Viesnīca nav slikta, bet apkalpošana un ēdiens atstāj daudz ko vēlēties.

Rakstīts: 2 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 24 — 31 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 5.0
Viesnī cā atpū tā mies ar vī ru un bē rnu oktobra beigā s. Viesnī cā ieradā mies 10.30 un iekā rtojā mies tikai 14.00. Reģ istratū rā viņ i teica, ka tā da ir viesnī cas koncepcija un neviens jū s nesatiks. Pagaidi! Pametuš i somas devā mies uz galveno restorā nu, tur bija vē lā s brokastis lī dz 11.00. Kad tur iegā ju, mani pā rsteidza tukš ums, nebija ko ē st ! ! ! Uz galdiem bija daž i pā rpalikumi, bet nebija no kā izvē lē ties! Mē s ar vī ru izvē lē jā mies kaut ko no pā rpalikumiem. Gribē ju ē st no ceļ a, bet bē rns vienkā rš i dzē ra tē ju, nekā cita nebija.
14.00 bijā m iekā rtojuš ies un ne minū ti ā trā k! Istaba noteikti laba, dabū jā m pirmajā stā vā ar skatu uz jū ru. (Bet kad nopirkā m ekskursiju par istabu, piemaksā jā m). Dzī vojā m istabiņ ā.7 dienas un pa š o laiku NEKAD NEKĀ DA NEKĀ RĪ JĀ M numuriņ u un nemainī jā m dvieļ us. Kaimiņ i istabā teica ka gribi uzkopt istabu vajag dot dzeramnaudu, bet neviens nā ks. Tā tas bija!
Bā ros vispā r nav alkoholisko dzē rienu klā sta; bija alus, vī ns, viskijs, dž ins un š ņ abis. Atpū š amies ne pirmo reizi, bet nekur nebija tik niecī ga sortimenta, nebija pat grā beklis, lai gan tas ir viņ u nacionā lais dzē riens!

Restorā nā ir PASTĀ VĪ GAS RINDAS, nevar atrast galdiņ u, ja ierodas agri, cilvē ku bars, un ja kavē , tad ē diena vairs nav. Tā nu sanā ca, ka visi cilvē ki, kā aitu ganā mpulks, vispirms stā v milzī gā s kaudzē s, lai iekā ptu restorā nā un ieņ emtu vietu, un tad veidojas milzī gas rindas, lai dabū tu ē dienu, un, ja nonā k lī dz galam, tad pā rtika nepaliek tikai sieri, dā rzeņ i un zaļ umi. Un tā vienmē r ir brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. Un apkalpotā ji ņ irgā jas, ka Krievijā nav ko ē st. maizes sviestmaizes, un arī rindas. Bā ri strā dā pā rmaiņ us, viesnī ca liela, daudz cilvē ki, un pludmales bā rs strā dā tikai ar alkoholu, pā rē jie divi ir tikai tē ja, kafija un alus. Lai paņ emtu boileri, rindā jā pavada 10 minū tes.
Restorā ns Lacard one nosaukums atš ķ iras tikai ar to, ka nav nepiecieš ams aizņ emt galdiņ us, ē diens kā galvenajā restorā nā , nekas garš ī gs (gā jā m uz turku).
Pludmales dvieļ i tiek izsniegti ar depozī tu USD 5, dvieļ i tiek mainī ti P, T, Piekt. no 16.00 lī dz 18.00. un jā iet uz istabu ar slapjiem dvieļ iem un tie jā izž ā vē . Ļ oti neē rti.
Vestibilā , kur tas ir bezmaksas, praktiski nav interneta, tā vienkā rš i nav! Jā , un par 2 USD atstā j daudz ko vē lē ties.
Viesnī ca nekā dā veidā nevelk uz 5 zvaigznē m, atvaļ inā jums bū tu sabojā ts, ja nebū tu skaistā s jū ras un jautrā s turku animā cijas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu