Grand Sunlife 4*– Atsauksmes

266
Novērtējums 5.310
№191 viesnīcas reitingā Alanja
5.0 Numurs
4.9 apkalpošana
4.6 Tīrība
4.7 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Avsallar ciematā, netālu no savas pludmales. Uzcelta 1998. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Tas sastāv no vienas 6 stāvu ēkas un trīs 7 stāvu Anex ēkām. Draudzīgs personāls, laba animācijas komanda. Plaši numuri. Daudzveidīga infrastruktūra aktīvai atpūtai. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар svetlana77208
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Istabā s ir nepiecieš ams remonts, tā s nemazgā , gultas veļ u un dvieļ us nemaina, kamē r nepaņ em no ratiņ iem, pat grī das mazgā pats. Ē damistabā ir netī ri š ķ ī vji, dakš iņ as, naž i, biež i un to trū kumam. … Tomēr ▾ Istabā s ir nepiecieš ams remonts, tā s nemazgā , gultas veļ u un dvieļ us nemaina, kamē r nepaņ em no ratiņ iem, pat grī das mazgā pats. Ē damistabā ir netī ri š ķ ī vji, dakš iņ as, naž i, biež i un to trū kumam. Iesaku iegā dā ties vienreiz lietojamos traukus. Wifi nedarbojas. Administrā cija uz klientu sū dzī bā m nereaģ ē , tikai mī ļ i pasmaida un sola visu salabot! Animā cija ir sū dī ga, tikai vingrinā jumi, š autriņ as un bē rnu apaļ ā s dejas. Viesnī cas zona ir normā la. Fotogrā fs SUPER
аватар sve21093
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s veicā m ekskursiju š eit, laicī gi rezervē jot par ļ oti jauku cenu. Viesnī ca atrodas tū ristu ciematā , blakus ielai ar veikaliem, lielveikalu, cilvē ki uz ielas ir tumš i, ciemats ir mazs, un daudz tū ristu. Pati viesnī ca velk uz 3, patī kamu lī ci ar smiltī m, ideā li piemē rots bē rniem, daž iem arī pieauguš ajiem ū dens vienmē r kā svaigs piens un kurpes nav vajadzī gas. … Tomēr ▾ Mē s veicā m ekskursiju š eit, laicī gi rezervē jot par ļ oti jauku cenu. Viesnī ca atrodas tū ristu ciematā , blakus ielai ar veikaliem, lielveikalu, cilvē ki uz ielas ir tumš i, ciemats ir mazs, un daudz tū ristu. Pati viesnī ca velk uz 3, patī kamu lī ci ar smiltī m, ideā li piemē rots bē rniem, daž iem arī pieauguš ajiem ū dens vienmē r kā svaigs piens un kurpes nav vajadzī gas. Bet man labā k patī k atklā ta jū ra ar vē su ū deni. Teritorija ir maza, ienā cā m sezonā un sauļ oš anā s krē sli jā ņ em 6 no rī ta, citā di gulē si zem saules. 3 mazi baseini, viens auksts tā lumā , patī kami, maz cilvē ku, viens trokš ņ ains un viens ar slidkalniņ iem. Ir 5 stieņ i, bet patiesī bā vienmē r darbojas viens, un divi nav skaidrs, kā . Vakarā ir tā da rinda pē c dzē rieniem, ka kamē r nenā ks tavē jais, bā rs slē gs, tā pē c ņ emam dzē rienus lielveikalā , tur ņ emtu arī ē dienu vakariņ ā m un augļ us, jo vienalga kurā laikā nā ksim ē st. , ē damistabā vietas nav, bē rnu baroju sauļ oš anā s krē slā ar rokā m pati ē du veikala pā rtiku. Pusdienā s tieš ā m iespē jams paē st ē damzā lē vai uzkodu bā rā , ja vien vietu pietiks. Istabas ir noguruš as, uzkopš ana nenotiek, pati mazgā ju grī das, jo bē rns pa tā m rā po. Reģ istratū rā personā ls normā ls, draudzī gs, arī teritorijā . Animā cija ir stulba, ļ oti trokš ņ aina, man patika tikai zumba. Teikš u tā : par ekskursiju samaksā jā m ļ oti maz, tā pē c zobus sakoduš i izturam, kas vairā k nekā simts tū kstoš us iedeva prā tu. Es neiesaku, labā k ir kluss trio Alanjā .
аватар __746355
Februā rī rezervē jā m un apmaksā jā m braucienu uz Krasnodaras apgabalu, mums tur patī k viena vieta. 5 dienas pirms ceļ ojuma uzzinā m, ka Sanmar noņ ē ma mū su rezervā ciju. Teikt, ka bijā m š okē ti, tas ir nepietiekami. Rezultā tā par to paš u naudu mums piedā vā ja Sunlife lidot uz Turciju. … Tomēr ▾ Februā rī rezervē jā m un apmaksā jā m braucienu uz Krasnodaras apgabalu, mums tur patī k viena vieta. 5 dienas pirms ceļ ojuma uzzinā m, ka Sanmar noņ ē ma mū su rezervā ciju. Teikt, ka bijā m š okē ti, tas ir nepietiekami. Rezultā tā par to paš u naudu mums piedā vā ja Sunlife lidot uz Turciju. Viesnī ca man ī sti nepatika, bet viņ i man apliecinā ja, ka tagad tur atpū š as tū roperatora draugs ar bē rnu un viņ i ir laimī gi. Uzreiz gribu piebilst, ka visiem stā stī ja vienu un to paš u.
Mums paveicā s, atvainojoties, mums tika nodroš inā ts privā ts pā rskaitī jums. No lidostas lī dz viesnī cai 135 km, ieradā mies 1.5 stundā , 18:30 jau bijā m viesnī cā , cilvē ki no mū su lidmaš ī nas bija viesnī cā.22:00. ir pagā juš as 5 stundas no brī ž a, kad izkā pjat no lidmaš ī nas. Uzreiz nolaidā s 5 lidmaš ī nas un cilvē ki stā vē ja vairā k kā.2 stundas pie pasu kontroles, tad bagā ž a, autobuss, visus gaida, ceļ š...
Numuri ir labi, lieli, plaš i un tī ri. Visi ar balkoniem. Mē s tur nodzī vojā m 2 nedē ļ as ar bē rnu, tad vī rs atlidoja pie mums un vē l divas nedē ļ as dzī vojā m trī s. Dvieļ i un gultas veļ a nekad netika mainī ti. Paš i ņ ē mā m no ratiem tī ros un atstā jā m netī ros. Viņ i paņ ē ma ziepes, š ampū nu, tualetes papī ru. Bet tas mū s neapbē dinā ja.
Jū ra ir netā lu. bet drī zā k tā nav jū ra, bet gan jū ras ū dens baseins. Bojā s ir lieli laukakmeņ i, kas izraisa ū dens stagnā ciju. Ū dens krā sa ir pienaini zaļ a. Pirmo reizi 8 gadu laikā manam bē rnam bija izsitumi. viss noritē ja ā tri, nomazgā ja viņ u ar ziepē m un iesmē rē ja ar krē mu. katru reizi pē c jū ras ir nepiecieš ams mazgā t bē rnu ar ziepē m. Ieeja ir ievestas rupjas smiltis, jā zina vietas, reizē m sanā k akmeņ i. Ar bē rnu peldē jos savā pludmalē , kad atbrauca vī rs, gā jā m pa kreisi, cauri trim viesnī cā m, ir milzī ga pludmale ar jū ras smiltī m. Š eit jū ra ir tikai pasaka! Kristā ldzidrs, silts.
Uzturs ir ī paš a tē ma. Visi raksta, badā nepaliksi. Un š eit tā nav. brokastī s ē dā m tikai sojas š ķ iņ ķ a maizī tes un dzē rā m tē ju ar citronu.
Tē ja papī ra glā zē s, viņ š smarž oja pē c glā zes, izglā ba citronu. Olas ir 2. klase, pati skatī jos, kad ceptas olas cepas, dzeltenums neiziet no č aumalas. Mē s no rī tiem neē dam dā rzeņ us. piens nesarec, ja tajā iespiež citronu, pā rslas ir sasmē rē tas.
pusdienas - mans dē ls ē da rī sus un makaronus. Visa gaļ a ir novecojusi, un jū s nesaprotat, kā da gaļ a. Bē rnu prieks ir tī rradņ i. No augļ iem - tikai melones un arbū zi. Melones ir bezgarš ī gas, arbū zi balti, lai ņ emtu sarkano, ilgi jā gaida un jā skatā s.
Salā ti - jū ra. tas ir vienī gais pluss uzturā . Viņ i nopirka granā tā bolu mē rci, deva to pā ris dienas, un tad, acī mredzot, viņ i nolē ma, ka pietiek.
Saldumi ir neglī ti. Reiz paņ ē ma piparkū kas, tā s bija izmē rcē tas taukos un cukura sī rupā , man gandrī z vē ma.
Vakariņ ā s 2 reizes nedē ļ ā cepa upes foreļ u zivi, bet visas š ausmas ir tajā , ka tā nav svaiga.
Pusdienā s viņ i izlika zivju konservus.
Vispā r es ē du salā tus, baklaž ā nus, kad tie bija, un arbū zus.
Tirgū nopirkā m saldumus.
Dē ls bija apmierinā ts ar tī rradņ iem.
Animā cija ir lieliska! ! ! piektdienā s putu ballī te, š autriņ as, biljarda spē les 12:00. Mans dē ls, 8 gadi, piedalī jā s visā un bija Ļ OTI apmierinā ts. Vienu reizi uzvarē ja. Atalgojums ir garš ī gs kokteilis, mums ir viss iekļ auts un kokteiļ i ir bezmaksas, bet tā ir puse no nepatikš anā m, viņ i aizmirsa viņ am to iedot, un viņ š visu laiku sā ka prasī t š os kokteiļ us, sā kotnē ji viņ š tos nedzē ra.
Bija daudz cilvē ku no Ukrainas, Ufas, Latvijas, visi bē rni bija draugi, aizlidoja raudā dami, apmainoties ar telefona numuriem. Viss bija ļ oti mierī gi. 21:00 bē rnu diskotē ka, 22:00 interesantas programmas, turku folklora. Bet mans dē ls aizmiga 20:00, reiz bijā m uz koncertu, viņ š aizmiga amfiteā trī .
Š ika ekskursija uz Sialanijas jū ras parku. Pie ieejas izdala maskas ar tū biņ ā m. 6 baseini, pirmais ar dzeloņ rajā m, 50 gab, var peldē t un taustī ties, otrais - Sarkanā jū ra, visas Sarkanā s jū ras skaistā s zivis, treš ais - Grieķ ija - Senā s Grieķ ijas skulptū ras un pilis. . . Mini akvaparks , apkā rt upei ar straumi, ū denskritumiem. Nirš ana baseinā , bū rī , ar haizivī m. Jums jā pasniedz roka un jā saņ em č aula. Pie mums viņ i to salauž un izņ em pē rli.
Eleganta ekskursija uz Turcijas Disnejlendu ir ļ oti iespaidī ga.
Manam dē lam ļ oti patika ekskursija uz Apollona templi, Senā s Grieķ ijas izrakumu muzeju, amfiteā tri.
Raftings un braukš ana ar dž ipu, vienkā rš i super! Ļ oti jauki un pats galvenais, droš i.
Kaut kas tamlī dzī gs.
Mē s ar vī ru pasmaidī jā m, dē ls teica, ka š ī s ir labā kā s brī vdienas viņ a dzī vē .
аватар mt.morskaya07
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Priekš rocī bas: 1. lī nija, laba pludmale, smilš aina ieeja jū rā gandrī z bez akmeņ iem, kopta viesnī cas zona, animā cija. Mī nusi: personā la rupjī ba reģ istratū rā , viņ i atteicā s salabot vai izslē gt salū zuš o liftu, kas iesprū da mū su stā vā (tas radī ja briesmī gu rū koņ u, tā durvis atsitā s pret lifta konstrukciju) un rezultā tā bezmiega nakts. … Tomēr ▾ Priekš rocī bas: 1. lī nija, laba pludmale, smilš aina ieeja jū rā gandrī z bez akmeņ iem, kopta viesnī cas zona, animā cija. Mī nusi: personā la rupjī ba reģ istratū rā , viņ i atteicā s salabot vai izslē gt salū zuš o liftu, kas iesprū da mū su stā vā (tas radī ja briesmī gu rū koņ u, tā durvis atsitā s pret lifta konstrukciju) un rezultā tā bezmiega nakts. ; viņ i mē ģ inā ja mū s pā rcelt uz citu ē ku dienu pirms izbraukš anas, jo visi atpū tnieki no mū su ē kas lī dz tai dienai bija izbraukuš i, viņ i draudē ja atslē gt karsto ū deni (kura tā arī nebija) un elektrī bu.
Istabā bojā ts kondicionieris, odi, knapi silts ū dens, noslogota ceļ a troksnis, pati istaba nobruž ā ta, tualetē virs spoguļ a pliks vads, ap rozeti apmē ram 1 cm sprauga. , istaba netika iztī rī ta, dvieļ i un gultas veļ a netika mainī ta, š ampū ns un ziepes netika papildinā tas. 4. nama atraš anā s vieta, kurā dzī vojā m (lai tajā iekļ ū tu, jā iziet no viesnī cas), zā lē uz griestiem ir divi caurumi, no kuriem pilē ja ū dens, peļ ķ es uz grī das netika noslaucī tas pē dē jā s dienā s. mū su uzturē š anā s viesnī cā , nemaz nerunā jot par koridoru uzkopš anu.
Ē diens bija labs, bet pusdienu kastī te, kuru nā cā s ņ emt lī dzi nakts brauciena dē ļ , sabojā ja visu ē diena iespaidu, bija nelietojama (plū me, divi mini iepakojumi ar margarī na uzrakstu, viens mini iepakojums ar ievā rī jumu, divi mini bulciņ as (pelmeņ a lielumā ), novecojuš u pusi tomā ta un pusi gurķ a).
аватар natalia1810
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visiem patika! Viesnī ca ir laba. Atbilst cenas un kvalitā tes attiecī bai. Brī niš ķ ī ga animā cija - diena un nakts. Labs ē diens. Viss ir tī rs. Tī rī š ana katru dienu. Ļ oti labs fotogrā fs viesnī cā ! Paveicā s ar gidu, viņ u sauc Kamilla. … Tomēr ▾ Visiem patika! Viesnī ca ir laba. Atbilst cenas un kvalitā tes attiecī bai. Brī niš ķ ī ga animā cija - diena un nakts. Labs ē diens. Viss ir tī rs. Tī rī š ana katru dienu. Ļ oti labs fotogrā fs viesnī cā ! Paveicā s ar gidu, viņ u sauc Kamilla. Sveiki visiem.
Iesaku viesnī cu!
аватар izsibiriya75
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nekavē joties veiciet rezervā ciju, ka es neizvē lē jos š o č igā nu nometni. Mani piespieda š ī Coral Travel viesnī ca Antā lijas lidostā , bez brī dinā juma rezervē tā s vietā . Bet š eit nav runa par tū roperatora apkalpoš anu, bet gan par viesnī cu. … Tomēr ▾ Nekavē joties veiciet rezervā ciju, ka es neizvē lē jos š o č igā nu nometni. Mani piespieda š ī Coral Travel viesnī ca Antā lijas lidostā , bez brī dinā juma rezervē tā s vietā . Bet š eit nav runa par tū roperatora apkalpoš anu, bet gan par viesnī cu.

Kā ds izvē las tieš i š ā das milzī gas, pā rpildī tas, trokš ņ ainas viesnī cas ar apdullinoš u animā ciju, peldbaseinu, nevis jū ru pastaigas attā lumā , iepirkš anos tuvumā...
Viesnī cā nav interneta. Maksas - elektroinstalā cija, cilvē ki maksā ja un dabū ja to paš u, ko pā rē jie - noskatieties reģ istratū rā tos retos brī ž us, kad var pieslē gties uz pā ris ziņ ā m. Vienkā rš ā k ir iegā dā ties tā lruņ a karti un piezvanī t no taksofona turpat uz vietas.
Š eit jū s pat nevarē siet gulē t - rē ciens, mū zika, kliedzieni no pulksten 10 lī dz 2 naktī .
Mierī gi ē st nevarē s – vispirms jā atrod brī vs galds ar netī ru galdautu, galda piederumiem un auksto ē dienu. Bezgarš ī gs, daž reiz nā kas saskarties ar novecojuš iem ē dieniem. Uzkodu bā rs jū su priekš ā gatavo gozleme un shawarma, tur ir klusā k, bet izvē le ir ierobež ota.

Jebkuri dzē rieni visu laiku bū s jā dzer tikai no plastmasas un kartona.
Ū dens telpā netiek likts, cilvē ki gū st labumu no dzesē tā ja. Migros pusotra litra ū dens pudele maksā.1, 5-2 liras, pā rtikas veikalā vietē jiem - 90 kurush.
Jū ras š eit nav. Ir iež ogots baseins ar dubļ ainu jū ras ū deni, kurā cilvē ki plunč ā jas kā siļ ķ e mucā . Š ī ir Anapa. Lī dz atklā tai tī rai jū rai, 400 metrus pa kreisi no viesnī cas caur divā m blakus viesnī cā m. Ir sekli ū deņ i un viļ ņ i, un svaigs vē jš , un klusums un miers.
Viesnī cas teritorija principā ir ē rta kā pludmales iespē ja. Apakš ē jā pludmale ir pā rpildī ta, slikti lietussargi, viena duš a visiem un nav tualetes. Tur daž kā rt var just vē ja paliekas, ko bloķ ē kaimiņ os esoš ā s Granadas pontoni.
Atpū tas zona klusā ka un ē rtā ka, importa smiltis, labā kas nojumes, bet iež ogota ar stiklu, tā pē c jū ties kā pirtī .
Personā ls ir ne tik daudz rupjš , cik neapmierinā ts, vienaldzī gs un vienaldzī gs. Neviens viņ iem nav iemā cī jis "saglabā t seju". Pat reģ istratū rā viņ i vienkā rš i cenš as ā tri atbrī voties no jums.
Ne reizi 10 dienā s viņ i nemainī ja manus dvieļ us, neskatoties uz lū gumiem. Gulta - 1 reizi, jo iegā ju istabā ts laikā . "tī rī š ana". Uzzinā jis, ka nav dvieļ u, un novē rtē jis viņ as pū ļ u kvalitā ti, es izaicinoš i paņ ē mu kreiso galu istabenes priekš ā .
Vietē jais alkohols, ne vī ns, ne alus nepatika. Kokteiļ i – krā saina ķ ī mija. Alternatī va tam ir nakts bā rs ar importē tiem dzē rieniem: tas tiek atvē rts pulksten 23:00, un to ir ļ oti grū ti atrast padomju popmū zikas dā rdoņ a dē ļ .
Ir neliels augļ u bā rs, kurā var iegā dā ties svaigi spiestu granā tā bolu vai apelsī nu sulu, saldē jumu, zemenes, vī ģ es, banā nus.
Tuvumā iepirkš anā s iela ar Migros, vietē jā s pā rtikas preces, apģ ē rbi.
аватар Svetlana_Krom
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Negaidī ti nolē mā m doties atvaļ inā jumā , mū s spieda laiks, tā pē c izvē lē jā mies no tā , kas bija. Par izlī gumu teikš u, ka mums iedeva baigo istabu, ar kautiņ u, otrajā dienā mū s pā rcē la uz daudzmaz normā lu istabu. … Tomēr ▾ Negaidī ti nolē mā m doties atvaļ inā jumā , mū s spieda laiks, tā pē c izvē lē jā mies no tā , kas bija. Par izlī gumu teikš u, ka mums iedeva baigo istabu, ar kautiņ u, otrajā dienā mū s pā rcē la uz daudzmaz normā lu istabu. Noņ emts pē c pieprasī juma. Ē diens ir diezgan pieklā jī gs, ņ emot vē rā , ka š ī ir valsts, kurā viņ i neē d cū kgaļ u. Man liekas, ka pietika visiem. Skaista teritorija, kopta, tī ra, ļ oti iepriecinā ja arī pludmale. Vienī gais nepatī kamais brī dis ir izlī gums.
аватар Helga888
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tā tad, beidzot esam Turcijā . Pusaugu bē rns lidoja pirmo reizi, mē s ar vī ru - treš o reizi. Mē s gribē jā m meitai parā dī t valsti un jū ru, izvē loties viesnī cu Grand Sunlife Hotel reģ istrā cijai. Pirms tam bijā m jau apmetuš ies 4*, bet ar to saskā rā mies pirmo reizi. … Tomēr ▾ Tā tad, beidzot esam Turcijā . Pusaugu bē rns lidoja pirmo reizi, mē s ar vī ru - treš o reizi. Mē s gribē jā m meitai parā dī t valsti un jū ru, izvē loties viesnī cu Grand Sunlife Hotel reģ istrā cijai. Pirms tam bijā m jau apmetuš ies 4*, bet ar to saskā rā mies pirmo reizi.

Mū s sagaidī ja noguruš i, nesmaidī gi administratori (laiks bija 14:00). Mums bija jā gaida apmē ram stunda, lī dz viņ i saprata, kas notiek un kur mums jā iekā rtojas. Uzlika mums plastmasas rokassprā dzes, piesprā dzē jā s lī dz galam (lai dzī vo baltā svī tra sauļ oš anā s laikā! ), pasniedza nobruž ā tu atslē gas karti, informē ja, ka wifi vai nu ir bez maksas (strā dā tieš i pie letes, izņ emot varbū t 2:00), vai samaksā ts (strā dā , starp citu, arī tikai pie reģ istratū ras, bet stā v, it kā ķ er pa visu Avsalā ru) un sū ta uz liftiem. Lifts bija jā gaida ilgi, bet, protams, tas nav kritiski. Kritiski, ka tajā paš ā dienā lifts iestrē ga uz grī das, lai gan mē s nepā rsniegā m ieteikumus (ne vairā k kā.4 cilvē ki).
Dispeč era izsaukš anas poga nedarbojā s, un mē s uz 10 minū tē m bijā m iesprū duš i karstā kajī tē starp treš o un ceturto stā vu. Ja vī rs nebū tu nobī dī jis durvis, tā s droš i vien joprojā m tur stā vē tu. Darbinieki apzinā s problē mu. Turklā t š ī problē ma nav pirmā reize, un regulā ri par to dzirdam arī no citiem iedzī votā jiem. Personā ls tikai nolaiž acis pret grī du un kaut ko murmina lauzī tā krievu-angļ u valodā.

Istaba, ko mums iedeva, atradā s ceturtajā stā vā . Plaš a, gaiš a, ar divā m gultā m: divvietī ga laulā tajiem un vienvietī ga bē rnam. Bija arī neliels balkoniņ š ar skatu uz baseinu un blakus ē ku, kondicionieris, ledusskapis - vispā r parasts komplekts. Tomē r š eit bija arī mī nusi: netī rs lī dz apkaunojumam, ledusskapis pā rkarst un knapi atdziest (mū su tajā paš ā dienā pirktā s zemenes pazuda, bet ko darī t).
Bē rnam matracis š ķ ita ciets, bet tā ir gaumes lieta, jo mums viss derē ja.

Es vē lē tos pastā stī t vairā k par netī rumiem telpā . Nē , nebija prusaku, vaboļ u un ž urku - paldies arī par to. Bet tur bija š ausmī gi netī ra grī da, kas acī mredzot nedē ļ u nebija mazgā ta, aizsē rē jusi tek tualete un netī rumi vannā (atceros, ka meita man arī prasī ja, vai var uzkā pt ar basā m kā jā m un vai nav risks saķ ert kā du sē nī ti - par laimi viņ i iztika bez sē nī tes) . Instrukcijā s pie spoguļ a bija teikts, ka apkopē ji nā ks katru dienu, mainī s dvieļ us ik pē c divā m dienā m, atnes š ampū nu, ziepes un mainī s gultas veļ u. Faktiski apkopē jas atnā ca, nedod Dievs, reizi trijā s dienā s, salocī ja dvieļ us uz gultas, iztaisnoja spilvenus un ar sasnieguma sajū tu gā ja papļ ā pā t savā skapī tī . Viņ i vienmē r atnesa divus dvieļ us, divas glā zes un divus š ampū nus.
Acī mredzot viņ i patiesi ticē ja, ka bē rniem nekas no tā nav vajadzī gs, un kopumā viņ i dzī vo kā mā jdzī vnieki. Tī rī š anas kvalitā ti neietekmē ja padomi vai sū dzī bas. Apkopē jas nerunā ne angliski, ne krieviski, un viņ ā m kaut ko pierā dī t ir bezjē dzī gi. Reģ istratū rā mū su drosmī gie darbinieki tikai murminā ja, atbildot uz sū dzī bā m, un vainī gi skatī jā s uz grī du. Bija gadī jums, kad meita saaukstē jā s un pē c vakariņ ā m palika istabā dzert zā les. Apkopē ja ielauzā s istabā un sā ka viņ ai kaut ko turku valodā pierā dī t, norā dot uz durvī m, rā dot, ka viņ a vē las tikt ā rā , un viņ a viņ ai acī mredzami traucē . Meita ir prom. Kad mē s visi atgriezā mies, istaba joprojā m bija tikpat netī ra kā trī s dienas iepriekš . Nav skaidrs, kam š ie ž esti bija paredzē ti.

Tagad par pā rtiku. Viņ i labi baroja. Bez daž ā dī bas, bet pietiekami garš ī gi, neviens nepalika izsalcis. Ī paš i garš ī gi bija steiki un pankū kas, pē c kurā m vienmē r bija gara rinda.
Ē damistabas teritorijā bija arī bā rs, kurā tika pasniegts alkohols (atkal garš o, bet tas bija ļ oti vidē js) un soda. Varē ja arī ieliet sulu no automā tiem (ā bolu, ķ irš u un apelsī nu: visbiež ā k kā ds no tiem nav pieejams), kafiju (kā arī karsto š okolā di, kas visu laiku nekad nav bijusi), tē ju (melno, labi) un, protams, ū dens. Ir problē mas ar vietā m un galda piederumiem, ī paš i ar dakš ā m. Viņ iem bija jā stā v atseviš ķ ā rindā uz skapi, kurā viņ i vienmē r beidzā s. Kopumā nav slikti.

Tagad par internetu. Man nevajadzē ja Wi-Fi: esmu viens no tiem, kas nā k pie jū ras, lai nevienu nedzirdē tu un neredzē tu. Tomē r vī ram un bē rnam internets bija vajadzī gs: gan darbam, gan saziņ ai. Un tagad atkā rtoš u to, ko rakstī ju paš ā sā kumā : vai nu bezmaksas Wi-Fi, kas lielā koties nedarbojas, vai arī maksas. Wi-Fi cenas ir nepamatoti augstas: viena diena - 3 USD, nedē ļ a - 15 USD! 15 dolā ri!
internetam, kas reģ istratū rā ir tik tikko ielā dē ts (kurš , starp citu, vienmē r ir pilns ar cilvē kiem savos tā lruņ os - jū s saprotat, kā viņ i ar to pelna naudu), lai gan darbinieki jū s dedzī gi pā rliecina, ka tas noķ er ē damistabā , un pie baseina, un pat pludmalē . Pieteikš anā s vā rds un parole tiek izsniegta vienai personai, tas ir, jums pat nav jā domā par interneta iegā di visai telpai.

Skandā li katru dienu. Nebija nevienas dienas, kad mē s neatradā m kā du viesi vai viesi, kas stā v reģ istratū rā un izsaka pretenzijas darbiniekiem: kā ds tika atvests pulksten 23, un viņ am pat netika atstā tas vakariņ as, lai gan viņ i bija spiesti maksā t par pilna izmitinā š anas diena (citē jot vienu sievieti, acī mredzot, gaisam), kā dam bija iestrē dzis lifts, kā ds netika izņ emts, un kā ds tika uzlauzts nakts vidū . Secinā jumus izdariet paš i.

Galvenais un galvenais pluss ir pastaigas attā lumā no pludmales. Jū s nokā pjat pa kā pnē m no baseina - un š eit jū s esat pie jū ras.
Plaš a, tī ra pludmale ar daudziem sauļ oš anā s krē sliem. Ir viļ ņ lauž i un pat VIP vietas (kuru nozī mi neviens no mums nesaprata, jo tā s galvenokā rt atš ķ ī rā s tikai ar salmu jumtu, bet, kā saka, nevar aizliegt dzī vot skaisti: patiesī bā viņ i vienmē r bija aizņ emti).

Labs animatoru darbs. No rī ta lī dz vakaram viņ i nodarbojas ar to, ka viņ i jū s katru dienu izklaidē . Programma katrai gaumei: š eit jū s varat dejot pludmalē , un spē les pie baseina, un ū dens aerobika, un diskotē ka bē rniem. Par animatoriem sū dzī bu nav, viņ i savu darbu izdarī ja par visiem 100%. Vienī gais mī nuss ir diskotē ka lī dz diviem naktī . Tač u š is mī nuss drī zā k saistī ts ar slikto skaņ as izolā ciju telpā s, tā pē c nebeidzamos Artura Pirož kova dziesmu remiksus daž kā rt bija grū ti ignorē t. Bet pusaudž iem un jauniem pieauguš ajiem, kuriem patī k pavadī t laiku pē c iespē jas ilgā k, š ī ir laba iespē ja.

Kopumā viesnī ca nevē las nevienam ieteikt.
Jū ras tuvums neatlī dzina visus citus trū kumus.
аватар Kotel.vika
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tā das š ausmas nebiju redzē jis! Vispā r kā rtī bā : lidoja divas ģ imenes, divas mammas / divi bē rni, rezervē ja istabiņ u uz 4, kā izrā dī jā s viņ ā m tā da numura nemaz nebija, atbrauca vakarā , velni mū s apmetinā ja kaut kur pa vidu. … Tomēr ▾ Tā das š ausmas nebiju redzē jis! Vispā r kā rtī bā : lidoja divas ģ imenes, divas mammas / divi bē rni, rezervē ja istabiņ u uz 4, kā izrā dī jā s viņ ā m tā da numura nemaz nebija, atbrauca vakarā , velni mū s apmetinā ja kaut kur pa vidu. 4. ē ka, kuras ieeja atrodas pā ri ielai no skata uz rosī go ceļ u uz 3-vietī go istabiņ u, uz jautā jumu, kur gulē s 4. , tikai paraustī ja plecus, likumsakarī gi sā kā m aizvainot, ka istaba mainī ta, kurā pat saliekamo gultu nevarē ja likt lieku, teica pagaidi rī t, kad kā da istabiņ a brī va, vakars bija neatgriezeniski sabojā ts, no rī ta tikš anā s reizē ar gidu prasī jā m mainī t istabu, kaut kā izsita istabiņ a treš ajā korpusā (vismaz nevajag apiet viesnī cu), pagaidī ja, kamē r iztī rī s, zem durvī m (kopī ba ir atseviš ķ s jautā jums, tā vienkā rš i NAV! ) Puse dienas tika zaudē ta pā rvietoš anai ! Istabas netī ras, viss vecs, bail ieiet tualetē ar duš u, nomazgā ja ar verdoš u ū deni (iedomā jieties, kā da smirdē š ana bija), prasī ja salabot, atnā ca tikai treš ajā dienā dvieļ us nemainī ja pat reizi nedē ļ ā , kas, principā , sā kotnē ji nebija pietiekami)) Ļ oti necieņ a pret atpū tniekiem, vairā k kā vienā viesnī cā š ito neesmu redzē jis, visu saš utumu te nevar aprakstī t ! Teikt, ka esam izvē lī gi klienti, nekā dā gadī jumā , bet zinā jā m, ka braucam uz 4. , tā pat lasī jā m atsauksmes, domā jā m Nu daž ā di raksta gan labu, gan sliktu, nepievē rsī sim uzmanī bu nepilnī bas, bet š o es tieš ā m redzē ju vispirms un 5. un 4. atpū tos! Ē damzā le tā dai viesnī cai ir ļ oti maza, tur bija jū ras cilvē ki, visur rindas, ē diens ir vidē js, kā jau viss turku, nevar dzert alkoholu visu atš ķ aidī tu, nav dzeramā ū dens, paņ em glā zi un dodies uz savu istaba! Vienī gā pludmale laba, paradī ze bē rniem, smiltis un saulriets labi, un viesnī cas rajons nav slikts, vienī gie plusi! Viesnī cai nav ī paš nieka! Vispā r es nemaz neieteiktu! P. s. Un, kas ir pats interesantā kais, man nā cā s apspriest š o svarī go tē mu ar daudziem atpū tniekiem, un tā pē c visi bija neapmierinā ti, jautā jums ir, no kurienes nā k pozitī vas atsauksmes? ))
аватар Sergey79056
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , un ar to arī beidzas pozitī vais. Viesnī cā ir 4 ē kas 6 stā vos, kas paredzē tas 1300 cilvē kiem un visam š im pū lim ir viena neliela ē damistaba. Ar ē dienu, tikai Thresh ar olu kulteni, jā stā v rindā. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , un ar to arī beidzas pozitī vais. Viesnī cā ir 4 ē kas 6 stā vos, kas paredzē tas 1300 cilvē kiem un visam š im pū lim ir viena neliela ē damistaba. Ar ē dienu, tikai Thresh ar olu kulteni, jā stā v rindā.10 minū tes, pā rē jais ē diens arī neapmierina. No alus alkohola, sarkanvī na un baltvī na, dž ins un degvī ns ir ļ oti vā ji. Viesnī cas galvenais kontingents ir krievu vecmā miņ as, kuras nedod piekļ uvi ē damzā lei. Saulriets jū rā Akmeņ ains daudzi man ļ oti asi Es personī gi sagriezu sevi un redzē ju daudz ievainotu cilvē ku Esi uzmanī gs. Nevaru ieteikt š o viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums memorand
Vēlos apmeklēt iepirkšanās centrus pilsētā.Vai no viesnīcas kursē autobuss uz Alaniju vai brauc garām? Kāda ir maksa?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums ermakova.ania
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents nav atbilžu
iemiesojums artanova
Vai varat man pateikt, vai viesnīcā ir bezmaksas Wi-Fi?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в посёлке Авсаллар, недалеко от собственного пляжа. Построен в 1998 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Состоит из одного 6-ти этажного здания и трех 7-этажных корпусов Анекс. Приветливый персонал, хорошая анимационная команда. Просторные номера. Разнообразная инфраструктура для активного отдыха. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta В 90 км от аэропорта г. Анталия, в 55 км от аэропорта Газипаша, в 20 км от г. Алания, в поселке Авсаллар, на берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 300 м. Вход в море: песчано-галечный. Пляжных полотенец нет. Душ, спасатель на пляже, кабина для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно) магазины, Wi-Fi в лобби и у бассейна (бесплатно), ТВ-салон, услуги фотографа, 2 открытых бассейна, 200 м2 и 120 м2, без подогрева, часы работы 07:00-20:00, открытый бассейн с 2 горками, без подогрева, 80 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенец: нет.

Рестораны и бары:

Главный ресторан — шведский стол, завтрак 07:30-09:30, поздний завтрак 09:30-10:00, обед 12:30-14:00, ужин 19:00-21:00, поздний ужин 00:00-01:00. В дневное время предоставляются закуски в Снэк баре (12:00 / 16:30).

Бар у бассейна: работает с 11:00-23:00.

Sun Club 21:00-02:00 (после 23:00 платно).

Plaza Bar 11:00-23:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 детские секции в бассейне по 5 м2, мини-клуб (4-12 лет) работает с 10:30-12:00 и с 15:00-17:00 (только в летний сезон), детская анимация на русском языке, игровая комната, мини-диско, детский буфет (обед, ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — амфитеатр, анимация на русском языке, турецкая ночь (1 раз в неделю), живая музыка (6 раз в неделю), турецкая баня, сауна, парная, дартс, бочча, пляжный волейбол, аквааэробика, дискотека бесплатно (вход), 2 водные горки, без подогрева, работают с 10:00-12:00 и с 15:00-17:00. Платно — массаж, салон красоты, парикмахерская, водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 444 номера.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, электронный сейф (платно, есть номера без сейфа, арендуется на ресепшен), прямой телефон (платно), мини-бар (пустой), ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Avsallar Kasabası, No:76, İncekum, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 517 35 48, +90 (242) 517 35 49
Fax: +90 (242) 517 28 96
Tīmekļa vietne: Grand Sunlife
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.