Kleopatra Ada Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.110
№166 viesnīcas reitingā Alanja
7.0 Numurs
7.2 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.2 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Alanjā, 70 metru attālumā no Kleopatras pludmales. Tā celta 1996. gadā, pēdējā renovācija notika 2009. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар Irina_12
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru braucam uz Turciju jau 5 gadus pē c kā rtas, viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un apraksta. Nolē mu pievienot savu: laba viesnī ca izvē lī gajiem tū ristiem. Jū ra 3 minū š u gā jienā , ieejot jū rā ir plī ts, bet netraucē ē rti iebraukt jū rā , pludmale #21. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru braucam uz Turciju jau 5 gadus pē c kā rtas, viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un apraksta.
Nolē mu pievienot savu: laba viesnī ca izvē lī gajiem tū ristiem.
Jū ra 3 minū š u gā jienā , ieejot jū rā ir plī ts, bet netraucē ē rti iebraukt jū rā , pludmale #21. Ē diens labs, nekas lieks, izsalcis nebū si, bet ne 5*. Reģ istratū rā (to darā m vienmē r reģ istrē joties) iedodam 10 dolā rus, uzreiz iekā rtojā mies labā istabiņ ā ar pilnī bā strā dā još u santehniku ​ ​ (neskatoties uz citā m atsauksmē m). Tī rī š ana 2 reizes nedē ļ ā , bet mums ar to pietika.
Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, iesaku viesnī cu!
аватар _980650
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ir + un -. Lī dz 4 * var nedaudz neizturē t. Bet, ja neesat izvē lī gs tū rists un nā kat vairā k pastaigā ties un pasē dē t pludmalē , tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Atraš anā s vieta ir lieliska, 3 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. … Tomēr ▾ Ir + un -. Lī dz 4 * var nedaudz neizturē t. Bet, ja neesat izvē lī gs tū rists un nā kat vairā k pastaigā ties un pasē dē t pludmalē , tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Atraš anā s vieta ir lieliska, 3 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Pludmale brī niš ķ ī ga, tī ra, jū ra arī klases. Viesnī cā ir krieviski runā još s personā ls, pieklā jī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Ā tri iekā rtojā mies, istabiņ a ē rta, viss darbojā s, serviss labs, veļ a mainī ta, tī rī ta gandrī z katru dienu. Bet Wi-Fi ir maksas, labā k ir vai nu pā riet uz izdevī giem operatoru tarifiem, vai iegā dā ties turku paketes. Ē diens arī bija labs, daudzveidī gs, katrai gaumei var izvē lē ties ē dienkarti. Pē c bā ra teiktā var teikt, ka garš ī gas sulas, alus, dž ins toniks arī ir okei, vī ns nebija ī paš i patī kams, skā bs. Ir pieejams arī kafijas automā ts ar daž ā diem dzē rieniem.
Tā tad, ja jū s meklē jat budž eta kategorijas viesnī cu ar normā liem apstā kļ iem, š ī viesnī ca ir piemē rota
аватар svetakasy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lamies viesnī cu pē c reitinga, atsauksmē m, ē diena un jū ras tuvuma, tas mums ir ļ oti svarī gi. Pē c ieraš anā s bijā m iekā rtojuš ies uzreiz, bet ieradā mies tieš i laikā , kad viņ i apmetā s (lī dz pulksten 2 pē cpusdienā ). … Tomēr ▾ Mē s izvē lamies viesnī cu pē c reitinga, atsauksmē m, ē diena un jū ras tuvuma, tas mums ir ļ oti svarī gi. Pē c ieraš anā s bijā m iekā rtojuš ies uzreiz, bet ieradā mies tieš i laikā , kad viņ i apmetā s (lī dz pulksten 2 pē cpusdienā ). No citiem viesiem dzirdē ju, ka viņ i gaida izlī gumu). Istaba tī ra, katru dienu uzkopta, dvieļ i un gultas veļ a mainī ta, duš as telpa tī ra, istabiņ a nav liela, mums derē ja, istabā bijā m tikai pē c vakariņ ā m pusotru stundu un pa nakti, TV un gaisa kondicionieris darbojā s.
Ē diens mums patika, daudz daž ā du dā rzeņ u, salā ti, zaļ umi, mainī jā s piedevas, gaļ a tika gatavota daž ā di, bija zivis, Eiropas brokastis, daž ā da veida sieri, deserti, no augļ iem tikai arbū zs un melone. Personā ls ir draudzī gs krieviski runā još s, restorā ns ā tri tika notī rī ts no galdiem, bā rmenim viss lidoja rokā s. Tuvu jū ra, pludmale smilš aina un oļ aina, bez maksas, sauļ oš anā s krē sli par maksu, bet nav jā ņ em, ū dens vienkā rš i super, silts, ā rā iet negribē jā s! Wi-fi apmaksā ts! Nedē ļ u bija tikai vē derdejas, viesnī cā nav animatoru bē rniem!
аватар alexBOT
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atraš anā s vieta ir laba, pilsē tas robež ā s, trī s minū tes lī dz jū rai. No budž eta viesnī cā m tā ir norma, internets visur ķ er perfekti, divistabu apartamenti ar televizoriem (bet kā pē c viņ i ir atvaļ inā jumā ? Nu, viņ i ķ er maz kanā lu) ar kondicionieri. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir laba, pilsē tas robež ā s, trī s minū tes lī dz jū rai. No budž eta viesnī cā m tā ir norma, internets visur ķ er perfekti, divistabu apartamenti ar televizoriem (bet kā pē c viņ i ir atvaļ inā jumā ? Nu, viņ i ķ er maz kanā lu) ar kondicionieri. Visā viesnī cā , manuprā t, ir tikai 9 izcili numuriņ i vietas ziņ ā , lai balkons bū tu liels un iet iekš ā , uz baseinu. Par pā rtiku bija ko ē st, ir kafijas automā ts, kas +. Neierasti, ka ir viens bā rs, un tas strā dā no 10.00 lī dz 23.00 (š ajā laikā viss ir iekļ auts, bez maksas), bā rmenis apkalpo bez problē mā m, konteiners gan mazs, gan liels, alus normā ls) .
аватар natalevit1983
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lielisks, visaptveroš s apskats! Bijā m jū nija beigā s, jū lija sā kumā . Sā kš u ar ē dienu: ē diens ir izcils, varē tu pat teikt – izcils. Vistas gaļ a ē dienkartē ir pastā vī gi, to varē tu grilē t vai kaut ko ar mē rci vai sautē jumu ar dā rzeņ iem. … Tomēr ▾ Lielisks, visaptveroš s apskats!
Bijā m jū nija beigā s, jū lija sā kumā . Sā kš u ar ē dienu: ē diens ir izcils, varē tu pat teikt – izcils. Vistas gaļ a ē dienkartē ir pastā vī gi, to varē tu grilē t vai kaut ko ar mē rci vai sautē jumu ar dā rzeņ iem. Noteikti jā bū t zivī m, pā rsvarā makrelei. Bija arī vistas aknas. Pusdienā s bija daž ā di piegriezumi salā tu veidoš anai, vairā ku veidu salā tu mē rces, sautē ti dā rzeņ i, sieri, salā ti ar majonē zi, zaļ umi. Bija arī makaroni, kartupeļ i, rī si katru dienu, zupa. Vakariņ as bija tikpat daudzveidī gas. Brokastī s deva vā rī tas olas, desiņ as ar mē rci, sierus un vā rī tu desu, bija vairā ku veidu pā rslas, auzu pā rslas, bija arī pankū kas, bet ne katru dienu, arī piena rī su putra utt. Neuzskaitiet visu. ir saldumi, bet pā rsvarā tā s ir biskvī ta kū kas ar impregnē š anu un ž elejpiena deserti ar daž ā dā m garš ā m. Vienmē r bija arbū zi, persiki, nektarī ni, plū mes, ā boli. Augļ i nav ī paš i labi, bet tirgū par ļ oti lē ti var nopirkt ko vien vē lies. Blakus bā ram ir kafijas automā ts, bet tur var ne tikai pagatavot kafiju, bet arī latte, š okolā di, kapuč ī no u. c. Ir arī tē ja un auksts ū dens. Ē damistabā viņ i tī ra traukus jū su vietā , uzrauga tī rī bu uz jū su galda. Puiš i smagi strā dā .
Par alkoholiskajiem dzē rieniem neko neteikš u, mū su ģ imene nedzer un citiem nedod padomus.
Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti, neskatoties uz to, ka tā ir 2. lī nija. 2-3 min. staigā t lī dz jū rai. Jū ra tī ra, silta, bet saulriets ar oļ iem sajauktā m plā ksnē m. Bet jū s varat aizvē rt acis uz š o, jū s lieliski pielā gojat 2 dienu laikā . Starp citu, ja gribi iebraukt bez plā ksnē m, tad dodies uz pludmali Nr. 17. (Plā ksnes pamatā ir plakani akmeņ i, jo apvidus kalnains, citā di nevarē ju saprast, par kā dā m plā ksnē m raksta). Blakus ir neliela taksometru bā ze, pietura 2 metru attā lumā . Apmē ram min gā jiens lī dz centram. 20-25. Tā pat ļ oti tuvu atrodas liels Migros tirgus ar fiksē tā m adekvā tā m cenā m.
Wi-Fi ķ eras 2. stā vā bez problē mā m, bet nedaudz palē ninā s, bet 1. stā vā situā cija tā da pati. Bet kopumā jū s to varat izmantot.
Istabu tī rī ja katru dienu, bet ne vienmē r vienojā mies. Gulta tī ra, bet bija daž i ne ī paš i izteikti traipi, pā rsvarā gulta tī ra, dvieļ i tī ri, balti. Bet ja vē lies tā s nomainī t, tad vai nu pasaki apkopē jai, vai arī nā c uz veļ as mazgā tavu un tev tā s nomainī s. Tas, starp citu, ir rakstī ts vannas istabā . Es nevaru teikt, ka vannas istabā tī rī š ana ir ideā la, ir palicis nedaudz smilš u. Bet uz š o var arī pievē rt acis, jo pē c doš anā s uz pludmali no tī rī š anas nekas nepaliek pā ri. Saproti, smiltis birst no visā m vietā m, tā teikt.
Personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. Ar jebkuru jautā jumu var sazinā ties. Tas, ko viņ i var darī t, palī dzē s.
Kontingents ir ļ oti daž ā ds: poļ i, serbi, č ehi, krievi, vā cieš i, baltkrievi, slovā ki, turki, ukraiņ i utt.
Personā ls pā rsvarā runā angliski, tā pē c nā cā s praktizē t sarunvalodu ne tikai viesnī cas sienā s, bet arī daudzviet citur. Bet ir un saproti krieviski. Ja kas, izmantojiet tulkotā ju savā tā lrunī . Ļ oti ē rti.
Mī nusi: maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē . Var ņ emt lī dzi savu lietussargu vai iegā dā ties veikalā . Vai arī paņ emiet segu no mā jā m.
Pie baseina ne vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tač u daudzi viesi vienkā rš i iemeta sauļ oš anā s krē slā dvieli un aizgā ja nezinā mā virzienā . Paņ emiet lī dzi mini gludekli vai tvaikoni. Š is pakalpojums tiek apmaksā ts 1-2 eiro par pirmā s lietas gludinā š anu. Animā cijas praktiski nebija. Bet mū s tas ī paš i neinteresē ja.
Kopumā viesnī ca daudziem patika, daudzi bija sajū smā , tā pē c varat droš i izvē lē ties š o viesnī cu.
Vispā rī gi ieteikumi: noteikti ņ emiet lī dzi ziepes, jo tur ziepju gabals maksā.2 USD utt. Lī dzi jā ņ em pludmales dvieļ i, veļ as pulveris, gludeklis. Tirgū kaulē jieties ar pā rdevē jiem, nepē rciet bez kaulē š anā s. Lai visiem jaukas brī vdienas. Pilsē ta ir ļ oti skaista, ir ko redzē t un kur doties ekskursijā s.
аватар ___286372
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tū lī t sā kš u ar profesionā ļ iem un viņ š ir VIENS, apmetā s turpat pē c ieraš anā s un istaba ir tī ra! Nu, tagad MINUSI: restorā na darbinieki ir agresī vi, ja atnā ksi 20 minū tes pirms pusdienu vai vakariņ u beigā m, viņ i staigā s pie tevis klauvē s krē slus priekš izrā des, nā ks klā t, lai ej prom, nepabeidzot vakariņ as, bija atpū tnieku skandā li visu acu priekš ā restorā nā ar personā lu no reģ istratū ras, atvaļ inā jumā esoš s ā rzemnieks turpat restorā nā uzkliedza darbiniekiem, ka ē diens saskā bis! Mans ieteikums jums ja nā kat ar bē rnu neļ aujiet viņ am liet daž ā du krā su dzē rienus no aparā ta, tas viss ir nezinā mas izcelsmes pulveris, biju aculiecinieks kā viņ i noslē pa paku ar š o pulveri un viesnī cas darbinieki paš i smē jā s, ka mē s visi dzeram š o muļ ķ i, labā k dzert no bā ra soda no kokakolas sprite pudeles utt. … Tomēr ▾ Tū lī t sā kš u ar profesionā ļ iem un viņ š ir VIENS, apmetā s turpat pē c ieraš anā s un istaba ir tī ra! Nu, tagad MINUSI: restorā na darbinieki ir agresī vi, ja atnā ksi 20 minū tes pirms pusdienu vai vakariņ u beigā m, viņ i staigā s pie tevis klauvē s krē slus priekš izrā des, nā ks klā t, lai ej prom, nepabeidzot vakariņ as, bija atpū tnieku skandā li visu acu priekš ā restorā nā ar personā lu no reģ istratū ras, atvaļ inā jumā esoš s ā rzemnieks turpat restorā nā uzkliedza darbiniekiem, ka ē diens saskā bis! Mans ieteikums jums ja nā kat ar bē rnu neļ aujiet viņ am liet daž ā du krā su dzē rienus no aparā ta, tas viss ir nezinā mas izcelsmes pulveris, biju aculiecinieks kā viņ i noslē pa paku ar š o pulveri un viesnī cas darbinieki paš i smē jā s, ka mē s visi dzeram š o muļ ķ i, labā k dzert no bā ra soda no kokakolas sprite pudeles utt. . Viesnī cā nav animā cijas, ļ oti mazs baseins, kurā puika peldē jā s un saindē jā s ar ū deni no plkst. baseinu, dzē ra to, un tas ir raksturī gi bē rniem, un viņ am bija problē mas ar vē deru, rū pē jieties par bē rniem, staigā jiet labā k pa jū ru! Runā jot par godī gumu, daudzi cilvē ki viesnī cā nebija iztī rī ti vispā r, bet gandrī z katru dienu viņ i nā ca pie manis un jautā ja, vai nav vajadzī ga tī rī š ana. Dzī voju 4 stā vā , tur bija labā k un tī rā k, kā vē lā k izrā dī jā s. Seifs ir maksas, sauļ oš anā s krē sli maksā VISS IR MAKSĀ TS!!! ! ! Un tagad jautā jums kas ir viss iekļ auts ????? ? , pirmo reizi atpū tos un par visu jā maksā !!! ! ! Ē diens ir tas pats, saldumi vispā r ir kautkā da kapets ķ ī selis, kartupeļ u biezeni deva reizi 8 dienā s, tomā ti vienmē r skā bi un navid nemaz nav ledus! Ja mainī siet personā lu un š efpavā ru, š ī VIESNĪ CA BŪ S VISAPBŪ TĪ TĀ K!! ! !
аватар golowa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, atsaucī gs personā ls, Eiropas virtuve, ļ oti garš ī gi. Kā pilnī bā atbildē t uz savā m 4 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, atsaucī gs personā ls, Eiropas virtuve, ļ oti garš ī gi.
Kā pilnī bā atbildē t uz savā m 4 zvaigznē m.
аватар nsv2008
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
+ pilsē tas robež ā s skaista promenā de jauka pludmale netā lu no autoostas jauks personā ls ļ oti pieticī gs, bet labs ē diens kluss, bez animā cijas daž ā s istabā s var pieslē gt WI-FI netā lu no budž eta ķ ē des veikaliem … Tomēr ▾ +
pilsē tas robež ā s
skaista promenā de
jauka pludmale
netā lu no autoostas
jauks personā ls
ļ oti pieticī gs, bet labs ē diens
kluss, bez animā cijas
daž ā s istabā s var pieslē gt WI-FI
netā lu no budž eta ķ ē des veikaliem un autoostas
-
nav paredzē ts ģ imenē m ar bē rniem
istabā var dzirdē t, kas notiek ar kaimiņ iem
sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē nav iekļ auti ekskursijas cenā
nav savas teritorijas
Š ī viesnī ca bū s ē rta tiem, kam patī k ceļ ot un pastaigā ties, vai jautrai akcijai, kas ir jauki pie galda pie baseina)
Дорога на пляж Набережная вблизи отеля Пляж напротив отеля, ранним дождливым утром Скромная территория отеля
аватар okuneva_ou
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
Вид на пляж Клеопатры Песочный пляж отель Рецепшн ресторан Вид из окна Бар у Бассейна Разнообразие в еде!!!!!


iemiesojums sdushor59
Vai ņemat līdzi klēpjdatoru?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в г. Алания, в 70 метрах от пляжа Клеопатра. Был построен в 1996 году, последняя реновация прошла в 2009 году. Состоит из одного 5-ти этажного корпуса. Отель подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 115 км от аэропорта г. Анталия, в 120 км от г. Анталия, в 1 км от центра г. Алания.
Pludmales apraksts До пляжа 70 метров, пляжная полоса 100 метров.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды, факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), почтовые услуги, обслуживание номеров, 3 конференц-зала (до 100 персон), 1 ресторан, 2 бара, 1 открытый бассейн 300 м2, у бассейна: зонты, шезлонги, матрасы (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Бассейн 20 м2.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно, турецкая баня бесплатно (только вход), пляжный волейбол бесплатно, развлекательные программы, сауна платно, спа-процедуры платно.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 123 номера.

Istabās

В номерах представлено: сплит-кондиционер, банные принадлежности, спутниковое ТВ с российскими каналами, мини-бар (платно), сейф (платно), Wi-Fi (платно), телефон, душ/ванна, фен, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Kizlarpinari Str, Dinek St. No:12, 07400 Alanya, Turkey
Tālruņi: +90 242 513 78 44
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).