Izcila viesnīca

Rakstīts: 13 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 2 — 12 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Esam sajū smā ! Reģ istrē jies vē lu, ap pulksten 21.00. Pats pirmais, kas mū s š okē ja, bija tas, ka pieņ emš anā dzirdē ja tī ru krievu runu! Tas bija pirmais un milzī gais pluss! Mē s esam ļ oti izvē lī gi attiecī bā uz viesnī cā m, mums vajag labu istabu, ē dienu, dzē rienus, š ova programmu, lai tikai bū tu dā rzeņ i))) Mums š ajā viesnī cā derē ja pilnī gi viss! Nav par ko sū dzē ties. Pa nakti iekā rtojā mies divstā vu istabā , divstā vu, mums sastā vs 3 cilvē ki, mamma tē tis un bē rns 5 gadi. Sā kotnē ji mē s nopirkā m ekskursiju uz Theodor ē ku, lai gan galvenā ē ka atrodas š ajā luksusa viesnī cā . Mē ģ inā jā m vienoties par pā rcelš anos uz Deluxe, jo tas atrodas tuvā k pludmalei un ir galvenais restorā ns un bā ri. Diemž ē l galvenajā ē kā nebija sē dvietu, ī paš i labas) ar skatu uz jū ru, kā mums patī k. Mums atļ ā va palikt dupleksā par pieticī gu (godī gi sakot ļ oti pieticī gu) piemaksu. Tā nu dzī vojā m Teodora ē kā divstā vu istabā.6 stā vā , ļ oti ē rti, bē rnam ir sava istaba, savs televizors un skapis. No mū su ē kas lī dz galvenajai 1 minū te kā jā m, bet maš ī nas brauca, veda cilvē kus no turienes uz turieni. Tas mū s nemaz netraucē ja, jo mū su ē ka ir jaunā ka par galveno, un, kā izrā dī jā s no citiem viesiem, tur ir daudz ē rtā k.
Ar ē dienu! Galdi plosī jā s no daž ā diem ē dieniem! Nekad nekur neesmu tik daudz ē dusi! Brokastī s izvē le no aptuveni 5 olu ē dieniem, plus vairā ku veidu sieri un desiņ as, saldumi, augļ i, maizī tes, tai skaitā cukurā ceptas, pankū kas, pankū kas u. c. Graudaugi, graudaugi, jogurti, ievā rī jumu pildvielas, š okolā de, medus. . . Kopumā jū s pā rē dī siet. Pusdienu izvē le vē l lielā ka, bet vakariņ ā m vispā r acis saskrē ja, bija viss, jē ra gaļ a, tī tara, jē ra gaļ a, vista, teļ a gaļ a, daž ā di zivju veidi gan grilē ti, gan ar mē rci, vē ž i. Visu veidu piedevas, salā ti, uzkodas. Vispā r vē dera svē tki. Bē rniem bija piemē rots gandrī z viss, jo vista tika ne tikai cepta, bet arī tvaicē ta un cepta ar krē jumu. Bija arī vegā nu ē dienkarte. Saldumi ir vienkā rš i š iki, mē li norī si! Ja kā ds no viesnī cas lasa atsauksmes š eit LIELS PALDIES PAVĀ RIEM! ! ! Jā , bija pat tā ds gadī jums, vakariņ ā s nebija kartupeļ u biezeni, un mans dē ls viņ u ļ oti mī l, pierunā jā m vē l kā du piedevu, bet restorā na vadī tā js dzirdē ja, ka dē ls vē las un pē c 5 minū tē m bija š ķ ī vis kartupeļ u biezeni uz galda. Un dē ls iemā cī ja vadī tā jam jaunu vā rdu: nevis kartupelis, bet kartupelis! )))
Vispā r 10 dienas te paskrē ja kā.1! Esam ļ oti apmierinā ti ar visu, sā kot no apkalpoš anas lī dz animā cijai! Atkā rtoju milzī gu plusu, ka visi galvenie darbinieki ļ oti labi runā krieviski!

Esam ļ oti apmierinā ti! Paldies visiem, kas mums palī dzē ja un lieliski apkalpoja! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu