Justiniano Club Park Conti 5*– Atsauksmes

181
Novērtējums 6.910
№70 viesnīcas reitingā Alanja
7.7 Numurs
7.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Šis kūrorts atrodas Vidusjūras piekrastē. Viesiem ir pieejama privāta pludmales zona un āra baseins. Viesnīca tika atvērta 1998. gadā, pēdējais remonts notika 2017. Brīnišķīga viesnīca ar savu pludmali un zaļo zonu. Ideāla vieta ģimenes brīvdienām ar daudzām izklaidēm un aktivitātēm.Vairāk →
аватар Egipetmar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies pē c 4, tā pē c iekā rtojā mies uzreiz, uzkodu bā rs jau bija ciet, tā pē c piedā vā ja aiziet uz konditoreju un iedzert tē ju, kafiju, kū kas. Pā rģ ē rbā mies un uzreiz lī dz jū rai bijā m ē kā kur ir reģ istratū ra, lī dz jū rai 3 min gā jiens. … Tomēr ▾ Ieradā mies pē c 4, tā pē c iekā rtojā mies uzreiz, uzkodu bā rs jau bija ciet, tā pē c piedā vā ja aiziet uz konditoreju un iedzert tē ju, kafiju, kū kas. Pā rģ ē rbā mies un uzreiz lī dz jū rai bijā m ē kā kur ir reģ istratū ra, lī dz jū rai 3 min gā jiens. Ē diens bija labs, varbū t nebija daudz daž ā dī bas, bet viss bija garš ī gi vista, liellopa gaļ a, cū kgaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, viss bija. Vienī gais par ko reitings zem istabiņ as bija tieš i virs stieņ a un pa nakti kaitinā ja lī dz pat stundai, bet arī š eit varē ja mainī t numuru, administratori iet uz sapulci, viņ i vienkā rš i negribas pā rcelties kaut kur citur. Tā tad kopumā iesaku viesnī cu, attieksme pret katru klientu.
аватар Evg1105
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta 7 dienas. Pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma viņ i to nemaz nenož ē loja. Iekā rtojā s ļ oti ā tri, divistabu dzī voklis 4 personā m. Istabā viss ir super, mē beles, gultas, vannas istaba. Tī rī ts labi, katru dienu. … Tomēr ▾ Atpū ta 7 dienas. Pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma viņ i to nemaz nenož ē loja. Iekā rtojā s ļ oti ā tri, divistabu dzī voklis 4 personā m. Istabā viss ir super, mē beles, gultas, vannas istaba. Tī rī ts labi, katru dienu. Mums bija pietiekami daudz š ampū nu, duš as ž eleju un ziepju. Apkā rtne ir pasakaina! Viss ir tik glī ti. Tī rī ts no rī ta lī dz vakaram. Augi ir ļ oti skaisti. Ē diens arī bija iepriecinoš s. Katru reizi daž ā di sieri, salā ti, maizī tes, vairā ku veidu gaļ as un piedevas. Deserti ir garš ī gi un daudzveidī gi.
Š eit visu laiku strā dā animatori. Nekad nav garlaicī gi, jū s vienmē r esat aizņ emts ar kaut ko. Rā dī t katru vakaru. Ļ oti jautri!
Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst Spa salonam. Nopirkā m 1 kompleksu (sauna, hammam, skrubis, putu masā ž a, parastā visa ķ ermeņ a masā ž a) par 25 USD un 6 masā ž as par 20 USD. katru reizi dā vanā tika mā la un aļ ģ u maskas. Jū s varat izvē lē ties masā ž as terapeitu meiteni vai puisi. Mū s un mā su veidoja puiš i Murats un Silč aks. Viņ i paveica ļ oti labu darbu, ņ emot vē rā , ka pē c ieraš anā s man sā pē ja mugura un mana atpū ta bija apdraudē ta, Murats mani vienkā rš i pacē la. Pē c otrā s masā ž as mugura nesā pē ja.
Kopumā es š eit noteikti atgriezī š os! ) Iesaku ģ imenē m ar bē rniem.
аватар mr1b07
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labi pieci. Svaigs remonts. Lieliska animā cija No mī nusiem: ļ oti bī stami balkoni maziem bē rniem (par platas margas. Bē rns var viegli izkrist). … Tomēr ▾ Labi pieci. Svaigs remonts. Lieliska animā cija
No mī nusiem: ļ oti bī stami balkoni maziem bē rniem (par platas margas. Bē rns var viegli izkrist).
аватар bazakoza2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pē c ieraš anā s viņ i apmetā s pasaules malā , ē kā pā ri ceļ am, ko es sauktu par viesnī cu, kurai ir sava infrastruktū ra, viņ i pamatā teica, ka nav vietas, un tas ir nesezonā ))) tī rot katru dienu, viņ i nekad neziņ oja par ziepē m, bez š ampū niem, bez ž elejas. … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s viņ i apmetā s pasaules malā , ē kā pā ri ceļ am, ko es sauktu par viesnī cu, kurai ir sava infrastruktū ra, viņ i pamatā teica, ka nav vietas, un tas ir nesezonā ))) tī rot katru dienu, viņ i nekad neziņ oja par ziepē m, bez š ampū niem, bez ž elejas. Rakstu par 5. viesnī cu, ņ emiet vē rā , pludmales dvieļ us var paņ emt ar depozī tu 5$ un mainī t tos var tikai trī s reizes nedē ļ ā - pirmdien, treš dien, piektdien un tikai no 17.00 lī dz 19.00, internets viesnī cā ir maksas, bezmaksas vestibilā , bet tikai atvē rts Whatsapp, nav ā truma. Ē diens mums pietiek, bet pabrī dinā š u, ka no gaļ as tā ir vista vai tī tara gaļ a, no zivī m sā lī ta cepta siļ ķ e un sausa plā nā makrele. Starp galdiem ar rū koņ u, brauc rati, no kuriem krī t netī ri trauki un dakš iņ as, pirmo reizi 15 gadu ceļ ojumā š o redzu pirmo reizi. Pirmajā ieraš anā s dienā mē ģ inā ja pierakstī ties uz pirti, kas vienmē r bija neierobež ots, tā pē c nā kamais ieeja tikai uz 10.11, un izlidojam 07.11, nedomā ju, ka kā ds ielidoja ilgā k. Nekā dus citus mī nusus viesnī cai ar konceptu neatradu, bet 5 nav, viesnī ca viennozī mī gi atrodas 4. , neskatoties uz to, ka neesam izvē lī gi.
аватар avolkovickay
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
MEŽ Ī NAS Š AUSMAS! Tā nu es gribē tu nosaukt mū su pirmo un kopī go atvaļ inā jumu. . . Tas bija mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m ar bē rnu (10.5 mē neš i). Viesnī cu izvē lē jos rū pī gi, ņ emot vē rā atraš anā s vietu, teritoriju, ē dienu un citas ē rtī bas. … Tomēr ▾ MEŽ Ī NAS Š AUSMAS! Tā nu es gribē tu nosaukt mū su pirmo un kopī go atvaļ inā jumu. . . Tas bija mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m ar bē rnu (10.5 mē neš i). Viesnī cu izvē lē jos rū pī gi, ņ emot vē rā atraš anā s vietu, teritoriju, ē dienu un citas ē rtī bas. Skatī jos video un lasī ju labā s atsauksmes. Viennozī mī gi nolē mu, ka š ī bū s mū su labā kā un neaizmirstamā kā atpū ta. Bet izrā dī jā s, ka tas ir ABSOLŪ TI nepareizi! Teikš u priekš ā , ka š ai viesnī cai pieš ķ iru tikai 2 zvaigznes par teritoriju un numuriņ u! Teritorija tieš ā m liela, zaļ a un kopta. Skaistumu un romantisma pieskaņ u pieš ķ ir mazstā vu bungalo, kas dekorē ti ar ziediem un sā rņ iem. Tas laikam arī viss!
1) Š ī ir sliktā kā pludmale, kurā esmu bijis. Rupjas smiltis sajauktas ar oļ iem, visi pā rē jie raudā ja no sā pē m kā jā s. Pa pludmali visi bez izņ ē muma staigā ja č ī bā s, iegā ja arī jū rā . Vieni aizbē ga uz tuvā ko bazā ru pē c koka tupelē m, citi, gudrā ki nesa tos lī dzi, citi bazā rā koka tupeles neatrada (jo pirkt gribē tā ju ir daudz) gā ja savos ierastajos š ī feros un flips.
2) Ē diens - HORROR WILD! Es zvē ru pie Dieva, ka es nekad neesmu redzē jis tā du kaunu! No vā rda VISPĀ R NEKAS NAV! Izņ emot dā rzeņ us, garš augus un kū kas. Iedomā jieties milzī gas rindas pē c vā rī tas vistas krū tiņ as! Katru dienu! No gardumiem un gardumiem 3 reizes tika ceptas “vietē jā s” vemju kotletes, daž as gaļ as š ķ ē les pē c krā sas un tī tara garš as lī dzī gas liellopa gaļ ai, pusdienā s un vakariņ ā s cepta arī makrele! Š ausmas mež onī gi! Visi atpū tnieki savā starpā galveno restorā nu sauca par "ē damistabu" un kā ds pat teica: "Ē damistaba? Ha! Maksimā lā bufete! Par naudu mē s vienkā rš i bijā m izsalkuš i. Pateicoties bē rnu ē dienkartei, tajā vienmē r bija vistas nū deles (lai gan ne vienmē r ar makaroniem, daž reiz tas bija tikai ū dens ar pē tersī ļ iem), pretē jā gadī jumā mē s noteikti nomirsim no bada. Tā kā pieauguš ajiem katru dienu tika piedā vā ta tā saucamā krievu zupa, kurā bija ū dens bez sā ls un gaļ a, nedaudz burkā nu un 1 kā postlapa. Neviens pat nebija kā rtī gi ģ ē rbies vai saģ ē rbies vakariņ ā s, visi bija burtiski pludmales tē rpos.
Iedomā jies bildi, kad tev nav pilnī gi ko ē st, bet organisms tik un tā prasa ē st, tu nā c vakariņ ā s 20:00, lai gan restorā ns strā dā lī dz 21:00, un puse galdiņ u ar ē dieniem jau ir notī rī ti. Brokastī s bez olu kultenes, bez grauzdiņ iem. Olas novā ra un apcep. Putras ir atseviš ķ s stā sts, nevis brokastis, tā s ir 2 veidu: rī si un auzu pā rslas. Es ņ emu bē rnam rī su putru, un man ielej tasi piena, kurā peld ne vairā k kā.10 rī su graudi. Vai vispā r kaaaak? Visi bija š okē ti! Visi bija priecī gi par savu naudu doties uz restorā nu, bet viesnī cas tuvumā nav pilnī gi nekā ! Tikai tirgus ar drē bē m, aptieka un 1 saldumu veikals! Pat ne suvenī rus! Tik apkaunojoš u un nož ē lojamu izrā di nebiju redzē jis!
2019. gadā atpū tos 3* nu, lai saproti 3* katru dienu pasniedza 7 veidu gaļ u ! ! ! 7 tava mā te! Uztaisī ju video, radi arī bija š okā , tā du 5* redz pirmo reizi! Pē c pā ris dienu atpū tas, un mē s atpū tā mies 11 dienas, mans vī rs vispā r atteicā s iet pusdienā s un vakariņ ā s. Klientu apkalpoš ana ir vienkā rš i š ausmī ga. Es stā vu rindā brokastī s pē c viņ u vietē jā s karsti rozā krā sotas mā kslī gā s desas, es prasu, viņ i man iedod 1 plā nu gabalu, es prasu vairā k, viņ i skatā s uz mani ar pā rsteigtu skatienu un ieliek 1 pē tersī ļ u zariņ u, es prasu vairā k desas, man ielika ar neapmierinā tu krū zi, vē l 1 gab. , prasu vē l, tā kā ņ emu gan sevi, gan dzī vesbiedru, viņ i ar izbrī nu uz mani skatā s un skaļ i atkā rto "vairā k vē l", vietē jais turku viesmī lis ir satriekts, ka vajag 3 gabalus 5 gramu desiņ as! Vai varat iedomā ties? ? ? Bez mē rces, kebabu, bā rbekjū . Nekā das jū ras veltes, izņ emot smirdī go skumbriju. Kā pē c smirdī gs? Jo bez marinā des, sā ls, garš vielā m. . . Gluž i kā dzī vs! Kartupeļ u biezenis no iepakojuma, kas atš ķ aidī ts ar ū deni, makaroni ar bezgarš ī gu tomā tu pastu, vā rī ti rī si bez neviena! Tā ir visa galvenā restorā na ē dienkarte.
Tiesa, katru dienu tiek cepti cukini un mī kla eļ ļ ā , kā arī gabalos sagrieztas kū kas, sveiki tauki un holesterī ns! Cilvē ki kā traki vā ca dā rzeņ u un augļ u kalnus, visi baidī jā s, ka var nepietikt ē diena. A la carte restorā ni ir nož ē lojams skats. Cerē jā m, ka vismaz tur mums iedos kaut ko garš ī gu. . . Ak, kā mē s kļ ū dī jā mies! Mē s atnā cā m uz bā rbekjū restorā nu, un mums pasniedza zupu un salā tus, ko pusdienojā m galvenajā restorā nā ! KĀ DA NELAIME! ! ! Rindā s gandrī z lī dz kautiņ iem, kurš kuru okupē jis utt. Kā du dienu aizgā ju uz bā ru pie baseina, paprasī ju kafiju, un mani rupji atsū tī ja bufetniece vā rdā Oļ esja, norā dot uz citu bā ru, saka, ej paņ em kafiju tur! Protams, uzreiz sū dzē jos senioru viesnī cai Irinai, paldies viņ ai par to, ka saprot katru situā ciju un nav vienaldzī ga pret mums!
3) Uzmanieties, viesnī cā strā dā zagļ i! 1. dienā pē c ieraš anā s mans vī rs baseina bā rā aizmirsa bē rnu loku. Teorē tiski darbiniekiem to nevajadzē ja ņ emt, un, ja viņ i to paņ ē ma, viņ iem vajadzē ja to likt uz aizmirsto lietu galda. Bet viens no bā rmeņ iem nolē ma piesavinā ties mū su loku. Es devos ar mū su gidu, apsardzes maiņ as vadī tā ju, vadī tā ju un administratoru skatī ties kameras, un tā mē s uzzinā jā m, ka tas ir bā rmenis, kas viņ u izsvilpa. Un iepriekš ē jā dienā viņ š un vecā kie bā rmeņ i apgalvoja, ka viņ i neņ ē ma mū su loku, citi teica, ka viņ u neredz, vē l citi kliedza uz mums. Es nolē ju litru asaru, jo mū su pulciņ š bija speciā li bē rniem lī dz viena gada vecumam un viesnī cā š o nebija iespē jams nopirkt, tur arī gā jā m uz bazā ru, tur nebija, braucā m uz slavenajiem migrē tā jiem un nekā tā da nebija! Nopirkā m bē rnam matraci rakstā mmaš ī nas formā , vesti, jaunu citu apli, bet nevienā viņ š nevarē ja peldē t, jo bija kā pludiņ š . Bē rns nepā rtraukti raudā ja, viņ š joprojā m pat nezina, kā noturē t lī dzsvaru, un veste viņ u apgā za uz muguras. No rakstā mmaš ī nas viņ š apgriezā s uz sā niem. Atvests sauc bē rnu peldē ties jū rā ! Vispā r divas reizes uztaisī ju skandā lu un vienkā rš i rū cu!
Mē s negaidī jā m, ka mū su pirmais atvaļ inā jums bū s š ā ds! Rezultā tā viņ i par savu naudu nopirka mums apli, bet ne to, kas mums bija. Atteicā mies, bet tik un tā lika atstā t pie sevis, pē c pā ris dienā m beidzot citā pilsē tā (kurā mums nebija norā dī ts) bija tā ds aplis kā mums un atveda! Tā tad nedē ļ u bē rns pat nevarē ja peldē t. Vecā ki mani sapratī s. Mē s viņ u visu nedē ļ u turē jā m rokā s un padusē s. Bē rns sita ar rokā m pa ū deni un viņ am acī s ielidoja sā lsū dens, bet aplī viņ am nebija tā das iespē jas (tikt pie ū dens). Tā pē c mē s cietā m! Kā arī.2 reizes pē c vakariņ ā m mums tika nozagti pludmales dvieļ i! Depozī ts par katriem 5 USD. Wi-Fi ir maksas, 3 USD dienā par 1 ierī ci. Bezmaksas tikai vestibila reģ istratū rā , bet to dē ļ , kas vē las tajā sē dē t bez maksas, internets neuzlā dē pilnī gi neko. Tajā mierī gi var sē dē t tikai naktī , kad neviena nav. Starp citu, aizmirsu pieminē t numuru.
Mē s bijā m lielā kajā bungalo nevis moonlight ē kā , bet bungalo, nosaukumu neatceros, kaut kas lī dzī gs bengliv vai bengoliv. . . Ē ka atrodas citu mazstā vu bungalo galvgalī un centrā un ir tā lu no galvenā s ē kas ar reģ istratū ru. Ejiet uz reģ istratū ru burtiski 100 metrus. Es nezinu, vai pē c Dieva gribas vai bē rna, vai tikai veiksmes dē ļ , bet mē s bijā m apmetuš ies š ajā ē kā.4. stā vā . Pamanī ju, ka tieš i tajā ir sacī kstes ar ratiem un liftu. Par 3 stā vu bungalo neko nezinu un neteikš u. Varbū t viņ iem pat nav lifta. Vispā r mums bija numurs 7401 – vienkā rš i krā š ņ s. Tī rs, liels, stilī gs, jauns, ar balkonu un lielisku skatu uz dā rzu, ciedru kokiem un visiem pā rē jiem bungalo, kas izvietoti abā s mū su ē kas pusē s. Istabā ir viena 2-istabu, viena 1-istabu un vestibils, par to mū s visvairā k iepriecinā ja, jo tieš i tur ielikā m gultiņ u un bē rns mierī gi gulē ja tumsā un bez kondicioniera. Gaisa kondicionieris ir uzstā dī ts paš ā telpā . Pievienoju 1 zvaigzni katrai istabai. Bet no mī nusiem gribu pamanī t, ka 3 dienas nebija š ampū na. Duš as ž eleja vispā r netiek nodroš inā ta, bija jā pē rk aptiekā . Nav arī stikla zobu pastai un birstē m. Un galvenais trū kums ir š ausmī gi strā dā još ais vecais fē ns! Bā rā ir bezmaksas kola, fanta un ū dens.
Viesnī cā ir bē rnu diskotē ka un tā sauktā animā cija pieauguš ajiem. Viss beidzas ļ oti agri pirms pulksten 00:00. Tā pē c teritorija vienmē r ir klusa un mierī ga. Naktsklubs darbojas lī dz pulksten 2:00, bet tas atrodas galvenā s ē kas pagrabā . Kopumā tas nerada neē rtī bas. Kas attiecas uz bē rnu klubu - iedomā jieties, ka animatori izdomā ja kā du izklaidi bē rniem - viņ i pulcē visus atpū š amos bē rnus, atved uz restorā nu vakariņ ā s, viņ i iepriekš vienojas ar kā du no atpū tniekiem, lai viņ š sē ž lī dz galam. vakariņ as un gaida bē rnus. Š eit mē s ar visu ģ imeni sē ž am vakariņ ā s, restorā nā ienā k bē rnu pū lis, viņ i pienā k pie š ī vī rieš a un sā k kliegt uz viņ u kaut kā du piedziedā jumu. Iedomā jies izklaidi? Mans 10 mē neš us vecais mazulis bija tik nobijies no š iem kliedzieniem, ka papildus raudā š anai un histē rijai viņ š sā ka trī cē t. Tieš i aiz viņ a bija 20 kliedzoš i bē rni! Kā ds debī ls izdomā ja tā du iekš telpu izklaidi? ? ? Kā pē c to nevar izdarī t ā rpusē ?
Vē l viens mī nuss - izbraukš anas dienā izrā dī jā s, ka nav kur koferi nosvē rt. Svari ir salauzti. Bet pē c kā da laika atnā ca puisis un par 1 dolā ru nosvē ra mū su koferi ar kaut kā du instrumentu, piemē ram, kanteri. Vē l piebildī š u, ka 7:00 pludmalē praktiski nav brī vu sauļ oš anā s krē slu un tualete, starp citu, ir vienī gā visā pludmalē un tā nav pludmales centrā , bet paš ā s beigā s . Nobeigumā teikš u, ka NEKAD mū ž ā neatgriezī š os š ajā viesnī cā un NEKAD neieteikš u to NEVIENAM! Tik pretī gi un draiski, neesmu atpū tusies nevienā viesnī cā , nevienā valstī ! Nogulumi bija ā rprā tī gi nepatī kami! Sajū smas iespaidus radī ja tikai: siltā jū ra (bet pati daba un klimats š eit mē ģ inā ja) un zaļ ā teritorija.
аватар alexandr.t2
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Apmeklē tā ju ir daudz. Ē diens tas pats! Ieeja jū rā ir zhah! Noteikti paņ emiet lī dzi č ī bas, lai staigā tu pa akmeņ iem, jo. izskatā s, ka š ī s viesnī cas vadī bai nepietiek ne naudas, ne smadzeņ u, lai radī tu saviem viesiem ē rtu iebraukš anu jū rā . … Tomēr ▾ Apmeklē tā ju ir daudz. Ē diens tas pats! Ieeja jū rā ir zhah! Noteikti paņ emiet lī dzi č ī bas, lai staigā tu pa akmeņ iem, jo. izskatā s, ka š ī s viesnī cas vadī bai nepietiek ne naudas, ne smadzeņ u, lai radī tu saviem viesiem ē rtu iebraukš anu jū rā . Š ī s viesnī cas animatori, fotogrā fi, spa darbinieki, suvenī ru pā rdevē ji ir ieslodzī ti tikai no tū ristu lielas naudas pelnī š anas! Ļ oti uzmā cī gi. 4* viesnī ca.
аватар Sasha111kiev
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ne pirmo reizi Turcijā . 3108. kab. , Violette ē ka, ī si sakot, viesnī ca ir laba par lē tu 5, no mola pa labi ir asā ka ieeja jū rā un vē tra, pa kreisi nevē tras un saudzī gā ka ieeja, viens liels mī nuss un tad nevis viesnī ca bet cilvē ki no postpadomju telpas, lū k cilvē ki aizņ em visus sauļ oš anā s krē slus, lai gan pietiek, bet paš i nemelo, atnā c uz pludmali, cilvē ku nav un visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti. … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi Turcijā . 3108. kab. , Violette ē ka, ī si sakot, viesnī ca ir laba par lē tu 5, no mola pa labi ir asā ka ieeja jū rā un vē tra, pa kreisi nevē tras un saudzī gā ka ieeja, viens liels mī nuss un tad nevis viesnī ca bet cilvē ki no postpadomju telpas, lū k cilvē ki aizņ em visus sauļ oš anā s krē slus, lai gan pietiek, bet paš i nemelo, atnā c uz pludmali, cilvē ku nav un visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti. Daž i animatori, ī paš i MEMO un SPA centra darbinieks, aizmirsa savu vā rdu, un arī fotogrā fi ir pā rā k kaitinoš i.
Tī rī š ana istabā s varē tu bū t biež ā ka (3 dienā s iztī rī ja vienu reizi, kad atnā cu uz reģ istratū ru, sā ka tī rī t katru dienu), turklā t 10 dienu atpū tai ne reizi nelika ne š ampū nu, ne duš as ž eleju (lai gan 2 cilv. dzī voja istabā ) pieauguš ie un 2 bē rni, un katru reizi tika atstā ta dzeramnauda 1 USD), kad viņ š vē rsā s reģ istratū rā , viņ i teica, ka š ampū ns un ž eleja beidzā s (smieklī gi. . . ). Ē diens ir pietiekams un garš ī gs, bet nav liela daudzveidī ba, maz piedevu (nebija ne griķ u, ne bulguru, ne brū no rī su, ne auzu pā rslu, ne aunazirņ u), lai gan tas Turcijai ir dī vaini.
Telpas ar labu remontu un mē belē m, peldbaseini labi un kopti, vannas istabas teritorijā tī ras un laicī gi iztī rī tas, pludmale sakopta, teritorija sakopta un apzaļ umota, ir 3 A la Carte restorā ni, uz augš u lī dz 10 atpū tas dienā m bez maksas ir pieejams 1 restorā ns, no 10 dienā m - 2 restorā ni . Par naudu viesnī ca ir laba. Izbraucā m ekskursijā pa pludmali - pastaiga ar Rainbow 07 kuģ i uz Alaniju, maksa pieauguš ajiem 20 USD, bē rniem no 4-12 gadiem 10 USD, lī dz 4 gadiem bez maksas, principā normā la ekskursija ar peldē m atklā tā jū rā glā bš anas vestē s, no klints nolē ca kuģ a strā dnieks, uz kuģ a tiek pabaroti: vermicelli, salā ti un vistas kotlete, ū dens, bezalkoholiskie dzē rieni uz kuģ a bez maksas, alkohols par maksu, Alanjā.1 stunda brī va laika, vienī gais mī nuss š ai ekskursijai ir vecais autobuss, kurš ved uz kuģ i, lai gan tajā darbojā s kondicionieris.
аватар vanekzzz
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi Turcijā ! Sā kumā viņ i plā noja doties uz citu viesnī cu, tač u ceļ ojumu aģ entū ra ieteica š o. Par ko esmu ļ oti pateicī gs! Pilnī bā atpū ties. Viesnī ca super! Numurs ir tī rs ar skatu uz jū ru. Restorā nā tiek piedā vā ti daž ā di ē dieni. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Turcijā ! Sā kumā viņ i plā noja doties uz citu viesnī cu, tač u ceļ ojumu aģ entū ra ieteica š o. Par ko esmu ļ oti pateicī gs! Pilnī bā atpū ties. Viesnī ca super! Numurs ir tī rs ar skatu uz jū ru. Restorā nā tiek piedā vā ti daž ā di ē dieni. Viss ir ļ oti garš ī gi. Lasot iepriekš ē jā s atsauksmes un nevarat saprast, kā du ē dienu cilvē ki gaidī ja? Gaļ as un zivju ē dieni ir garš ī gi. Visi dā rzeņ i un augļ i ir svaigi. Piens, sieri, saldumi. . . Viss super! Daž u dienu laikā es pieņ ē mos svarā par daž iem liekiem kilogramiem. Salī dzinā jumam, pagā juš ogad viesojā mies Ē ģ iptē , un lī dz ar to ē diens tur ir pilnī gs š laks, salī dzinot ar tagadē jiem labumiem.
Par animā ciju...Pie baseina un baseinā visas dienas garumā . Animatori ļ oti cenš as, lai nevienam nebū tu garlaicī gi. Vakara koncerts vai diskotē ka. Vienmē r jautri!
Vissvarī gā kais ir tī rā kā jū ra.
Darbinieki pastā vī gi č aukst gan pludmalē , gan bā ros, kuru teritorijā ir daudz. Ī sā k sakot, es esmu laimī gs kā zilonis. Man ļ oti patika viesnī ca, ē diens un apkalpoš ana. ES iesaku!
аватар Doa-1981
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Augustā atpū tā mies. No priekš rocī bā m - ļ oti silta jū ra, laba istaba, neliela platī ba (viss ir pastaigas attā lumā ). No mī nusiem. . . Ē diens š ausmī gs. . . (esam kategorijā mazprasī gi), sajū ta, ka viņ š bija vidē ja lī meņ a sanatorijā . … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies. No priekš rocī bā m - ļ oti silta jū ra, laba istaba, neliela platī ba (viss ir pastaigas attā lumā ).
No mī nusiem. . .
Ē diens š ausmī gs. . . (esam kategorijā mazprasī gi), sajū ta, ka viņ š bija vidē ja lī meņ a sanatorijā . Pusdienā s katru dienu 2 veidu zupas, tā s paš as. Grilē ta siļ ķ e (daudz kaulu), ir burgeri, š avarma, sautē ta tī tara un vistas gaļ a ar dā rzeņ iem. Divu veidu makaroni, rī si un dā rzeņ i.
Vakariņ as ir nedaudz labā kas. Bet arī skumji.
Ē dnī cā (restorā nā ) ir garas rindas, un ne jau tā pē c, ka cilvē ku daudz, bet sadalē maz darbinieku (arī gatavo un izdala), ī paš i brokastī s, viens cilvē ks uz brokastu pā rslā m, dā rzeņ iem un augļ iem. . Lai gan viņ i ir lieliski, viņ i cenš as viens otram palī dzē t.
Mē s š eit vairs neatgriezī simies (gaidī ju nedaudz labā ku).
аватар kristiksp
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ceļ š uz viesnī cu ilga 2 stundas. Mē s tikā m apsē duš ies 30 minū š u laikā . Paldies Irinai par visu jautā jumu atrisinā š anu: viss ā tri, bez liekā m runā m, vienmē r gatava palī dzē t. 1. dienā un vī ra DR istabā tika atnesti augļ i un vī ns "kompliments no viesnī cas". … Tomēr ▾ Ceļ š uz viesnī cu ilga 2 stundas. Mē s tikā m apsē duš ies 30 minū š u laikā . Paldies Irinai par visu jautā jumu atrisinā š anu: viss ā tri, bez liekā m runā m, vienmē r gatava palī dzē t. 1. dienā un vī ra DR istabā tika atnesti augļ i un vī ns "kompliments no viesnī cas". Tas bija prieks! Visur dezinfekcijas lī dzekļ i, darbinieki maskā s.
Karantī nas un nelielā tū ristu skaita dē ļ tirgi ir ļ oti labi tirgoti!
Tā tad no profesionā ļ iem:
- nav jā š ķ ē rso ceļ š uz pludmali, kā lielā kajā daļ ā Alanjas viesnī cu;
- liela zaļ ā zona, viss tī rs, sakopts;
- pa teritoriju pastaigā jas pā vi un pē rļ u vistiņ as;
- lielas istabas (paņ ē mā m divistabu dzī vokli ar piemaksu 70 eiro uz 9 naktī m, jo ​ ​.2 bē rni), bet principā bez problē mā m ietilptu standartā ;
- telpas ir iztī rī tas labi, tī ri, neteikš u, ka bija nevainojami tī rs, bet nebija netī rumu;
- no istabiņ as skaists skats uz jū ru (gan standarta, gan ģ imenes);
- dzidra jū ra, pa kreisi no mola ieeja jū rā patī kamā ka (mazā k oļ u);
- daudz augļ u (ķ irš i, arbū zi, melones, persiki, ā boli, apelsī ni, nektarī ni, plū mes, bumbieri, vī nogas);
- akvaparks vā jš , bet darbojā s, bē rniem patika.
No mī nusiem:
- pludmalē un teritorijas tualetē s var bū t netī rs, viņ i atrada ī lenu jū rā , tieš i krastā , labi, ka neviens uz to nav uzkā pis;
- ē diens nez kā pē c vienmuļ š un bezgarš ī gs (visiem desertiem viena garš a, kafija š ausmī ga, gaļ as un zivju tikpat kā nav), 3 dienas ē diens tieš ā m bija daudzveidī gs, bet tas ir saistī ts ar Eid al- Adha brī vdienas un liels skaits turku starp atpū tniekiem š ajā periodā ;
- animā cija ir ļ oti, ļ oti vā ja (nav š ovu, miniklubs ir garlaicī gs - bē rni tur nemaz negā ja, animatori neizklaidē );
- diskotē ka ir š ausmī ga (turku motī vi vai remiksē tas dziesmas no 2000. gada un viss!! ! ), tā pē c vakaros bija garlaicī gi;
- š ausmī gie dzē rieni (sulu vietā spilgti Yuppies, ko bē rniem ir baisi dzert, un Cola, Fanta, Sprite, kas arī nav veselī gs dzē riens bē rniem);
- alus garš o, vī ns ne tik labs, kokteiļ i tikai a la dž ins un toniks un viskijs-kola, stipros dzē rienus neesmu mē ģ inā jis - kā pē c nevar uztaisī t vismaz daž us kokteiļ us, to paš u Mojito (galu galā restorā ns ir gan piparmē tra, gan citroni)?
-Internets tikai vestibilā ir bezmaksas, un tas nedarbojā s ļ oti labi.

Mans viedoklis: ja bū tu laba animā cija, tā segtu visus pā rē jos mī nusus. Bet diemž ē l (((
Vairā k š ajā viesnī cā neatgrieztos. Ir interesanti meklē t kaut ko jaunu.
шило,что нашли на берегу красивые ракушки слева на камнях вид из окна. Павлин.
Parādīt vairāk »


iemiesojums vk_001
Sveiki. Kā ir ar wifi viesnīcā? Ātrums? (Vai ir iespējams skatīties straumēšanas video) Vai tas ķer visur?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums veselaya9
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Angelina032
Pastāstiet lūdzu!Noskaidrojām,ka šajā viesnīcā nav servisa "ēdienu piegāde uz istabu".Vai uz istabu var ņemt līdzi ēdienu un dzērienus vai tas ir aizliegts?
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 23 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Этот курортный отель с частным пляжем и открытым бассейном расположен на побережье Средиземного моря. Отель был открыт в 1998 г., последняя реновация прошла в 2017 г. Прекрасный отель с собственным пляжем и зеленой территорией. Идеальное место для семейного отдыха с множеством развлечений и активности.

Atrašanās vieta Центр Алании находится в 34 км от отеля. Расстояние от отеля до аэропорта Газипаша составляет 80 км.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж. Длина: 200 м Есть платформа и деревянный пирс. Между основным зданием и зданием Moonlight есть автомобильная дорога, есть переход. Пляжные полотенца выдаются под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, чистка обуви (платно), услуги по глажке одежды (платно), факс / ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 4 конференц-зала, магазины, 4 открытых бассейна, с пресной водой, без подогрева, площади: 1200 кв.м, 80 кв.м, 200 кв.м, 150 кв.м., 1 крытый бассейн, с пресной водой, без подогрева, площадь 400 кв.м., 3 водные горки, без подогрева, работают с 10:00-12:00 и с 14:00-18:00. Открытые бассейны и водные горки работают в зависимости от погодных условий. 6 ресторанов, 4 бара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, 1 детская водная горка, мини-зоопарк, детская коляска (платно), детская анимация (на русском языке), мини-диско, игровая комната, игровая приставка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, 2 водные горки (1-для детей), 2 теннисных корта (с жестким и грунтовым покрытием) бесплатно, теннисные мячи и ракетки (за депозит), освещение теннисного корта платно, аквааэробика бесплатно, бочче бесплатно, дартс бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, мини-гольф платно, мини-футбол платно, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 524 номера. Состоит из одного основного 4-х этажного здания, одного дополнительного 7-ми этажного здания, комплекса из пяти 3-х этажных бунгало и одного 7-ми этажного блока Moonlight.

Istabās

Номера красиво оформлены в теплых тонах. В них имеются телевизор со спутниковыми каналами, хорошо укомплектованный мини-бар и собственный балкон или патио. Из номеров открывается вид на сад, бассейн или Средиземное море.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Alara Turizm Merkezi Okurcalar Kasabası Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 2727929
Tīmekļa vietne: Justiniano Club Park Conti
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.