Par pamatīgu trijnieku

Rakstīts: 15 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 29 jūlijā — 7 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Sā kumā mē s ieradā mies viesnī cā.10. 00 un apmetā mies 14. Bet 10 $ atrisinā ja š o problē mu))) mums bija svarī gi ā tri reģ istrē ties, mums ir divi bē rni (2.5 un 6 gadi) istaba nav liels, bet omulī gs, bija liela divguļ amā gulta , vienvietī ga un atzveltnes krē sla gulta, TV, ledusskapis, rakstā mgalds, skapis, galds un krē sli, bija arī krē sli un galds uz balkona (mums bija skats uz citu viesnī cu), bet varbū t no rī ta nebija gaiš s, bija balti dvieļ i tī ri, fē ns, ziepes, š ampū ns un duš as ž eleja, tos nepā rtraukti papildinā ja un mainī ja gultas veļ u un dvieļ us (atstā ja dolā ru), kad mums to nevajadzē ja, viņ i vienkā rš i piekarinā ja zī mi pie durvī m un neviens pie mums nenā ca, seifs bija par brī vu, ū dens bija tas pats atnesa 1.5l pudeles dienā , ja nepietika ielē ja dzesē tā jā . Nav halā ti un č ī bas.
Baseini visi kā bildē , tī ri un ar balinā tā ja smaku, silti, vietas pietika gan iekš ā , gan uz sauļ oš anā s krē sliem, jū ra netī ra bet 2 minū š u gā jienā no viesnī cas, ir arī sauļ oš anā s krē sli un kafejnī cas , pludmale ir pa pusei smilš u un akmeņ u, jū rā ir daudz lielu akmeņ u, tur bija bī stami ar bē rniem, viesnī ca vienmē r ir tī ra un tī ra.
Ē diens lika vilties! Izsalkuš i protams nebijā m, bet jū ras veltes tomē r gribē jā m 5 zvaigznes! Gaļ a arī bija pā ris reizes un tad pavisam maz, galvenais vista, cepta, cepta un visā dā s mē rcē s , un daž ā di sā nu ē dieni, salā ti, daudz zaļ umu un dā rzeņ u, augļ i tikai arbū zs, melone un ā boli, iepriecinā ja tikai brokastis, pankū kas, kū kas, olas, desiņ as, brokastu pā rslas, daudz medus un ievā rī juma, jogurti, saldums galds arī nebija slikts, visu izmē ģ inā ju)) bet viss ir ļ oti trekns. uz ielā m cepa frī , kā tī rradņ i, vistas un siļ ķ es. Pa dienu iedeva bezmaksas saldē jumu, bet mē s principā uzzinā jā m nejauš i. , mē s ar bē rniem nebijā m izsalkuš i, mans vī rs gribē ja gaļ u)) bet tā s visas ir rindas, un ne mazas.

Alkohols ir klusas š ausmas (((alus kā ū dens, vī ns vispā r nav skaidrs kas, pā ris reizes ņ ē mu kokteiļ us, paņ ē mā m lī dzi rumu, un tad veikalā nopirkā m gan alu, gan vī nu.
Kafija tikai no automā tiem tā pē c arī ir slikta, uz krā na ir daž ā di gā zē tie dzē rieni un limonā des, mē s to nedzeram, tā pē c neņ ē mā m, ū dens un tē ja mū s izglā ba.
Bē rnu animā cija ir PPC, tā pati Mū zika un tā pati oda tai paš ai spē lei, mani bē rni ā tri apnika, labi vismaz ir Rotaļ u laukums ar slidkalniņ iem un š ū polē m, bet agri paliek tumš s un nav apgaismojuma, 20.00 tas sā k palikt tumš s, lī dz 21 nav ko nevar redzē t un vedat bē rnus uz istabu kur nav normā las multenes krievu valodā , un nav interneta, internets ir tikai vestibilā , nav ē rti bet daž reiz tas ieķ ē rā s seifā ))) tikai mū su istaba bija blakus vestibilam, pieauguš o diskotē ka un viņ i neredzē ja, visi stulbi dzē ra un stā vē ja rindā pē c jaunā m alkohola porcijā m.
Viņ iem ir labs hammam, viņ i iedod dvieļ us kā ķ ī lu 5 USD, tad viņ i tos man atdeva, ir bē rnu automā ti, boulings, biljards, tas viss ir apmaksā ts,
Mums nepatika, mē s tur braucā m no Krievijas, pā rsvarā krievi un ukraiņ i, visapkā rt lamā š anā s un neķ ī trī bas, uz š o viesnī cu vairs nebrauksim ! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu