Eftalia Splash Resort 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 4.910
№258 viesnīcas reitingā Alanja
4.0 Numurs
3.4 apkalpošana
3.8 Tīrība
7.8 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Turkler ciematā, 5 km attālumā no Avsalar un Konakli centra. Uzcelta 2013. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu galvenās ēkas. Attīstīta infrastruktūra, labs apkalpošanas līmenis. Iekopta skaista teritorija un komfortabli numuriņi. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар oksana.rodionova25
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies no 11. lī dz 21. maijam viesnī cā ar 2 mazmeitā m 4 un 5 gadi, ierodoties uzreiz piedā vā ja piemaksā t par istabiņ u 50 eiro, vai arī iekā rtosies mazā , teica vadī tā ja, tagad paskaties un atgriezies ar piemaksu .... … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 11. lī dz 21. maijam viesnī cā ar 2 mazmeitā m 4 un 5 gadi, ierodoties uzreiz piedā vā ja piemaksā t par istabiņ u 50 eiro, vai arī iekā rtosies mazā , teica vadī tā ja, tagad paskaties un atgriezies ar piemaksu ....atteicā mies ...Bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā , 657. istabā , tur bija 4 gultas, neliels skapis un dī vainā kais, ka visas istabas griestu augstums bija uz augš u uz 2 metriem, mierī gi ar plaukstu dabū jā m, tas bija pē c vakariņ ā m, bijā m ceļ ā , nolē mā m analī zi atstā t uz rī tdienu. Nā kamajā dienā atkal griezā mies reģ istratū rā , jo par biļ eti 4 personā m un 5 zvaigž ņ u viesnī cu samaksā jā m 230 tū kstoš us. Pamostoties ar domu, ka griesti guļ uz krū tī m un spiež , tē laini devā mies pie menedž era, pē c ilgā m sarunā m iedeva sanmar atbalsta telefona numuru Turcijā , teica pagaidiet lī dz vakaram un numuru mainī s. , nā kamā s 2 dienas neviens nemainī jā s un teica, ka nav naudas, nav sarunas, mē s jū s nedzirdam.
zvanī ja uz viņ u aģ entū ru, visi ilgi sarakstī jā s, nekas nepalī dzē ja, atbildē ja, ka nav brī vas istabas, lai gan par naudu, pā rvā cā s tajā paš ā brī dī , 4. atpū tas dienā piedā vā ja pā rcelties uz citu viesnī cu, lai istabiņ a ar 3 gultā m, uz jautā jumu kur likt 4 saliekamo gultu? Mē s tikai paraustī jā m plecus, tā pē c nolē mā m neriskē t un mē ģ inā t atpū sties, kamē r mū su istabā.657 nebija ū dens, neviens arī nereaģ ē ja uz lū gumu, vī rs pats atskrū vē ja duš u, atrada iemeslu, devā s mainī t duš u. galvu, kaut kā nomainī ja, un izlietnē.4dien nejauš i gaitenī satikā m tehniķ i, viņ š pē c mū su lū guma iztī rī ja filtru un sā ka labi tecē t ū dens, varē ja normā li nomazgā ties...runā jā m ar citiem tū ristiem no Krievijas visi, kas piemaksā ja, dzī voja ē rti ....
citā di viss ir kā rtī bā viesnī cā un ē dinā š ana un atpū tas iespē jas, akvaparks, forš s bē rnu baseins, autobuss, kas pastā vī gi kursē uz jū ru, viss ir padomā ts, izņ emot piemaksu par istabu, papildus ekskursija . ...jautā ja citiem tū ristiem lidmaš ī nā , neviens citā s viesnī cā s nemaksā ja papildus par standarta numuriņ u un visi, kas atradā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā citā viesnī cā , par to dzird pirmo reizi, tā pē c, ja jū s saņ emat kopā pā rbaudiet piemaksu un izvē lieties citu viesnī cu
аватар Roman_Roman
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uzturs ir vairā k vai mazā k normā ls, bet alkohols ir problē ma. Pludmalē tikai alus un vī ns, un tikai vienā vietā pludmalē garums 3 km. Viesnī cā ir viskijs un degvī ns. Dzert viskiju nav iespē jams, un degvī nu lej ļ oti mazā s porcijā s, pā ris gramos. … Tomēr ▾ Uzturs ir vairā k vai mazā k normā ls, bet alkohols ir problē ma.
Pludmalē tikai alus un vī ns, un tikai vienā vietā pludmalē garums 3 km. Viesnī cā ir viskijs un degvī ns. Dzert viskiju nav iespē jams, un degvī nu lej ļ oti mazā s porcijā s, pā ris gramos.
Pē c 23:00 viesnī ca tiek slē gta)))
аватар doolosdv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ieradā mies 27. jū nijā , viesnī ca bija atvē rta tikai 2. dienu))) Pandē mijas dē ļ ē damistabā ir rindas, bet neviens nelamā jas, visi saprot. Teritorijā nav veģ etā cijas, uzsvars tiek likts uz akvaparku. Animā cija, bē rnu klubiņ š pagaidā m nestrā dā , visi sola sā kt no 1. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 27. jū nijā , viesnī ca bija atvē rta tikai 2. dienu))) Pandē mijas dē ļ ē damistabā ir rindas, bet neviens nelamā jas, visi saprot. Teritorijā nav veģ etā cijas, uzsvars tiek likts uz akvaparku. Animā cija, bē rnu klubiņ š pagaidā m nestrā dā , visi sola sā kt no 1.07. Ē diens normā ls, istabas kā rtī bā...nesaprotu, kā pē c uz galdiem nav papī ra salveš u)))) lai gan bija 5* Bodrumā , birstes nebija tualetē ) )
аватар isemes
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu konsultē ja tū risma aģ entū ra, pirms tam viņ i atpū tā s grandiozā prestiž ā Sidē . Viesnī cā ieradā mies 10os, reģ istratū rā teica, ka reģ istrē š anā s ir 14-00. Pirms apmeš anā s viņ i sā ka izspiest USD 20 par istabu, pretē jā gadī jumā viņ i apmetī sies sliktā . … Tomēr ▾ Viesnī cu konsultē ja tū risma aģ entū ra, pirms tam viņ i atpū tā s grandiozā prestiž ā Sidē . Viesnī cā ieradā mies 10os, reģ istratū rā teica, ka reģ istrē š anā s ir 14-00. Pirms apmeš anā s viņ i sā ka izspiest USD 20 par istabu, pretē jā gadī jumā viņ i apmetī sies sliktā . Pē c atteikuma administratore iemeta atslē gas pie letes un teica, lai iet reģ istrē ties.
Viesnī ca ir orientē ta uz vā cieš iem. Nav animā cijas kā tā das. Ja ir kaut kas, tad vā cu un turku valodā . Vakarā nav ko darī t. Sporta zā lē nedarbojā s kondicionieris, bija salū zusi puse simulatoru.
Teritorija ir ļ oti maza, patiesī bā tie ir tikai baseini, nav veģ etā cijas.
Pie baseiniem ar bē rniem atrasties nevar, apkā rt visi smē ķ ē . Ļ oti trū kst apļ u slē poš anai no kalniem. Ē diens vienmuļ š , baklavu redzē ju 2 reizes 12 dienā s. Pē c 01. septembra puse trauku, no tā , kas vispā r bija pazudis. Tā lu no jū ras. Ik pē c 20 minū tē m kursē bezmaksas autobuss, tač u nav tā da grafika. Grand Prestige Sidē bija daudz labā ks.
аватар _796853
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bijā m Eftalia Splash Resort 6.07. 18. lī dz 17.07. 18. Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti rū pī gi, jo bijā m Turcijā vairā k nekā duci reiž u. Izvē le tika veikta, pamatojoties uz tū ristu atsauksmē m 2016. -2017. Tie, kas rakstī ja š ī s atsauksmes, liels jautā jums jums. … Tomēr ▾ Bijā m Eftalia Splash Resort 6.07. 18. lī dz 17.07. 18. Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti rū pī gi, jo bijā m Turcijā vairā k nekā duci reiž u. Izvē le tika veikta, pamatojoties uz tū ristu atsauksmē m 2016. -2017. Tie, kas rakstī ja š ī s atsauksmes, liels jautā jums jums...Vai jums tas tieš ā m patika ? ? ? 1. Norē ķ ins! Mē s ieradā mies 2 pieauguš o un 2 bē rnu ģ imenē . Un viesnī ca bija 10.00. Uzreiz pē c sarunas reģ istratū rā sā kā s naudas izspieš ana! Piedā vā jiet apmesties par 120 USD lī dzmaksā jumu citā viesnī cā , pē c tam samaksā jiet par labā ko numuru 40 USD. Pē c mū su atteikuma mū s joprojā m turē ja lī dz pulksten 14.30 reģ istratū rā un tikai tad norē ķ inā jā mies par 30 USD istabā ar skatu uz baseinu. 2. Uzturs. Uz visiem viesnī cas trū kumiem var pievē rt acis, tač u tas ir liels viesnī cas trū kums! Bū tī bā viens Ā TRĀ S Ē DIENS! Jū ras veltes vispā r nav. 11 dienas viņ i vienu reizi deva baklavu. Vispā r ne par kā dā m 5 zvaigznē m, nevar runā t. 3. Animā cija. Protams, tā ir viesnī cas stiprā puse. Bija interesanti gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. 4. Tī rī š ana. Par tī rī bu sū dzī bu nav, tī rī ja labi. Kopumā var labi atpū sties, ja ir papildus lī dzekļ i maltī tē m restorā nos ā rpus viesnī cas. 5Jū ra. Ja esat apņ ē mī bas pilns peldē ties jū rā , noteikti iegā dā jieties ī paš us apavus, sliktu ieeju jū rā , daudz akmeņ u.
аватар sjanja75
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
ļ oti jauka viesnī ca. Bet tā lu no jū ras. Autobusam bija jā brauc ik pē c 15 minū tē m, un pusdienā s bija jā gaida 40 minū tes, daž reiz viņ š nevarē ja sagaidī t. Man bija jā iet saulē . Man pat bija slikti. Tas bija ļ oti saspringts, ka man vienmē r bija jā pielā gojas autobusam, nekā das izklaides vakarā . … Tomēr ▾ ļ oti jauka viesnī ca. Bet tā lu no jū ras. Autobusam bija jā brauc ik pē c 15 minū tē m, un pusdienā s bija jā gaida 40 minū tes, daž reiz viņ š nevarē ja sagaidī t. Man bija jā iet saulē . Man pat bija slikti. Tas bija ļ oti saspringts, ka man vienmē r bija jā pielā gojas autobusam, nekā das izklaides vakarā . Visi pludmalē . Rezultā tā pē c vakariņ ā m garlaicī gi. Pludmalē ir daudz cilvē ku. Ja 9.00 brauc ar pirmo autobusu, tad jau ieņ emt vietu ir problē ma.
аватар balance1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2016. gada septembrī . Recepcijā satikā s krieviski runā još a meitene Kristī na, iekā rtojā s 5 minū tē s, ieteica kur vakariņ ot. Viesnī cas teritorijā ir 4 baseini un akvaparks. Bet milzī gais, akas- iekopta, zaļ a atpū tas zona pludmalē ir pā rsteidzoš a. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2016. gada septembrī . Recepcijā satikā s krieviski runā još a meitene Kristī na, iekā rtojā s 5 minū tē s, ieteica kur vakariņ ot. Viesnī cas teritorijā ir 4 baseini un akvaparks. Bet milzī gais, akas- iekopta, zaļ a atpū tas zona pludmalē ir pā rsteidzoš a. , ē stuves, bā ri,
saldē jums, pica un, protams, jū ra. Pusdienā s nav jā iet.
Teritorija slē gta un apsargā ta. Uz slidkalniņ iem kā rtī ba un uzvedī ba tiek ļ oti stingri uzraudzī ta, tā pē c var droš i laist bē rnus bez uzraudzī bas. Darž u daudz, visi draudzī gi.
Eiropas lī meņ a viesnī ca, daudz ā rzemnieku, bet animā cija "klibo". Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs. Daudz ledusskapju ar ū deni.
Netā lu no viesnī cas ir labs tirgus un kaž okā du un ā das veikals. Mans padoms ir: nepavadiet visu atvaļ inā juma dienu iepirkš anā s braucienam uz pilsē tu.
Š eit var izvē lē ties ļ oti pieklā jī gas lietas. Vī ns un saldumi š ajā tirgū ir divas vai pat trī s reizes lē tā ki nekā veikalā , kur tevi atvedī s pa ceļ am uz lidostu.
Ja vē lies atrast piedzī vojumus un ikvakara "disko" dzī vi, š ī nav tava viesnī ca. Vecā kiem ar bē rniem š ī s ir ī stas brī vdienas! ! !
вид с номер детские горки
аватар is.wave.is
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2016. gada vasara Turcijā tū ristiem bija diezgan liela balle. Turcija ļ oti noslī dē ja cenā , un tas bija ļ oti jū tams, apskatot tū risma operatoru piedā vā jumus. Kaut kā Eftalia iekļ uva cenu piedā vā jumu topā =) Protams, var atrast vainu viesnī cā , bet ar samaksā to cenu roka negriež as =) Ī sumā: PROS: - viesnī cas klase nosaka kvalitā ti visam, kas tur atrodams, ieskaitot ē dienu un numurus; ) - labs teritorijas izmantoš anas blī vums - daudzi baseini - akvaparks viesnī cas iekš ienē - piekļ uve elegantajai Eftalia Island zonai Š eit ir nedaudz vairā k: Island ir vairā ku restorā nu, vē sas pludmales un duci baseinu komplekss. … Tomēr ▾ 2016. gada vasara Turcijā tū ristiem bija diezgan liela balle. Turcija ļ oti noslī dē ja cenā , un tas bija ļ oti jū tams, apskatot tū risma operatoru piedā vā jumus.
Kaut kā Eftalia iekļ uva cenu piedā vā jumu topā =)
Protams, var atrast vainu viesnī cā , bet ar samaksā to cenu roka negriež as =)

Ī sumā:

PROS:
- viesnī cas klase nosaka kvalitā ti visam, kas tur atrodams, ieskaitot ē dienu un numurus; )
- labs teritorijas izmantoš anas blī vums
- daudzi baseini
- akvaparks viesnī cas iekš ienē
- piekļ uve elegantajai Eftalia Island zonai
Š eit ir nedaudz vairā k: Island ir vairā ku restorā nu, vē sas pludmales un duci baseinu komplekss. Tas tieš ā m ir atseviš ķ s anklā vs. Ir atseviš ķ a virtuve, atseviš ķ a diskotē ka, atseviš ķ a animā cija ...viss ir savs un viss ir par lielumu forš ā k nekā viesnī cā.
Neatkarī gi no tā , kurā viesnī cā ieradī sities, vai visu laiku pavadī sit Eftalia Island?
nevis viesnī cā , un tā pē c ir stulbi pā rmaksā t par numuru vai ē ku, kurā tā atrodas.
Jū s varat ierasties uz salu agri no rī ta un doties prom vē lu vakarā.
Kas vē las mazliet vairā k informā cijas par salu, var noskatī ties video: https://www. youtube. com/watch? v=AvhYLw5cg6w

Mī nusi:
- viesnī ca 15 minū š u attā lumā no jū ras
- uz slidkalniņ iem nebija pietiekami daudz bulciņ u
- slikts wi-fi
- ollinkusī vā apmaksā ts biljards, teniss un visā di nieki
аватар Fatima73
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2016. gada maijā . Tikā m iesē dinā ti uzreiz, bez problē mā m, 5 minū tē s. Istaba tī ra, wi-fi istabā nav ļ oti-kā -kad, bet var sarakstī ties ar radiem. Virtuve lieliska, krā jumā bija gan augļ i, gan turku saldumi, gan gaļ as ē dieni. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2016. gada maijā . Tikā m iesē dinā ti uzreiz, bez problē mā m, 5 minū tē s.
Istaba tī ra, wi-fi istabā nav ļ oti-kā -kad, bet var sarakstī ties ar radiem.
Virtuve lieliska, krā jumā bija gan augļ i, gan turku saldumi, gan gaļ as ē dieni.
Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, tā pē c savu dzimto valodu š eit nesastapsiet biež i. Personā ls pieklā jī gs un neuzbā zī gs.
Uz pludmali devā mies ar autobusu, bet var arī.10-15 minū tes pastaigā t, tā tad vē l interesantā k. Pludmale liela, akvaparks izcils, pludmalē var pavadī t visu dienu, jo var iekost un iedzert))) Pludmalē ir daudz baseinu, restorā nu, viss ir super!
Viesnī cas teritorija arī tī ra un sakopta, ir arī ū dens slidkalniņ i, bē rnu baseini, daudzi bā ri, konditoreja, burgeru bā rs. Š eit visi strā dā pē c labā kā s sirdsapziņ as, nav maldu skatienu vai uzbā zī bas.
Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu (pludmalē ), bez maksas.
Netā lu no viesnī cas atrodas 2 tirgi ar labā m cenā m.
Bija patī kami satikt Kristī nu reģ istratū rā - viņ a ir cilvē ks ar lielu laipnu dvē seli un jū tī gu sirdi! Pateicoties viņ ai, mū su atvaļ inā jums kļ uva vē l neaizmirstamā ks un brī niš ķ ī gā ks! Man vienmē r patī k atpū sties daž ā dā s viesnī cā s, bet es nā ktu uz š o vē lreiz, lai redzē tu Kristī nu un pacienā tu viņ u ar gardo š okolā di! )))
Tā pē c ņ emiet vē rā manu atsauksmi un nevilcinieties izvē lē ties viesnī cu!
Mē s neesam iesā cē ji Turcijā - 12-1 reizi - tā tad visu esam redzē juš i, tā pē c droš i iesakā m š o viesnī cu!
Пляжный аквапарк (фрагмент) Бассейн на пляже детский душ на пляже Амфитеатр детский на пляже Аквапарк на пляже Справа-чудесный человек-Кристина Вид отеля с лифта
аватар anyrus
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikā m nosē dinā ti 5 minū š u laikā , pat nebija laika atpū sties. Numurs 3. (5. ) stā vā ar skatu uz baseinu, kalniem, pilsē tu. Par š ā du skatu 20 dienas man nav ž ē l to 40 USD, ko viņ i prasī ja, viņ i uzreiz samaksā ja un atnesa mums lietas. … Tomēr ▾ Tikā m nosē dinā ti 5 minū š u laikā , pat nebija laika atpū sties. Numurs 3. (5. ) stā vā ar skatu uz baseinu, kalniem, pilsē tu. Par š ā du skatu 20 dienas man nav ž ē l to 40 USD, ko viņ i prasī ja, viņ i uzreiz samaksā ja un atnesa mums lietas. Viesnī ca ļ oti pieklā jī ga, pludmale ī paš i uzkrī toš a (š eit, kā jau akvaparkā , tā s tiek atvestas no visā m viesnī cā m) Uz pludmali devā mies ar traktoru (tas netraucē ja). Vienī gais mī nuss man (varbū t kā dam pluss) 90% ir ā rzemnieki, pat nav ar ko parunā t. Istaba ļ oti laba, viss darbojā s, tī rī ja katru dienu, ē diens daudzveidī gs, bet beigā s vienkā rš i meklē ja kartupeļ us. Katru nedē ļ u - turku vakars ar saldē juma kū kas noņ emš anu, tas uzmundrina un rada nacionā lu garš u! ! ! Mē s izmantojā m iespē ju un devā mies ekskursijā uz Kapadokiju no Goš as pludmalē - viss bija pā rsteidzoš i lieliski !! ! ! Kopumā lieliska atpū ta! ! !
дорожка на пляже это десятая часть сладостей на ужин. груши в сиропе!!! ммммм! Ужин аля-карт на берегу моряи все было очень вкусно и душевно.  Не забудьте записаться около рецепшн стоит столик и записывают. меню аля-крт плж, вечер, пришли в аля-карт ресторан китайской кухни
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lekse
Ieeja bez maksas? Dzērieni arī?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums emeleev
Vai tenisa korts ir bezmaksas? Ja maksā, kādas ir izmaksas?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в посёлке Турклер, в 5 км от центра поселка Авсалар и Конаклы. Построен в 2013 году. Состоит из одного 5-этажного главного здания. Развитая инфраструктура, хороший уровень сервиса. Ухоженная красивая территория и уютные номера. Отель подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в посёлке Турклер, в 5 км от центра поселка Авсалар и Конаклы, в 18 км от Алании, в 110 км от г. Анталия. До аэропорта г. Анталия — 100 км, аэропорта Газипаша — 60 км.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж на территории общественного пляжа (в 600 м). Длина пляжной полосы: 1000 м. Вход в море: песчано-галечный. Между отелем и пляжем проходит дорога. Предоставляется шаттл-сервис бесплатно (каждые 30 мин.). Пляжные полотенца: бесплатно (под депозит). Душ на пляже. Павильон на пляже (платно). Бар на пляже (10:00-23:00): бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, услуги по глажке одежды, Wi-Fi на всей территории (бесплатно), магазины, 1 конференц-зал (макс 150 чел.), 5 ресторанов — 1 основной, 4 a la carte (итальянский, турецкий, гриль, азиатский по предварительной записи, платно в отеле Eftalia Island), 6 баров, 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева (площадь 428 м2), 1 крытый бассейн 65 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: под депозит, инвалидные кресла (платно) по предварительной резервации.

Рестораны и бары:

Главный ресторан (открыт на завтрак, обед, ужин);

5 ресторанов a la carte (итальянский, турецкий, мексиканский, гриль, азиатский по предварительной записи, платно в отеле Eftalia Island);

Лобби-бар (10:00-23:00);

Бар у бассейна (10:00-23:00);

Бар на пляже (10:00-23:00);

Снэк-бар (12:00-16:00);

Кафетерий (11:00-17:00);

Диско-бар (00:00-02:00) — платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн 486 м2, крытый детский бассейн 24 м2, 3 водные горки, детская коляска (платно), мини-клуб от 4-х до 12 лет (в Eftalia Island), детская анимация на русском языке, вечернее мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: дартс, баскетбол, пляжный волейбол, аквааэробика, анимация (на пляже Eftalia Island), дискотека (на пляже Eftalia Island, напитки платно), живая музыка (в определенные дни), 11 водных горок (8 для взрослых, 3 для детей), теннисный корт (с бетонным покрытием), футбольное поле (в Eftalia Island), амфитеатр. Платно: парная, массаж, видеоигры, игровые автоматы, освещение теннисного корта и теннисный инвентарь, освещение футбольного поля, мини-гольф (в Eftalia Island), водные виды спорта (на пляже Eftalia Island).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 290 номеров: 107 Standard Room (28 м2, макс. 2+1/3 чел., вид на бассейн/улицу), 90 Standard Large (32 м2, макс. 2+2 чел.), 90 Family room (двухкомнатный номер, макс. 3+1 чел., 32 м2), 3 номера для людей с ограниченными физическими возможностями (Standard Room).

Istabās

Кондиционер (бесплатно), телевизор, спутниковое/кабельное ТВ, Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно), мини-бар бесплатно (вода — пополняется ежедневно), ванная комната, фен, балкон. Уборка номера (ежедневно), смена постельного белья (2 раза в неделю), смена полотенец (3 раза в неделю).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Turkler Kasabasi Merkez Mah.Cumhuriyet Cad. 17, Avsallar, Alanya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 444 6607 Fax: +90 242 537 66 00, +90 242 537 6609, +90 242 537 64 94
Tīmekļa vietne: Eftalia Splash Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.