Green Peace Hotel 3*– Atsauksmes

30
Novērtējums 8.210
№18 viesnīcas reitingā Alanja
5.4 Numurs
9.1 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.9 Uzturs
9.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Mahmutlar ciematā, pāri ceļam no pludmales. Uzcelta 1992. gadā, pēdējo reizi renovēta 2010. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām, jaunatnei, atpūtai diviem..Vairāk →
аватар sneg-66
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tieš ā m forš i priekš.3 * Lī dz jū rai 100 metri pa metro. Lī dzi paņ ē mā m koraļ ļ u č ī bas. bet tie nebija noderī gi . . jū rā var ieiet tik un tā ...bet tur ir akmeņ i. Baseins ir liels un dziļ š . Reģ istratū rā ir draudzī ga meitene, kas runā labi. … Tomēr ▾ Tieš ā m forš i priekš.3 * Lī dz jū rai 100 metri pa metro. Lī dzi paņ ē mā m koraļ ļ u č ī bas. bet tie nebija noderī gi . . jū rā var ieiet tik un tā ...bet tur ir akmeņ i. Baseins ir liels un dziļ š . Reģ istratū rā ir draudzī ga meitene, kas runā labi.
Ē diens pā rsteidza. katru dienu cepta gaļ a vistas tī tara jē ra gaļ a. ļ oti garš ī gs. Pirmo reizi ī stu sarkano liellopu gaļ as borš č u ē du Turcijā . KATRAS VAKARIŅ U KŪ KA. Netā lu no viesnī cas ir ekskursijas un ekskursijas uz KERIMA . . Iesaku aiziet uz hammam ALANYĀ , mē s devā mies par 20 dolā riem. bet tas ir tā vē rts.
Vienī gais trū kums ir maza istaba un arī vannas istaba. bet ne par to ir runa

JŪ RAS SILTIE UN TĪ RI sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir bez maksas un ir matrač i. Paņ em tos visus.
душ раковина кровати потом мы их сдвинули.
аватар rustisc
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gribē tos visu aprakstī t, bet. . . Jū ra ir 30 soļ us no baseina. Visas dienas garumā var skriet š urpu turpu. Sava pludmale, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli par brī vu, pietiks visiem, glā bē js skatā s visu dienu). Izejot no pludmales, var ē rti nomazgā ties smiltis, ir pat kajī tes ar duš u. … Tomēr ▾ Gribē tos visu aprakstī t, bet. . . Jū ra ir 30 soļ us no baseina. Visas dienas garumā var skriet š urpu turpu. Sava pludmale, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli par brī vu, pietiks visiem, glā bē js skatā s visu dienu). Izejot no pludmales, var ē rti nomazgā ties smiltis, ir pat kajī tes ar duš u. Jū rā , 10 metrus no krasta, ir lieli akmeņ i, var pielā goties vai nopeldē t nedaudz tā lā k, bet pretī blakus esoš ajā m viesnī cā m jū rā neiekā psi. Peldbaseins: maziem, lielā kiem un pieauguš ajiem. Runā jot par trijotni, liela un vissvarī gā k zaļ ā zona ir droš i norobež ota no apkā rtē jā s kņ adas.
Istaba: kā trī svietī ga istaba, bet viss strā dā , uzkopju katru dienu. Ē dieni: jā , normā ls ē diens (bez gardumiem), dos cik gribē si un cik gribē si, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija gaļ a. Bā ros dzeriet ū deni, tē ju, kafiju un tā tā lā k lī dz pulksten 23:00. Alkohols: kad viņ i to pamē ģ inā ja, viņ i devā s uz lielveikalu un nopirka to, ko gribē ja. Lielveikals: ī sts, lē ts, 50 metrus no viesnī cas, var maksā t dolā ros - nauda tiks dota lirā . Personā ls ir pacietī gs, vai arī mē s viņ iem vienkā rš i netraucē jā m)). Mazliet, lai pabeigtu viņ u pū les un naudu saskarnē  — tas bū s forš i 4.
Kopumā , kas attiecas uz trī skā rš u un par labu cenu - gandrī z viss ir vienkā rš i ideā ls (man pat nebija slinks rakstī t atsauksmi))).
аватар Siryi
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca mums pā rdeva tū ri no 2017. gada 3. maija uz 8 dienā m, apstiprinā ja pirms mē neš a, autobusā saimnieka pā rstā vji - Smart Voyaj (Join Up partner) iepriecinā ja, ka Green Peace vē l nav gatavs un viņ i ņ em. mums uz viesnī cu "tuvumā " kas uz Tas izrā dī jā s meli, viesnī ca izrā dī jā s Konakli. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums pā rdeva tū ri no 2017. gada 3. maija uz 8 dienā m, apstiprinā ja pirms mē neš a, autobusā saimnieka pā rstā vji - Smart Voyaj (Join Up partner) iepriecinā ja, ka Green Peace vē l nav gatavs un viņ i ņ em. mums uz viesnī cu "tuvumā " kas uz Tas izrā dī jā s meli, viesnī ca izrā dī jā s Konakli. Š EIT IR TIK RESNA CŪ KA MAIJIEM IEPIRKTIES mums Operators un viesnī ca Green Peece. Skatieties paš i, vai ir vē rts iegā dā ties ekskursiju uz š o viesnī cu nesezonā
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s nemaz nenož ē lojā m savu uzturē š anos š ajā viesnī cā!! ! Personā ls gluž i kā MAMMA-TĒ TIS!! ! Vē lamies teikt ī paš u paldies Miš ai!! ! visu mū su ģ imeni iekā rtojā m divistabu apartamentā! ! ! Atvaļ inā jums ilga 22 dienas, bet ne reizi neiedomā jā mies, ka jū tamies slikti. … Tomēr ▾ Mē s nemaz nenož ē lojā m savu uzturē š anos š ajā viesnī cā!! ! Personā ls gluž i kā MAMMA-TĒ TIS!! ! Vē lamies teikt ī paš u paldies Miš ai!! ! visu mū su ģ imeni iekā rtojā m divistabu apartamentā! ! ! Atvaļ inā jums ilga 22 dienas, bet ne reizi neiedomā jā mies, ka jū tamies slikti....viss bija kā ģ imenes klusā lokā.....PALDIES !!! ! Ja ir iespē ja-braucam uz Tavu viesnī cu! ! ! Erš ovu ģ imene-mē s esam pieci cilvē ki un visi bijā m pie jums!! ! Uz drī zu tikš anos! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atbraucu no Turcijas, atpū tos viesnī cā "Green Peace" ļ oti patika, viesnī ca brī niš ķ ī ga. , personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens pieklā jī gs plus 5 kg, kas nebija ī paš i labi, jo tā ir jū ra. vieta tā da, ka nav iespē jams peldē t, viļ ņ i velkas prom un pat veseliem vī rieš iem ir grū ti izpeldē t. … Tomēr ▾ atbraucu no Turcijas, atpū tos viesnī cā "Green Peace" ļ oti patika, viesnī ca brī niš ķ ī ga. , personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens pieklā jī gs plus 5 kg, kas nebija ī paš i labi, jo tā ir jū ra. vieta tā da, ka nav iespē jams peldē t, viļ ņ i velkas prom un pat veseliem vī rieš iem ir grū ti izpeldē t. devos uz Kleopatras pludmali, bet tas ir 30 minū tes. pat š is apstā klis ​ ​ nesabojā ja iespaidus par Turciju un paš u viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар gorchikova81
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan laba atpū ta ar bē rniem, mums ar draudzeni ir puikas 7-8 gadi. viņ iem te nav garlaicī gi. viesnī cā ir daudz zaļ umu, rotaļ u laukums, bē rnu klubs, atkal, kad ir ļ oti karsts, baseins. pieauguš ajiem viss ir kā rtī bā , puiš i animatori cenš as (Miš a, Eldars, Goš a, Saš a) viss ir kā rtī bā , IZŅ EMOT NETĪ RUS TRAUKUS no kuriem baro atpū tniekus !! ! ! Sā kumā pat bija doma nopirkt fejas un pirms ē š anas tualetē nomazgā t sev traukus-hemoroī dus! ! ! vienkā rš i traukus mazgā trauku mazgā jamajā maš ī nā , neizmantojot nekā dus mazgā š anas lī dzekļ us, karstā ū denī! ! ! un tē ja netī rā s krū zē s ir pipete! ! ! varbū t kā dreiz kā ds no rokasgrā matas izlasī s un situā cija mainī sies! Es neieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem tieš i tā pē c, un ē diens ir pieklā jī gs, vienmē r ir ko izvē lē ties, vakarā ir daudz saldumu, ļ oti garš ī gi, mē s nebijā m izsalkuš i. … Tomēr ▾ Diezgan laba atpū ta ar bē rniem, mums ar draudzeni ir puikas 7-8 gadi. viņ iem te nav garlaicī gi. viesnī cā ir daudz zaļ umu, rotaļ u laukums, bē rnu klubs, atkal, kad ir ļ oti karsts, baseins. pieauguš ajiem viss ir kā rtī bā , puiš i animatori cenš as (Miš a, Eldars, Goš a, Saš a) viss ir kā rtī bā , IZŅ EMOT NETĪ RUS TRAUKUS no kuriem baro atpū tniekus !! ! ! Sā kumā pat bija doma nopirkt fejas un pirms ē š anas tualetē nomazgā t sev traukus-hemoroī dus! ! ! vienkā rš i traukus mazgā trauku mazgā jamajā maš ī nā , neizmantojot nekā dus mazgā š anas lī dzekļ us, karstā ū denī! ! ! un tē ja netī rā s krū zē s ir pipete! ! ! varbū t kā dreiz kā ds no rokasgrā matas izlasī s un situā cija mainī sies! Es neieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem tieš i tā pē c, un ē diens ir pieklā jī gs, vienmē r ir ko izvē lē ties, vakarā ir daudz saldumu, ļ oti garš ī gi, mē s nebijā m izsalkuš i. Principā pā rē jais bija veiksmī gs, bet mē s š eit vairs nebrauksim.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms diviem gadiem biju tur pie mammas. . . visiem iesaku! ! ! Lai gan viesnī ca ir 3 *, mē s nejutā m diskomfortu apkalpoš anā ! ! ! Septembrī dosimies atkal … Tomēr ▾ Pirms diviem gadiem biju tur pie mammas. . . visiem iesaku! ! ! Lai gan viesnī ca ir 3 *, mē s nejutā m diskomfortu apkalpoš anā ! ! ! Septembrī dosimies atkal
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар natalija416
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atgriezā s pirms divā m dienā m. Viesnī ca atbilst 3 zvaigznē m, bet ne vairā k. Ē diens uz mī nus 10, ī paš i brokastis. Viņ i mums deva visu, ko mē s neē dā m pusdienā s vai vakariņ ā s. Protams, kā dam varē tu patikt makaroni, kas ietī ti pitas maizē un skā bo dā rzeņ u sautē jums no pagā juš ā s dienas pusdienā m, tad mani var saukt par izvē lī gu. … Tomēr ▾ Atgriezā s pirms divā m dienā m. Viesnī ca atbilst 3 zvaigznē m, bet ne vairā k. Ē diens uz mī nus 10, ī paš i brokastis. Viņ i mums deva visu, ko mē s neē dā m pusdienā s vai vakariņ ā s. Protams, kā dam varē tu patikt makaroni, kas ietī ti pitas maizē un skā bo dā rzeņ u sautē jums no pagā juš ā s dienas pusdienā m, tad mani var saukt par izvē lī gu. Ieeju jū rā un dibenā pat bezsamaņ ā nevar saukt par smilš ainu. Puiš i, tur ir akmeņ i. Turklā t akmeņ i ir asi, lieli un mazi. Un, ja ar to ir par maz, tad ir arī zivis (gids smejoties sauca par sava veida piranjā m), kuras ļ oti sā pī gi kož .
аватар irinka.funny
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien visiem! Atvaļ inā jumu ī paš i neplā nojā m, izrā dī jā s, ka biļ etes paņ ē mā m gandrī z spontā ni. Viesnī ca "Green Peace" patika. Teritorija zaļ a, skaista, blakus jū ra. Numuri ir kompakti. Personā ls un apkalpoš ana 5+! ! ! Š ī nav pirmā reize, kad esam Turcijā. … Tomēr ▾ Labdien visiem!

Atvaļ inā jumu ī paš i neplā nojā m, izrā dī jā s, ka biļ etes paņ ē mā m gandrī z spontā ni.

Viesnī ca "Green Peace" patika. Teritorija zaļ a, skaista, blakus jū ra. Numuri ir kompakti. Personā ls un apkalpoš ana 5+! ! ! Š ī nav pirmā reize, kad esam Turcijā.

Kas attiecas uz Turcijā apskatā mo, tad katram ir sava izvē le, bet iesaku doties ekskursijā s no gruzī nu Kahi (pavisam netā lu no viesnī cas ir telts)
Tas tieš ā m iznā k ekonomiskā k, nu un viņ š vienmē r labprā t uzaicina uz tē ju vai aizved uz diskotē ku vakarā .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar bē rnu devā mies atvaļ inā jumā.2012. gada septembrī . Galvenais izvē les kritē rijs bija iespē ja klusai ģ imenes atpū tai bez diskotē kas zem logiem, lielas teritorijas, rotaļ u laukuma, bē rnu baseina, pieņ emama cena un tuvums jū rai. … Tomēr ▾ Ar bē rnu devā mies atvaļ inā jumā.2012. gada septembrī . Galvenais izvē les kritē rijs bija iespē ja klusai ģ imenes atpū tai bez diskotē kas zem logiem, lielas teritorijas, rotaļ u laukuma, bē rnu baseina, pieņ emama cena un tuvums jū rai. Es lasī ju visā das atsauksmes, gan labas, gan sliktas, bet uz š o viesnī cu bija vauč eri, un izmaksas mums bija piemē rotas, tā pē c neizvē lē jā mies nevienu Greenpeace, neskatoties uz tā s 3 zvaigznē m. Lī dz viesnī cai vajag 2 stundas, viena pietura, 15 minū tes, var aiziet uz tualeti, nedaudz pastaigā ties, atbraucā m viegli, klausī jā mies gidu, kaķ i. viņ š stā stī ja par savas valsts ī patnī bā m, laiks paskrē ja ā tri, nebija pat noguruš i, kaut vai no lidmaš ī nas. Ieradā mies pē c 10 no rī ta, reģ istrē š anā s 14, bija garlaicī gi gaidī t, gribē ju iet uz istabu, sakā rtot lietas, apgulties, bet nekas, lietas bija hallē , pā rģ ē rbā s tualetē , gā ja ē st, un devā s izpē tī t teritoriju. Ap pulksten 14 iedeva istabiņ u, papildus naudu nemaksā ja, iekā rtojā s labā trī svietī gā istabiņ ā ar skatu uz baseinu un teritoriju. Atpū ta ir sā kusies. Tā kā bijā m ar mazu bē rnu, tad ekskursijā s nebraucā m, viņ i vispā r nevē rsā s pie mū su gidiem par kā diem jautā jumiem, kad izlē cā m no ekskursijā m, interese par mums uzreiz zuda. Pati viesnī ca ļ oti vienkā rš a, pieticī ga, bez kristā la lustrā m un sienas lī dz sienai spoguļ iem, nu tā pē c 3 zvaigznes, mums bija vienalga, istabas tika tī rī tas katru dienu, bija diezgan tī rs, nekas netrū ka, ir jauki, noī rē jā m seifu, 1 dolā rs dienā , atrodas istabiņ ā , visas vē rtī gā s mantas tika atstā tas tur. Tī rī ja, kad nebijā m, kad bijā m, netraucē ja, dvieļ i tika mainī ti ik pē c 2 dienā m, netī ri vannas istabā , kuru nā cā s likt uz grī das sakarā ar to, ka ū dens no duš as paliktņ a tecē ja uz grī das , katru dienu. Mums bija savs pludmalei. Jā , starp citu, duš a ir neē rta, duš as kabī nes nav, bet ir duš a un paliktnis, un tas viss ir norobež ots ar aizkaru, kaķ i. nepasargā vannu no š ļ akatā m. Viesnī cas teritorija liela, bet kompakta, ir savs mazais zoodā rzs, viss zaļ š , mazs rotaļ u laukums, uzkopš ana tur nav ī paš i laba, bē rnu slidkalniņ š , putnu piesā rņ ots, nepatika. Ē diens normā ls, bet tā ir gaumes lieta, kā ds atvaļ inā jumā rē ķ inā s ar omā riem un š ampanieti, bet š is ir lū gums citai cenu kategorijai, un par trim zvaigznē m, tas ir normā li, nereā li palikt izsalkuš am, attapā mies . Brokastī s bija kafija, tē ja, piens, sieri, sā lī tas un marinē tas olī vas, olas, tomā ti, gurķ i, kaut kā ds biezpiens (š aubos), konservi, ievā rī jumi, svaiga un ļ oti garš ī ga maize (to viņ i ē da), sviests, graudaugi . Pusdienā s, zupa, daudz dā rzeņ u, pā rsvarā vistas gaļ a, bija jē ra gaļ a 2 reizes, shawarma 2 reizes, sojas kotletes, augļ i, saldumi, arī vakariņ ā s labi pabaroja. Protams, nebija ī paš i svaigi produkti, vakar kaut kas tika sasmalcinā ts salā tos, kaut kas tika dekorē ts kā patstā vī gs ē diens jaunā mē rcē , bet to bija viegli uzminē t, un tas nemaz nebija jā ē d, vienmē r bija daudz ko izvē lē ties. Nu ko lai saka, visur viņ i taupa uz cilvē kiem. Alkohols lī dz 23. Ielejams tikai stikla traukos. Dzē rā m vī nu, alu, vietē jo š ņ abi, dž inu. Pie mums viss gā ja labi, nerā dī š os, mums patika, lai gan dzirdē ju, ka pludmalē saka, ja alus vē l iet, tad vī na nav. Kopumā es gaidī ju sliktā ko, pē c tam, kad izlasī ju par vietē jo dzē rienu kvalitā ti, es domā ju uzkrā t beznodokļ u krā jumus, bet man nebija laika un dzē ru to, ko viņ i deva. Piedzerties ellē nebija mē rķ is, bet ar š iem dzē rieniem var nedaudz atpū sties. Ir trī s peldbaseini, viens pieauguš ajiem un viens bē rniem. Ļ oti ē rti, tu guli sauļ oš anā s krē slā , bē rns plunč ā jas, viss blakus, uzraudzī bā . Caur pazemes pā reju jū ra tuvu, 30-50 metri, kopumā ļ oti tuvu, var staigā t š urpu, cik gribi, nenogursi, un, ja vē lē sies, nē sā t lī dzi pā rtiku. Tas ir liels pluss. Pludmale smilš aina un oļ aina, ieeja nav ī paš i apgrū tinā ta, nav piemē rota ar bē rniem, gumijas č ī bas ir vajadzī gas, bet tā nav problē ma, peldē jā m sliktā kā s vietā s. Pludmale nav ī paš i liela, bet sauļ oš anā s krē slu un matrač u pietika visiem, jo ​ ​ cilvē ki joprojā m kursē š urpu turpu. Labi, ka viņ i ir ļ oti gudri, kaķ i. viņ i izmet savus dvieļ us un š alles uz sauļ oš anā s krē sliem, tā dē jā di tos iezī mē jot ne pā rā k daudz. Labi, ka vē l nepiķ ojas, lai ir pilnī gi skaidrs, ka vieta ieņ emta. Cilvē ki, nedariet tā , vietas pietiks visiem, vieni aizbrauks, citi nā ks, tad atkal vietas atbrī vosies, bet ir tā di, ī paš i mantkā rī gie, kas glabā savas mantas uz sauļ oš anā s krē sliem dienā m ilgi, piemē ram, viņ i rezervē ja vietu uz visu atvaļ inā jumu, un vieta ir dī kstā vē daž as stundas, un kā ds to varē tu izmantot. Naktī klusi kluss. Pie mums gandrī z nebija animā cijas, kaut kā jautrā k kļ uva brī vdienu beigā s, lai gan bē rniem rā dī ja multenes un pat sā kā s daž as izrā des. Bet tas viss lī dz 23.00 Un tad gulē t. Mums tas derē ja. Tā kā no kaimiņ u viesnī cā m lī dz rī tam skanē ja mū zika, un mums ir tā ds miers un klusums, es par to priecā jos. Bet ir skaidrs, ka tas, kas ir labs ģ imenē m ar bē rniem un pensionā riem, nav labs jaunieš iem. Kas atnā cis rokot, jū s neesat š ajā viesnī cā . Personā ls normā ls, neviens, protams, neskrien pē c tevis apkalpot, bet kopumā attieksme laba, pieklā jī ga. Kopumā ar atpū tu bija apmierinā ti, nekā dus trū kumus neatrada, nu tikai tad, ja vakaros bija nedaudz garlaicī gi (pretenzijas par animā cijas kvalitā ti), pā rē jais protams pieticī gs, bet labs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums meletri
Atpūtnieki, neviens šajā viesnīcā nebija slims ar Coxsackie vīrusu?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums sveta-dilijans
Viņi saka, ka šajā viesnīcā ir mazi un biedējoši numuriņi? Vai tiešām tā ir? Lūdzu, pastāstiet man, kas tur bija.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в поселке Махмутлар, через дорогу от пляжа. Построен в 1992 году, последняя реновация прошла в 2010 году. Состоит из одного 6-и этажного корпуса. Отель подходит для спокойного семейного отдыха, молодежи, отдыха вдвоем..

Atrašanās vieta В 139 км от аэропорта г. Анталия, в 34 км от аэропорта г. Алания, в 9 км от центра г. Алания, в 500 м до центра поселка Махмутлар, в 60 м через дорогу от собственного пляжа.
Pludmales apraksts До пляжа 60 метров. Между пляжем и отелем есть автомобильная дорога, подземный переход. Для комфортного входа в море необходима специальная обувь. Пляжная полоса 75 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

1 основной ресторан, 2 бара, Wi-Fi в лобби бесплатно, амфитеатр, 1 открытый бассейн с пресной водой, 407 м2, у бассейна зонтики, шезлонги (бесплатно), полотенец нет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн глубиной 80 см, бассейн для малышей глубиной 35 см, в очень жаркую погоду над ним натягивается тент. Детский клуб (4-12 лет), анимация для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта (платно), стэп аэробика, аквааэробика, водное поло, пляжный волейбол, дартс, стрельба из лука, танец живота, большие шахматы в саду, раз в неделю отель организовывает платные поездки на дискотеки в ночных клубах города.
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 103 номера.

Istabās

сейф, кондиционер, ТВ, мини-бар, телефон, душ, фен.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • ledusskapis  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Mahmutlar Mah. Barbaros Cad. No: 36, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 528 3276
Tīmekļa vietne: Green Peace Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.