Hedef Resort & Spa Hotel 5*– Atsauksmes

275
Novērtējums 5.510
№180 viesnīcas reitingā Alanja
6.4 Numurs
5.4 apkalpošana
5.4 Tīrība
6.3 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 50 metru attālumā no savas pludmales. Uzcelta 2006. gadā, pēdējo reizi renovēta 2012. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas un divām 7 stāvu ēkām (30% numuru ar skatu uz jūru). Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар abramovi42020
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izlasī juš i atsauksmes un krustojuš ies, devā mies uz š o viesnī cu, piecas zvaigznes no viņ a par zemo cenu negaidī jā m, bet cerē jā m uz solī du 4, kā solī ja tū roperators. Istaba nebija slikta, bet ar skatu uz š oseju, tā pē c bija ļ oti skaļ š un istabā nebija wifi. … Tomēr ▾ Izlasī juš i atsauksmes un krustojuš ies, devā mies uz š o viesnī cu, piecas zvaigznes no viņ a par zemo cenu negaidī jā m, bet cerē jā m uz solī du 4, kā solī ja tū roperators. Istaba nebija slikta, bet ar skatu uz š oseju, tā pē c bija ļ oti skaļ š un istabā nebija wifi.
Virtuvē ir tā -tā , pā rsvarā dā rzeņ i, gaļ as nebija biež i un maz. No augļ iem tikai arbū zs, un tad stā vē ja kilometru garā rindā .
Privā ta pludmale, saskaņ ā ar viesnī cu, bez ž oga. Pē dē jā dienā mums nozaga somu ar trim lī ķ iem un maku. Viņ i noteikti paš i vainī gi, lai gan pie sauļ oš anā s krē sla nebijā m 2 minū tes. Reģ istratū rā un bā rā pludmalē tikai paraustī ja plecus, teica, ka nav jē gas meklē t un deklarē t, jo. izlidojā m tajā paš ā naktī , un neviens to nemeklē s. . Palikuš i bez modinā tā jiem, devā mies uz reģ istratū ru izmantot Modinā tā ja servisu. Mch reģ istratū rā pierakstī ja informā ciju, teica, ka zvanī s uz istabu 3-00 no rī ta, kā prasī ts. Viņ a atvē ra acis, pulksten 4 no rī ta, pā rsū tī š ana aizgā ja. Mč s noplā tī ja rokas un teica, ka gidi mū s nemeklē jot (meli! ! ! kā vē lā k stā stī ja mū su ceļ abiedri no viesnī cas, divi gidi meklē ja visu viesnī cu, acī mredzot š is draugs iedeva nepareizo istabas numuru). Vispā r personā ls ir rupjš , atbildot uz manu: Kā pē c viņ i mū s nepamodinā ja, teica, ka pie baseina ir avā rija un viņ š bija klā t! Palū dzu piezvanī t gidam, bet sakarā ar to, ka man bija pretenzijas pret viņ u, viņ š teica, lai man jā iet un jā paprasa kā ds cits no lī ķ iem.
Vairā k par pludmali: jū rā ir daudz akmeņ ainu plā tņ u, smiltis pelē kas, ja staigā ar sausā m kā jā m, kā jas ir kā putekļ os. Arī jū rā ir daudz akmeņ u, vienmē r bija viļ ņ i, ja ej piedzē ries, var salū zt.
Trauki bija pastā vī gi netī ri, š ķ ī vji ar ž ā vē tu pā rtiku, it kā tie bū tu vienkā rš i noskaloti ar ū deni. Arī dvieļ i ieguva ne pirmo svaigumu. Apkopē ja tos mainī ja, ja tie tika izmesti tieš i pie ieejas uz grī das.
аватар ludapalet
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav jauna, bet viņ i neredzē ja tā das š ausmas, kā raksta zemā k. Viesnī ca ir veca, un tai nepiecieš ams remonts, tač u tā vienmē r un visur tiek tī rī ta. Istaba tī ra, nav jauna, bet tī ra. Wi-Fi uztver gandrī z visur. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav jauna, bet viņ i neredzē ja tā das š ausmas, kā raksta zemā k. Viesnī ca ir veca, un tai nepiecieš ams remonts, tač u tā vienmē r un visur tiek tī rī ta. Istaba tī ra, nav jauna, bet tī ra. Wi-Fi uztver gandrī z visur. Zvani nevelk, bet fotoattē lu var augš upielā dē t. Ja vē laties strā dā t, jums ir jā iegā dā jas vietē jā SIM karte.
Ē diens diezgan pieklā jī gs, ir zivis un gaļ a, vienmē r vairā ki veidi, dā rzeņ i, piedevas, daudz saldumu. Uzkodu bā rā tiek pasniegtas uzkodas. Es nezinu, kā jū s varat palikt izsalcis š eit. Par alkoholu neko neteikš u, mē s nedzeram. Ja esat pieradis pie omā riem, jū s noteikti š eit neesat.
Teritorija nav liela, tī ra. Lī dz jū rai 2 min. daž as 1. lī nijas viesnī cas atrodas tā lā k par š o otrajā . Jū ra ir akmeņ aina, viļ ņ o vairā kas dienas un peldē ties ī sti nevar. Redzē sim, kas bū s tā lā k.
Kopumā jū s varat doties uz viesnī cu un lieliski atpū sties, ja saprotat, ka dodaties uz budž eta viesnī cu. Un tad ir daudzi, kas vē las luksusa viesnī cu par 20 tū kstoš iem, tas nenotiek.
Rezultā tā vienmē r atcerieties, par ko maksā jat. Ja neesi ļ oti kaprī zs, lieliski atpū tī sies.
аватар _519062
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atbrauca 8 cilvē ku liela ģ imene. Gribu brī dinā t par š o viesnī cu, istabas ir izmiruš as, netī ras, saplaisā juš as sienas, salauztas mē beles, sarū sē jis ledusskapis nestrā dā , mums mazam bē rnam viss ē diens sabojā jies par istabu mē s piemaksā jā m reģ istratū rā. … Tomēr ▾ Atbrauca 8 cilvē ku liela ģ imene. Gribu brī dinā t par š o viesnī cu, istabas ir izmiruš as, netī ras, saplaisā juš as sienas, salauztas mē beles, sarū sē jis ledusskapis nestrā dā , mums mazam bē rnam viss ē diens sabojā jies par istabu mē s piemaksā jā m reģ istratū rā.40$ (divi istabiņ as = 80$) istabas soldep...Dvieļ i tika redzē ti netī ri istabā bail nakš ņ ot prasī ja karstu ū deni bē rnam ē st uztaisī ja pusstundu mums bā rmenim hanyav prasī ja recepš inu, un recepš inu bā rmenim.
аватар alins242
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jums 2021.  gada jū lijā ! Rakstu atsauksmi pē dē jā dienā ! Izlasot daudz atsauksmju par to, cik š eit ir slikti, mē s nobijā mies! Tač u atnā kš ana uz š o viesnī cu nenož ē loju ne reizi! Viesnī ca milzī ga, liela teritorija, garš ī gi ē dieni, draudzī gs, č akls personā ls, milzī gi baseini, kas ļ oti iepriecina, jū ra 3 minū š u attā lumā ! Varu teikt tā , cilvē ki, kas paš i atpū š as, sabojā iespaidu par pā rē jo! Liela daļ a cilvē ku š obrī d atpū tā s - darbinieku ir daudz, bet ir nereā li, lai katru sekundi paspē tu sakopt pē c tū rista! Bā rmeņ i nekad nesē ž , strā dā. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums 2021.  gada jū lijā ! Rakstu atsauksmi pē dē jā dienā ! Izlasot daudz atsauksmju par to, cik š eit ir slikti, mē s nobijā mies! Tač u atnā kš ana uz š o viesnī cu nenož ē loju ne reizi! Viesnī ca milzī ga, liela teritorija, garš ī gi ē dieni, draudzī gs, č akls personā ls, milzī gi baseini, kas ļ oti iepriecina, jū ra 3 minū š u attā lumā ! Varu teikt tā , cilvē ki, kas paš i atpū š as, sabojā iespaidu par pā rē jo! Liela daļ a cilvē ku š obrī d atpū tā s - darbinieku ir daudz, bet ir nereā li, lai katru sekundi paspē tu sakopt pē c tū rista!
Bā rmeņ i nekad nesē ž , strā dā.24/7, cilvē ki paš i veido sev rindu, paņ emot 10 alus glā zes. . .
Iesaku un iesaku apmeklē t š o viesnī cu un neklausī ties tū ristos, kas par š o viesnī cu samaksā ja niecī gu summu! Cena atbilst = mums patika! Bija ļ oti nepatī kami skatī ties uz tū ristiem, kuri ik uz soļ a cū kojas!
Ja cilvē ki paš i adekvā ti uzvestos - tas vispā r bū tu lieliski!
Esam pateicī gi viesnī cai un iesakā m!
аватар imoskovtseva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s lasī jā m atsauksmes un pat negribē jā m tur iet, bijā m ļ oti sarū gtinā ti, bet par visu jau bija samaksā ts. Patiesī bā ar viesnī cu bijā m apmierinā ti. Mē s lasī jā m, ka jā iedod dzeramnauda divdesmit dolā ri, lai iekā rtotos normā lā istabā , nolē mu veikt viltī gu gā jienu, nelikt naudu uzreiz, bet ieč ekojoties ieejiet, paskatieties, kā da istaba un ja nepatī k, prasi citu, bet ar dzeramnaudu. … Tomēr ▾ Mē s lasī jā m atsauksmes un pat negribē jā m tur iet, bijā m ļ oti sarū gtinā ti, bet par visu jau bija samaksā ts. Patiesī bā ar viesnī cu bijā m apmierinā ti.
Mē s lasī jā m, ka jā iedod dzeramnauda divdesmit dolā ri, lai iekā rtotos normā lā istabā , nolē mu veikt viltī gu gā jienu, nelikt naudu uzreiz, bet ieč ekojoties ieejiet, paskatieties, kā da istaba un ja nepatī k, prasi citu, bet ar dzeramnaudu. Nu, istaba izrā dī jā s laba arī bez dzeramnaudas) tī ra, glī ti saklā ta gulta, dvieļ i, š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes (bez zobu pastas, birstes, halā ta un č ī bas! ), kondicionieris lieliski atdzesē ja! ) ne katru dienu , bet reizi č etras nedē ļ ā atnesa tī rus dvieļ us, š ampū nu komplektu, duš as ž eleju, mums pietika)) no mī nusiem - duš ā ū dens negā ja labi, ziņ oja par to reģ istratū rā , bet nekas nav mainī jies. . Un no istabas paveras skats uz citu ē ku, bet mē s tur ieradā mies tikai nakš ņ ot, mē s neapbrī nojā m skatus no istabas))
No tā , ko neizmē ģ inā jā m, tas ir televizors, es nezinu, kam tas tur noder, droš i vien tiem, kas aizmieg zem televizora)) Wi-Fi daž reiz noķ er istabā , bet vislabā k tas ir reģ istratū rā . Istabai bija privā ts balkons, ar pī ti krē sli un neliels galdiņ š , kas mums nekad nebija vajadzī gs.
Reģ istratū rā ir lietu sakā rtoš anas serviss, iedevā m izgludinā t, par dolā ru par lietu. Paprasī ju arī diegu ar adatu - iedeva lī dzi mazu komplektiņ u. Bet š ķ ē res nedod, mums vajadzē ja nogriezt mantā m birkas, vai arī viņ i paš i nogrieza, vai arī teica, lai nogriež am, neizejot no reģ istratū ras. Un š ķ ē res bija neasas.
Lejā ir spa, man ļ oti patika masā ž a, ej noteikti))
Peldē ties baseinā pē c pulksten 22 nedrī kstē ja, jo sā ka to tī rī t.
Paš i baseini labi, lieli, tī ri, atpū tnieku daudz, bet peldvietas vienmē r pietika. Tieš i pie baseina tiek pā rdoti piepū š amie gredzeni un matrač i.
Ē diens man patika, vienmē r ir daudz dā rzeņ u, gatavo forš as tortiljas ar sieru, ir daudz daž ā du sieru, olī vas, melnā s olī vas, vienmē r kaut ko cep uz ielas, pamē ģ inā jā m zivis, gaļ u, aknas, ā trā uzkoda baseina bā rā , no augļ iem griež arbū zu un meloni, tē ja ir laba, bet kafija ir tikai no aparā ta, kā degvielas uzpildes stacijā s - kafija ir tik un tā )) Cilvē ku ir daudz - tā pē c par visu garš ī gi, piemē ram, grilē ta vista, pankū kas no rī ta utt. jā stā v rindā
Pludmale ir ļ oti tuvu - mums tas bija milzī gs pluss, jū rā ir vietas, kur nav š ķ ī vju, paskatieties, kur peld visvairā k cilvē ku - jū s nevarat kļ ū dī ties, mē s pā rsvarā peldē jā mies pludmales zonā cita viesnī ca, neviens viņ us neizraidī ja, viņ i pat paņ ē ma sauļ oš anā s krē slus))
Par bā ru pludmalē neko neteikš u - nelietojā m, viesnī cas bā rā ņ ē mā m tikai ū deni un sodu, no alus tieš ā m ir skā bena smaka.
Personā ls lielisks, visi ļ oti pieklā jī gi, ē damzā lē (nu, par restorā nu to nevar nosaukt)) jauni puiš i nemitī gi tracina, tī ra no galdiem netī ros traukus. Vienmē r bija vieta, kur paē st. Pē c vakariņ ā m vienmē r sā ka tī rī t arī , kopumā labi darī ts, strā dā.24/7.
Kopumā viesnī ca man patika, bet mū su prioritā te bija ekskursijas, pastaigas utt. Istabā tikai iegā ja duš ā un gulē ja.
Par izklaidi neko nevaru pateikt, es dzirdē ju mū ziku pie baseina, kaut kā das sacensī bas, bet mē s tur negā jā m.
аватар tribeca
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja iegā dā jā ties ekskursiju uz š o viesnī cu un ir iespē ja to nomainī t pret citu - STEIDZĪ GI MAINĪ T. Ja dodaties uz š o viesnī cu, iesaku rū pī gi padomā t. Viss, kas rakstī ts slikti, viss ir patiesī ba. Plusi - NĒ . … Tomēr ▾ Ja iegā dā jā ties ekskursiju uz š o viesnī cu un ir iespē ja to nomainī t pret citu - STEIDZĪ GI MAINĪ T.
Ja dodaties uz š o viesnī cu, iesaku rū pī gi padomā t. Viss, kas rakstī ts slikti, viss ir patiesī ba.
Plusi - NĒ .
Mī nusi - viss, pilnī gi viss no 90. gadiem. Paklā ji, telis, veļ a, visas mē beles!
Ē dnī ca, tieš i tā da ir ē dnī ca - galdauti saplē sti, ē diens ļ oti pikants, trū cī gs.
Pludmale netī ra, sauļ oš anā s krē sli veci un saplī suš i, maz matrač u.
Viesnī ca ir veca, netī ra, periodiski sabojā jas abi lifti.
Tiem, kam patī k pasē dē t viss iekļ auts bā rā - bā rā ir pretī gs alkohols, ziniet kā dā kvalitā tē .
Godī gi sakot, es nezinu, kam un kas tur varē tu patikt.
Uzmanī bu: viesnī cu zvaigž ņ u vē rtē jums ir ļ oti relatī vs jē dziens. Atbilst ne vairā k kā.3 zvaigznē m. Iesaku izlasī t draugu un paziņ u atsauksmes un ieteikumus.
Veiksmi visiem!
Foto nav daudz uzņ emts, augš upielā dē ts YouTube, š eit ir saite - https://youtu. be/EyvwRHgw7RM
аватар M_Marilly
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš ajā gadā pandē mijas laikā devos atvaļ inā jumā . Viņ i apmetā s galvenajā ē kā , un no logiem pavē rā s skats uz blakus ē ku. Tas, iespē jams, bija galvenais telpas trū kums. Pā rē jais tī rs, tī rī ts katru dienu, mē beles nav svaigas, bet bija diezgan ē rti. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā pandē mijas laikā devos atvaļ inā jumā . Viņ i apmetā s galvenajā ē kā , un no logiem pavē rā s skats uz blakus ē ku. Tas, iespē jams, bija galvenais telpas trū kums. Pā rē jais tī rs, tī rī ts katru dienu, mē beles nav svaigas, bet bija diezgan ē rti.
Viesnī ca, lai arī otrajā lī nijā , bet lī dz jū rai apmē ram 3 minū tes uz stipruma, ļ oti tuvu. Pludmale ir plaš a un gara. bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Bā rs pludmalē deva tikai ū deni un alu, kolu. Viss pā rē jais - tikai viesnī cas teritorijā .
Animā cijas nebija, varbū t no vainaga, varbū t vē l kaut kas, bet tas nebija no vā rda vispā r. Vakaros gā jā m uz lielveikaliem, pirkā m tā das drē bes kā Collins un Waikiki, pastaigas attā lumā ir daudzi lielveikali, kas man ir milzī gs pluss, ir ko darī t.
Ē diens labs, pusdienā s un vakariņ ā s gaļ a, putnu gaļ a, grilē ta skumbrija. Pā rmaiņ us 7 dienas kaitinoš as) brokastis kā parasti Turcijā - ē st var, bet nav ar ko lielī ties.
Kopumā viņ š pilnī bā atguva savu cenu! Bez greznī bas un volā niem, bet, ja mē rķ is ir nopeldē ties jū rā vai baseinā (starp citu, tie tur ir milzī gi), tad derē s lieliski.
аватар Svetakk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopumā labi atpū tā mies, ja pieveram acis uz negatī vo. Centā mies viņ iem nepievē rst ī paš u uzmanī bu, lai gan ir ar ko salī dzinā t (bijā m Dubaijā , Belekā ). Deserti nav ī paš i iecienī ti, jo tie ir stipri aplieti ar sī rupu. … Tomēr ▾ Kopumā labi atpū tā mies, ja pieveram acis uz negatī vo. Centā mies viņ iem nepievē rst ī paš u uzmanī bu, lai gan ir ar ko salī dzinā t (bijā m Dubaijā , Belekā ). Deserti nav ī paš i iecienī ti, jo tie ir stipri aplieti ar sī rupu. Viesnī cas saimnieks ir liels skopulis, kurš it kā taisī ja daž ā dī bu, bet baroja pē c bū tī bas lē tu pā rtiku: zaļ umus, graudaugus, vistu, vē derus, aknas utt. . Augļ u nebija, zaļ os ā bolus iedeva vairā kus reizes un viss. Bija arī arbū zi un melones, sarkanie arbū zi, bet bezgarš ī gi, melones ir tak, mums garš o labā k, mums ved no Uzbekistā nas.
Ak, starp citu, kā du vakaru netā lu no bā ra mē s redzē jā m ž urku skrienam cauri. Š eit tas smird. Tur ir jā bū t atkritumiem. Š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, jo par lidojumu samaksā jā m avansā , un pē dē jā brī dī mū s informē ja, ka viesnī ca SIDE NEAPSTIPRINĀ JA! Un tā notika ar daudziem cilvē kiem, kuri ieradā s no daž ā diem reģ ioniem un valstī m: VIŅ I SOLĪ JA SĀ KĀ UN PĒ DĒ JĀ BRĪ DĪ TIKA PĀ RCETI UZ ALĀ NIJAS HEDEFU! Acī mredzot turku saimnieki ar mū su tū roperatoriem velk tā das blē dī bas.
Un par animatoriem: kaut kur lasī ju atsauksmi - viss pa vecam, ka pē c animā cijas it kā piedā vā bez maksas aiziet uz diskotē ku, savā c naudu maš ī nā , tad izrā dī jā s, ka diskotē ka ir bezmaksas, prasī ja. mums par naudu, it kā palī dzot š oferim radio, kas viņ am it kā esot nozagts. Un azerbaidž ā ņ u animators Niko pierunā meitenes iet uz turieni, vienā recenzijā lasī ju, ka viņ am ir plā ns nogā dā t 10 meitenes uz diskotē ku dienā , redz, mū su meitenes (no NVS) tur filmē jas. Viņ š solī ja mū s atvest, gribē jā m laicī gi doties prom, bet viņ š neatbildē ja uz zvaniem, pazuda, un mē s tikā m kā jā m, jo ​ ​ nā cā s atņ emt kā jas no neatlaidī giem iereibuš ajiem vī rieš iem.
Sulas nav, aparā tā ir kaut kas š ausmī gs atš ķ aidī ts. Tvertnē nav normā las tē jas, simts reizes uzvā rī juš ies š ķ idrums, maisiņ u arī nav. Man bija jā ņ em lī dzi tē jas maisiņ i. Kaimiņ os Larisā.4* ir daudz labā k - augļ i katru dienu utt. , ž ē l, ka tur nesarunā jā m, jo ​ ​ sā kumā mū s ievilinā ja Sidē .
Aizmirsu piebilst, ka augš stā va restorā nā mums nekad nedeva 1 bezmaksas vakariņ as, teica, ka slē gts. Attiecī bā uz kaž okā du un ā das veikalu divi vī rieš i uzstā j, ka tur pastā vī gi jā iet (viens ir vecā ks, bet otrs ir jaunā ks, tievā ks un garā ks). Bet mē s nekad negā jā m. Viņ i arī rakstī ja atsauksmē s par salū zuš u autobusu uz ceļ a pie viesnī cas. Mū su viesnī ca ir pati ekstrē mā kā , lī dz ciematam ir tā lu kā jā m.
Otro reizi tur neieš u. Ja vien viņ i mū s tur atkal neiemā nī s.
аватар samoran4ez
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
No nedaudzajiem plusiem: cena un jū ras tuvums. Viss pā rē jais ir tikai mī nusi. Transfē rs: no lidostas uz viesnī cu tas aizņ em apmē ram 3.5-4 stundas. Viesnī cas zā le un interjers: nav renovē ts 10 gadus. Sakarā ar to viss ir lobī ts un nodilis. … Tomēr ▾ No nedaudzajiem plusiem: cena un jū ras tuvums.
Viss pā rē jais ir tikai mī nusi.
Transfē rs: no lidostas uz viesnī cu tas aizņ em apmē ram 3.5-4 stundas.
Viesnī cas zā le un interjers: nav renovē ts 10 gadus. Sakarā ar to viss ir lobī ts un nodilis. Lifts ir vienkā rš i š ausmī gs, mums augstceltnē s ir labā ki.
Istaba: tika regulā ri tī rī ta, bet pati telpa bija nobruž ā ta lī dz caurumiem, ar drū poš u apmetumu, duš as kabī ne tecē ja un tā dē ļ viena siena pastā vī gi bija mitra un telpa smirdē ja pē c mitruma.
Ē diens: vienmuļ i, gaļ as ē dieni ir minimā li, un 7 dienā s, ko bijā m š ajā viesnī cā , tika pasniegti tie paš i trī s č etri ē dieni.
Pludmale: ieejot jū rā - slidenas lauztas betona plā tnes visā pludmales garumā , pludmales vidū - kanalizā cija.
No niansē m: trauki ir ļ oti netī ri un lipī gi, tā pē c izmantoja vienreizē jos.
Mē s bijā m priecī gi aizbraukt un, cerams, nekad neatgriezī simies.
аватар Angelina777
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mī nusi - milzī gi akmeņ i pusmetru jū rā , normā li iebraukt vispā r nevar. Ja spē cī gi viļ ņ i var salauzt galvu. Milzī gas rindas pē c vistas, augļ iem. Un jā , visur ir rindas. Starp citu, no augļ iem tikai melone un arbū zs, un daž reiz ā boli. … Tomēr ▾ Mī nusi - milzī gi akmeņ i pusmetru jū rā , normā li iebraukt vispā r nevar. Ja spē cī gi viļ ņ i var salauzt galvu. Milzī gas rindas pē c vistas, augļ iem. Un jā , visur ir rindas. Starp citu, no augļ iem tikai melone un arbū zs, un daž reiz ā boli. Visi darbinieki it kā nerunā krieviski, saprot tikai tad, kad vajag))). Stingri lamā ties, apsaukā ties, kauties. Manā klā tbū tnē sievietei no rokā m tika izlaupī ts telefons, darbinieks ar rokā m aizsedza muti, grū stī ja. Es arī nofilmē ju visu incidentu kamerā , un viņ i arī mē ģ inā ja man atņ emt telefonu.
Spa vispā r ir bandī ti, par depozī tu izsniedz dvieli par 10 dolā riem, bet pē c tam naudu neatdod, cerot, ka cilvē ks vienkā rš i neaizies un neatgriezī sies. Vakar ar skandā lu paņ ē mā m naudu, š odien viņ i sā ka atriebties)), mē s trenē jā mies uz skrejceļ a, un spa darbinieki ieradā s un bez brī dinā juma izslē dza slē dzi, trase izgā ja pilnā ā trumā , es sastiepu mans celis, mē s izsauksim policiju. Es nezinu, kā š is stā sts beigsies. Lifti ir ļ oti karsti un darbojas katru otro reizi.
Padomā divreiz pirms dodaties uz š o viesnī cu! ! ! Te nevienam neko nevar pierā dī t. Tez tour paceļ rokas.
No plusiem - ē dienu ir daudz, iespē jams doties uz 3 restorā niem, no kuriem izvē lē ties, tiem, kas atpū š as 10 dienas, krievu, turku vai bā rbekjū . Pie baseina ir arī garš ī gs saldē jums no 2 lī dz 4, bet ne visi par to zina, ir slidkalniņ i (3) no 11 lī dz 12 un no 14 lī dz 15. Restorā nos personā ls pieklā jī gs, apkopē jas arī labas , izklā ja gulbjus un rozes, mums pat atrakstī ja pateicī bas vē stuli par to, ka mums ir tī ra istaba (tikai avī zes izklā ju visos kabinetos))).
Ir laba animā cija, aerobika, vingrojumi un bē rnu animā cija, teritorija vidē ja, numuriņ i labi, tī ri, moderni televizori, darbojas kondicionieris, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a ik pē c 3 dienā m, ir bezmaksas seifs. Š ampū ni un ziepes ir jauni katru dienu, santehnika strā dā , ledusskapis arī strā dā , lai gan nedaudz atdzesē , bet tomē r)). Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un guļ amkrē sli ir bez maksas, pludmalē ir bā rs, alus, sulas, ū dens, ē diens, atvē rts no 10 lī dz 17.00.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Garlik2
Es vēlos izteikt pateicību atsevišķām personām. Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums man4u
Šis brīdis ir ļoti svarīgs.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums Maris
Kas bija viesnīcā, pastāstiet, kurā ēkā labāk apmesties un cik viņu ir?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 50 метрах от собственного пляжа. Построен в 2006 году, последняя реновация проведена в 2012 году. Состоит из одного 5-этажного здания и двух 7-этажных корпусов (30% номеров с видом на море). Отель подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 100 км от аэропорта г. Анталия 12 км от г. Алания.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, магазины на территории, 2 открытых бассейна, без подогрева, площади: 850 кв.м, 250 кв.м., 1 крытый бассейн, без подогрева, площадь 117 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта с жестким покрытием, дартс, игровые автоматы. 3 водные горки, без подогрева.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 762 номеров в одном пятиэтажном и двух семиэтажных корпусах.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Seraphan Mevkii, Konaklı Mah. Alanya, 07450 Конаклы, Турция
Tālruņi: +90 242 565 0 446
Tīmekļa vietne: Hedef Resort & Spa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.