Miarosa Konakli Garden 4*– Atsauksmes

125
Novērtējums 5.810
№162 viesnīcas reitingā Alanja
6.5 Numurs
5.7 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.5 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Konakli, 6 km attālumā no Ulas pludmales un piknika vietas. Tam ir kompakta platība. Uzcelta 2007. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām jauniešiem, pāriem.Vairāk →
аватар tatta7373
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mana ģ imene un es (4 pieauguš ie un bē rns) š obrī d uzturas š ajā viesnī cā . Vienmē r atpū tā mies 5*, š ī ir pirmā pieredze 4. Piestā jā m 21.09. 05. vakarā . Reģ istratū rā mū s pieklā jī gi izrakstī ja, palī dzē ja atnest mantas uz istabu. … Tomēr ▾ Mana ģ imene un es (4 pieauguš ie un bē rns) š obrī d uzturas š ajā viesnī cā . Vienmē r atpū tā mies 5*, š ī ir pirmā pieredze 4. Piestā jā m 21.09. 05. vakarā . Reģ istratū rā mū s pieklā jī gi izrakstī ja, palī dzē ja atnest mantas uz istabu. Reakcija uz dzeramnaudu bija: par maz, vajag vē l vienu dolā ru))) 3111. istabiņ a ir netī ra, liekas, ka nemaz nav tī rī ta, lai gan ieč ekojā mies pē c 20.00, reģ istrē š anā s laiks ir krietni agrā ks. Netī ri spoguļ i, spoguli uz skapja nolaizī ja bē rns, nav izsū knē jis. Nā kamajā dienā mums piedā vā ja par 30 USD pā rcelties uz istabu augš stā vā ar piekļ uvi baseinam. Devā mies novē rtē t situā ciju, bet tur arī tā netika tī rī ta (lai gan istaba nebija aizņ emta) un no ielas skaļ i skanē ja mū zika. Mums ir trī s gadus veca meita, no diviem ļ aunumiem izvē lē jā mies skatu uz ceļ u)) ar dā rza nosaukumu)) Tā kā ceļ š no mā jā m ilga 12 stundas, mē s nolē mā m palikt un pabarot bē rnu, lai viņ u gulē t.
Mums solī ja vienā no istabā m saremontē t kondicionieri, seifu un iztī rī t. Viņ i prasī ja naudu. Atbilde ir tā da, ka aprē ķ ins pē c darba neatbilst 10 minū tē m, pē c neatlaidī gas kaulē š anā s darbinieks aizgā ja, paņ emot dzeramnaudu, kas sā kotnē ji tika piedā vā ta. Neviens nenā ca neko labot.
Ē diens garš ī gs, liela ē dienu izvē le katrai gaumei gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Bez frizierē m, bet vista, liellopu gaļ a, aknas, baltā s zivis (sautē tas ar un bez dā rzeņ iem, grilē tas, ceptas, ar un bez garš vielā m), rī si, kartupeļ i, makaroni, sasmalcinā ti dā rzeņ i un salā ti, mē rces, saldumi, augļ i (arbū zs, melone, vī nogas, ā boli, plū mes, apelsī ni, citroni, greipfrū ti). Dzē rieni. Neviens nepaliks izsalcis. Mī nuss ir tas, ka paliek pā rtika no pē dē jā s ē dienreizes, pastā vī gi tiek piegā dā ti jauni, acis, lai palī dzē tu) Pirms dodat bē rnam, jums ir jā pamē ģ ina. Persiki konservē ti 2 dienas. Noliec malā , ņ em kaut ko citu. Nepatī kami, bet neviens nesaindē jā s (no mums))).
Vietas vienmē r bija pietiekami daudz, pat pī ķ a stundā s.
Ē damistaba ir vienī gā vieta, kur viņ i pastā vī gi tī ra, BET š ķ ī vji, dakš iņ as, naž i pē c mazgā š anas nav tī ri))
Tī rī ba nav viesnī cas stiprā puse. To ī paš i uzsver vestibilā un pie slidkalniņ iem esoš ā s tualetes. Grī da vienmē r ir ļ oti slapja, nav papī ra, visur ir atkritumi.
Jū ra. . . Ū dens pasakains! ! ! Neticami silti! Es negribu iet ā rā ! Tiesa, to izdarī t nav tik vienkā rš i, vajag aplokus. Jū rā ir plā ksnes, daudzi ievainoja kā jas asinī s, neskatoties uz koraļ ļ iem, jo. plā ksnes nav lī dzenas, salauztas un tu nezini, kur tu stā vē si viļ ņ os.
Ar bē rniem pludmalē nav viegli, meita ir sajū smā par baseinu.
Pie baseina un pludmalē vienmē r ir vietas.
Vakar bijā m bē rnu diskotē kā . Mē s to ļ oti gaidī jā m. Meita ir priecī ga, nedaudz kautrī ga, bet turku animators lū dza Lyuba (cits animators) aizvest viņ u pie bē rniem, un deja bija iestatī ta)) Nā kamais bija vilciens. Tas ir prieks bē rniem, pat vecā kiem. Tiesa, mū sē jais skatī jā s un klupā s, krita, es ā tri pacē lu, gribē ju nomierinā t, bet asaru nebija, bē rns vē l gribē ja dejot)))) Tiesa, tas arī viss, diskotē ka beigusies)) Mē s esam gaidu rī tdienu))) Bē rnu baseins un dejas iekaroja viņ as sirdi) )
Daudzi atpū tnieki apspriež ī paš o attieksmi pret Turcijas atpū tniekiem. Viņ u istabas katru dienu tī ra, sū c putekļ usū cē ju, mitrā tī rī š ana, veļ as maiņ a. . . Tajā paš ā laikā , kad prasī jā m tualeti, viņ i atbildē ja: beidziet))) š ķ ī vjus uz baseinu, uz istabu, tas ir muļ ķ ī bas, jo vienkā rš i trū kst, bet nepatī kama attieksme. Tas bija jū tams pirmo reizi.
Viesnī cas politika - jū su atvaļ inā jums ir jū su rokā s)))
Mē s daudz ceļ ojam, atpū ta tieš ā m ir atkarī ga no noskaņ ojuma, kas mū sos valda. Tomē r jū s nevē laties tī rī t UAI atvaļ inā jumā . Vairā k š eit nenā ksim un nevienam neieteiksim.
P. S. Š orī t devos uz uzņ emš anu.
Labrī t! Mums ir problē ma.
Nekā das reakcijas.
Pē c gaidī š anas nolē mu meklē t kā du augstā ku rangu.
Meitiņ , pagaidi, kas par problē mu?
Mū s iekā rtoja netī rā istabā un š odien ir treš ā diena, kad viņ i to netī ra.
Trī s reizes prasot, kā ds numurs, ierakstī ts.
Mē s devā mies uz jū ru. Tad devā mies uz kalniem. Apsē dā s zā lē . Mana meita gribē ja iet uz tualeti un tā bija tī ra! Tad mē s satikā m vī rieš u grupu, iespē jams, vadī bu. Mē s gā jā m, apskatī jā m. . . Mē s uzkā pā m uz istabu. Tā arī ir tī ra, tikai prasī ja nomazgā t spoguļ us un ielikt ž eleju ar š ampū nu. Atbilde: Mē s vē lamies pusdienot. Bet vī rs uzstā ja un darī ja visu, bet uz pieciem iedeva 3 ž elejas un š ampū nus. Ceru, ka ne trī s dienas))) bet paldies par to, istabā kļ uva daudz patī kamā k)
аватар 2koko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ī sta 4-ka. Dvieļ i un gultas veļ a 2021. Viss jauns. Ē diens bija normā ls, augļ i, zivis, gaļ a bija viss. Baseins ir tī rs. Istabas ir nobruž ā tas, bet normā las. Tī rī š ana ir vā ja, trū kst darbinieku. TIKAI NAV VAJAG PAŠ AM CŪ KOT! Cenš as visi, sā kot no strā dniekiem un beidzot ar valdnieku Osmanu (ļ oti forš s cilvē ks), tač u viņ i nav gatavi tā dam piedoš anas pieplū dumam. … Tomēr ▾ Ī sta 4-ka. Dvieļ i un gultas veļ a 2021. Viss jauns. Ē diens bija normā ls, augļ i, zivis, gaļ a bija viss. Baseins ir tī rs. Istabas ir nobruž ā tas, bet normā las. Tī rī š ana ir vā ja, trū kst darbinieku. TIKAI NAV VAJAG PAŠ AM CŪ KOT! Cenš as visi, sā kot no strā dniekiem un beidzot ar valdnieku Osmanu (ļ oti forš s cilvē ks), tač u viņ i nav gatavi tā dam piedoš anas pieplū dumam. Dzē rieni ir labi, nav atš ķ aidī ti. Kafija ir samē rā normā la. Pludmale maza, bet peldē ties var kur gribi, tas viņ iem neaizliedz. Apakš ā ir akmeņ i, peldieties kur vairs nav cilvē ku tur nav akmeņ u. Jū ra gatavojas izž ā vē t peldbikses, lī dz jū s sasniegsit.
Atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti pozitī va, un tas ir galvenais. Bū sim reā li - neviens par tā du naudu, kā prasa viesnī cu, dupsi nenoslaucī si)))) Mē s samaksā jā m 1100 USD par 2 + 2 10 dienā m no Coral. Dā rgā kā sezona.
bassein
аватар Vladimir150311
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pati viesnī ca ir 4 no 10. Viesnī cas stā voklis ir saplaisā jis, mē beles ir diezgan izmiruš as, visas notraipī tas. Mē s dzī vojā m augš ē jā stā vā , uz gultas bija sarkani pleķ i, uz gultas no lietus. Jumtam noteikti kaut kad ir noplū dis. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir 4 no 10. Viesnī cas stā voklis ir saplaisā jis, mē beles ir diezgan izmiruš as, visas notraipī tas. Mē s dzī vojā m augš ē jā stā vā , uz gultas bija sarkani pleķ i, uz gultas no lietus. Jumtam noteikti kaut kad ir noplū dis. Diezgan mirusi viesnī ca, viesnī cu izvē lē jā mies caur tū risma aģ entū ru. Kā jū s izvē lē jā ties š ā du viesnī cu? To izvē lē jā mies, jo laiks gā ja uz beigā m, bija jā dodas kaut kur atpū sties, un tas mums bija maksimā lais no piedā vā tajiem variantiem. Es personī gi uz š o viesnī cu par š o naudu nebrauktu. Š ajā vietā ē dā m tikai brokastis, bet galvenā maltī te bija citur. Ē diens bija sojas, kaut kā ds sā ļ š viss, tur nebija iespē jams ē st. Labi, ka pie viesnī cas bija veikali.
аватар Nusia
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezos no viesnī cas un vē los padalī ties savos iespaidos. Lidoja no ALF TRAVEL OPERATOR, NEED TOUR vadī tā ja. Lī dz viesnī cai bija nepiecieš amas 2 stundas. Lidojums kavē jā s, lī dz pusnaktij nokļ uvā m viesnī cā . Numuru saņ ē mā m uzreiz. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no viesnī cas un vē los padalī ties savos iespaidos. Lidoja no ALF TRAVEL OPERATOR, NEED TOUR vadī tā ja. Lī dz viesnī cai bija nepiecieš amas 2 stundas. Lidojums kavē jā s, lī dz pusnaktij nokļ uvā m viesnī cā . Numuru saņ ē mā m uzreiz. Mums piedā vā ja apē st naktszupu....kā tomā tu pastu, kas atš ķ aidī ta ar ū deni - padzē ruš i ū deni no dzesē tā ja, devā mies gulē t. Biju atvaļ inā jumā ar mazu bē rnu un gribē ju zemā ku istabu, 2. stā vā , bet dabū ju 5. Bezmaksas bija tikai baseinam, un tur bija skaļ š . Gribē ju mainī t nā kamajā dienā , bet pā rdomā ju - mū su istabā viss darbojā s, mē beles jaunas, paklā js tī rs, no balkona paveras skats uz kluso pusi, kur bija kalni, istabā viss darbojā s. Matracis man ir nedaudz ciets, bet 3 dienu laikā pieradu.
Vienī gi lifts sasprindzinā jā s, bija smacī gs un lē ns, abi lifti strā dā ja, vienu pusdienu remontē ja, pē c tam strā dā ja normā li.
Tī rī š ana bija katru dienu, kā arī š ampū ns/ziepes papildinā ts, dvieļ i mainī ti, kad noliku pie izlietnes, gulta mainī ta 2 reizes.
Ē diens - mums pietika, + 3 kg papildus kā vienmē r atnesa ((.
Lai ar ē dienu nebū tu garlaicī gi, katru dienu ņ ē ma kaut ko citu. Lasī ju, ka sū dzē jā s par aukstiem makaroniem - visus neiepriecinā si, ja tos vā rī s priekš ā , bū tu rinda, nepatiktu, bet nā c un ņ em. No rī ta vienmē r bija pankū kas, olu kultenis, gozleme, virtuļ i, daž kā rt rindā stā vē ja vairā ki cilvē ki, un pā rsvarā pē c pankū kā m. Jā , kā jau minē ts, dā rzeņ i un salā ti ir lī dzī gi, bet var izvē lē ties. Daudz sā ļ u sieru, no cepš anas 1 veida bulciņ as. Pusdienā s un vakariņ ā s biež i bija subprodukti, bet bez tiem bija zivis, vistas gaļ a ar dā rzeņ iem, garda grilē ta vistas fileja, vistas gabaliņ i, turku vakaram bija shawarma. No augļ iem 12 dienas bija tikai arbū zs - salds, garš ī gs, bet nieres tika iztī rī tas)). Saldumi ir tie paš i, reizē m bija garš ī ga š okolā des kū ka, daudz ž elejas un putas. Nepā rē sties - tas tā . Kafijas automā ts biež i salū za, gā ja pē c dzē rieniem vestibilā . No alkohola bija alus, degvī ns, vē ž i, dž ins, vī ns. No 14 lī dz 16 katru dienu bija saldē jums: 3 veidu - baltais, rozā , š okolā des - visiem pietika. Uzkodu bā rā bija frī kartupeļ i, spageti, burgeri, tī rradņ i, dā rzeņ i.
Lī dz jū rai gā jā m 10 minū tes pa lī dzenu taciņ u gar Ganita viesnī cu. Ieeja akmeņ aina, bē rns peldē jā s Crocs, esmu speciā lajā s č ī bā s, viss kā rtī bā . Bā rs pludmalē bija atvē rts lī dz 17:00, tā pat kā tualete, kas nav ī paš i laba. Kreisajā pusē ir Ganitas mols, iegā ju iekš ā , neviens mani nedzina.
Starp citu, tā viesnī ca ir pā rpildī ta ar tū ristiem, un mū su mazajā pludmalē viņ i atņ ē ma mū su viesnī cas sauļ oš anā s krē slus ((uz tiem ir rakstī ts burts H vai Nedef), labi, daudzi peldas mū su teritorijā . tā , vienu vakaru, kad gā jā m no pludmales, izstaigā jā m Ganitas teritoriju, jā , tur ir daudz cilvē ku, un viņ i teica, ka istabas ir briesmī gas ar pelē jumu. Bet reģ istratū rā viņ iem ir kondicionieris, bet ne mū su viesnī cā (.
Reģ istratū rā jautā ju, vai ir iespē jams apmeklē t citas Nedef tī kla viesnī cas, uz ko viņ i man atbildē ja, ka tā nav, tā pē c viņ i pat nomainī ja mū su aproces uz zaļ ā m, un tā s ir rozā , jo. no mū su pastā vī gi pa kreisi 5 *. Mē s nepā rbaudī jā m, vai mū s ielaidī s vai nē , bū tu bijis tuvā k un ne tik karsts, varē jā m staigā t, bet cilvē ki teica, ka nelaiž , jo. tā viesnī ca ir pā rpildī ta un tā tad bija tū ristu grupa, kas mū su viesnī cā pavadī ja dienu uz koferiem, pē c tam prasī ja aizvest viņ us uz saviem 5*, lai viņ i tur gaidī s savas istabas.
Animā cija viesnī cā bija vā ja, bet 28. jū nijā parā dī jā s jauns animators Taha, ar viņ u kļ uva jautrā k un mini diskotē kas un vakara š ovi. No rī ta ir vingroš ana un ū dens aerobika - ļ oti vā ja, ir ū denspolo, parā dī jā s š autriņ as.
Bē rnu kluba nav - tikai sagrauta mā ja, bē rnu zona, kā arī ē diens, restorā nā arī nav. Ir rotaļ u laukums, bet mē s tur nekad nespē lē jā m.
Es nevaru teikt, ka š ī ir slikta viesnī ca. Labi atpū tā mies, bē rns apmierinā ts - bija ū dens slidkalniņ i, bija minidiskotē ka, peldē jā mies jū rā , ir arī frī kartupeļ i un saldē jums.
Ņ emot vē rā , ka par ekskursiju samaksā jā m 800 eiro par 12 naktī m, domā ju, ka viesnī ca par savu naudu ir laba. Mana mā sa tagad atpū š as Arabata kā pā par to paš u naudu, bet bez ceļ ojumiem un ē dienreizē m...
Es droš i vien nebū tu izvē lē jusies š o viesnī cu atvaļ inā jumam ar savu vī ru, bet tas bija labi man un manam bē rnam. Pie mums atpū tā s cita pazī stama ģ imene - arī viņ iem viss patika.
Wi-fi sā kumā darbojā s slikti, tad aizgā ja 100 cilvē ki un bija iespē ja normā li sazinā ties pa viber un sū tī t fotogrā fijas/video, tā pē c mans vī rs vienmē r bija informē ts par mū su atvaļ inā jumu (paldies viņ am par to).
Вид с номер  HEDEF ROSE GARDEN 4*, июнь 2019, видео, море, пляж, отель, бассейн, горки
аватар grymashevych
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Briesmī ga viesnī ca. Slikts ē diens. Netī ra viesnī ca. Bā rs sū dī gs. Neiesaku tur iet. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca. Slikts ē diens. Netī ra viesnī ca. Bā rs sū dī gs. Neiesaku tur iet.
аватар tsy6
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Savu apskatu vē los sā kt ar to, ka uz Turciju lidoju 3. reizi, un man tieš ā m ir ar ko š o viesnī cu salī dzinā t. Biļ ete mums izmaksā ja 2x-34500? (Tā du paš u summu iedevā m par nedē ļ u atpū tu Soč os ar brokastī m, 2018. … Tomēr ▾ Savu apskatu vē los sā kt ar to, ka uz Turciju lidoju 3. reizi, un man tieš ā m ir ar ko š o viesnī cu salī dzinā t.
Biļ ete mums izmaksā ja 2x-34500? (Tā du paš u summu iedevā m par nedē ļ u atpū tu Soč os ar brokastī m, 2018. gada septembrī , 3* viesnī cā )
Lasī ju, ka daudzi nepiekrī t viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumam un uzskata to par zemā ku. . . Es personī gi atpū tos Turcijā.3* viesnī cā s, un puiš i, ticiet man, 3 zvaigznē s viss ir daudz sliktā k! zvaigž ņ u vē rtē jums atbilst viesnī cai!
Viens no š ī s viesnī cas mī nusiem ir attā lums no lidostas (braucā m ap 2.5h) Bijā m iekā rtojuš ies burtiski 5 minū tē s, ar to nebija nekā du problē mu.
Ē diens man patika! Izvē lē ties ir daudz, lai gan nebija kā rtī gu zupu un maz augļ u, nu, es to neuzskatu par katastrofu, mē s ē dā m zupas kafejnī cā , kas atrodas 6 minū š u attā lumā no viesnī cas.
Bū tisks pluss (par ko ne visi zina) ir tas, ka jums ir tiesī bas apmeklē t pilnī gi jebkuru Hedef viesnī cu, bet mē s nokļ uvā m tikai Hedef beach resort 5 * (15 minū tes no viesnī cas), pā rē jā s viesnī cas, cik saprotu. tas, bija nedaudz tā lā k, ir daudz lielā ka teritorija, un uzkodas pie baseina ir interesantā kas, pats baseins ir daudz lielā ks, un pludmale ir tuvā ka un tī rā ka
Mani iepriecinā ja personā la attieksme, nebija neapmierinā tu seju, saš utuš u skatienu, skaidrs, ka puiš i cenš as! Par to viņ iem ī paš s paldies!
Mani arī piemeklē ja alkohols! Tieš ā m var iedzert! Alus absolū ti tā ds pats kā veikalā nopē rkamais(nav sā ļ š , kā Tunisijā piemē ram)
Atpū tā galvenais ir sā kotnē ji noskaņ oties tam un pozitī vā m emocijā m, nevis meklē t mī nusus, tā pē c daudzā m negatī vajā m atsauksmē m kategoriski nepiekrī tu!
аватар Alla31matvienko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta. Uzreiz pamanī jā m, ka istabiņ a iedota 1. stā vā.1107. Netī rs, bet izgulē jā mies labi, plus kondicionieris darbojā s. Pē c jums pā ris krievu. Kanā li, bet mē s nenā cā m jū s skatī ties. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta. Uzreiz pamanī jā m, ka istabiņ a iedota 1. stā vā.1107. Netī rs, bet izgulē jā mies labi, plus kondicionieris darbojā s. Pē c jums pā ris krievu. Kanā li, bet mē s nenā cā m jū s skatī ties. Istabā bija dvieļ i, bet nebija č ī bu un ū dens. Bet ū deni var savā kt viesnī cas dzesē tā jos. Daudz no tiem.
Jautā jumu par pā rtiku nav. Daudz un garš ī gi, gaļ a katru dienu. Viss, izņ emot cū kgaļ u
Wifi vestibilā darbojas labi. Mē s runā jā m, izmantojot video zvanu. Vairā k par slikto. Viesnī ca ir netī ra. Logi izsisti, nav skaidrs, kas smird pie stieņ iem, cilvē ki nes uz baseinu ē dienu un tā pē c visi š ķ ī vji un glā zes guļ ilgi un nogurdinoš i. Atseviš ķ s jautā jums ir pludmale. Š AUSMAS. Š o es vē l neesmu redzē jis. Ir maz sauļ oš anā s krē slu, tie ir saplaisā juš i, lietussargu ir vē l mazā k un tie ir saplē sti. Plus blakus grā vis, smird un daudz atkritumu. 5os devā mies uz pludmali. Es tur ē du pā ris reizes. Tas pats.
аватар olecka77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja esi tī rī bas cienī tā js, tad tevis š eit NAV! ! ! Viesnī cai nepiecieš ams remonts, tas ir sī kums. Reģ istratū rā jū s sagaida ar seju “nu, kā pē c jū s visi te nā kat? ” Galdi un krē sli ir netī ri, paklā js uz grī dā m nav mainī jies, iespē jams, kopš atklā š anas dienas, un tas tika tī rī ts katru otro reizi. … Tomēr ▾ Ja esi tī rī bas cienī tā js, tad tevis š eit NAV! ! ! Viesnī cai nepiecieš ams remonts, tas ir sī kums. Reģ istratū rā jū s sagaida ar seju “nu, kā pē c jū s visi te nā kat? ” Galdi un krē sli ir netī ri, paklā js uz grī dā m nav mainī jies, iespē jams, kopš atklā š anas dienas, un tas tika tī rī ts katru otro reizi. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir netī ri, galdi nekad netiek noslaucī ti, jo vakarā tie savā ks keč upu, dzē rienus, pelnus un no rī ta sakā rtos. (paš i noslaucī jā s ar salvetē m) Pielā gotos milzī gos puķ upodus zem pelnu trauka neizņ em lī dz izsmē ķ i izspraucas cauri malā m un baigi smird, ok pieauguš ie, bet tuvumā ir bē rni ! ! ! Ko lai saka par flī zē m lī dz baseins...Starp citu, slidkalniņ i tika ieslē gti reti. Darbinieki netī rā s formā s, HAMS! ! Saldē jumu klā j ar rokā m, bez cimdiem un pat pirksti tika laizī ti! ! BRR Istabā trī s dienas iznesa tikai atkritumus, nekas netika izvests!! ! ! Dvieļ i netiek mainī ti, paprasī ju reģ istratū rā trī s dienas izsū kt un vismaz noslaucī t grī du vannas istabā , jo tā ir ļ oti slapja un slidena. Nebija nekā das reakcijas, lī dz es atnesu meiteni aiz rokas un parā dī ju, kas jā noņ em, jo ​ ​ viņ a nesaprata ne angliski, ne krieviski.
Un vai tā s ir 4 zvaigznes? ? ?
аватар V-L-L-T
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Mē s vē lamies dalī ties ar mū su viedokli par viesnī cu Hedef Rose Garden 4 *, Konakli - Alanja. Tajā atpū tusies kā ģ imene ar bē rniem 2018. gada jū lija sā kumā . Uzreiz rezervē sim, ka š o viesnī cu apzinā ti esam izvē lē juš ies finansiā lu apsvē rumu dē ļ kā vienu no lē tā kajā m no piedā vā tajā m "č etriniekiem" Alā nijas reģ ionā , tā pē c jau iepriekš paredzē jā m, ka pakalpojumu kvalitā te bū s atbilstoš a cena. … Tomēr ▾ Sveiki!
Mē s vē lamies dalī ties ar mū su viedokli par viesnī cu Hedef Rose Garden 4 *, Konakli - Alanja.

Tajā atpū tusies kā ģ imene ar bē rniem 2018. gada jū lija sā kumā . Uzreiz rezervē sim, ka š o viesnī cu apzinā ti esam izvē lē juš ies finansiā lu apsvē rumu dē ļ kā vienu no lē tā kajā m no piedā vā tajā m "č etriniekiem" Alā nijas reģ ionā , tā pē c jau iepriekš paredzē jā m, ka pakalpojumu kvalitā te bū s atbilstoš a cena. Ja jums ir iespē ja iztē rē t vairā k naudas par biļ eti, tad nekavē joties meklē jiet augstā kas kategorijas viesnī cas - Rož u dā rzs jums nederē s!

Mē s ieradā mies vē lu vakarā , nokā rtojā m mū s uzreiz - bez kavē š anā s (viņ i nedeva naudu administratoram, un viņ š arī nedeva mā jienu). No istabas paveras skats uz pagalmu. Plusi - labs skats pa logu, var sū tī t bē rnus uz baseinu un ū dens slidkalniņ iem un vē rot tos no balkona.
Mī nusi: troksnis un skaļ a animā cijas skaņ a, bet aizverot logu troksnis tikpat kā nav dzirdams, kā arī gaisa dzesē š anai var izmantot kondicionieri (individuā la split sistē ma, labi darbojā s). Bijā m diezgan apmierinā ti. Viesnī cas pirmie divi stā vi ir tehniskie, dzī vojamie - augš ē jie 5 stā vi. Ir divi lifti, bet viesu masveida kustī bā ilgi jā gaida lifts - vieglā k tikt pa kā pnē m.

Standarta numurs 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem ir plaš s, bija vienvietī ga un plata divguļ amā gulta un saliekamais krē sls. Istabas apdare un mē beles ļ oti labā stā voklī . CRT TV (krievu valodas satelī ta kanā li "First", "RTR-Planeta", "NTV", "TNT", "Vesti-24" un "STS", bet tas bija kluss, plus turku kanā li), minibā rs ( tukš s , pareizi atdzesē ts), tā lr.
Vannasistabā viss darbojā s, bet bija pretenzijas par dvieļ u plauktu (slikti fiksē ts) un jaucē jkrā nu izlietnē (nav aeratora - laikam iepriekš ē jie viesi to aizvilka). Istabā bija seifs, bet mē s to neizmantojā m (kā pē c - skatī t zemā k).

Pludmale atrodas 10 minū š u nesteidzī gā pastaigā pa klusu ieliņ u (ja izvē laties viesnī cu nevis pirmajā rindā , tad nevajag sū dzē ties, ka pludmale neatrodas viesnī cas teritorijā , un jā dodas uz tas! ). Pati pludmale, pareizā k sakot, gabaliņ š no viesnī cai piederoš ā s pludmales, ir maza. Ir maz sauļ oš anā s krē slu un vē l mazā k ar matrač iem. Diemž ē l, lai ieņ emtu vietu, jā ierodas agri. Situā ciju krietni pasliktina citu atpū tnieku sliktais ieradums paķ ert pē c iespē jas vairā k sauļ oš anā s krē slu, apzī mē jot “savu” teritoriju ar dvieļ iem un pē c tam pusi dienas nerā dī ties pludmalē . Kaut kur pie ieejas jū rā ir lieli akmeņ i, bet galvenajā daļ ā tie nav.
Turklā t var peldē t jū ras "sveš ajos" sektoros - neviens netiek izmests.

Uz vietas esoš ais baseins ir liels ar dziļ umu 1.5 m galvenajā daļ ā un 1.1 m pie slidkalniņ iem, ir arī neliels sekls bē rnu baseins. Divi ū dens slidkalniņ i: viens dubultais taisnais, otrs savī ti - darbs pē c grafika. Ap baseinu ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet diemž ē l lielā kā daļ a arī ir "rezervē ti" visas dienas garumā.

Turklā t, tā kā Hedef grupas viesnī cu aproces ir vienā das, varat doties uz citā m š ī s ķ ē des viesnī cā m, piemē ram, uz Hedef Beach Resort & Spa 5 *. Tur, piemē ram, ir labā ki baseini un ū dens parks (ū dens slidkalniņ i).

Par pā rtiku sū dzī bu nav. Restorā nā tiek pasniegts daudz ē dienu, tas ir daudzveidī gs un svaigs. Ikdienas gaļ as ē dieni (galvenokā rt, protams, putnu gaļ a), no rī ta - olu kultenis un pankū kas, vakarā - shawarma. Pludmales bā rā - uzkodas (frī kartupeļ i, tī rradņ i, burgeri un piedevas). Arbū zi dod daudz.
Viesmī ļ i, bā rmeņ i un apkopē jas restorā nā ir lieliski: viņ i strā dā ļ oti labi, draudzī gi, pieklā jī gi un efektī vi. Pusdienā s un vakariņ ā s pusdienā s un vakariņ ā s pulcē jas liels pulks “mū ž ī gi nepietiekamu uzturu”, tā pē c jā nā k pē c 30-40 minū tē m: nebaidieties, ē diens nebeigsies, bet restorā nā bū s daudz brī vā ks un mierī gā ks.

Papildus restorā nam ir arī bā ri vestibilā , pie baseina un pludmalē . Tajos (brī va pieeja) kafijas automā ti (kafija, kakao), tē jkannas, aparā ti ar atš ķ aidī tā m mā kslī gajā m sulā m (“jupiji”), dzesē tā ji ar ū deni pudelē s. Bā rmeņ iem ir alus, alkoholiskie dzē rieni un kokteiļ i (sortimentu un kvalitā ti nevaram novē rtē t: neesam mē ģ inā juš i - tā nav mū su tē ma), tā di dzē rieni kā kola, fanta, sprite. Daž kā rt bā rā beidzā s daž i dzē rieni (ja vienreizē js viskija vai alus trū kums jums ir kritisks un gatavā s kolas aizstā š ana ar fantu ir nepieņ emama - noteikti ņ emiet to vē rā , izvē loties viesnī cu! ).
Pati viesnī ca atrodas ē rtā vietā – klusā kvartā lā , nepretī noslogotai š osejai. Netā lu atrodas neliels, mā jī gs paš valdī bas parks. Labs veikals ar fiksē tā m cenā m benzī ntankā (aiz augstskolas). Lī dz Konaklovas centram varat staigā t ar kā jā m vai doties ar mikroautobusu uz Alaniju (4 TL, pietura netā lu).

Patieš ā m, atpū tai jū rā , peldē š anai un sauļ oš anai ir visi apstā kļ i.

Bet ar apkalpoš anu viesnī cā viss ir ļ oti slikti. Apkalpojoš ais personā ls (uzsveram: izņ emot restorā nu un bā rus) ir absolū ti neizpildoš s un lē ns. Reģ istratū rā viens administrators "nesaprot" ne krievu, ne angļ u valodu un pā radresē uz otru. Viņ š visu saprot, apsola to izdarī t un uzreiz par to aizmirst. Tā , piemē ram, mums nā cā s divas dienas auklē ties, lai aktivizē tu seifu istabā , bet bez rezultā tiem: vai nu atnā c vē lā k, tad esi aizņ emts, tad “tu nesaproti manu”, tad atkal klasiskais “nā c. rī t”.
Paldies, puiš i: jū s ietaupī jā t mums 20 USD!

Mā jturī bas kā rtī ba ir vē l dī vainā ka. Pirmkā rt, tī rī š ana sā kas nevis kā parasti no rī ta, kad viesi dodas uz pludmali un baseinu un numuri ir brī vi, bet gan pē cpusdienā , kad lielā kā daļ a cilvē ku atrodas istabā s saulē un bē rni. š ajā laikā kavē jas. Otrkā rt, uzkopš ana netiek apmeklē ta katru dienu. Treš kā rt, "mā jieni" par uz grī das mē tā to dvieļ u un gultas veļ as formas maiņ u apkopē jā m "nav skaidri" un tie ir jā ķ er un burtiski jā baksta spē ku pielietoš anas objektos. Mē s nevarē jā m dabū t pilnu dvieļ u un gultas veļ as daudzumu, kas mums pienā kas pē c cilvē ku skaita. Mums tas nebija nepā rvarams š ķ ē rslis: mē s izmantojā m savus dvieļ us (tas jums var bū t ļ oti svarī gi).

Jā , viņ i parasti sū dzas par sliktu Wi-Fi viesnī cā.
Patieš ā m, interneta ā trums ir ļ oti mazs, bet vestibilā un blakus - kur tiek uztverts signā ls - pastā vī gi no agra rī ta lī dz vē lai naktij sē ž un stā v 60-70 zombiji, ierakti savos viedtā lruņ os (par ko tu lidoji uz jū ru - sē dē t internetā vai kā? ). Tomē r š ā dos apstā kļ os mē s varē jā m ā tri pā rbaudī t pastu un pā rlū kot 2-3 ziņ u vietnes.

Viesnī ca arī nevar lepoties ar animā ciju. Mini-diskotē ka tiek veikta bez entuziasma: garlaicī ga, stereotipiska, neinteresanta. Pieauguš ie tiek vesti uz diskotē kā m Alanijā.

Pā rē jais mums patika! Peldē jā mies, sauļ ojā mies, vizinā jā mies no kalniem, pastaigā jā mies, devā mies ekskursijā s un uzlā dē jā mies ar pozitī vā m emocijā m visam nā kamajam gadam un nepievē rsā m uzmanī bu sī kiem trū kumiem. Ko mē s jums iesakā m?

Vē lreiz: ja atvaļ inā jumā jums galvenokā rt nepiecieš ams "saule, gaiss un ū dens ir mū su labā kie draugi", un budž ets ir ierobež ots, tad viesnī ca Hedef Rose Garden jums bū s piemē rota.
Un, ja jums, pirmkā rt, ir svarī ga apkalpoš anas kvalitā te un saistī tie pakalpojumi, tad š ī viesnī ca absolū ti nav priekš jums!

Paldies par jū su uzmanī bu! Mē s labprā t atbildē sim uz jū su jautā jumiem.
аватар Kupidom.dp
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
10 dienas atpū tā mies ar ģ imeni, atgriezā mies tikai 04.07. 18. Neesam pirmo reizi Turcijā , bet tā du odzi nekur citur neesam redzē juš i! ! ! Visas citu apmeklē tā ju atsauksmes ir 100% patiesas! ! ! Visur ļ oti netī rs, tarakā ni! ! ! Tas nav garš ī gi! Un skumji! Nav animā cijas vispā r! Bē rnam vienkā rš i nebija ko darī t! Vispā r š ausmas! Nevienam neiesakā m doties uz š o viesnī cu ķ ē di! ! !. … Tomēr ▾ 10 dienas atpū tā mies ar ģ imeni, atgriezā mies tikai 04.07. 18. Neesam pirmo reizi Turcijā , bet tā du odzi nekur citur neesam redzē juš i! ! ! Visas citu apmeklē tā ju atsauksmes ir 100% patiesas! ! ! Visur ļ oti netī rs, tarakā ni! ! ! Tas nav garš ī gi! Un skumji! Nav animā cijas vispā r! Bē rnam vienkā rš i nebija ko darī t! Vispā r š ausmas! Nevienam neiesakā m doties uz š o viesnī cu ķ ē di! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums yudina15
rakstiet kas zina paldies
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums nata111125
Ko ņemt no drēbēm? Atpūties 7 dienas, nezinu ko ņemt, gribu visu un daudz
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 12 atbildes
iemiesojums nata111125
Vai man vajadzētu ņemt līdzi dvieli vai fēnu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums gulnarchik
kas pazīst latviešu ģimeni (viņiem ap 40, vīrs, sieva Vaneta un meita 10 gadi), viņi atpūtās 2010. gada septembra sākumā. Hedefas rožu dārza viesnīcā, izbrauca 6. vai 7. septembrī. 3. septembrī viņi devās plostā, un nebija laika paņemt no viņiem disku. Vai kāds zina, kā tos atrast?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums vitalik162009
----
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в Конаклы, в 6 км от пляжа Улас и зоны для пикников. Обладает компактной территорией. Построен в 2007 году. Состоит из одного 5-этажного корпуса. Отель подходит для спокойного семейного отдыха молодежи, отдыха парой.

Atrašanās vieta В 110 км от аэропорта г. Анталия, в 12 км от г. Алания, в 2 км от поселка Конаклы.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж (350 м от отеля). Протяженность пляжа — 100 м. Бар на пляже — бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi в лобби (бесплатно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), почтовые услуги платно, факс / ксерокопирование (платно), магазины, 3 бара, 1 основной ресторан, 3 конференц-зала, 1 крытый бассейн, 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 700 кв.м., у бассейна: зонтики, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, 2 водные горки, без подогрева, 1 теннисный корт с тартановым покрытием: освещение платно, аренда оборудования (под депозит), аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, хамам бесплатно, сауна платно, парная платно, анимация бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 240 номеров.

Istabās

В каждом номере отеля установлен шкаф и телевизор. Номера отеля Hedef Rose Garden оснащены кондиционером и письменным столом.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Konaklı, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90(242)815 18 18
Tīmekļa vietne: Miarosa Konakli Garden
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.