Eftalia Village 5*– Atsauksmes

32
Novērtējums 7.110
№91 viesnīcas reitingā Alanja
8.6 Numurs
8.2 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.9 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2006. gadā, pēdējā renovācija notika 2016. gadā. Eftalia Holiday Village atrodas 4 km attālumā no ciemata. Konakli, 18 km no Alanjas. Budžeta iespēja savā kategorijā. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Rogerka_777
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā bijā m 5:00, par reģ istrē š anos bija jā samaksā.120$, lai negaidī tu lī dz 14.00. Pagā ja kā ds laiks, cena izkusa mū su acu priekš ā , prasī ja 70$. Pagaidī jā m, kamē r mainī sies maiņ a un par 20 saņ ē mā m ļ oti labu numuru. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m 5:00, par reģ istrē š anos bija jā samaksā.120$, lai negaidī tu lī dz 14.00. Pagā ja kā ds laiks, cena izkusa mū su acu priekš ā , prasī ja 70$. Pagaidī jā m, kamē r mainī sies maiņ a un par 20 saņ ē mā m ļ oti labu numuru.

Teritorija ļ oti skaista, viss zaļ š . Viesnī cu apdzī vo ļ oti daudz vietē jo iedzī votā ju, 75 procenti bija turki ar ģ imenē m, vā cieš i, poļ i un ļ oti maz krievvalodī go tū ristu. . . tik maz, ka varē tu uz pirkstiem saskaitī t. Vai arī ģ imenes bija ļ oti uzkrī toš as, nekliedza pa visu aleju un mierī gi sarunā jā s, nepaaugstinot tonusu, un tie bija krievvalodī gie tū risti. Viņ u bija maz)) Bet ļ oti trokš ņ ainos vā cieš us varē ja dzirdē t lī dzvē rtī gi turkiem un viņ u bē rniem, kas sit viens otru, un tajā laikā vecā ki viņ iem nepievē rsa uzmanī bu. Vienam 5 gadus vecam puikam bija ļ oti ž ē l, viņ u piekā va 1.5-2 gadus vecā ks brā lis.

Numurs kā numurs, viss kā fotoattē lā .
Maltī tes, daudzi nā k nevis ē st, bet citiem nolū kiem. Mē s gā jā m ē st, peldē ties un atpū sties. Nepā rspī lē jot, rindā uz rī siem vai kartupeļ u biezeni, kā arī dā rzeņ u sautē jumiem bija jā stā v vismaz 15 minū tes, un nav svarī gi, vai atnā cā t 20 minū tes pē c restorā na atvē rš anas vai stundu vē lā k. Garš ī gi ir biezeņ a pulveris, dā rzeņ u sautē jums vai ar gaļ u. Gaļ a pā rsvarā ir vista uz grila, cepta asakaina zivs un kotletes ar garš vielu kaudzi. Un reiz viņ i iedeva hit no visiem saldumiem, ceptas aknas...Es to pirmo reizi redzē ju Turcijas viesnī cā s. Bija augļ i, arbū zs, melone, sulī gi ā boli, zaļ gani bumbieri un ļ oti garš ī gi persiki. Ē diens ir tik vienkā rš s, ka daž reiz kļ uva skumji. Es saprotu, ka tu nepaliksi izsalcis un tas viss. . . bet tas bija ļ oti slikti.

Bā ri bija vaļ ā , alus tik-tā , ļ oti atš ķ aidī ts. Bija arī citi alkoholiskie dzē rieni. Alacarta ir apmaksā tas.
Animā cijas nebija. Katrs izklaidē ja sevi. Animā cija bija Salā pa dienu vienā baseinā , divā s š ū polē s un trī s nogā zē s, bet vakarā pie viena restorā na. Turks ļ oti labi dziedā ja daž ā dā s valodā s. Bija arī karaoke, nu, te bija jautri "un man bū tu iedevuš i, bet es bū tu dziedā jusi")). Mums ļ oti patika slidkalniņ i un jū ra, pa dienu var ē st ā trā s uzkodas un gardus spā rnus mī klā . Saldē jums tika dots dienas laikā uz vietas.

Tagad par baseiniem cilvē kiem baseinā ar slidkalniņ iem 125 cm bija kaut kas ar kaut ko. Nebija drū zmē š anā s, un pie pirkstiem biež i pielipa melnu matu kuš ķ i. Pastā vī gi kā ds tevi pagrū dī s kailu, vai ietrieksies tevī , vai apliet ar ū deni no lē kš anas tuvumā , bija bī stami atpū sties)) Otrais baseins, dziļ ums 155, tur bija nedaudz brī vā ks un vietā , kur dziļ ums bija 130 , tad ir tā da pati zupa ar tū ristiem. Ir treš ais brī numbaseins 18+, kur miers un klusums. Mē s devā mies uz turieni, lai tiktu prom no trokš ņ a.

Svē tdienā s nā k tirgus, gandrī z visiem ir viena un tā pati prece. Paejiet nedaudz tā lā k, ir arī veikali ar tā du paš u preci.

Vispā r, ko lai saka, nu, bija gaidī ts labā k. Tomē r kopumā esmu apmierinā ts ar savu atvaļ inā jumu.
аватар Vasnetsova1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā nu atgriezā mies 14.07. 2021. Uzreiz rakstī š u, ka negā ju ē st, bet gan peldē ties jū rā . Pirmā s divas dienas biju š okā , jo nesapratu, ko vispā r var ē st ē damistabā pē c stā vē š anas rindā un tikš anas lī dz dā rzeņ u sautē jumam. … Tomēr ▾ Tā nu atgriezā mies 14.07. 2021. Uzreiz rakstī š u, ka negā ju ē st, bet gan peldē ties jū rā . Pirmā s divas dienas biju š okā , jo nesapratu, ko vispā r var ē st ē damistabā pē c stā vē š anas rindā un tikš anas lī dz dā rzeņ u sautē jumam. Alanijā ceturto reizi un 4. Concorde bija trī sreiz mazā k vietas, bet ē diens bija daudz daudzveidī gā ks. Ī paš i š okē ja ozola plū mes un zaļ ā s aprikozes, kas uz š ķ ī vja iedeva č etrus bijī bu. Piedā vā ju kā dai vietē jai turkietei, kura stā vē ja pie izdales apē st š ā du augli, viņ a smaidot pakratī ja galvu. . . tā pē c, ja grasā ties ē st augļ us, acī mredzot jū s š eit neesat.
Tagad jū ra. Tu izej cauri š auram, smirdī gam tunelim un, lū k, esi jū rā...bet nesteidzies peldē ties, metra attā lumā no krasta ū denī no daudziem akmeņ iem vari nolauzt kā ju. Administrā cija ar pludmali vispā r nenodarbojas. . . vajag matraci. . . tavas problē mas. . . ja gribi grā dī go dzē rienu, tā tad blakus ir bode, viss ko grib, bet par naudu. . . Visvairā k pā rsteidzoš i ir tas, ka mums paveicā s, jū s neticē siet...ar gidu Coral travel. . . pirmkā rt, nosaukums skan kā "Dā vana". Godī gi sakot, š ī ir pirmā reize, kad man ir tā da apbrī na par pro-gida darbu. Viss ir skaidrs un jebkurš jautā jums, pat visstulbā kais, tika uzklausī ts ar sekojoš u ī stenoš anu...cieņ u un cieņ u.
Visur ir baseini, slidkalniņ i, rindas, esiet gatavi, ka pandē mijas dē ļ vakarā nav izklaides. Tū risti - vā cieš i, poļ i, citi ukraiņ i, kazahi, krievu igauņ i, kopumā viss kā rtī bā , vispā r nebija nekā das diskriminā cijas.
аватар _302115
Iekā rtojos no 8-30 uz 15-20, iekā rtojos citā viesnī cā , tā lu no jū ras, autobuss brauca labi. Virtuve laba, rajons nav slikts, man patika akvaparks, kamē r iekā rtojā mies, diena pazuda. … Tomēr ▾ Iekā rtojos no 8-30 uz 15-20, iekā rtojos citā viesnī cā , tā lu no jū ras, autobuss brauca labi. Virtuve laba, rajons nav slikts, man patika akvaparks, kamē r iekā rtojā mies, diena pazuda.
аватар enhopkins777
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir veca, bet nav slikta, ir nepiecieš ams jauninā jums. Lieliska infrastruktū ra, akvaparks, daudzi baseini, labs ē diens. Labi cipari. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, bet nav slikta, ir nepiecieš ams jauninā jums. Lieliska infrastruktū ra, akvaparks, daudzi baseini, labs ē diens. Labi cipari.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pludmale laba, jū ra lieliska, tikai daudz atpū tnieku un tā pē c viesnī ca zaudē savu reitingu. Nav animā cijas, telpas ir labas, uzkopš ana lieliska, ē dieni daudzveidī gi. … Tomēr ▾ Pludmale laba, jū ra lieliska, tikai daudz atpū tnieku un tā pē c viesnī ca zaudē savu reitingu. Nav animā cijas, telpas ir labas, uzkopš ana lieliska, ē dieni daudzveidī gi.
аватар skuptsova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi devā mies 2017. gada oktobrī , un viesnī cai ļ oti patika. Tā pē c š ogad neš aubī jā mies un devā mies uz š ejieni vē lreiz. Visi plusi, kas iepriecinā ja pirmajā reizē , ir aktuā li arī tagad: izcils ē diens, kura vienmē r pietiek, pat tū ristu pieplū duma vidū , zivis un gaļ a katru dienu, grilē ti, dā rzeņ i visā s formā s, salā ti, lieliski augļ i, deserti , saldē jums, kū kas, uzkodas pludmalē . … Tomēr ▾ Pirmo reizi devā mies 2017. gada oktobrī , un viesnī cai ļ oti patika. Tā pē c š ogad neš aubī jā mies un devā mies uz š ejieni vē lreiz.
Visi plusi, kas iepriecinā ja pirmajā reizē , ir aktuā li arī tagad: izcils ē diens, kura vienmē r pietiek, pat tū ristu pieplū duma vidū , zivis un gaļ a katru dienu, grilē ti, dā rzeņ i visā s formā s, salā ti, lieliski augļ i, deserti , saldē jums, kū kas, uzkodas pludmalē . Pietiek visu un visiem, un tieš ā m garš ī gi.
Jū ra ir brī niš ķ ī ga, viņ i to izdarī ja kaut kā dā brī numainā veidā tā , ka milzī gie akmeņ i jū rā aiz slidkalniņ iem pazuda, peldē ties tur ir prieks. Maziem bē rniem blakus ir laba smilš aina ieeja jū rā .
Slaidi ir atseviš ķ s prieks visai ģ imenei. Gan jū rā , gan pie visiem baseiniem/slī dkalniņ iem ir daudz glā bē ju. Turki ir ļ oti godī gi, ielaiž viņ us stingri pē c kā rtas, labi darī ts.
Nu jauns pluss ir lieliska animā cijas komanda! Š ogad parā dī jā s arī animā cija pusaudž iem (š autriņ as, futbols, ū denspolo), bija loka š auš ana un š auš ana ar pneimatisko ieroč iem, nu, protams, bē rnu klubiņ š (ir vesela komanda animatoru no daž ā dā m valstī m, lai visi bē rni varē tu piedalī ties ), gan izklaide vecā kiem - š autriņ as, pludmales volejbols, boč a, futbols. Ī paš s paldies meitenē m-animatorē m: Yasmin - par dejā m (vē derdejas, zumba) un Maš ai (vingroš ana baseinā , joga). Jū s esat lieliski biedri, vienmē r ir patī kami vienkā rš i papļ ā pā t pie kafijas, liels paldies!
Vakaros ir lieliskas viesizrā des, kuras ir interesanti skatī ties. Turklā t vairā kas reizes nedē ļ ā notiek dzī vā s mū zikas vakari, kuros var dejot.
Pludmalē ir arī dienas putu diskotē kas, divas reizes nedē ļ ā diskotē kas vakarā . Vispā r man liekas, ka neesmu redzē jusi to labā ko animā ciju - paldies visiem!
Bē rni lū dz nā kt nā kamgad, un domā ju, ka uzklausī š u viņ u vē lmes : )
аватар LILICHKA1986
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Jau divus mē neš us gatavojos rakstī t savu atsauksmi par atpū tu Heftā lē . Sā kš u ar to, ka š ī s bija mū su pirmā s ģ imenes brī vdienas jū rā . Mē s ilgi š aubī jā mies, uz ko pieteikties un kad tū risma aģ entū ra mums piedā vā ja Eftalia Village par labu cenu, es piekritu. … Tomēr ▾ Jau divus mē neš us gatavojos rakstī t savu atsauksmi par atpū tu Heftā lē . Sā kš u ar to, ka š ī s bija mū su pirmā s ģ imenes brī vdienas jū rā . Mē s ilgi š aubī jā mies, uz ko pieteikties un kad tū risma aģ entū ra mums piedā vā ja Eftalia Village par labu cenu, es piekritu. Orientē ties par cenu - 1640 $ - 2 pieauguš ie un 2 bē rni - 5.8 gadi. Eftalia Village ieradā mies ap 16.00. Izbraucā m no lidostas uz kā diem 2 gadiem, tā tad jau bijā m noguruš i. Reģ istratū rā neviens nesaprot ukraiņ u valodu (š eit man nebija š aubu), krieviski arī . Viņ i runā ja angliski, lai gan tur viņ u labi nepazī st. Beidzot kā da meitene ierunā jā s krieviski un uzreiz piedā vā ja mums 80$ Eftalia Ocean, teica, ka apstā kļ i tur ir labā ki, bā rs tiek nepā rtraukti papildinā ts, viesnī cas platī ba liela un viss pā rē jais. Un ka tagad mū su ģ imenei nav numura. Ir divvietī gs ar papildu saliekamo krē slu. Nu tā ir ceļ ojumu aģ entū ras Coral vaina, neuzsverot, ka mū su ģ imenei š is skaitlis ir ļ oti mazs.
Principā nenož ē loju, ka mainī jā m viesnī cu.
Iledu platī ba tieš ā m ir maza, ir tikai divi baseini. Un š eit okeā na skaistumā : milzī ga akvaparka teritorijā , kas tomē r strā dā pa stundā m. Bē rniem tas tā.
Tagad pludmale ir liela, kopī ga visiem Heftā liem. Pludmalē ir daudz slidkalniņ u, akvaparku, mazu restorā nu, kafejnī cu, picas, bet viss darbojas pa stundā m un reizē m stā vē t rindā pē c picas vai saldē juma zem svelmī gas saules garā rindā nav iespē jams.
Pludmale ir slikta, ne vienmē r tī ra. Jū rā milzī gi akmeņ i-pē das apš ū t precī zi un nekā di apavi nepalī dz.
Kad atpū tā mies, jū ra bija netī ra, ir jahtas, kur notiek ballī tes, un kaut kas krā sains (kaut kā ds pā rslains) tiek iemests jū rā + neliels negaiss, tā pē c droš i vien nav tī rs.
Ē dienu ir daudz, daž ā di, bet ceturtajā dienā viņ ai ir garlaicī gi, bija augļ i, daudz saldumu, daž ā da veida gaļ a, alus, viskijs, kola, sprite. un daudzi, daudzi citi.
Ē diens abos heftalī tos ir lī dzī gs, jo varē jā m aizbraukt gan uz koledž u, gan uz Okeā nu.
Secinā jums: ja piedā vā pā rcelties no Iļ ež as uz Okeā nu, var, interesantā k un skaistā k, bet trokš ņ ainā k, cilvē ku daudz.
аватар Julencia
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es ceļ oju ar savu vī ru un diviem bē rniem, 5 un 10 gadus veciem. Lasī jā m š ausmas par apmetni un nedaudz nobijā mies, nolē mā m nesabojā t atvaļ inā jumu, vienkā rš i pasē ielikā m 20$ un pē c 10 minū tē m bijā m apmetuš ies Kiwi ē kā . … Tomēr ▾ Es ceļ oju ar savu vī ru un diviem bē rniem, 5 un 10 gadus veciem. Lasī jā m š ausmas par apmetni un nedaudz nobijā mies, nolē mā m nesabojā t atvaļ inā jumu, vienkā rš i pasē ielikā m 20$ un pē c 10 minū tē m bijā m apmetuš ies Kiwi ē kā . Noteikti nav super greznī ba, bet, manuprā t, mū sdienā s tas ir diezgan cienī gi. Gaisa kondicionieris darbojā s, ledusskapis un fē ns arī . Dvieļ i mainī ti, gultas veļ a arī . Ļ oti laipns personā ls. Kopumā man ļ oti patika viesnī cas teritorija, viss ir aprakts apstā dī jumos, un ļ oti labi kopts. Animā cija arī bija, un ne tikai vā cu valodā , kā kā ds rakstī ja. Visā s valodā s, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, no rī ta lī dz vakaram. Ē diens arī bija lielisks, visā m gaumē m un ļ oti daudzveidī gs. Kopumā ar uzturē š anos viesnī cā bijā m ļ oti apmierinā ti, ja bū s iespē ja, noteikti atgriezī simies. Es gribu teikt, ka, ja jū s netraucē jat sī kumiem, nemeklē jat trū kumus, bet vienkā rš i izbaudiet savu atvaļ inā jumu, tad atvaļ inā jums bū s lielisks!
аватар Tichenkohteng
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē loties viesnī cu, man ir svarī gi, lai tur bū tu kvalitatī vs ē diens, interesanta animā cija un pieklā jī gi slidkalniņ i. Mani iespaidi ir svaigi, jo vakar atgriezos. Man ļ oti patika viesnī ca. Sā kš u ar uzturu. Jū s nepametī sit izsalcis, ē diens ir daudzveidī gs, un pats galvenais - garš ī gs. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, man ir svarī gi, lai tur bū tu kvalitatī vs ē diens, interesanta animā cija un pieklā jī gi slidkalniņ i. Mani iespaidi ir svaigi, jo vakar atgriezos. Man ļ oti patika viesnī ca. Sā kš u ar uzturu. Jū s nepametī sit izsalcis, ē diens ir daudzveidī gs, un pats galvenais - garš ī gs. Ir no kā izvē lē ties: Eiropas virtuve, turku virtuve, daudz dā rzeņ u un augļ u. 14 dienas atpū tos ar dē lu, garlaicī gi nebija, jo ir no kā izvē lē ties. Otrais punkts ir animā cija. Superrr! ! ! Vakarā interesantas vakara programmas, diskotē kas uz vietas un braucieni uz Alaniju un Kanakli uz vietē jā m diskotē kā m. Ceturtdienā s putu ballī te mū su paš u pludmalē (apmeklē ta 2 reizes). Pievienojiet tam savu ū dens atrakciju parku. Par pakalpojumu: istaba tika uzkopta katru dienu. Istaba ir svaiga, nav mitra, veļ a ir jauna. Lieliska viesnī ca ģ imenē m. Un man arī patika, ka baseinu teritorijā , tā teikt, interesē s. 18+ kluss miers bez mū zikas, bē rnus tur nelaiž , pensionā ri sazinā s, spē lē kā rtis....Bē rni, tikai baseini un galvenais, kur visu laiku strā dā animatori: spē lē spē les, mē s dejojam dejas. . . Bet ir divi trū kumi, par tiem rakstī š u: 1) izmazgā ti pludmales dvieļ i (daž kā rt man bija kauns to skaitī t uz sauļ oš anā s krē sla) 2) nebija "Turku nakts" visu uzturē š anā s laiku. Es gribē ju klausī ties turku mū ziku un skatī ties dejas. Treš o reizi atpū tusies Turcijā , š ī ir pirmā viesnī ca, kurā nebija "turku nakts". Izņ emot to, tā ir lieliska viesnī ca ģ imenē m.
аватар Ya0413020
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jau reģ istratū rā viņ i piedā vā par maksu numuru citā viesnī cā . Mū s ievietoja istabā ar asins traipiem uz gultas. Viņ i atteicā s pā rcelties, bet lī dz pusnaktij mē s paš i panā cā m pā rvietoš anu. Uzņ ē mē ja puse atsakā s palī dzē t, saka, ka mē s paš i esam pie visa vainī gi (acī mredzot, jū s izvē laties viesnī cu). … Tomēr ▾ Jau reģ istratū rā viņ i piedā vā par maksu numuru citā viesnī cā . Mū s ievietoja istabā ar asins traipiem uz gultas. Viņ i atteicā s pā rcelties, bet lī dz pusnaktij mē s paš i panā cā m pā rvietoš anu. Uzņ ē mē ja puse atsakā s palī dzē t, saka, ka mē s paš i esam pie visa vainī gi (acī mredzot, jū s izvē laties viesnī cu). Ļ oti netī rs! Dvieļ i un veļ a ar caurumiem un traipiem. Pē c tī rī š anas vannasistabā un uz poda atradu sveš us matus, biež i vien nav tī ru dvieļ u. Brokastī s nav pā rslu, bē rnu ē dieni ir asi. Attieksme pret krieviem ir š ausmī ga. Tas nā k par labu vā cieš iem un britiem. Plusi: daudz slidkalniņ u, baseinu un skaists dā rzs.
Пятна крови Убираются очень редко Рваные полотенца Это при заселении, не убирают ничего Волосы в ванной при заселении Раздолбанные ванны Пятна ржавчины
Parādīt vairāk »


iemiesojums Flash__1
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
iemiesojums Lenchik70
Viesnīcā būsim jūnijā,kad meitai būs dzimšanas diena.Gribētos kaut kā nosvinēt...Zinu,ka citās viesnīcās(īpaši 5zvaigznītēs.)Tā tiek praktizēts.Bet kā ar šo?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Mey30
Labdien, bērnam ir 6 gadi. Interesanti, vai ir bērnu animācija? Kā darbojas bērnu klubs (kvalitātē) un kādā valodā? Rotaļu laukuma klātbūtne. Būšu pateicīgs, ja kādam ir foto. pasts [email protected] Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums nataliahladiak
vai es varu tur doties ar 3 bērniem?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums sveta-er
CIK ILGU DZĒRIENI JĀMAKSĀ
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель построен в 2006 году, последняя реновация прошла в 2016 году. Отель Eftalia Holiday Village расположен в 4 км от пос. Конаклы, в 18 км от г. Алания. Бюджетный вариант в своей категории. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в поселке Тюрклер, в 18 км от Алании и в 100 км от аэропорта Анталии, в 60 км от аэропорта Газипаша, в 5 км от центра поселка Авсаллар и Конаклы.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется подземный переход.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды платно, room service, 1 основной ресторан, 1 a la carte — по предварительной записи, 9 баров, 4 конференц-зала, 4 бассейна (3 открытых, 1 крытый), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна, 3 водные горки, детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 4 водные горки, дискотека, турецкая баня, сауна, парная, игровые автоматы платно, теннисный корт бесплатно (с твердым покрытием), освещение теннисного корта платно (и футбольного поля), аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно (в соседнем отеле Eftalia Island), водные виды спорта платно (на пляже Eftalia Island).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 473 номера. Состоит из двенадцати трехэтажных зданий.

Istabās

В номерах: ТВ с российским каналом, кондиционер-сплит, мини-бар, сейф, ванна, фен, телефон, покрытие – ламинат, подключение к интернету, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Turkler Mevkii, 07400, Avsallar, Alanya, Turkey
Tālruņi: +90 242 255 51 12
Tīmekļa vietne: Eftalia Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).