Granada Luxury Beach 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.810
№230 viesnīcas reitingā Alanja
8.7 Numurs
6.1 apkalpošana
7.5 Tīrība
5.2 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2019. Atrodas 500 metru attālumā no Avsallar ciema centra, pirmajā piekrastē.Vairāk →
аватар AnastasiiaGubanova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vakariņ u akmens! Š im puisim gandrī z izsita zobs! viesu attiecī bas atbildē ja "mē s jums nosū tī sim š ampanieti un augļ us". Lielisks problē mas risinā jums! Noskaidrojot attiecī bas, iedeva atlaidi a la carte restorā nā , nogulsnes palika briesmī gas. … Tomēr ▾ Vakariņ u akmens! Š im puisim gandrī z izsita zobs! viesu attiecī bas atbildē ja "mē s jums nosū tī sim š ampanieti un augļ us". Lielisks problē mas risinā jums! Noskaidrojot attiecī bas, iedeva atlaidi a la carte restorā nā , nogulsnes palika briesmī gas.
5* viesnī cā gandrī z neviens nerunā angliski. NEKLĀ TĪ BA. Ieskaitot lielā ko daļ u viesu attiecī bu (visi jautā jumi par viesnī cu, rezervā cijā m utt. tiek risinā ti tikai caur š o nodaļ u). To pat nevar nosaukt par dī vainu, tas vienkā rš i ir kaut kas neparasts. Kamē r nesagaidi krievu meiteni, nevar ne par ko vienoties! Nemaz nerunā jot par viesmī ļ iem un visiem pā rē jiem viesnī cas darbiniekiem.
– Mē s atbraucā m uz dzimš anas dienu puisim, pret kuru izturē jā s vienaldzī gi. Vakarā viņ i atnesa savu š ampanieti un augļ us (banā nus un plū mes), kā arī atlaida spa.
Mana dzimš anas diena iekrita otrajā mū su uzturē š anā s dienā viesnī cā , paš ā pirmajā dienā mē s atnā cā m pie viesu attiecī bā m un vienojā mies par paviljonu Pantonē , sarunā joties ar meiteni caur Google tulkotā ju, jo viņ a un visi, kas tajā vakarā dež ū rē ja. nezinā ju ne vā rda angliski! Tā pē c pē c daudzā m mokā m viņ a lū dza mū s atnā kt no paš as dzimš anas dienas rī ta, lai apstiprinā tu rezervā ciju ar krievu meiteni. Kad ieradā mies, mums teica, ka visi paviljoni ir aizņ emti, viņ a ne ar vienu negrasā s vienoties par maiņ u vai pā rskaitī jumu, un vakar neviens ne ar vienu ne par ko nevienojas. Mū su dusmas un aizvainojumu var tikai iedomā ties. Paveicā s, ka, ejot garā m spa, meitenes ieraudzī ja, ka ar mums kaut kas nav kā rtī bā , un aizvilka mū s uz hammam. Tas situā ciju nedaudz uzlaboja.
? Viesnī ca ir maza un atrodas netā lu no citas viesnī cas - sē ž ot restorā nā (parastā vai Ala carte) jū s bezgalī gi klausī sities bē rnu diskotē ku, vispirms savā viesnī cā , tad citā.
?
Ala Carte restorā ns neatnes daž us no jū su pasū tī tajiem ē dieniem, nosaukumi neatbilst realitā tei (salā tos ar avokado un garnelē m nav garneļ u, franč u jū ras velš u zupa patiesī bā ir dā rzeņ u zupa ar vistu)
- Mē s arī bijā m š ajā atvaļ inā jumā medusmē neš a laikā (visi dokumenti tika apstiprinā ti reģ istratū rā ). Ļ oti sarū gtinā ja tas, ka daž as telpas bija izrotā tas ar bantē m, bet paviljoni ar svē tku lentu, bet, kad jau LŪ DZU izrotā t gan mū su istabu, gan mū su paviljonu (kuru tad tomē r paņ ē mā m) ar bantī ti vai lentī ti, viņ i atbildē ja. man - 10 eiro! KAS??????!!!!! ! Tas ir, mū su dzimš anas diena un medusmē nesis nav izdevī ba dekorē š anai??? ? Kā ds briesmī gs, pretī gs stulbi, ļ oti aizvainojoš s. Mums netika ierā dī ta arī istaba mī ļ otā jiem kategorijā "mī lestī ba"
- Vē l viens š oks mū s sagaidī ja, kad pusdienā s paņ ē mā m "vistas tī rradņ us"...
Sā kumā es domā ju, ka tie ir izgatavoti no papī ra, bet pē c to paņ emš anas un pilnī gas izjaukš anas mē s tur identificē jā m maizes drupatu ar cietu vistas garš u. Kaunies!! ! Tas ir tas, ko bē rni ē d! Viņ i visu filmē ja. Es noteikti pievienoš u
Ļ oti neē rti, ne fizioloģ iski spilveni
Kondicionieris istabiņ ā ir neadekvā ts, lai cik grā dus tu noliktu, pē c kā da laika pā riet uz 20 grā diem un pilnu jaudu.
Kokteiļ us visus atš ķ aida, ū deni ar ū deni, aukstas kafijas vietā uzlej ledu ar kafijas sī rupu

+ Labs SPA. Augstā kā lī meņ a serviss
+ Cenā iekļ autas pludmales somas, 2 katrā numurā . Super risinā jums
+ Ir labs importa alkohols, galvenais pieminē t, ka lē ja Č ivas, nevis tikai viskiju piem.
+ Paviljoni uz pontona ir vē si aprī koti.
Protams, nav to 100 eiro vē rts, bet, salī dzinot ar lī dzī gā m viesnī cā m, š ajos paviljonos ir daudz vietas, vairā ki sauļ oš anā s krē sli, ļ oti ē rti, komplektā ir iekļ auti galda piederumi, š ķ ī vji, augļ i un š ampanietis (vietē jais). Diemž ē l paš am vē l jā iet ē st, viesmī lis atnes tikai dzē rienus
аватар reinolds
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca izvē lē ta siltā reģ iona un mola klā tbū tnes dē ļ . Oktobrī Alanja ir silta, un jū ra ir 26. No priekš rocī bā m: jauna viesnī ca, laba pludmale, pirmā lī nija, infrastruktū ras tuvums: aptiekas, valū tas maiņ as punkts. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta siltā reģ iona un mola klā tbū tnes dē ļ . Oktobrī Alanja ir silta, un jū ra ir 26.
No priekš rocī bā m: jauna viesnī ca, laba pludmale, pirmā lī nija, infrastruktū ras tuvums: aptiekas, valū tas maiņ as punkts. Mē s ieradā mies vakarā un uzreiz tikā m apsē duš ies. Istaba normā la, svaiga, nesmē ķ ē ta. Diezgan plaš s. Ir neliels balkons. Trokš ņ ains, no vienas puses automaģ istrā le, no otras diskotē ka un animā cija vakarā . Ar atvē rtu logu virs š osejas tu negulē si. Gaisa kondicionieris darbojas labi un nav trokš ņ ains. Numurā ir parasts minibā rs, tē jkanna, tē ja un š ķ ī stoš ā kafija. Vestibila bā rā vienmē r ir dabī ga kafija 50/50 Arabica ar Robusta. Var papildus palū gt dabī go pienu un uzbū vē t sev tā du kā cafe latte. Alkohols nav kvalitatī vs, labā k ņ emt lī dzi no beznodokļ u.
Ē diens, atklā ti sakot, neatbilst atzī mei. Tieš i tas mū s kaitinā ja visvairā k. Makaroni, cepti kartupeļ i, keč upi, konditorejas izstrā dā jumi, sezonas augļ i un dā rzeņ i. Divas dienas pē c kā rtas tika pasniegti bojā ti vistas spā rniņ i. Kas nav apē sts vakarā , to iemaisa nā kamā s dienas pusdienu ē dienos. Ir trauki ar smarž u, pirms ē š anas iesaku kā rtī gi uzš ņ aukt. Zivis katru dienu cep un vā ra cietes mē rcē . Garš o pretī gi, bet ē dami. Gaļ a ir pirmajā trijniekā , bet vienmē r ir. Arī vistas gaļ a vienmē r ir pieejama. Uztura galds ir ļ oti vienmuļ š : vā rī ta vistas krū tiņ a, rī si un brokoļ i vai Briseles kā posti. Ja ievē rojat pareizo diē tu, š ī viesnī ca vairs nav jū su izvē le 100%.
Attiecī bā uz apkalpoš anu: personā ls ir ļ oti draudzī gs un forš s) uzkopš ana ir laba telpā un viesnī cā kopumā . Pludmale ir tī ra. Mainoties straumei jū rā , iespē jami gruveš i. Š odien es vienkā rš i nepeldē jos par š o: daudz atkritumu maisu, celofā na, plastmasas iepakojumi pā rtikai un sulā m, krū zes. Un tī rā s dienā s kuģ oja forš i bruņ urupuč i un daudz zivju. Puiš i, bruņ urupuč i kož , nebā ziet viņ iem ar pirkstiem. Bet tā s ir prieks skatī ties. Daudz zivju.
Pludmalē ir viss atpū tai, š iks pontons, ļ oti laba uzkopš ana. Bet! Ē dienu un dzē rienu zonā atrodas blakus esoš ā s ē kas izlietne, tā pē c baigi smird. Es nebojā ju savu apetī ti, bet tā s pirmā s dienas bija ļ oti nepatī kamas. Karstumā tieš ā m smird, nenosaukš u kā . Un pa ceļ am uz pludmali esi spiests iziet cauri š ai smirdoņ ai, un caurule ar notekū deņ u attī rī tā ū dens izvadi iziet blakus pontonam un saplū st jū rā . Attī rī ts ū dens, es atkā rtoju, tas izgā ja cauri biotā lam, bet ir asa smaka. Tā pē c iesaku iet dziļ ā k pontonā .
Smē ķ ē uz katra soļ a, daudz, visur. Turcijā cilvē ki daudz smē ķ ē . Ja nā kat atpū sties ar bē rniem, tad esiet tam gatavi, ka smē ķ ē š ana ir atļ auta visur. Animā cija ir ļ oti laba. Katru dienu vingrojumi, spē les, joga, dejas, vakarā koncerts vai izrā de. Meitenes un zē ni smagi strā dā . Viņ i skaisti dejo. Akrobā tika ir lieliska. Cieņ a ir milzī ga!
Dzī vā mū zika vestibilā . Spē lē klavieres un vijoli. Pretī gi un melī gi zā ģ ē vijole, mū zikas skolas 5. klases lī menī , klavieres arī , attiecī gi. Es absolū ti neiesaku. Skats ir nož ē lojams.
Kopumā , atklā ti sakot, tas ir 4 zvaigznes. Ja iespē jams, labā k doties uz Granada Belek. Mē s tur palikā m divus gadus pē c kā rtas, un mums tas patika. Alanijā gaidī jā m daudz vairā k. Vī lies.
аватар svm7-ya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir jauna, tī ra, mū sdienī gs iekš ē jais dizains, bet teritorija ļ oti maza, animā cijas praktiski nebija, tikai bē rnu vakari un dziesmas bē rniem, pret ē dienu š ajā viesnī cā jā izturas ļ oti uzmanī gi: grils - nē , zupa - jā , konditorejas izstrā dā jumi - jā , augļ i Jā , saldē jums, jā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir jauna, tī ra, mū sdienī gs iekš ē jais dizains, bet teritorija ļ oti maza, animā cijas praktiski nebija, tikai bē rnu vakari un dziesmas bē rniem, pret ē dienu š ajā viesnī cā jā izturas ļ oti uzmanī gi: grils - nē , zupa - jā , konditorejas izstrā dā jumi - jā , augļ i Jā , saldē jums, jā . Kopumā jū s varat iet. Klusas un relaksē još as brī vdienas. . .
аватар maybe07
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu, jo man patī k kaut kas jauns, un man bija taisnī ba. Istabas: moderni, JAUNS, VISS darbojas, atbilst foto. No istabas paveras skats uz jū ru un dā rzu (par ko es samaksā ju par maz). Dā rzs ir zā liena paklā js ar mī ļ iem un lieliem flamingo, izskatī jā s skaisti. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos š o viesnī cu, jo man patī k kaut kas jauns, un man bija taisnī ba. Istabas: moderni, JAUNS, VISS darbojas, atbilst foto. No istabas paveras skats uz jū ru un dā rzu (par ko es samaksā ju par maz). Dā rzs ir zā liena paklā js ar mī ļ iem un lieliem flamingo, izskatī jā s skaisti. Ikdienas uzkopš ana, kosmē tikas un mini bā ra papildinā š ana. Viesnī ca un apkā rtne bija tī ra, lai gan tū ristu "cū ku" ir pietiekami daudz. Manas uzturē š anā s laikā viesnī ca bija pilnī bā piepildī ta. Vietu uz guļ amkrē sla (kopā ceļ ots) varē ja atrast vienmē r, ja ne pludmalē , tad molā vai pie baseina. Pludmalē bija pietiekami daudz "padomju rū dī juma" cilvē ku, kuri ar dvieļ iem aizņ ē ma sauļ oš anā s krē slus, un paš i uz pusi dienas nebija. Uz mola (ir arī saulriets), pludmalē , pie baseina pastā vī gi darbojas glā bē ji un videonovē roš ana. Jū tieties droš i! ) Bē rniem pludmalē ir ū dens slidkalniņ i un mini rotaļ u laukums. Saulriets maigs (bet 10 soļ i un pieauguš a kakls), piemē rots bē rniem.
Vietā m akmeņ i ū denī ir tikai no rietumiem uz mola, bet kur ir nirš ana, tur akmeņ u nav. WiFi ir bezmaksas un labs signā ls visā viesnī cā . Iesaku reģ istrē t WiFi ar istabas numuru, jo kaut kā periodiski atkrī t un vajag pieslē gties no jauna. 2. stā vā vē l tika veikti remontdarbi, vajadzē tu bū t kinoteā trim, bā ram ...bet ilgi atpū sties nevajadzē ja. Apkalpoš ana augstumā : pieklā jī gs personā ls ar ā tru atbildi uz pieprasī jumu. Ē diens ir daudzveidī gs. Zivis (bija arī sarkana), gaļ as pietika visiem, bez rindā m. Saldē jums no 12:00 lī dz 16:00. Viesnī ca nav liela, nav zā liena laukuma. Teritorijā skaistos podos vā zes un ziedoš i koki. Ļ oti interesanti vakara š ovi. Bija pat ekstrē ma programma ar motociklistiem ballē . Kas attiecas uz mī nusiem: vienmē r var atrast, bet man tie nebija manā mi, tas atkarī gs no tā , kā dā noskaņ ojumā atnā ci un kā da ir misija: kritizē t vai baudī t svē tkus.
Lai gan kritiķ iem darbinieki cenš as izpatikt visiem.
Array Array Array Array Array
аватар 01sav
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Tagad mē s esam š eit. Kaut kur viņ i kaut ko pabeidz uz niekiem. Atmosfē ra un personā ls nav slavē jams, un tas viss cenš as izpatikt tū ristiem. Virtuve ir laba, pludmale ir smilš aina, bet mols joprojā m ir slē gts, tā pat kā daudzas kafejnī cas pludmalē . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Tagad mē s esam š eit. Kaut kur viņ i kaut ko pabeidz uz niekiem. Atmosfē ra un personā ls nav slavē jams, un tas viss cenš as izpatikt tū ristiem. Virtuve ir laba, pludmale ir smilš aina, bet mols joprojā m ir slē gts, tā pat kā daudzas kafejnī cas pludmalē . Bet tie, visticamā k, tiks atvē rti nā kamajā vai divā s dienā s.
Ja izvirzā ties sev š ā du mē rķ i, nepabeigtā darbā varat atrast trū kumus. Bet mans subjektī vais viedoklis ir, ka var un vajag iet, nenož ē losiet!
Papildus: istabā s un visur viesnī cā viss ir jauns un nenož ē losiet! ! !


iemiesojums serega01387
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums 01sav
Uzrakstiet, kam atsauksme un atbildes palīdzēja pieņemt pozitīvu/negatīvu lēmumu par šo viesnīcu. Paldies jau iepriekš, jūsu 01sav! Es gribu zināt, vai ir vērts turpināt šajā virzienā.
5 gadiem atpakaļ  •  17 abonenti 29 atbildes
iemiesojums sfccom
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 2019 году. Расположен в 500 м от центра посёлка Авсаллар, на первой береговой линии.

Atrašanās vieta Отель расположен на берегу моря, в пос. Авсаллар, в 22 км от центра г. Алания, в 66 км от аэропорта г. Газипаша, в 102 км от аэропорта г. Анталия, в 112 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 100 м. Пляжные полотенца — бесплатно. Есть пирс (1000 кв.м). Павильоны на пирсе (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации, камера хранения, телефон /факс, Wi-Fi (бесплатно, в номерах и общественных местах), услуги фотографа, магазины, конференц-зал (400 кв.м), 1 основной ресторан (есть диетическое и вегетарианское меню), 1 A la Carte ресторан (платно, по резервации), снэк-ресторан, 7 баров, 1 открытый бассейн (700 кв.м), 1 крытый бассейн (100 кв.м), аквапарк (80 кв.м).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский бассейн (50 кв.м), крытый детский бассейн (30 кв.м), мини-клуб (4-12 лет), детский буфет в мини-клубе, детская коляска (бесплатно)
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Бесплатно: дневные мероприятия, профессиональные вечерние шоу-программы в амфитеатре, живая музыка (1 раз в неделю), игра на фортепиано (6 раз в неделю), дневные и вечерние вечеринки, мини-кинотеатр, турецкая баня, сауна, парная. Платно: СПА-центр, массаж, водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 382 номера:

Категории номеров:

267 Standard Rooms (35 кв.м): номера с двухспальной, односпальными кроватями и диваном; с видом на море или окрестности, макс.размещение 2+2 / 3+1 чел.

104 Love Standard Rooms (35 кв.м): номера с двухспальной кроватью и диваном; с видом на море или окрестности, макс.размещение 2 чел.

7 Swarovski Suites (75 кв.м): односпальные номера (двухспальная кровать) с гостиной, ванная комната с джакузи, с видом на море; макс.размещение 2+1+1 чел.

4 Handicapped Rooms (35 кв.м): номера для гостей с ограниченными физическими способностями, с двухспальной и односпальной кроватями, с видом на центр города.

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ с музыкальным каналом, сейф, телефон, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар, набор для приготовления чая/кофе, ванная комната с душевой кабиной, туалетно-косметические принадлежности, фен, балкон.

Adrese Avsallar Mahhallesi, İncekum Caddesi, Antalya, 07410 Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 711 07 07
Tīmekļa vietne: Granada Luxury Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.