Viesnīca trim - netīra, ārprātīgi trokšņaina, koksaki vīruss!!!

Rakstīts: 25 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 24 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas, cerot, ka par š o naudu sanā ks vismaz pieklā jī gs "č etrinieks". Ceļ ojā m ar diviem bē rniem 1.5 un 3.5 gadi.
Mū su atvaļ inā jums izvē rtā s par ī stu spī dzinā š anu ar nepā rtrauktu mū ziku - divas nedē ļ as piespiedu diskotē kas. Un no piespiedu basiem dienu un nakti nekur neslē pjas, pat aiz slē gtā m durvī m tualetē .
Neticami skaļ a mū zika tiek ieslē gta pulksten 10 no rī ta, visa dzī ve viesnī cā paiet zem tā s, pā rtraukums no vieniem lī dz diviem pē cpusdienā un tā lī dz 24 stundā m dienā un daž reiz lī dz diviem vai trijiem naktī . . Restorā nā arī nepā rtraukti un skaļ i skan mū zikas radio, cilvē ki pie galdiņ iem mē ģ ina to izkliegt, tā pē c arī ir baigais burbulis un troksnis. Tikai a la carte restorā nos ē dā m vairā k vai mazā k mierī gi. (bet š ī s ir tikai trī s vakariņ as vienā "maiņ ā ")))

Istabas netika tī rī tas katru dienu, tā s tika tī rī tas diezgan pavirš i, dvieļ i bija slikti mazgā ti un arī netika regulā ri mainī ti.
Ja godī gi, tas, kas tiek reklamē ts kā mini zoodā rzs, ir nomā coš s skats - viesnī cas teritorijā trī s ļ oti netī rī ti bū ri ar gaiļ iem, vistā m, fazā nu un divā m vā verē m. Teritorijas perifē rijā atrodas arī aploks ar š vī ku bū riem - vistā m, truš iem un trī s pusbeigtiem kucē niem, iegurni ar zosu. Teritorijā tieš ā rotaļ u laukuma un peldbaseinu tuvumā pastā vī gi brī vi ganā s vistas, pē rļ u vistiņ as un bezastes pā vi. Skaidrs, ka bē rni ar prieku skraida, lai pabarotu putnu, ķ eras pie rokā m pie netī rajiem bū ru rež ģ iem, un arī rotaļ u laukumā "putniņ i" neiet uz tualeti.
Divas dienas pirms izlidoš anas bē rniem bija drudzis, jaunā kais ar ā tro palī dzī bu nogā dā ts slimnī cā , diagnoze Koksaki vī russ.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu