ES iesaku

Rakstīts: 22 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 12 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 10.0
Lidojā m ar divā m ģ imenē m ar draugiem, viesnī cas izvē le bija uz manis, tā pē c baž ī jos, vai viesnī ca bū s laba.
No rī ta ieraš anā s viesnī cā , noformē ja dokumentus, uzvilka rokassprā dzes un devā mies brokastī s. Lietas tika atstā tas uzgaidā majā telpā , tur ir viena, mantas bija noliktas skapī zem slē dzenes, depozī ts 5 vai 10 dolā ri, neatceros. Labi, ka ielika skapī , bet, kad atgriezā s istabā , nebija kur stā vē t, jauni nā ca lielā skaitā .
Reģ istrē š anā s: Mē s iereģ istrē jā mies pē c 14:00 pē cpusdienā , mums bija istabiņ a Begonia ē kā , sā kumā mani sarū gtinā ja, ka tā ir tā lu, un tad es priecā jos, ka mē s tur dzī vojam, ē ka ir ļ oti klusa , viss ir ē rti. Mū su numuri bija 7208-7207.

Tī rī š ana: istabu tī rī ja katru dienu, nu kā tī rī ja, dvieļ us mainī ja katru dienu, tī rī ja istabu uz grī das, ja uz galda bū s netī rumi vai kā ds papī rs, neviens neaiztiks. . Vannas istabu neviens netī rī ja, mainī ja tikai miskasti. sagā dā ja patī kamus pā rsteigumus, gulbjus, emocijzī mes, jauki, ī paš i bē rniem. Nav sū dzī bu par tī rī š anu. Istabas parastas - istabiņ a liela, viss nepiecieš amais ir. Vanna ir normā la, lai gan ir pelē jums un ir nelieli defekti.
Teritorija: Tā ir liela, pat milzī ga, viss ir zaļ umos un ziedos, ļ oti skaisti, starp citu, viņ i rakstī ja par ezī š iem, viņ i tur tieš ā m ir. Neapgā jā m visu teritoriju, gā jā m pē c rievota parauga.
Ē diens: Lasī ju, ka viss ir vienmuļ i, ja paskatā s, tad tā arī ir, tā kā esmu cilvē ks, kurš mī l gaļ u, es to gribē ju, bet tā nebija. Tā bija gaļ a, bet ne tā , ko es ē du, bet tā drī zā k ir mana problē ma. Bija vista, tī tars, jē rs, viss, ko es neē du. Vista bija, bet ne garš ī ga, drī zā k vā rī ta, ne tik karsta. Es sē dē ju uz zivī m veselu nedē ļ u, tā pē c es to ilgi neē dī š u))) katru dienu cepta makrele, tas ir grū ts.... Es atgriezī š os pie ē diena vē l zemā k.
Lai paē stu tieš ā m jā gaida rindā , lai ņ emtu pankū kas jā gaida rindā un tā tā lā k viss, sulas, kafija, saldē jums, viss, rindas milzī gas.
Personā ls, kas strā dā restorā nos, ne tikai strā dā , bet arš anu. Labi darī ts, viss ir ā tri un ē rti. Ja kaut kas vienmē r palī dzē s. Pludmalē ir bā ri, papildus pusdienā m dod uzkodas, par to ir rakstī ts ne reizi vien, neredzu iemeslu atkā rtot.

Pludmale: pludmale ir kā pludmale, forš ā kais ir tas, ka tuvumā nav nevienas viesnī cas, respektī vi, un visi cilvē ki ir tikai no viesnī cas, var nedaudz pā rvietoties pa kreisi vai pa labi un sauļ oties viens pats. Pludmale ir liela. Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija, bet tie, kam patī k ieņ emt vietas no nakts vai no rī ta un pusi dienas izgā zties, to vienmē r dara. Krievi gandrī z saķ ē rā s par sauļ oš anā s krē sliem, bija skumji skatī ties, un 70% atpū tnieku ir krievi, nezinu kā pē c mums tā paveicā s, bet ne reizi vien sastapā mies ar kliedzoš iem un neizglī totiem cilvē kiem, viņ i kā pj ā rpus kā rtas it kā vajag, var bez problē mā m spiest un pat neatvainoties, tas vispā r ir skumji.
Jū ra: ļ oti vē sa, tī ra. Zem tilta var peldē ties ar zivī m.
Animā cija: vispā r forš i, prot dabū t publiku, ž ē l, ka svē tku beigā s bijā m uzpū sti, labi č aļ i. Ī paš s paldies bē rnu animatoram no Ukrainas, dzimuš am animatoram, viņ a partnere vispā r ir vā ja un nav skaidrs, kā pē c viņ a tur atrodas.
Bonya, Babo ciena jū s, puiš i, paldies par darbu.
Pē dē jā dienā bijā m uz zivju restorā nu, izrā dā s viņ i joprojā m strā dā , lai gan reģ istratū rā mums nesniedza š o informā ciju, kad mē s reģ istrē jā mies, tur ir blonda meitene. Nejauš i dzirdē ju, kad zvanī ju uz reģ istratū ru, man patika restorā ns, lai gan no rī tiem visiem bija slikta dū š a, es negribē tu to saistī t ar zivju restorā na apmeklē š anu, jo mums tur patika viss, gan ē diens, gan apkalpoš ana, bet tā kā ē dā m tikai viesnī cā , kā pē c nav skaidrs. Cietā m pirms lidojuma.
Tieš ā m patika brī vdienas. Viesnī ca atbilst 5 zvaigznē m, bet tieš ā m 4 — un ne vairā k, jums ir jā noņ em mī nusi.

Man nepatika, vannasistabā bē ra dozatoros š ampū nus un ž eleju, tā nemaz nav, cilvē kam jā zin kā mazgā matus, citā di ir trauku mazgā š anas lī dzeklis ((tas nav normā li. Internets slikts, bezmaksas , maksā strā dā vienlī dz slikti. Minibā ra papildinā š ana vajag paš am staigā t, nav liela problē ma, bet tomē r. . Ģ imenes viesnī ca, kurš taisā s tusē t ne š eit tev bija ar bē rnu, bet kaut kā apnika klausī ties bē rnu mū ž ī gā raudā š ana un kliedzieni, nu, tā du tieš ā m ir daudz.
Joprojā m pastā vī gi sasprindzinā jā s, ka elementā ras lietas par naudu, kukurū za, popkorns, pludmales dvieļ i pret droš ī bas naudu, bē rnu miniklubā ir smilš u krā soš ana par 15 dolā riem, nedaudz dā rgi.
Iesaku viesnī cai, bet ņ emot vē rā , vai atgriezī š os otrreiz - maz ticams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu