. Bet tas ir normā li jebkurā viesnī cā . Istaba ir tī ra un labi atjaunota. Pienā cī gas mē beles, balkons ar tieš u skatu uz jū ru. Ē diens ir labs. Brokastis sliktas, bet pusdienas un vakariņ as labas. … Tomēr ▾ Par agro reģ istrē š anos samaksā ju 15 eiro. Bet tas ir normā li jebkurā viesnī cā . Istaba ir tī ra un labi atjaunota. Pienā cī gas mē beles, balkons ar tieš u skatu uz jū ru. Ē diens ir labs. Brokastis sliktas, bet pusdienas un vakariņ as labas. Personā ls ir draudzī gs. Pludmale (Cleopatra 22) ar plā ksnē m. Nepiecieš ami droš ī bas apavi. Jū ra bija silta un tī ra. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, 20 liras. Kopumā viss bija ok. ES iesaku.
аватар ruslan.alexeenko.s
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Istaba tī ra ar skatu uz jū ru, mē beles vairā k vai mazā k jaunas. Pludmale pā ri ceļ am, paš valdī bas. Tie, kas raksta par š ķ ī vjiem, apgrū tinā tu ieeju jū rā un droš ī bas apaviem, es tam kategoriski nepiekrī tu. … Tomēr ▾ Istaba tī ra ar skatu uz jū ru, mē beles vairā k vai mazā k jaunas. Pludmale pā ri ceļ am, paš valdī bas. Tie, kas raksta par š ķ ī vjiem, apgrū tinā tu ieeju jū rā un droš ī bas apaviem, es tam kategoriski nepiekrī tu. Jā , ir vietas, kur iebraukt jū rā nav ī paš i ē rti, bet pē c 1-3 mē ģ inā jumiem ā tri vien atradī si sev "ē rtu" vietu. Netā lu no viesnī cas atrodas Migros (lielveikals) - tas ļ oti paspilgtinā ja mū su atvaļ inā jumu, jo viesnī ca nedod baklavu, saldē jumu un sulas : ).
Par viesnī cu. Wi Fi ir maksas un nestrā dā istabā , tikai vestibilā , nu un vī ģ es ar viņ u atpū sties, galu galā viņ i atnā ca, nevis blenzt viedtā lrunī . Es neesmu ī paš i kaprī zs un man ir ē diens troikai, tad principā normas. Bet viens moments tomē r bija ļ oti kaitinoš s, jo tagad covid, un ē damistabā visi trauki ir zem stikla un nav pieejami paš apkalpoš anai. Rezultā tā ē damistabā nā cā s stā vē t garā s rindā s, lai š efpavā rs kaut ko uzlietu uz š ķ ī vja. Bet kā es saprotu, tad tā da ķ ibele tagad ir visā s viesnī cā s. Citā di viss ļ oti patika, lokā cija š ika, krastmala vienkā rš i lieliska - ī paš i tiem, kam patī k no rī tiem skriet.
Kopumā esam apmierinā ti, noteikti atgriezī simies š ajā vietā vē l, bet droš i vien jau citā viesnī cā dzī voklī , jo man š is AI ne visai patī k. Visiem, kas ir pieraduš i pie ē ģ iptieš u un turku piecī š u vē riena ar savu AI - neiesaku. Visi tie, kas nevarē ja doties uz Eiropu - jū s esat š eit, daž viet tas man atgā dinā ja Tenerifi)
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Cenas / kvalitā tes attiecī ba ir atbilstoš a, jautā jumu un iebildumu nebija. Viss ir labi, viss ir skaidrs. Viesnī cas atraš anā s vieta ir diezgan lieliska. Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs. Apkalpoš ana un apkalpoš ana pietiekamā lī menī , viss tika iztī rī ts. … Tomēr ▾ Cenas / kvalitā tes attiecī ba ir atbilstoš a, jautā jumu un iebildumu nebija. Viss ir labi, viss ir skaidrs. Viesnī cas atraš anā s vieta ir diezgan lieliska. Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs. Apkalpoš ana un apkalpoš ana pietiekamā lī menī , viss tika iztī rī ts. Š ī ir parasta viesnī ca, viss bija diezgan labi.
аватар Prolsvet
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca. Pirmajā naktī bijā m apmetuš ies blakus esoš ajā.4-ku. Mums nebija ī sti iebildumu, jo nakš ņ ojā m uz ceļ a, bijā m ļ oti noguruš i un noskaņ ojā mies tusē t reģ istratū rā pat pirms 14.00. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Pirmajā naktī bijā m apmetuš ies blakus esoš ajā.4-ku. Mums nebija ī sti iebildumu, jo nakš ņ ojā m uz ceļ a, bijā m ļ oti noguruš i un noskaņ ojā mies tusē t reģ istratū rā pat pirms 14.00. Un mums jau piedā vā ja reģ istrē ties pulksten 11. Tā tad š ajā situā cijā mē s atradā m vairā k plusu. Nā kamajā dienā apmetā mies Melisā . Istabas diezgan pieklā jī gas, mē beles jaunas, balkons. Santehnika, fē ns, kondicionieris - viss darbojas. Baseins pie viesnī cas ir mazs, teritorija arī , bet mē s tur nekad nepavadā m laiku. Pludmale ir pā ri ceļ am, bet tur ir vienvirziena satiksme, t. i. neviens. Jū rā tieš ā m jā atrod laba ieeja, jo pie krasta ir daudz plā ksnī š u un viļ ņ i mazi.
Ē diens trijotnei ir vienkā rš i labs. Viesmī ļ i ļ oti labi. Izklaidi Alanijā katrs atrod pats. Kopumā ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti!
аватар Irina10846
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es atpū tos Kleopatra Melissa Hotel 3 *, esmu apmierinā ts ar viesnī cu, man patika viss. Viss viesnī cā atbilst tam, kas par to norā dī ts mā jaslapā . Infrastruktū ra laba, blakus veikali. Viesnī cā animā cijas nav, cilvē ki ir atstā ti pie sevis, bet mums tas piestā vē ja, esam veci cilvē ki, animā ciju nevajadzē ja. … Tomēr ▾ Es atpū tos Kleopatra Melissa Hotel 3 *, esmu apmierinā ts ar viesnī cu, man patika viss. Viss viesnī cā atbilst tam, kas par to norā dī ts mā jaslapā . Infrastruktū ra laba, blakus veikali. Viesnī cā animā cijas nav, cilvē ki ir atstā ti pie sevis, bet mums tas piestā vē ja, esam veci cilvē ki, animā ciju nevajadzē ja. Kopumā viss ir kā rtī bā , gan ē diens, gan apkalpoš ana, nevarē tu teikt, ka mani kaut kas neapmierinā ja.
аватар _352391
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauka viesnī ca, numuriņ i jauni, tī ri, plaš i. Reģ istrē š anā s notika 10.00 ieradā s, un 10.15 jau bija istabā . Blakus pludmale - 2 minū tes, plaš a pludmale, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu - 30 liras par diviem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem un bezmaksas wifi. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca, numuriņ i jauni, tī ri, plaš i. Reģ istrē š anā s notika 10.00 ieradā s, un 10.15 jau bija istabā . Blakus pludmale - 2 minū tes, plaš a pludmale, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu - 30 liras par diviem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem un bezmaksas wifi. Viesnī cas internets ir jā maksā - 7 USD par 7 dienā m, bet ņ em tikai reģ istratū rā . . Ē diens bija vidē ji mazs, nebija pietiekami daudz gaļ as, dā rzeņ u un piedevu. . Lī dz pilsē tas centram 25 minū tes gar promenā di. . Lai arī pludmale smilš aina, bet saulriets - š ķ ī vji, nedaudz neē rti, jā pierod. . Nav pieņ emams maziem bē rniem un vecā ka gadagā juma cilvē kiem. . Ainava ļ oti skaista - jū ra, kalni, zaļ umi. . Alanja ir ļ oti skaista pilsē ta. . Iesaku viesnī cu. .
аватар pm.vovk.s
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar vī ru atpū tā mies oktobrī , bijā m ļ oti apmierinā ti ar izvē lē to vietu. Mū su svarī gā kais kritē rijs bija 1) nav dā rgi 2) vietas, kur staigā t. Viesnī ca pelnī ti saglabā savus 3*. Ī sumā par paš u viesnī cu: numuriņ i nav ī paš i labi, lai gan tika tī rī ti katru dienu-BET- Dienā m nesē di istabā , teritorija maza-BET-atkal tur nesē dē si, tici man, ka Alanjā ir kur pastaigā ties : ), ē diens - izsalkuš i ne reizi nepalikā m, skats ar kā du brokasto, pusdieno un vakariņ as nosedz visus sī kos trū kumus. … Tomēr ▾ Ar vī ru atpū tā mies oktobrī , bijā m ļ oti apmierinā ti ar izvē lē to vietu. Mū su svarī gā kais kritē rijs bija 1) nav dā rgi 2) vietas, kur staigā t. Viesnī ca pelnī ti saglabā savus 3*. Ī sumā par paš u viesnī cu: numuriņ i nav ī paš i labi, lai gan tika tī rī ti katru dienu-BET- Dienā m nesē di istabā , teritorija maza-BET-atkal tur nesē dē si, tici man, ka Alanjā ir kur pastaigā ties : ), ē diens - izsalkuš i ne reizi nepalikā m, skats ar kā du brokasto, pusdieno un vakariņ as nosedz visus sī kos trū kumus. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , pā ri ceļ am, kur ir tikai vienvirziena satiksme, ir Kleopatras pludmale, forš ā kais ir tas, ka š ī pludmale ir Alā nijas orientieris, tū risti tur peld ar izpriecu laivā m, un kad mē s atstā jā m viesnī cu, mē s jau atradā mies uz tā s, nav kur iet, nav vajadzī bas peldē ties). Pastaigas lī nija netā lu no pludmales, vienkā rš i krā š ņ s, tī rs, viss ir tikai augstā kajā lī menī . Patiesī bā jū s varat rakstī t daudz, visu, ko redzē jā m Alanjā (parki, pludmale, cietoksnis utt. ), iespaidus, ko guvā m atvaļ inā juma laikā , tas bija tā vē rts. . Un visi viesnī cas trū kumi tika aizmirsti jau sen, un atmiņ ā palika tikai satriecoš ais Alā nijas skaistums. Lidojiet, nevilcinieties, jū s to nenož ē losit. Jauku atpū tu : )
аватар Ylika
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju kopā ar draugiem 9 dienas. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca 3 zvaigznē m. Personā ls praktiski nerunā krieviski, bet visi ir ļ oti pieklā jī gi un uzmanī gi (5+) Istabas tika tī rī tas katru dienu. Ē diens pat nav nekas! Karsti katru reizi bija savā dā k, augļ us deva 2x dienā (arbū zi un apelsī ni, kā dreiz bija ķ irsis). … Tomēr ▾ Biju kopā ar draugiem 9 dienas. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca 3 zvaigznē m.
Personā ls praktiski nerunā krieviski, bet visi ir ļ oti pieklā jī gi un uzmanī gi (5+)
Istabas tika tī rī tas katru dienu.
Ē diens pat nav nekas! Karsti katru reizi bija savā dā k, augļ us deva 2x dienā (arbū zi un apelsī ni, kā dreiz bija ķ irsis). Jebkurā gadī jumā viņ i nepameta galdu izsalkuš i. Neviens nekad nav saindē jies.
Viesnī cai ir savs peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Baseins ir sadalī ts 2 daļ ā s – lielajā pieauguš ajiem un mazajā bē rniem.
Arī bē rniem uz vietas ir š ū poles, 5 minū š u gā jienā no viesnī cas - Lunopark.
Ir arī galda teniss.
Skaistā Kleopatras pludmale atrodas pā ri ceļ am. Pludmalē saulessargi un sauļ oš anā s krē sli ir pieejami par maksu.
Viesnī ca ir vairā k ģ imenes tipa, daudz ā rzemnieku. Ideā li piemē rots relaksē još am laikam. Ja nevē laties garlaicī gi, tad labā k doties uz š ejieni uzreiz ar kompā niju, lai izklaidē tu sevi. Alā nijas centrs, klubi un citas ballī tes atrodas aptuveni 2 km attā lumā . (5 minū tes ar mikroautobusu).
аватар kostina
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss bija brī niš ķ ī gi, nedaudz daudzveidī gā ks ē dienā (mums jā iemā ca viņ iem gatavot zupas: kā postu zupa, borš č s) !!!!!!!! ! ! Š im nolū kam ir tik daudz.. . … Tomēr ▾ Viss bija brī niš ķ ī gi, nedaudz daudzveidī gā ks ē dienā (mums jā iemā ca viņ iem gatavot zupas: kā postu zupa, borš č s) !!!!!!!! ! ! Š im nolū kam ir tik daudz.. .
отдохнули просто замечательно1 отдохнули просто замечательно1


iemiesojums H_elen
Pastāsti man, kurš tuvākajā laikā atpūtās šajā viesnīcā? Atsauksmes jau ir novecojušas, gribētos zināt, kā tur tagad iet? Kā ir pludmalē? Kā ir ēdināšana viesnīcā? Vai man vajadzētu apsvērt citas iespējas ar tādu pašu budžetu?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums ktebe1
Sveiki visiem!Pastāstiet,kurš zina par šo viesnīcu,labi un ne tik?)))Sergej.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 1986 году, последний ремонт проводился в 2015 году. Состоит из одного 6-этажного здания. Отель подойдёт для молодёжного отдыха. Городской, очень экономичный отель для любителей провести время на дискотеках и в кафе. Всего в 30 м от пляжа Клеопатра в Аланье.

Atrašanās vieta Отель расположен в 2 км от центра г. Алания, в 48 км от аэропорта Газипаша, в 120 км от аэропорта Анталии и в 140 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 30 м, через дорогу. Заход в море — песок. Душ, кабины для переодевания. Бар на пляже (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, Wi-Fi в лобби, ресторане и у бассейна (платно), мини-маркет, фотограф, 1 главный ресторан — «шведский стол», завтрак: 07:30-09:30, обед: 12:30-14:00, ужин: 18:00-19:30, 2 бара: Service bar: 16:30-17.00 (кофе-брейк), 10:30-22:00 (самообслуживание), бар на пляже: 09:00-17:00 (платно), 1 открытый бассейн 149 кв.м (глубина 160 см), зонты, шезлонги и матрасы у бассейна: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне: 2,4 м2, глубина: 40 см.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массажный кабинет (платно), волейбольная площадка на пляже (бесплатно), турецкая ночь (1 раз в неделю), ТВ салон (бесплатно), водные виды спорта на пляже (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 145 номеров.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), мини-бар (пустой), сейф (платно), душ, фен, балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья и полотенец: каждые 2 дня.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Kızlarpınarı mh.Atatürk cd. No:228-B, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 5128379-80
Fax: +90 242 5111566
Tīmekļa vietne: Kleopatra Melissa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.