Dizalya Club Hotel 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.410
№185 viesnīcas reitingā Alanja
5.9 Numurs
5.4 apkalpošana
7.3 Tīrība
5.9 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca ar sakoptu parka zonu. Uzcelta 1999. gadā, renovēta 2014. gadā. Sastāv no divām 5 stāvu ēkām un septiņiem 2 stāvu bungalo. Piemērots ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар Evgeniiavania
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nesaprotu, kā pē c ir tik labas atsauksmes. Fotogrā fijas un tieš raide ir pilnī gi atš ķ irī gas viesnī cas. Pierod mazgā t tikai ar š ampū nu - duš as ž eleju, kondicionieri, losjonu NR. Izgā jā m ā rā un paš i to visu nopirkā m. … Tomēr ▾ Nesaprotu, kā pē c ir tik labas atsauksmes. Fotogrā fijas un tieš raide ir pilnī gi atš ķ irī gas viesnī cas. Pierod mazgā t tikai ar š ampū nu - duš as ž eleju, kondicionieri, losjonu NR. Izgā jā m ā rā un paš i to visu nopirkā m. Fotoattē lā redzamais baseins ir liels - patiesī bā tas ir daudz mazā ks. Pludmale ir maza, un tā nav pietiekama visiem tū ristiem. Izdevā s - labi. Nē - sē dē t Dievs zina kur. Pludmales dvieļ i netiek nodroš inā ti, tikai par maksu. Daudzi ieradā s ar savē jiem. Teritorija nav tik liela. Nav š ū puļ tī klu, kā fotoattē lā . Nav arī lakā ru restorā nu. Ē diens nav garš ī gs. Uzsvars tiek likts uz dā rzeņ iem. Mē s ar vī ru mī lam gaļ u. Gandrī z nekā no tā nav - vistas stilbiņ as vai kotletes, maigi izsakoties, nav garš ī gas. Uzsvars uz frī kartupeļ iem un dā rzeņ iem. Slaidi fotoattē lā ir atseviš ķ a tē ma, tie ir skaisti, lieli, patiesī bā mazi, netī ri. Baseins š ķ iet, ka tas nav filtrē ts. Milzī ga peļ ķ e, kur vakarā lej balinā tā ju un vē l. Samaksā jā m 1200 dolā rus, manuprā t, par 7 dienā m par š o viesnī cu ir dā rgi. Krievvalodī go ir ļ oti maz un viņ i visi ir apbē dinā ti. Vestibilā nedarbojas gaisa kondicionē tā js. Iepriekš.14 neapdzī vo pat naudas dē ļ .
аватар nikola26041974
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena. Es aprakstī š u savu ceļ ojumu uz Turciju. Izbraukš ana no Ukrainas un Turcijas noritē ja labi. Mū s sagaidī ja Coral Travel pā rstā vis un aizveda uz viesnī cu. Vienā no pieturā m, pē rkot ū deni un saldē jumu, pirkumiem pievienoja to, ko es nepirku, sā ka noskaidrot un piedā vā ja pā rdevē jam Turcijas pilsonim izsaukt policiju un paskatī ties kamerā un tad viņ š iedeva naudu par preces. … Tomēr ▾ Laba diena. Es aprakstī š u savu ceļ ojumu uz Turciju. Izbraukš ana no Ukrainas un Turcijas noritē ja labi. Mū s sagaidī ja Coral Travel pā rstā vis un aizveda uz viesnī cu. Vienā no pieturā m, pē rkot ū deni un saldē jumu, pirkumiem pievienoja to, ko es nepirku, sā ka noskaidrot un piedā vā ja pā rdevē jam Turcijas pilsonim izsaukt policiju un paskatī ties kamerā un tad viņ š iedeva naudu par preces. manipulā cijas ar precē m manā gadī jumā noskaidroju izlī dzinot preč u cenas) Vē los atzī mē t, ka atrisinā t š o problē mu palī dzē ja uzņ ē muma pā rstā vis. Visur cenas ir rakstī tas eiro un dolā ros, rodas iespaids, ka Turcijā viņ i izmanto š o valū tu, un tur nav nacionā lā s valū tas (liras). Preč u cenas nav norā dī tas vai norā dī tas eiro, likmi ņ em pā rdevē ji pē c saviem ieskatiem, un visur preces tiek tirgotas ar pazī stamiem zī moliem. Izdariet savus secinā jumus
.
Viesnī ca atrodas pie jū ras, zaļ ā zona. Numurā nav Wi-Fi. Animā cija visaugstā kajā lī menī , ir ko redzē t. Virtuve ir laba. Bija arī gadī jums, ka mans bē rns nebrauca uz š ū polē m (š ū poles suns uz atsperes) š ī s š ū poles nolauza nocietinā jumus un nokrita ar bē rnu labi, ka bē rns nav cietis, š ī s š ū poles jā maina. Pludmale ir neliela vienā smilš u pusē un oļ i otrā mola pusē . Ja š ī pludmales zona ir klā ta ar smiltī m, pludmale bū s ļ oti laba, galvenais, lai viesnī cas atraš anā s vieta bū tu ē rta. Nā kotnē es atgriezī š os š ajā viesnī cā )
аватар Annagavrylenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā . Kopumā mums patika, bet ē damistabā uz olī vā m bija pelē jums! Tas ir pretī gi, un es tos ē du visu laiku. Es domā ju, ka viņ i tur vienkā rš i ielika jaunus, bet vecos neizmeta. … Tomēr ▾ Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā . Kopumā mums patika, bet ē damistabā uz olī vā m bija pelē jums! Tas ir pretī gi, un es tos ē du visu laiku. Es domā ju, ka viņ i tur vienkā rš i ielika jaunus, bet vecos neizmeta. Tā pat daž kā rt š ķ iņ ķ im bija dī vaina garš a, bija sajū ta, ka nomazgā ts. Iespē jams, tas sabojā jā s un tika mazgā ts ar ū deni. Tē jkannā brū vē tā tē ja periodiski sabojā jā s pē c garš as, arī mē s domā jam, ka tā nebija lī dz galam mainī ta. . . Kopumā par ē dienu ir daudz jautā jumu. Vai nu sezonas beigas tā pē c, vai tā viņ iem vienmē r ir bijis. Bet mē s š eit vairā kas reizes saņ ē mā m kuņ ģ a-zarnu trakta traucē jumus : ((
аватар mastelvs
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies no 29.08. 18, viesnī ca mā jī ga, daudz zaļ umu, ē diens ļ oti vienmē rī gs, ē dienkarte daudzveidī ga. Viņ u vī ns, protams, joprojā m ir shmurdyak, alus nav slikts. Kad ieradā mies Ukrainā , pirmais, ko darī jā m, nopirkā m Coca-Cola, jo tur tā nav ī paš i laba, drī zā k ir parodija, un spraits vispā r ir drausmī gs. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 29.08. 18, viesnī ca mā jī ga, daudz zaļ umu, ē diens ļ oti vienmē rī gs, ē dienkarte daudzveidī ga. Viņ u vī ns, protams, joprojā m ir shmurdyak, alus nav slikts. Kad ieradā mies Ukrainā , pirmais, ko darī jā m, nopirkā m Coca-Cola, jo tur tā nav ī paš i laba, drī zā k ir parodija, un spraits vispā r ir drausmī gs. Viņ iem tā saucamā s sulas ir diezgan nabagas, piemē ram, var dzert ķ irš us un ā bolus, bet pā rē jais nav garš ī gs, kaut kā ds pulveris. Wi-Fi ir bezmaksas un kopumā bija pietiekami. Viesnī ca ir orientē ta uz vā cieš iem, varbū t krieviem bija uz labu, bet viss bija mierī gi un klusi. Man ļ oti nepatika tī rī š ana, viņ i atstā ja 1 USD, bet tī rī š ana neuzlabojā s. Katru dienu ledusskapī dzer ū deni, daudz saldumu, tikai daudz. Visgarš ī gā kie ir viņ u sieri, lī dzī gi kā suluguni, fetas siers; maize, bulciņ as, bet tomā ti nav tā di kā mū sē jie, garš a nav ī paš i laba. No lidostas jā brauc 2-2.5 stundas, sanā ca labi, paņ ē ma, pavadī ja. Es pat š eit atgrieztos vē lreiz, animā cija ir vā cu valodā , bet ir arī krieviski runā još a meitene Rita, labi darī ti turku puikas.
аватар oksana.karsukova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū ties Dizalya klubā no 2018. gada 23. lī dz 30. jū nijam. Pirms atstā t atsauksmi par viesnī cu, ļ oti vē los izteikt savu attieksmi par Coral travel darbu. Lidojusi no sanmaras, viņ as meitasuzņ ē mums no Uļ janovskas, aviokompā nija Red wings, reiss 4015. … Tomēr ▾ Atpū ties Dizalya klubā no 2018. gada 23. lī dz 30. jū nijam. Pirms atstā t atsauksmi par viesnī cu, ļ oti vē los izteikt savu attieksmi par Coral travel darbu. Lidojusi no sanmaras, viņ as meitasuzņ ē mums no Uļ janovskas, aviokompā nija Red wings, reiss 4015. Serviss atstā j daudz ko vē lē ties. Rupjš , slinks personā ls. No dzē rieniem piedā vā ja tikai ū deni un tē ju (vienu reizi), iebaroja kaut kā du rullī ti ar plastmasas sieru. Lidojuma laikā no rū sas krā sas griestiem uz pasaž ieriem pilē ja kondensā ts. Tas bija biedē još i un š ausmī gi. 4016. reiss uz Krieviju izlidoja 30. jū nijā , no tā s paš as aviokompā nijas, iespaidi pavisam citi. Gan stjuartes, gan pilots palika atmiņ ā ar savu vē rī bu un labo darbu.
Vairā k. . . Ieraš anā s 19:20 pē c vietē jā laika. Autobuss ar gidu neticami ilgi gaidī ja pasaž ierus, lai gan visi pulcē jā s diezgan ā tri. Daž as pieturas, kas stiepā s no solī tajā m 15 minū tē m lī dz 30 minū tē m. Visi gaidī ja kaut kā dus virtuā los klaiņ otā jus. Rezultā tā ceļ š uz viesnī cu (un tas izrā dī jā s atpakaļ ceļ ā ), kas aizņ ē ma 2.5 stundas, ar tehnisko pieturu un visu tū ristu viesnī cā m maksā m, stiepā s gandrī z 5 stundas. Vā rdu sakot, Coral man bezkaunī gi nozaga veselu dienu atvaļ inā juma sā kumā un beigā s, jo es izgā ju no viesnī cas 3:45 no rī ta. Es ierados viesnī cā , protams, bez vē lā m vakariņ ā m, sen pagā jis. Nogurusi un izsalkusi devos gulē t, ja to var nosaukt par sapni. Vairā k par š o. . .
Tā tad par paš u viesnī cu. . . Veca, klusa, pamatī ga viesnī ca. Bet! ! ! Ja ceļ ojat viens, ja esat no Krievijas, ja neesat agresī vs un nerī kosieties izlē mī gi, gatavojieties iegā dā tā standarta vietā ievietot ekonomiskā s klases numurā . Š ī s telpas (ekonomikas) atrodas pirmajā stā vā , blakus bufetei, reģ istratū rai, kur visu nakti dzirdams troksnis, balsis, trauku troksnis, koferu riteņ u skaņ as. UN. . . !! ! ! Nu, protams, š is ir skaitlis, ko es saņ ē mu!
Neviens lū gums un sarunas par viesnī cas vadī tā jiem nedarbojas, ir tikai viena atbilde: "Viesnī ca ir pilna, numuru nav. " Tikai starpī ba starp ekonomiskā s klases numuru un standarta numuru jums netiks atgriezta, un tas tiek uzskatī ts par normā lu. Mana istabas biedrene, no Krasnodaras, paguva mainī t istabu tikai tad, kad viņ a piedraudē ja ar draudzeni pā rcelties uz tuvē jo viesnī cu (Viņ as istabā papildus visam bija briesmī ga kanalizā cijas smaka).
Visos portā los deklarē tais Mini bā ra variants, kā man stā stī ja, izrā dā s, ka tiek piedā vā ts tikai tad, kad vē lreiz apmeklē ju š o viesnī cu (ļ oti interesanti, kā pē c cilvē ki to visu nezina iepriekš ) Esmu viegls dzē rā js, tā ir tikai lieta principu.
Tā lā k. . . tī rī š ana. Tie tiek noņ emti, bet bez fanā tisma. Tā kā man bija jā mazgā jas č ī bā s (jo manā istabā nebija vannas, bet tikai marmora grī da, apmale, duš a un aizkars), pē c laminā ta atzī mē m bija viegli izsekot grī das tī rī š anas kvalitā tei. . Vienu reizi mainī ta gultas veļ a. Dvieļ i tiek mainī ti kā katru dienu, bet ne visi pē c kā rtas, selektī vi. Daž i vienkā rš i no jauna pakā rt, kā tas bija š eit. Paņ ē mu pludmales dvieli, droš ī bas nauda 5$, nemainī ju par 1$, jo neatradu iemeslu nomainī t netī ru, nemazgā tu dvieli, kurš pē c 2 dienā m sā ka pretī gi smirdē t, pret to paš u, bet jau manam grū ti nopelnī ta nauda. Tirgū nopirku plā nu dvieli, par ko priecā jos.
Ē diens. . . Jā , š ķ iet, ka visa kā ir daudz, ir gan gaļ a, gan zivis. Sautē ti un cepti. Lī dz nedē ļ as beigā m ē dienkarte kaut kā du iemeslu dē ļ sā ka kļ ū t plā nā ka, es nezinu, ar ko tas ir saistī ts. Daudz saldumu, Vispā r neviens nebija izsalcis.
Pludmale. Aprī kots, tī rs, draudzī gs. Vietas pietika visiem. Ieeja ū denī peldē š anai nav ē rta, kaut kā di š ķ ī vji. Ja nepazī stat piekrasti vai lielu vilni, varat gū t nopietnus savainojumus. Bē rniem plā tnes veido nelielu baseinu, kurā viņ i mudž no prieka, un tur ir arī pieauguš ie, kas nemā k peldē t. . . Vē l man nepatika tas, ka jū ra pienaglo krastā visā dus ļ aunos garus. Pirmajā manas ieraš anā s dienā ū denī nebija nekā : maisiņ i un vienreizē jie trauki, un jū raszā les, un daudz daž ā du lietu, kas izraisī ja riebumu.
Viesnī cas viesu vidū ir daudz vā cieš u (patiesī bā viesnī ca acī mredzot ir paredzē ta viņ iem), jo viņ i it visā ir godā un cieņ ā , turklā t turki ceļ galdā dzē rienus, un tie tiek pasniegti ar lielā ku satraukumu nekā krievi. Daudzi baltieš i, poļ i, ukraiņ i. Bet ir arī daudz krievu, par nepatiku vā cieš iem un paš iem turkiem.
Animā cija viesnī cā vā cu valodā . Krievi konkursos nepiedalā s, jo muzikā lais repertuā rs tiek izvē lē ts (atkal pē c vadī bas uzstā jī bas) nevis krievu valodā , domā jams, ka tas krievus neprovocē ja un viņ i neuzvedī sies vardarbī gi un trokš ņ aini)))) Bē rni, protams , piedalī ties visi kopā bē rni ir bē rni. Viņ iem viņ i cenš as, aizņ em, spē lē jas ar viņ iem. Turkiem ir ī paš a attieksme pret bē rniem un to viņ iem nevar atņ emt. Turku nakts ir ļ oti interesanta, š ajā vakarā viss personā ls atdod visu iespē jamo. Un nacionā lie ē dieni, un izklaides, dejas un konkursi, viss ir!
Viesnī cas personā ls smagi strā dā . Viņ š sveic visus savā dzimtajā valodā . Š ogad ir arī krieviski runā još a menedž ere Naina, no Ukrainas. Laipnā kā un uzmanī gā kā meitene, kas pamudinā s un palī dzē s ar padomu, ja vē rsī sies pie viņ as. Bet diemž ē l viņ a nerisina pā rvietoš anas jautā jumus, tas nav atkarī gs no viņ as. Vadī bas politika, acī mredzot, ir tā da, ka krieviem š ī viesnī ca ī sti nepatī k, tā ka vā cieš u tajā ir vairā k nekā krievu.
Mū s visur un visur pavadī ja brī niš ķ ī ga gide: Sofija. Smalkā kā radī ba. Pieklā jī gs un godī gs cilvē ks. Viņ š dara savu darbu 100%, negaidot neko pretī .
Labā kā funkcija bija bezmaksas Wi-Fi. Ne ā trā kais, bet arī ne bezcerī gi lē ns.
Iespaidi par viesnī cu kopumā bija labi. Ja pa nakti ņ em lī dzi ausu aizbā ž ņ us, ja negaida no vā cieš iem mī lestī bu un cieņ u. Ja esat gatavs, ka uz jums skatā s neglī to vā cu sievieš u vī ri (un viņ as ne tikai nav skaistas, bet arī biedē još as))), ja vē laties atpū sties no pilsē tas burzmas, jū s esat š eit .
Atņ emu punktu par izmitinā š anu un par ū dens kvalitā ti jū rā .
Пирс отеля. Площадка для детей Бассейн Территория отеля ухожена, много цветов
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esmu tur kopš maija beigā m - 2 nedē ļ as. Viesnī ca ļ oti laba, draudzī ga. Ir 2 slidkalniņ i, bē rnu bass un pieauguš ais. ieeja jū rā nav ī paš i viegla, bet jū s varat atrast nepilnī bu. Pā rsvarā cilvē ki peldē jā s no speciā la mola. … Tomēr ▾ Esmu tur kopš maija beigā m - 2 nedē ļ as. Viesnī ca ļ oti laba, draudzī ga. Ir 2 slidkalniņ i, bē rnu bass un pieauguš ais. ieeja jū rā nav ī paš i viegla, bet jū s varat atrast nepilnī bu. Pā rsvarā cilvē ki peldē jā s no speciā la mola. Ļ oti zaļ a zona, lielisks plā nojums. Ir bungalo un galvenā ē ka. Vā cieš iem š ī viesnī ca patī k. Apkalpoš ana ļ oti pieklā jī ga. Laba virtuve visā m gaumē m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lijā bijā m atvaļ inā jumā . Patiesī ba atpū tā s tuvē jā viesnī cā . Nejauš i)) ieklī da Disalia teritorijā (lī dz š im neviens nav redzē jis) un priecā jā s par zaļ umu daudzumu, nevis parastajiem krū miem un kokiem, bet visam bija sava forma. … Tomēr ▾ Jū lijā bijā m atvaļ inā jumā . Patiesī ba atpū tā s tuvē jā viesnī cā . Nejauš i)) ieklī da Disalia teritorijā (lī dz š im neviens nav redzē jis) un priecā jā s par zaļ umu daudzumu, nevis parastajiem krū miem un kokiem, bet visam bija sava forma. Tik skaisti! ! ! Mē s nož ē lojā m, ka nepaņ ē mā m lī dzi kameru. Viesnī cas teritorija un mā jas - vā cu stilā . Vē lā k, kad paņ ē ma fotoaparā tu un jaunus draugus, diemž ē l mū s nelaida iekš ā . (atzī mē ja, ka esam "ā rpusē jie"). Tā tad uz teritorijas rē ķ ina - SUPER. Un pludmale tieš ā m ir BRIESMĪ GA! (Mū sē jais bija netā lu) Bet, neskatoties uz pretī go pludmali, atpū ta ir atpū ta. Vienmē r var redzē t mī nusus. . . Galvenais, lai var atpū sties. Tā ka izklaidē jies! ! ! (MUMS Ļ OTI IEINTERESĒ JA Š Ī VIESNĪ CA)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Oleg_V
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba! Uz stabila 4!! ! Daudz zaļ umu. Atpū tusies ģ imene ar mazu bē rnu. Viesnī ca ir paredzē ta galvenokā rt vā cieš iem, tā pē c, iespē jams, apkalpoš anas lī menis. Ē diens labs, daudzveidī gs – vairā kas reizes pasniedza daž ā das uz grila gatavotas zivis. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba! Uz stabila 4!! !
Daudz zaļ umu. Atpū tusies ģ imene ar mazu bē rnu.
Viesnī ca ir paredzē ta galvenokā rt vā cieš iem, tā pē c, iespē jams, apkalpoš anas lī menis.
Ē diens labs, daudzveidī gs – vairā kas reizes pasniedza daž ā das uz grila gatavotas zivis. Daudz saldumu, ī paš i gardas kū kas no š efpavā ra. Mē s palikā m bungalo ar skatu uz baseinu. Vienī gais mī nuss ir akmeņ aina ieeja jū rā , ja jū rā viļ ņ i var stipri sist kā jas, bet š ajā pilsē tā š ī ir labā kā ieeja jū rā .
Kopumā divas tur pavadī tā s nedē ļ as pagā ja ā tri! : -)
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss kā rtī bā , vienī gā animā cija ir vā cu valodā . … Tomēr ▾ Viss kā rtī bā , vienī gā animā cija ir vā cu valodā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
18. augustā devos uz š o viesnī cu. Vienkā rš i Super! ! Turcijā biju pirms tam vē l 2 reizes, arī.4 zvaigž ņ u viesnī cā s, bet tā s pat nevar salī dzinā t ar Dizalju. . . bet vispā r, kas kontaktē jas, tur ir izveidota grupa, kas veltī ta š ai viesnī cai))) ) vienkā rš i ierakstiet meklē tā jā Dizalya tur viss sī ki aprakstī ts))) Atkā rtoju - viesnī ca SUPER!! ! viesmī ļ i ir vē l labā ki : D. … Tomēr ▾ 18. augustā devos uz š o viesnī cu. Vienkā rš i Super! ! Turcijā biju pirms tam vē l 2 reizes, arī.4 zvaigž ņ u viesnī cā s, bet tā s pat nevar salī dzinā t ar Dizalju. . . bet vispā r, kas kontaktē jas, tur ir izveidota grupa, kas veltī ta š ai viesnī cai))) ) vienkā rš i ierakstiet meklē tā jā Dizalya
tur viss sī ki aprakstī ts))) Atkā rtoju - viesnī ca SUPER!! !
viesmī ļ i ir vē l labā ki : D
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Mila73
Dalieties savos iespaidos.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель с ухоженной парковой территорией. Был построен в 1999 году, реновирован в 2014 году. Состоит из двух 5-этажных зданий и семи 2-этажных бунгало. Подходит для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель в 2 км от Конаклы, в 120 км от аэропорта Анталии, в 50 км от аэропорта Газипаша, в 12 км от г. Алания.
Pludmales apraksts До пляжа 50 метров. Протяженность пляжа — 500 м. Пляжные полотенца — под депозит (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), room service, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 основной ресторан, 3 бара, 2 конференц-зала (до 130 персон), 2 открытых бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, мини-клуб (возраст 4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 водные горки, дартс, 1 теннисный корт бесплатно, теннисные мячи и ракетки бесплатно, освещение теннисного корта платно, аэро-хоккей платно, поле для мини гольфа платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 210 номеров.

Istabās

ТВ, мини-бар, сейф, телефон, кондиционер, душ.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Kulak mevki. Konakli, Alanya, Turkey
Tālruņi: 0 (242) 512 0550
Tīmekļa vietne: Dizalya Club Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).